WENGER: MÁM VÝJIMEČNÝ TÝM!

23.05.2007, 00:41
Aktuality
Arsene Wenger, trenér londýnského Arsenalu, opět ubezpečil své příznivce, že jeho mladý tým brzy doveze na Emirates Stadium nějakou trofej. The Gunners, jak se týmu přezdívá, nedokázali tento rok vyhrát ani jediný pohár, když je ve finále Carling Cupu porazila Chelsea, v Lize Mistrů předčasně vyřadil Eindhoven a v Premier League se před ním umístily hned tři týmy...

Wenger prohlásil, že fanoušci londýnského týmu ví o obrovském potenciálu jeho týmu a že nesmí přestat věřit. "Máme výjimečný tým, chybí nám však zabijácký instinkt, ten k zisku trofejí musíme najít," vyjádřil se Wenger k získávání trofejí.

Arsenal patří k nejmladším a nejtechničtějším týmům v Evropě, je až neuvěřitelné, jak se neznámí mladíci prosazují na nejvyšší úrovni. Například Cesc Fabregas, jehož si Wenger vytáhl jako nadbytečného z Barcelony.

"Zůstává zde stále jedna otázka. Máme obrovský potenciál, to každý ví. Všichni se, ale ptají zda dokážeme něco vyhrát. Odpovím, musíte nám důvěřovat," vzkázal Arsene příznivcům. "Lidé nedokáží docenit, co naši hráči v tak mladém věku dokázali, jsou na tom výborně po technické stránce a svůj potenciál určitě využijí," dodal na závěr.

Autor: Michal Havlický / teamtalk.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*Ondras

Asi ma pravdu,Arsenal ma ted hodne mlady tym a je to asi jen otazkou casu...

Reagovat
smazaný uživatel

myslim si ze je fajn ze maju mladych tvorivych hracov ale pre dosiahnutie nejakych uspechov je velke riziko mat mladych naivnych africkych obrancov - tam by mal byt niekto skuseny, niekto ako bol sol

Reagovat
HOST*Ondras

Hmm meli by do obrany nejakeho stopera prikoupit,nejakou prvni klasu,to je pravda!

Reagovat
HOST*Nando

anjo do obrany nekdo prijde, ale naivnich obrancu? eboue spica, toure do 3 let nej stoper s terrym, gallas to je jmeno samo o sobe a clishy se rozehral paradne, k tomu hoyte, a uznam ze ne moc dobry senderos, ale jinak good, nekdo by to asle vyztuzit mel to jo ...

Reagovat
HOST*

Je asi hodne smutny, kdyz se takto musi Wenger utesovat. "Jednou to prijde..." A nebo taky ne.

Reagovat
Mr.Jindros

Hm, aby to nebyl "věčně potenciální" tým ...

Reagovat
HOST*

wenger to je taky Pan Vocas.

ad si apk nestěžjue až bude v lize příští rok až 5

Reagovat
HOST*Ondras

No jediny ocas jsi tady ty Doposud se ukazuje ze penize nejsou vsechno a tak Chelsea nikdy nevyhraje LM!!!Zato Arsenal jde tou lepsi cestou!!pekne od zacatku!!

Reagovat
HOST*

ty si ocas ty jeden debilni buzerante ma pravdu a musim uznat ze arsenal je jeden z nejlepsich tymu sveta na to jak maji mlady tym jsou uplne nejlepsi nemusi mirt hvezdy takoveho kalibru jako chelsee a hrajou vysoko tak co

Reagovat
HOST*chemic77

Mají mladší tým, to ano. ALe že by to byl nějaký nevyzrálý mančaft se nedá říct. Přeci jenom :

brankáři:

Lehman 38 let

Almunia 30 let

Obránci:

Eboue 24 let

Toure 26 let

Gallas 29 let

Záloha:

Gilberto 31 let

Hleb 26 let

Baptista 26 let

Rosický 27 let

útok:

Henry 29 let

Van Persie 24 let

Aliaderre 24 let

to je průměrný věk se mi zdá.... to není nic mladého... to jsou hráči v nejlepším věku. Takový hráči by měli hrát o titul a o poháry.

Ale je pravda, že Arsenal hraje nejhezčí fotbal.

Reagovat
HOST*Fery

Však si zaopomněl na Denilsona, Walcotta, Adebayora, Fabregase a další ... zrovna na ty nejmladší si zapomněl

Reagovat
HOST*chemic77

nezapoměl. Jen jsem chtěl poukázat na to, že nemají jen mladé hráče. MAjí i starší hráče a když se podíváš na jména tak tam zdaleka neleští lavičku. Drtivá z nich hraje v základní sestavě. Barcelona má taky mladé hráče jako Lionel Messi, Xavi, Dos Santos apod....

Reagovat
HOST*Ondras

XAVI????a to mu je jako kolik 19??nebo 20??? hahaha

Reagovat
HOST*chemic77

ehm omlouvám se za přejmenování jména... mysklel jsem Iniestu :-)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele