Wenger: Anglii musí vést Angličan

06.12.2007, 14:29
Aktuality
Anglická média stále spekulují o novém trenérovi pro tamní národní tým a svou špetkou do mlýna nyní přispěl i Arsene Wenger. Manažer londýnského Arsenalu má v tomto ohledu jasno, když Anglie, tak anglický trenér...

"Poskytnu mu svůj názor, který není tajný. Už jsem to řekl mnohokrát," přispěchal Wenger na pomoc výkonnému řediteli FA Brianu Barwickovi. "Myslím si, že to musí být Angličan, protože jde o anglický fotbal a je to Anglická fotbalová federace," domnívá se Wenger.

"Víte, co mě zklamalo? Jsem větším vlastencem, než vy, protože chcete jít pro Mourinha, pro Capella - já jsem jediným, kdo by šel pro Angličana," pokračoval Wenger.

Anglický národní tým naposledy vedl Steve McClaren, jehož FA odvolala po krachu v kvalifikaci o postup na ME 2008. Albionu v posledním utkání stačil z domácího souboje s Chorvatskem bod, nakonec však překvapivě prohrál 2:3 a postup slavilo Rusko.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To říká ten pravej. Ať se nejdřív koukne kolem sebe.

Reagovat
Vasil

Taky se mi to zdá zvláštní, o svých hráčích říká, že nerozhoduje národnost, ale kvalita. U anglické repre ale musí být anglickej trenér

Reagovat
smazaný uživatel

tak klub je prece jenom neco jinyho nez reprezentace. ja osobne si myslim, ze trener je natolik klicovou postavu, ze by taky mel mit povinne obcansti. stejne jako hraci

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger je nahodou velice inteligentni trener,tak radsi táhni.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto s ním plně souhlasám. Měl by to být Angličan. A řeči,že tam žádný dobrý není absolutně neberu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou jich tam stovky ne-li tisice ukaz mi anglickyho trenera ,ktery je velmi uspesny v dnesnim fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Od něj to teda sedí...

Reagovat
smazaný uživatel

Nepleť jablka s hruškama.

Reagovat
smazaný uživatel

To teda nepletu.

Reagovat
smazaný uživatel

to rika trener ktery vetsinou v zakladu nema jedineho anglicana? to je trosku divne, ono je to taky totiz o tom aby ti hraci sbirali zkusenosti treba z ligy mistru nebo tak, a pokud za ne nehraji, tak v tech klicovych chvilich jim chybi potrebne zkusenosti, prvni by mel zmenit zakladni sestavu a dat tam nejake anglicany a pak by i repre mela lepsi vysledky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tady nejde o to, že by měl Wenger stavět angličany. Zaprvé ve svým týmu skoro žádný nemá, a ti jeho podávají velice dobrý výkony, tak proč měnit? Angličani by spíš neměli být tak hrdí na svou Premiere League, která je bezesporu nejlepší liga na světě, ale zkusit to i ve Španělsku, Itálii apod.

Reagovat
Devil

V repre ur to neni o tom aby hraci natrenovali klicku strelu nebo podobne . jde i hodne o psichyku na kterou je machr Jose . Taky bych bral radej Anglana , ale nenapada me nikdo o kterym bych si myslel ze pomuze Anglii vic nez Mourinho . Vas jo???? a kdo ???

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele