Wenger si Gallase nemůže vynachválit

17.12.2007, 09:55
Aktuality
Arsene Wenger před začátkem letošní sezony velice dobře věděl, proč svěřuje kapitánskou pásku Williamu Gallasovi. Francouzský obránce je tahounem Arsenalu a Wenger si jeho příspěvek týmu nemůže vynachválit...

"Projeví se, když to potřebujete. Je to vůdce a toto je ta nejlepší definice vůdce. Když to potřebujete, tak dá rázný příklad. Prokázal to už v závěrečých vteřinách zápasu proti Manchesteru United. To ukazuje, jaký je to vítěz," chválí Wenger svého kapitána.

Gallas dal včera jedinou branku londýnského derby s Chelsea, když v závěru první půle využil špatného odhadu Patra Čecha a hlavou poslal míč do prázdné brány. Arsenal se díky jeho brance vrátil na vedoucí příčku tabulky Premier League před Manchester United. Chelsea nyní ztrácí šest bodů, Liverpool dokonce deset.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no co dodat dal důležité goly. dofám že to arsenalu vydrží mají na to

Reagovat
smazaný uživatel

presne je to najlepsi obranca planety po terry

Reagovat
Devil

To jo teda!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele