Wenger: Sánchez je lepší než před rokem

15.10.2015, 21:58
Aktuality
Do skvělé formy se dostal Alexis Sánchez. Chilský reprezentant se hned několikrát obsadil do role klíčové postavy Arsenalu a podle manažera Arséne Wengera je ještě lepší než během minulé sezóny...

Sánchez přišel do Arsenalu před stertem minulého ročníku a okamžitě se stal jednou z největších opor londýnského klubu, kdykdyž ve všech utkáních dokázal zaznamenat 25 gólů.

Letos se ofenzivní univerzál rozjížděl, zejména díky únavě z Copa América, pomaleji, ovšem poslední dva ligové zápasy Sánchezovi vyšly, když proti Leicesteru a ManUtd pětkrát skóroval.

Další zářez přidal Sánchez na poli Ligy mistrů a podle tvrzení manažera Arséne Wengera má ještě lepší fotrmu než během minulého ročníku. "Po pomalejším rozjezdu se vrátil na svoji úroveň a dokonce bych řekl, že je lepší než tomu bylo během minulé sezóny," řekl Wenger. "Jeho přínos pro ofenzivu je výborný, stejně tak ale pracuje pro tým," pochvaluje zkušený manažer Sáncheze.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (464)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele