Weiss vyměnil v Kataru zaměstnavatele

01.02.2016, 10:55
Aktuality
Zmenil dres, ale ostáva v Katare. Vladimír Weiss mladší prestupuje do iného tamojšieho klubu, do Európy sa tak nateraz nevráti. Po novom už nebude hrať za Lekhwiyu, jeho novým zamestnávateľom sa stal Al-Gharafa Sports Club.

Aj ďalšie roky bude pôsobiť v ďalekom Katare. Slovenský reprezentant Vladimír Weiss mladší ostáva v tejto krajine, hoci zmenil zamestnávateľa. Po novom bude jeho celkom Al-Gharafa Sports Club, doposiaľ pôsobil v Lekhwiyi. Zmluva znie na štyri a pol roka. "Dohoda spečatená. Al-Gharafa Club na najbližších štyri a pol roka. Som šťastný. Ďakujem svojmu agentovi Minovi Raiolovi a rodine za všetko," uviedol Weiss na sociálnej sieti. Rýchlonohý krídelník tak pred šampionátom Euro 2016 naďalej nebude trénerom v reprezentácii príliš na očiach, hoci sa pred časom hovorilo o záujme ruského Zenitu Petrohrad.

V aktuálnej sezóne vsietil Weiss v teraz už prechádzajúcom tíme 9 gólov, vyhral katarský superpohár a titul. V klube pôsobil dva roky, predtým sa prezentoval v dresoch Manchestru City, Boltonu, Glasgow Rangers, Pescary, Espanyolu či Olympiakosu.

Autor: Ľubomír Hudačko / futbal.pravda.sk

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Keď ho naozaj chcel Zenit, tak smutné no. Som zvedavý, kedy sa chce vrátiť do Európy. Predpokladám, že utekať odtiaľ nebude.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Tu na tohto debilka stačila iba expreska

Reagovat
scholes18

Aj to je vela

Reagovat
jany kozak

to je kokot uz ho nevolajte do repre pls

Reagovat
Ed_Hazard

Bodaj by ho Jano uz viac nenominoval. Kretena hlupeho, neskutocne co dokaze ludska hlupost a vypocitavost. Snad sa zadrhne tymi peniazmi..

Reagovat
jany kozak

no najhorsie na tom je to ze tak ci tak skrachuje ale takto to nebude do 10 rokov od skoncenia futbalu ale za 15

Reagovat
smazaný uživatel

Šašo...ten by za prachy išiel hrať aj na Tahiti.... von z repre takýchto čuráčikov !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele