Wesley Sneijder je fit

12.09.2007, 19:19
Aktuality
Fanoušci nizozemské reprezentace a Realu Madrid se můžou radovat. Wesley Sneijder se neuvěřitelně rychle zotavil se zranění kotníku, které si přivodil v pondělním tréninku nizozemské reprezentace a měl by být připraven naskočit do dnešního utkání s Albánií...

Přitom ještě včera to vypadalo, že Sneijder bude chybět jak proti Albánii, tak ve víkendovém zápase Realu Madrid proti Almeríi. Nyní už se však bývalý hráč Ajaxu Amsterdam připravuje společně se svými spoluhráči na Albánii, kam si Oranjes přijeli pro povinné tři body.

Sneijder na pondělím tréninku zůstal ležet na zemi po střetu s Mariem Melchiotem, v první chvíli to vypadalo na vážné zranění kotníku. Ovšem jak se zdá, jeden volný den 23letému záložníkovi stačil k rychlému uzdravení a fanoušci tulipánů se tak můžou těšit, že ve výborné formě hrající Sneijder zopakuje svůj sobotní výkon.

Sneijder dal proti Bulharům úvodní gól utkání, krásnou střelou z přímého kopu nasměroval Nizozemce k vítězství 2:0. Zatím není jisté zda Sneijder dnes nastoupí od začátku, trenér Marco Van Basten totiž řekl, že dá příležitost i hráčům z lavičky, kde na svou šanci čeká třeba Clarence Seedorf, který v utkání s Bulharskem střídal právě Sneijdera.

Autor: Milan Kopal / goal.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
HOST*madridcan

tesim

Reagovat
HOST*kedlub

kdo by se netesil

Reagovat
HOST*madridcan

19 spanielskych timov,1 grecky,1 nemecky a 1 taliansky

Reagovat
smazaný uživatel

Mal byt vo Valencii v Reale sa len zhorsi

Reagovat
smazaný uživatel

hm, a jak by se asi mohl zhorsit v tymu, ktery hraje pravidelne champions league, obcas i vyhrava tituly a je nejlepsi klub na svete? Narozdil od Valencie, ktera bude vzdycky az ta za realem...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
HOST*

Nejlepsi na svete?

Reagovat
HOST*

To máš z filmu Gol 2?

Reagovat
smazaný uživatel

Napiš nejúspěšnější klub v historii fotbalu a máš to... Jinak nechápu co se jim nelíbí na tvé větě, jen to slovo "nejlepší" je takové, no, nerad ho používám...

Reagovat
HOST*

Francoooooooo francooooooooooo

Reagovat
HOST*R9

Doktore?

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
HOST*

Sestři?

Reagovat
smazaný uživatel

pro me je to nejlepsi klub na svete. at si kazdy rika co chce, pro me to tak bylo, je a bude.

Reagovat
smazaný uživatel

A diagnoza?

Reagovat
HOST*venab

Jožo, otevři oči!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně, těšíme se...

Reagovat
HOST*míša

miluju sneijdra je nej

Reagovat
HOST*tomas

miluju sneijdra jsem teplej ,ale nestydim se zato Wesley milujuteeeeeeeeeee

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele