WENGER: LJUNGBERG NEODEJDE

17.07.2007, 14:40
Aktuality
Freddie Ljungberg by měl zůstat i nadále hráčem londýnského Arsenalu. O švédském záložníkovi se živě spekuluje především v souvislosti s přestupem do Fiorentiny, v něco podobného ale neveří manažer Gunners Arsene Wenger...

"Očekávám, že na začátek nové sezony bude tady, protože ještě neodešel," nechal se slyšet Wenger.

30letý fotbalista přišel do Arsenalu před devíti lety za tři miliony liber ze švédského Halmstadu a v tuto chvíli je nejdéle sloužícím fotbalistou na Emirates Stadium. V posledních letech ho často pronásledovala zranění, s nimiž šel ruku v ruce rovněž pokles formy. V uplynulé sezoně nastoupil k 26 zápasům a k možnému přestupu ho údajně mohl přimět také odchod Thierryho Henryho.

"Freddieho případ je trochu jiný, než ten Thierryho. Pokud by chtěl odejít, tak bychom ho museli nechat jít. Jsem rád, že zůstal," řekl dále Wenger.

Vedle Fiorentiny o Ljungberga projevily zájem také dva anglické kluby - West Ham a Manchester City.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*

palacio v arsenalu!!!!!!!!!! a ma dres s cislem 14!!!!!!!

Reagovat
HOST*

zdroj?

Reagovat
HOST*

Deník Sport

Reagovat
HOST*

a už je to definitivne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*marcocruz

Ano taky jsem četl,že prý nejdražší nákup v historii Arsenalu, cena: 15milionu liber, posledni nejdražší posila byl Silvaine Wiltord za 12,5mio liber

Reagovat
HOST*

palacio v arsenali??? denik sport no jasne a co tak arsenal.com preco tam nic nie je to by bolo prve miesto kde by si si to mohol zistit overit...denik sport

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele