Wenger: Arsenal je klubem mého života

07.09.2007, 14:47
Aktuality
Arsene Wenger potvrdil informace anglických médií o podpisu nového kontraktu s londýnským Arsenalem. Původní smlouva měla francouzskému kormidelníkovi vypršet za necelý rok, nyní se na Emirates Stadium uvázal do léta 2011...

"Mé srdce je spjato s tímto klubem a podpis nového kontraktu tak byl mým cílem. Jde o báječné dědictví. Mým cílem je vytvořit novou historii pro další generace," prohlásil Wenger.

O Wengerově možném odchodu z Emirates Stadium se hodně spekulovalo v létě. Za všechno mohly události okolo bývalého vice-prezidenta Davida Deina. Ten po neshodách s ostatními členy vedení na svou funkci rezignoval a zavdal tak jeden z hlavních důvodů pro odchod kapitána Thierryho Henryho. Wenger se měl stát další velkou osobností, která opustí Arsenal, naštěsí pro fanoušky londýnského klubu se tak ale nestane.

"Arsenal je klubem mého života. Byla mi svěřena úplná volnost k realizaci svých plánů, které učiní klub ještě úspěšnějším. To znamená, že mám zodpovědnost vůči fanouškům ohledně úspěchů a také vůči hráčům, aby získávali trofeje," dodal Wenger, jehož roční plat by se měl pohybovat okolo čtyř milionů liber.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (13)

Přidat komentář
HOST*Mysman

Boss je nejlepsi trener na svete.Sem strasne rad ze zustava protoze s nim vyhrajeme co se da!

We're Arsene Wenger Army!

Reagovat
Antijuve

Wenger je perfektní trenér a pokud by odešel, tak by měl Arsenal velký problém.

Reagovat
HOST*Jen

No jo, gunner se nikde nezapře

Reagovat
HOST*mysman

ja se nezapru na Arsenal sem hrdej a budu porad,Arsene Wenger napomaha tomu abych na nas tym moh bejt pysnej-

Reagovat
HOST*Radek

Nejlepší trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

proste vi co dela.. su red ze ho mame..

Reagovat
HOST*

wenger je buch a arsenal je proste muj nej mansaft na svete arsenal 4rever

Reagovat
HOST*

Souhlasím

Reagovat
HOST*

dobře chlape doved nas kde chceme ale jense prosímtě do brany nepouštěj to je naše jedina chyba i henryho jsem překousnul ale toho němčoura fakt nedávám

Reagovat
smazaný uživatel

"i henryho jsem překousnul" - to chces rict zes nemel rad henryho? :O

Reagovat
smazaný uživatel

takhle ti řeknu - kdyby lehmanovi arsenal zaplatil tým kvalitních psychoterapeutů, tak by jens čaroval....tahle je to psychicky nestabilní zmatkář...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ja říkam, Jens chytí každou tutovku, ale u střely ze 30 metrů, nebo malý domu, si člověk nemůže být jistej

Reagovat
HOST*ripdenon

Vsichni prekousli Henryho, ikdyz byl modlou. Arsene je Mr. Professor a ne zadny nafoukany portugalsky ignorant v tymu poskladaneho z penez ruskeho hladu a bidy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele