Wenger se dohodl na nové smlouvě

06.09.2007, 14:24
Aktuality
Arsene Wenger by měl být manažerem Arsenalu ještě necelé čtyři roky. Francouzský kormidelník se podle informací BBC Sports s vedením londýnského klubu dohodl na prodloužení stávajícího kontraktu o tři roky a vše by mělo být oficiálně potvrzeno během následujících 48 hodin...

"Nový kontrakt Wengerovi zaručuje roční příjet čtyři miliony liber. Načasování není žádným překvapením, protože posledně podepsal nový kontrakt před skončením toho předešlého," informoval redaktor BBC Sports Mihir Bose.

"Arsenal si revoluci pod Wengerem užil, úplně změnil styl hry. Chce pro Gunners vyhrát Ligu mistrů a s bývalým manažerem Herbertem Chapmanem zůstat jednou z legend Arsenalu. Mluvilo se o tom, že o něho má zájem Real Madrid. Nyní je nepravděpodobné, že se stane dalším trenérem anglické reprezentace. Wenger kontrakt neukončí předčasně," pokračoval Bose.

O Wengerově možném odchodu z Emirates Stadium se hodně spekulovalo v létě. Za všechno mohly události okolo bývalého vice-prezidenta Davida Deina. Ten po neshodách s ostatními členy vedení na svou funkci rezignoval a zavdal tak jeden z hlavních důvodů pro odchod kapitána Thierryho Henryho. Wenger se měl stát další velkou osobností, která opustí Arsenal, naštěsí pro fanoušky londýnského klubu se tak ale nestane.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*

uuuuuuuuuuuuuuuuf

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, že zůstává!!!!

Reagovat
HOST*kulin

Je skvělé, že zůstává... je to jeden z nejlepších trenérů světa a pokud má Arsenal letos uspět, tak by to bez Arseneho nešlo

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo jasne ze zustane.. svoje roky uz ma.. u arsenalu je vic jak 10 let a myslim ze sam dobre vi, ze by se mu zacinalo v nejakem jinem klubu tezko, protoze maloktery klub a fanousci by mu jeho prestupovou politiku tolerovali.. svuj projekt s mladym tymem uz ma rozjety u gunners, tak proc by utikal jinam..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele