Watson čelí podezření z korupce

07.09.2014, 16:26
Aktuality

Autor: Tomáš Pavlík / ČTK

Komentáře (1023)

Přidat komentář
Zaschrona

Dobře zvolený název.

Reagovat
niflheim

tvl...

Reagovat
Jerichoo

omg to je hrôza. To CTE je fakt najväčiš peklo. Viem, že v NFL sa s tým už niečo dlhé roky robí ale čo college a high school level?

Reagovat
Dawon

Ono je to ve finale asi stejne neresitelny problem...nejake ty opatreni a zmeny pravidel muzou pomoct, ale vzdycky jen castecne, ty hity z toho sportu nikdy nepujde odstranit no...a holt lidska hlava je stavena tak, ze to asi ani zadna helma nemuze jakkoliv uplne poresit.

Reagovat
Trand

Když už jsme u toho Watsona, tak to pro něj vypadá docela blbě. Jsem si ze začátku myslel, že je to spíš blbost a snaha ho očernit, ale prý proti němu vzneslo obvinění 22 žen, to už opravdu není zanedbatelný číslo. Jako jasně, reálně o tom nikdo nic nevíme, takže těžko říct, jestli je to pravda nebo ne, ale začíná to vypadat čím dál hůř pro něj mi přijde.

Reagovat
Dawon

Taky jsem tomu ze zacatku moc neveril, ale v tuhle chvili to mnozstvi uz je fakt zdrcujici a tezko si predstavit, ze by to bylo cele vycucane z prstu.

Je to smutne, jestli se z nej vykludbe neco takoveho, protoze pusobil vzdycky jako velky sympatak

Reagovat
Trand

Přesně, já ho taky vždycky vnímal jako velkého sympaťáka a byl to jeden z mých nejoblíbenějších hráčů už od college playoff, to jak byl clutch je opravdu neskutečné.

Reagovat
niflheim

Povedla se mi taková věc

Prcek má knížku se zvířátky a už je umí skoro všechny vyjmenovat. Jen ženě trochu vadí, že místo "mrož" říká "Andy Reid".

Reagovat
kubys

Reagovat
Maresma

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Virtuos

Reagovat
Tomoro

Reagovat
Mada

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

Reagovat
pawiel_afc

Ahojte, mohol by som Vás poprosiť o vyplnenie tohto krátkeho dotazníka?

Vopred ďakujem.

https://www.survio.com/survey/d/O9W6O3E0F4A9S5L5Y

Reagovat
Dawon

Nevim jestli jsem uplne natvrdly, ale asi moc nechapu, na co se tam ptas? Respektive o jake spolecnosti je tam rec?

Reagovat
Trand

Reagovat
Kowe

nejdriv to vypada jako nejaka konkretni spolecnost, pak je tam zmena v osloveni, ze to zase vypada, ze dotazovani jsou majiteli nejake firmy. Taky jsem z toho zmateny.

Reagovat
niflheim

Reagovat
pawiel_afc

Mate pravdu, trocha som to upravil, ale uz na to nemam nervy Tlaci ma cas a neviem, co skor, este som dostal za ulohu prepisat 3/4 prace Dobre, ze to tam mal od januara a doteraz bolo vsetko v poriadku.

Reagovat
Chazy

A mám to jako vyplňovat za firmu, ve který pracuju? By se tam btw asi hodilo zmínit, jestli to tak je

Reagovat
pawiel_afc

Hej, to bude najlepsie

Reagovat
Chazy

Football Morning in America's Peter King is beginning to believe that Florida QB Kyle Trask will be a first-round selection.

To be clear, this is King's opinion, rather than a sourced report. Still, the longtime NFL writer is plenty plugged in and it's worth keeping Trask in mind down the Round 1 stretch. Not that we would condone a first-round pick of the Florida signal-caller. While the 6-foot-5, 240-pounder did a fantastic job for the Gators in 2020, he more/less projects as a likely backup in the pro ranks, if that. Trask has routinely been swept off the board on Day 2 or early on Day 3 in mock draft action. If a team does pull the trigger on Trask earlier than consensus expects, it would be a dubious use of draft capital in our book.

to by bylo naprosto geniální... jeden z hlavních důvodů, proč byli Gators neúspěšní. Trask byl tak neskutečný upgrade oproti němu. Ale samozřejmě ruku má Franks silnější asi tak 3x

Reagovat
Chazy

ehm, pardon, nějak mi přeskočilo a myslel sem, že je to o Franksovi

(o něm jsem totiž taky četl před pár dnama, že chytá hype od skautů a mohl by jít třeba třetí kolo, tak sem myslel, že to jen pokračuje v tomto trendu)

Reagovat
Chazy

The Athletic's Michael Lombardi believes the Washington Football Team will be willing to trade up for North Dakota State QB Trey Lance.

Lombardi -- who claims that he "knows" that WFT is all in on Lance -- writes of Washington's potential interest, "I think they're willing to go get him." Sitting at pick No. 19, any trade into the top five picks by the Football Team would almost certainly require future draft equity. And probably a lot of it. The most logical trading partner, here, would be the Falcons. Atlanta owns the No. 4 selection and could get a boatload for trading down. They hold real leverage in this situation, not only because that No. 4 pick is valuable in-and-of itself, but also because Atlanta could well use it on a quarterback in their own right.

A prý těch zájemců je víc, přitom se pořád mluví i o zájmu samotnejch Falcons. Jsem fakt zvědavej, jestli půjdou čtyři QB prvními čtyřmi picky a nebo prostě ho berou 49ers a Jones půjde třeba 10.

Reagovat
mithro

The #Patriots have terminated the contract of WR Julian Edelman, per the wire. He’s listed as a failed physical.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kowe

Bohuzel tak nejak ocekavany uz je rozbitej neskutecne, ale za 2.8M jsem si rikal, ze by jeste sezonu mohl zustat a byt parttime wr. No bohuzel

Reagovat
Chazy

Holt se nedá divit po těch zpravách, že už nemá vůbec potenciál dát 17 zápasů v sezoně. To zranění už je chronickýho charakteru.

Nicméně mohl by k Bucs za nějaké drobné a hrát tam třeba ob zápas.

Reagovat
mithro

tak skoncil, koleno pass.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Jerichoo

oblubenec

Reagovat
niflheim

Julian Edelman announced his retirement.

Edelman, 34, had basically spent the past two seasons attempting to improve his knee to no avail. He hangs up his cleats after an extremely successful career with the Patriots, arriving via a seventh-round pick in the 2009 draft and finishing after 11 seasons with 620 catches for 6,822 yards and 36 touchdowns, 58 rushing attempts for 413 yards, 177 punt returns for 1,986 yards and four touchdowns, 30 kick returns for 626 yards, and six completions on six passing attempts for 128 yards with one score and a perfect 158.3 passer rating. He has an outside shot of qualifying for the Hall of Fame on his postseason resume (118/1,422/5) alone.

Legenda, oblíbenec, bojovník

Reagovat
Dawon

tohle me mrzi, takhle dementni konec kariery...par zapasu bez fanousku a pak zraneni

Reagovat
Busby babes

je to skoda. ale zas alternativou by mozna bylo nejake trapeni, kdy by to proste uz neslo...

Reagovat
Dawon

Jo to rozhodne, urcite nema smysl se kvuli tomu nejak zmrzacit, obzvlast v tymu, co neni contender, ale vzdycky zamrzi, kdyz ta kariera skonci takhle vicemene potichu a mimo hriste.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Chazy

Já teda osobně doufám, že má přesně 0 % šanci na HoF, protože fakt nedokázal nic, čím by si to zasloužil. Neměl žádnou mimořádnou sezonu, nikdy nebyl v ničem nejlepší, nikdy nepatřil mezi nejlepší WR.

Už jen jeho srovnání s Welkerem, kterej dával ze stejný pozice na hřišti klidně 1600 yardů. Je to ikona, jedna z největších osobností historie Patriots, ale tak by to mělo i zůstat. HoF je pro hráče jako Larry

Reagovat
Dawon

ackoliv je to milacek, tak musim na 100 % souhlasit...by bylo s jeho cislama fakt naprosto absurdni, kdyby se dostal do HoF, jakkoliv skvely byl v PO

Reagovat
Mada

Reagovat
niflheim

Buccaneers signed RB Giovani Bernard, formerly of the Bengals, to a one-year contract.

Reagovat
Dawon

White by byl asi lepsi, ale v ramci moznost passovy RB poreseny solidne...zajimave ze Duke Johnson, ktery je mladsi a rekl bych ze jako chytac o chlup lepsi, je porad FA

Reagovat
mithro

Reagovat
Chazy
Reagovat
Dawon

Bucs ho jeste v prosinci podepisou na PO

Reagovat
-Kopy-

Cardinals agreed to terms with RB James Conner on a one-year contract.

Reagovat
Chazy

Ten dopad, chudák

Reagovat
Kowe

Jako slušnej backup no, škoda že vyrží zdravej jen pár zápasů.

Reagovat
Dawon

To bych teda na tvem miste docela doufal, ze jeste nekoho k tomu draftujete, protoze backfield Conner - Edmonds nebudi zrovna respekt

Reagovat
-Kopy-

pro mě jo

Reagovat
Chazy

Proč? Mně to přijde jako takovej zoufalej tah, vzít na rok RB, kterýho nikdo nechtěl. Taky čekám, že to posílíte na draftu.

Reagovat
-Kopy-

Dobrý RB, malý plat, co víc si přát?aby byl zdravý

Reagovat
Chazy

The Athletic's Greg Auman reports the Bucs signed RB Giovani Bernard because the team's running backs struggled with drops in 2020.

It's true: No backfield had a higher drop rate (14.7 percent) than Tampa last year. That's more than double the league's average drop rate of 6.6 percent. Leonard Fournette had seven drops on 47 targets, Ronald Jones had five drops on 42 looks, and rookie Ke’Shawn Vaughn dropped three of his 10 targets. It proved an irritant for checkdown master Tom Brady, and the Bucs were determined to address the issue this offseason, briefly courting James White before he re-signed with New England. Jones and Fournette took turns as the primary pass catcher out of Brady's backfield; neither had much success until Lombardi Lenny's impressive postseason run. Bernard's blocking prowess, according to Auman, was also a selling point for Tampa. Pro Football Focus gave Bernard its seventh-highest pass blocking grade out of 70 graded backs in 2020, compared to Jones (44th) and Fournette (65th). Even so, you'd be hard pressed to find weekly fantasy value in Bernard.

Jako nezní to zle. Já kdysi věřil, že Bernard může bejt top RB v NFL, když byli s Hillem u Bengals. Ale poslední roky sem skoro zapomněl, že existuje.

Reagovat
Virtuos

Bernard min. sezonu pri Burrowovi vyzeral velmi dobre, doslova pookrial, i ked sa zranil Burrow tak to z jeho strany nebolo zle, ale bolo vidno ze uz nieje tak viditelny ako pri kvalitnom QB, toto bude pre Bucs skvely podpis, nedivil by som sa zivotnej sezony v jeho podani pri plnom zdravy

Reagovat
Trand

Ten pass catching back jim hrozně chyběl loni, hlavně teda asi Bradymu, i když to asi žádnej zázrak nebude, tak takohvejhle hráč pro ně může být ohromně důležitej. Hádám, že žádnej velkej kontrakt nedostal, takže se to asi ani nemůže nevyplatit.

Reagovat
Chazy

https://youtu.be/AwcZKR3HmCw

Jsem hrozně moc rád, že tam zařadili ten TD proti Bolts pamatuju si to jako jeden z nejhorších zápasů, co jsme v té době hráli, ale ten TD byl úžasný

Ale pro mě je nejlepší ta čtyřka. Tím fakt začala ta druhá dynastie, porazili jsme tým, co nás sundaval a tahle hra ten obrat nastartovala. Přitom celej ten zápas naprostý utrpení, fakt asi Ravens i měli vyhrát objektivně. Strašně clutch call i provedení

Reagovat
Dawon

ale zaroven teda slusny defenzivni fail od Ravens

Reagovat
Chazy

Jono, ale nehatoval bych je za to, já do tý doby skoro žádný trick playe od nás neviděl.. kdo by to čekal v playoff zápase a s Bradym na hřišti, že necháš hodit svýho WR

Reagovat
Dawon

Jako jo, byl to super playcall v ten moment a museli sme si to setrit hodne dlouho na tu nejvetsi nouzi...ale nemelo by se to asi stavat, prijde mi to jako jedna z nejcastejsich trick playu, ze hodis zpetne na WR a ten pak znovu hazi

Reagovat
Trand

Nevím proč někoho napadlo, že je dobrý nápad prát se s Donaldem. Každopádně snad z toho nic nebude, to by tak ještě chybělo aby nám chyběl v sezóně, stačí se podívat, jak vypadal náš pass rush proti Packers, když hrál zraněný. A to tam obrana bude letos rozhodně horší.

Reagovat
Trand

https://twitter.com/jakegould10/status/1382375110439440384

Attorney Todd Hollis, who is representing DeVincent Spriggs in an assault case against Aaron Donald, on the alleged altercation:

“Regardless of what may have happened in the nightclub, it doesn’t justify this.”

Tak tady z toho vyjádření to vypadá, že ho ten týpek provokoval nebo se choval jako debil, každopádně si myslím, že se to vyřeší nějakým mimosoudním jednáním a nic se nestane.

Reagovat
Trand

Filed to ESPN: Aaron Donald's lawyer, Casey White, doesn't anticipate that Pittsburgh PD will charge Donald. White says video surveillance reveals that De'Vincent Spriggs swung a bottle at Donald, friends restrained Donald, then Donald eventually pulled people off Spriggs.

Reagovat
Dawon

Nj, takze americka klasika Ozraly debilek provokuje a pak breci, kdyz dostane po hube

Reagovat
Kowe

Uz mu jeho pravnik poslal i omluvu

Reagovat
Trand

Jj, ještě je z videa vidět, jak ho nějaký borci mlátili a Donald je odtáhnul pryč, aby frajera nechali být.. A frajer si uvědomí, že u toho incidentu byla celebrita a chce z toho vytřískat peníze, i když mu Donald vlastně pomáhal.

Reagovat
Chazy

Browns signed DL Jadeveon Clowney, formerly of the Titans, to a one-year contract worth up to $10 million.

Reagovat
capaccio

Dobry podpis.

Reagovat
Chazy
Reagovat
Kowe

Denver nepůjde do draftování QB, protože nešli pro Darnolda. To zní jako zcela neprůstřelná logika

Reagovat
Trand

Zvlášť když se snažili tradnout pro Stafforda.

Reagovat
Chazy

Jj, tje geniální. Ale on byl GM a dělal ty rozhodnutí, takže nemyslím, že bychom to mohli zpochybnit

Reagovat
Chazy

https://www.nfl.com/news/general-manager-power-rankings-nfl-draft-edition

Belichick 18. z 23 mu ještě NFL.com fandí. Keim, Gettleman i Pace podle mě draftují lépe poslední roky.

Na druhou stranu je pravda, že Eagles se ty drafty úplně rozbily a Mayock je naprosto neschopnej zatím

Reagovat
capaccio

Toto si pisal inde: Žádnej sport není ovlivněnej žádnou pozicí víc než americkej fotbal tím QB.. a proto je to nejlepší sport na světě. Protože je 32 týmů, co potřebuje QB, aby něco dokázalo a na světě není 32 QB, co má na to, aby hrálo NFL na top úrovni a vyhrálo prsten. Prostě je to alfa omega toho sportu. Od roku 2000 jen 2x vyhrál tým s QB, co hrál špatně... Baltimore s Dilferem a paradoxně Broncos s Peytonem. Jinak vždycky hrál QB skvěle. Letos v konferenci Brady, Mahomes, Allen a Rodgers. Náhodou nejlepší 4 QB sezony

Ja myslim, ze Herbert bol najlepsi QB sezony :) Kazdy jeden zapas hral super, ani jeden nemal slaby.

Reagovat
capaccio

Tym chcem povedat, ze okrem Keenana Allena tam nemal nikoho schopneho, a aj ked bol vyborny celu sezonu tak to nepomohlo lebo to nie je iba o QB ale o celom teame

Reagovat
Chazy

Brady dostal do SB 31. obranu a neměl ani žádnýho receivera z prvního kola (2011). Kdyby hrál za Chargers letos, tak hráli playoff a mají šanci na SB. Rodgers několikrát dostal do playoff horší tým jak byli letos Chargers, Mahomes na začátku taky měl fakt hroznou obranu, Wilson dotáhl do playoff taky nefunkční týmy.

Každopádně u Chargers byl největší problém Lynn. Nicméně on nemá jen Allena, dostal Bulagu, měl dobrý RB, obrana je celkem slušná.

Obecně ale to, jestli bude tým hárt a nebo nebude hrát playoff, tje prakticky jen o QB. Pak už tam může něco uhrát obrana, ale aby se tým se skvělýma výkonama QB nedostal do PO a nebo tým s hroznýma výkonama do PO dostal, to se děje fakt vzácně.

Btw podle Pro Football Focus letos QB:

1. Rodgers

2. Brady

3. Watson

4. Mahomes

5. Tannehill

6. Wilson

7. Allen

...

15. Herbert

Podle PFF analytiků teda nebyl ani top 10. Ale na rookieho je neuvěřitelnej, fakt věřím, že do 5 let bude top 5 QB v NFL a bude hrát playoff každej rok. A nebude na to potřebovat kolem sebe dobrej tým

Reagovat
capaccio

Ja nehovorim, ze na QB nezalezi, ale ze to uspech je suhra OFF a DEF.

Chargers teda RB dobrych nemali. Ekeler sa odpalil na zaciatku a potom to tam lepili kadejakymi Balagemi a neviem kym. Nedalo sa na to pozerat. S tym Lynnom suhlasim.

Zasrany Tannehill ked hral v Dolphins tak bol stale mimo a teraz hra ako boh.

Reagovat
Chazy

QB je fakt základ všeho, proto oni dostávají 30-40 mega a obránci mají max 25 mega. QB může vyhrát SB bez obrany, může se tam dostat do obrany, stalo se to fakt mockrát. Obrana bez QB vyhraje prsten jednou za 20 let.

Prostě celý vedení NFL franchise je o hledání QB, kolem kterýho stavíš tým a na kterým stavíš úspěch. Je to všechno. Proč myslíš, že letos půjdou na draftu první tři hráči QB a mluví se o tom, že to možná budou první čtyři?

Jsou tam obránci, co hrají svoji pozici líp jak ti QB, ale jsou to jen obránci

Reagovat
capaccio

Je to najpodstatnejsia pozicia ale stale si myslim, ze QB sam o sebe nevyhra vsetko. Potrebuje to napriklad na niekoho aj hadzat. To ci pojdu prve 4 picky QB este uvidime. Nie tak davno isiel prvy obranar Garrett.

Reagovat
Chazy

Garrett byl generační talent ale, tje jasný. Ale kdyby to mohli Browns vzít zpátky a vybrat si mezi ním a Mahomese s Watsonem, kteří na tom samém draftu šli, koho by si vybrali podle tebe? Nikdy by znovu nevzali Garretta, kdyby tušili, že Mahomes a Watson budou takhle dobří. Prostě to posrali

A já uznávám, že QB potřebuje taky spoluhráče... podle mě spíš OL než na koho házet. Brady fakt házel u Patriots na špatný hráče velkou část kariéry a bylo to jedno. Ale pak prohrál championship s Broncos, když měl zničenou celou OL. Prostě QB potřebuje čas, aby mohl hodit míč, ale pak už to může hodit komukoliv, když to umí.

A jasněže nevyhraje všechno... ale dává tomu šanci. Prostě top Qb tě dostane do PO vždycky a pak můžou se ukázat i ostatní hráči. Obrany se do těch PO bez QB dostávají zřídka a většinou tam hned skončí. Bears teď mají roky fakt skvělou obranu a kurví jim to QB (a asi i HC, no), Steelers taky zabilo, že Ben už není tak dobrej.

Když se ti zraní QB, tak pro tebe skončila sezona, když se ti zraní tři nejlepší obránci, tak tím sezona nekončí

Reagovat
capaccio

Asi Mahomesa, ale kto to vtedy vedel. Nikdo. 49ers by tiez nebrali toho obrancu (Thomas?) ale Mahomesa.

Uz si presne nepamatam ako to bolo s Wentzom (to je inak katastrofa a do Colts ako katastrofalneho teamu sa uplne hodi), ze kedy sa zranil ale Foles ho zastupil uspesne. A to predtym ani potom nic. Takze tam to hra trochu proti tvojmu argumentu, ze sezona skoncila.

Reagovat
Chazy

A kolikrát se to stalo? Brady 2001, snad i Dilfer začínal jako backup a ještě v minulosti Jim Plunkett jako backup. Ale kolikrát si zažil, že třeba jen vyhrál backup QB v playoff zápas a nebo dostal tým k nějaký výhře v ZČ?

A teda ten Foles.. od tý doby už nedokázal nikdy nic a fakt na to nemá, byl to takovej zázrak jeho osobní. Těžko opakovatelnej.

Dokážu si představit, že Mariota, Brissett, Keenum by prsten nějak vyhráli. Ale ta pravděpodobnost je fakt minimální. V 99 % případech je to konec.

Bývalej citát HC Colts o Peytonovi:

Gruden once asked Tom Moore why Peyton's backups didn't get more reps 'Fellas, if 18 goes down we're fucked, and we don't practice fucked.'

Reagovat
Chazy

Jo a Wentzovi dej šanci Prostě u Colts je HC Reich, pod kterým měl Wentz tu svoji sezonu, co vypadala, jakože bude MVP. Jestli ho někdo probudí, tak oni.

A za mě teda Colts jsou jeden z nejlíp vedenejch týmů v NFL, mají úžasnou obranu, úžasnou OL, úžasnýho HC. Kdyby měli dobrýho QB, tak jsou fakt top

Reagovat
capaccio

Colts maju najlepsiu OL, a mojho oblubeneho obrancu Dariusa Leonarda, ale ako team su katastrofa :D Wentz je totalne preceneny QB, ktory dostava zbytocne vela sanci. Eagles spravili vyborne, ze ho trejdli a budu hrat s Hurtsom podla mna. Tam sa im to rysuje celkom pekne.

Reagovat
Chazy

Uvidíme, jeden rok sem myslel, že bude Wentz elitní QB. A to tam byl Reich. Takže já tomu šanci dávám.

Hurts mi přijde divnej

Reagovat
Dawon

Tak pro Colts davalo smysl to s Wentzem zkusit. Ten tym je proste skvely a s QB muzou byt okamzite contender. A v FA letos zadny dobry QB nebyl a na draftu by nemeli zadnou nadeji se dostat dost vysoko, aby vzali QB, takze nejaky trade byl jedina cesta k tomu, aby tohle nebyla pro ne ztracena sezona.

Takhle alespon ziskali QB, ktery furt teoreticky muze mit nejaky upside a kdyby se Reichovi povedlo ho probrat, tak by to byl majstrstyk. Ja tomu teda osobne moc neverim, protoze byl loni naprosto neuveritelne spatny, ale vzdycky fandim tady tem agresivnim krokum, kdy se ten tym aktivne snazi nejaky ten problem resit a ne ze jen tise sedi a naivne doufa, ze jim reseni spadne do klina (divam se na tebe, Bille). Ve finale pokud bude Wentz bust, tak je to zas tak moc stat nebude a kdyby to nahodou klaplo, tak maji franchise QB za drobaky.

Reagovat
Virtuos

Ak sa mozem zapojit do diskusie, zaroven okrem QB ktory je zaklad vsetkeho proste na nom vsetko stoji a pada zohrava vyznamnu ulohu mozno obcas opominana OL, bez nej byva i elote QB v riti i ked RW3 ukazal, ze to ide...

Reagovat
Chazy

Jo, aspoň tu průměrnou OL potřebuješ, no.

Navíc oni ti chrání zdraví toho QB

Reagovat
Chazy

Herbert byl skvělej, ale teda na ty 4 se fakt nechytal. Statisticky, výkonama, chybama.

Na rookieho fakt obdivuhodná sezona, jedna z nejlepších, co jsem kdy viděl, ale nedostal ani jeden MVP hlas

Reagovat
capaccio

Praveze sa chytal, ako novacik nastupil a uz to nepustil. Passer rating mal o 0.2 lepsi ako Brady a chyb az tak vela nerobil (mal som ho ako startera celu sezonu vo Fantasy ). To ze nedostal MVP hlas je jedno, aj tak je to taka "cena popularity".

Reagovat
Chazy

Není to žádná cena popularity, hlasují to experti a podle mě moc lepších cen nenajdeš ve sportu. Kdo to nedostal zaslouženě? Peyton někdy před 12 rokama? I tam si to podle mě nezasloužil méně jak Brees.

A passer rating není všechno, prostě nedokázal ty zápasy vyhrát. Cousins je jeden z nejlepších QB historie v passer ratingu a je to choker, co prohrává vítězný zápasy.

Fakt je Herbert úžasnej, ale při vší úctě k fantasy, opravdu nebyl top 3 QB sezony

Reagovat
Chazy

A neříkáš pravdu, Brady měl o 4 body lepší rating jak Herbert. Měl o 10 TD víc jak Herbert, měl víc yardů jak Herbert, měl víc všeho.

Rodgers měl o 23 bodů lepší QB rating (121 vs 98) a Mahomes o 10 (108 vs 98).

Fakt neee. Unikátní rookie sezona, unikátní QB, ale statisticky fakt výrazně horší, výkonově taky. Ale fakt jen v porovnání s nejlepšími QB ligy. Byl lepší jak spousta dlouhodobých veteránů, naprosto ho miluju

Reagovat
capaccio

Na wikipedii ma Herbert 98.3% a Brady 98.1% (ale v playoff) takze mas pravdu, zle som to pozrel.

Reagovat
Chazy

Já si říkal Ono by fakt bylo neuvěřitelný, aby rookie QB hrál ještě líp jak on letos... když se podíváš na první sezonu Lucka, Wilsona, Prescotta, Mayfielda, tak prostě se nechytají.

A pak jsou tu QB jako Peyton, co to dotáhli na hvězdy a v rookie sezoně hodili 20+ intů

Herbert fakt je bůh, dokáže šílený věci. A hrál neuvěřitelně letos. Ale mezi nejlepšími holt nebyl, no. Lepšího rookie QB ale třeba už nikdy neuvidíme

Reagovat
capaccio

Asi som mal ruzove okuliare ked mi vo fante pravidelne nahral 40b kazde kolo

Reagovat
Chazy

Neměl, je fakt úúúžasný. Já z něj jsem taky nadšený. Jen prostě QB se na college nenaučí všechno, ty obrany v NFL jsou složitější, hra komplexnější, hody náročnější. Prostě není podle mě ani šance, aby rookie byl fakt třeba top 5 QB, protože se tu pozici dál učí. Trvá to pár let.

Ale nikoho lepšího jako rookieho sme tady asi nikdy neměli, prostě já nic lepšího neviděl. Mahomes samozřejmě byl lepší když začal startovat, ale to byl až druhý rok.

Fakt to od tebe není žádnej omyl, že jsi z něj nadšenej, jen prostě jsou tu QB, co to hrají na top úrovni 10 - 20 let. To mu ještě chvíli zabere, ale nakročeno má neskutečně

Reagovat
capaccio

To je pravda. Inak podla mna Dolphins mohli radsej zobrat jeho ako Tuu (aj skrz to jeho zranenie a tiez aj to, ze hadze lavou, to je podla mna slabina, nemyslis?). Ten podla mna bol moc precenovany a povedal by som, ze aj Fitzmagic bol lepsi tento rok ako Tua.

Reagovat
Chazy

No, zpětně to tak vidím taky ale před tím draftem bych ti to neřekl... Tua vypadal fakt úžasně, když hrál a Herbert vypadal, jakože neumí číst hřiště a má prostě předem dáno, kam hází.

Ale všude píšou experti, abychom Tagovaiolu neodepsali... že člověk ho odepisuje jen proto, že Burrow a Herbert byli lepší, ale tradice je taková, že první rok QB hraje fakt špatně a pak z něj ještě může být hvězda.

Ale jako 100 % měli brát Herberta, no. Objektivně měl jít první, je lepší i než Burrow

Reagovat
capaccio

Ja som dufal, ze Bengals zoberu Tuu a Dolphins ostane na vyber bud Burrow alebo Herbert. Lenze potom Burrow dostal Heismana a vsetci sa zacali sustredit na neho.

Reagovat
Chazy

A ty fandíš Dolphins?

Reagovat
capaccio

Ano. Najviac merchu mam Dolphins

Reagovat
Chazy

fandu Dolphins tady fakt nemáme.

Hodně fandů Patriots, 49ers, Packers, dva fandy Giants a pak už je to tak rozdrobený. Seahawks, Rams, Cardinals, Eagles, Broncos, Raiders.

Reagovat
capaccio

A ty sa radis ku ktorej parte? Moji znami vsetci Patriots a teraz Tompa

Reagovat
Chazy

Já jsem u Patriots, ale samozřejmě budu Bradymu fandit, až dokud bude v NFL

Reagovat
capaccio

Patriots su dobri super. Kazdy rok ich aspon raz Dolphins porazia

Ale ani jeden team v NFL nie je taky, ze by som ich nemal rad. Kazdy match si vzdy pozriem. V kazdom teame je aspon jeden hrac, ktoremu prajem.

Reagovat
capaccio

Dolphins pozeram vzdy, ked su v dobru hodinu. Maju prednost pred vsetkymi ostatnymi zapasmi.

Reagovat
Chazy

A já to dycky bral jako slabinu, že je QB levák, ale hráči říkají, že to zas takovej problém není pro ně hrát zrcadlově. To fakt asi člověk neposoudí, když ten sport nehraje

Reagovat
capaccio

No uvidime, bude mat sancu ukazat tuto sezonu, ze ci je to handicap alebo nie. A konecne aj poriadne bomby by mohol zacat hadzat, ma tam Willa Fullera, takze vyhovorky uz neobstoja :)

Reagovat
Dawon

Tak ono precejen body ve fante ne vzdycky uplne presne koresponduji s hracskou kvalitou, obzvlast u QB

Ale zrovna u toho Herbeta to tak letos povetsinou i bylo, ale v druhe pulce sezony uz pak taky trosku zpomalil a prisly i chvile, kdy holt vypadal jako nezkuseny rookie...a taky mu fakt hrozne ublizoval podle me jeden z nejhorsich HC v cele lize, bylo fakt naprosto silene, kolik zapasu prohrali jen kvuli trenerskym hrubkam...ale jako jeho strop je urcite mezi elitnima QB a bude potencialne dost huste, jestli v jedne divizi budou Mahomes a Herbert, kteri muzou byt treba dalsich 10-15 let top 5 QB.

Reagovat
capaccio

To je pravda. Prescott to je zlate vajce fantasy a v reale ani nie.

Reagovat
Dawon

Jop...ono treba Bortles pred nekolika lety byl celkem top fantasy QB, pritom realne byl hrozny a vsechny jeho staty byly v prohranych zapasech v garbage timu...do znacne miry velmi podobny byl i Winston v te svoji legendardni sezone s 5000 yardama a 30 intama

Reagovat
Virtuos

More ja som si o Herbertovi v jeho draftovej sezone myslel ze je slaby a nema na to...v min. sezone ma presvedcil o opaku a musim povedat ze vyrazne ako nikto od kedy sledujem hru

Reagovat
Chazy

Já taky Herbert je seriozně jedna z mojich největších chyb, co se týče draft procesu. Fakt jsem myslel, že dělají Chargers chybu ještě, že ho berou.

Reagovat
Virtuos

Pamatam si zapas proti Memphisu, kde normalne nevedel hodit presnu prihravku, vtedy som myslel ze jeho predikcia na 1. kolo je fantasmagoria...presne, pytal som sa sam seba ci Chargers fetuju, proste skryty talent

Reagovat
niflheim

Chlopi, obnovíte někdo fantu?

Reagovat
niflheim

Jo ono je fest brzo

Reagovat
Chazy

ESPN's Jeremy Fowler reports the 49ers are still undecided on what they will do with the No. 3 pick.

NFL Network's Tom Pelissero reports the Falcons will attend North Dakota State QB Trey Lance's second Pro Day and are "thoroughly evaluating" their options at No. 4.

Reagovat
Chazy

Ti 49ers mě fascinují. Osobně byhc očekával, že když tým udělá takovejhle krok, tak je si někým naprosto jistej a je rozhodnutej.

Ale třeba to tak mají a je to celé jen divadlo, no. Ale zní to děsivě pro mě ale možná si taky řekli, že už mají dost informací, díky kterým vědí, že tam jsou 1-3 hráči, co mají potenciál být top. Lepší jak Jimmy, na úrovni hvězdnejch QB. A tradli si tam dřív, než to udělá někdo jiný a nějakou finální evaluaci nechávají na další pro daye, workouty, pohovory atd

Reagovat
formic81

Ja uz to nectu.. uz jenom pocitam dny do 29.4. Nejdriv dostane na prdel Arsenal proti Villarealu a potom Shanahan vezme Jonese a kolem 3 rano si volam rychlou..

Podle me jsou locked na Fieldsovi a vsechno ostatni uz jsou jenom cisty spekulace a omacka, aby lidi klikali na ty clickbaity. Jinak docela souhlasim s tim, ze ten finalni vyber nemeli v hlave kdyz pro 3pick tradovali, ale dost se bali aby se tam nevesral nekdo jinej. Ja si myslim, ze Atlanta uz tady nikam nepujde a na 4ce vezmou Lance, kterej si proste posedi hezky a v klidu si ho vypiplaj.

Reagovat
Chazy

Co proti Jonesovi máš?

Já bych se daleko víc bál Fieldse, a to bez ohledu na to, jestli je a nebo není z OSU

Reagovat
Virtuos

Tusim budem zdielat tvoj nazor, ale celkovo QB z BIG10 mi pridu ako velky otaznik do ligy

Reagovat
capaccio
Reagovat
Chazy

a v týmu má Cama

Reagovat
Kowe

Nekde ty OSU qb rozebirali a rikali, ze je to hrozne nefer argument. Proste z OSU nechodi qbs v prvnim kole, nemivaji tam ten talent. Pred Haskinsem sel naposledn nekdo v prvnim kole v roce 1982.

Reagovat
Chazy

Z celý BIG10 nešel žádnej QB v prvním kole před Haskinsem asi 30 let.

A to je ono, proto mě to děsí. Je to konference, kde se nikdo nesoustředí na práci s QB. Top QB talenti tam tak moc nechodí, protože je tam nikdo pořádně nerozvine, i ti WR ztama jsou všichni divní a nejsou top.

Do BIG10 prostě chodí RB, OL, defenzivní hráči. Oni hrajou fotbal z 80. let v té konferenci a hráči tam chodí s tím vědomím. Fields šel taky do Georgie a ne do BIG10, tam utekl proto, že odcházel a chtěl někam, kde může bojovat o prsten.

Já prostě nevěřím tamním trenérům, nevěřím tamním ofenzivním schématům, nevěřím tomu, že obránci tam tak dobře brání pasovou hru, protože tam se jede fakt smashmouth

To je důvod, proč já se bojím OSU, nejde o OSU, ale jde o BIG10 jako celek. Je to fakt takovej naprosto specifickej (a úžasnej) fotbalovej ekosystém, kterej ale podle mě neprodukuje dobrý hráče pro pasovej útok

Reagovat
Chazy

Ale koukám, že McLaurin a Godwin jsou ztama. Michael Thomas je určitě OSU. Nicméně jejich slná stránka to není

Obecně ale mám předsudek vůči všemu pasovýmu, co není z Penn State

Reagovat
Kowe

Ale taky z tama sli dva top5 qb historie, to zadna jina konference nema

Reagovat
Dawon

Kdyby tam kazde 3 roky sel nejaky Haskins a totalne bustnul, tak je to jine, ale takhle mi to taky prijde hodne nefer srovnani

Reagovat
formic81

ja uz to psal minule, nemam energii na dalsi citat. Proste nechci za 3x first roundery typka co vypada jak nejakej Jozin, kterymu je 35 a misto footballu si jde zahrat s fotrama petang do parku..

chci neco atraktivniho, rychly nozky atd..

Reagovat
Chazy

The Pittsburgh Post-Gazette believes the Steelers are "most likely" to use their first-round pick on a running back.

Já nevím... na jejich místě bych šel OL nebo QB.

Když jsem začal NFL sledovat, tak brali Pounceyho v prvním (2010), Gilberta v druhým (2011) a Decastra v prvním (2012). A tím si prostě vytvořili top OL, kterou měli 10 let, ještě jim vyšel Villanueva a nemuseli draftovat vysoko nikoho.

Teď ale jsou všichni tihle hráči pryč a oni fakt OL nemají. Na jejich místě bych šel touhle cestou a nebo QB. Bez OL ale stejně bude Ben letos ještě horší

Reagovat
capaccio

Ben by sa hneval keby zase brali QB. Ja by som bral tiez OL na ich mieste. RB su podla mna spotrebne zbozi a dobri su vzdy aj v neskorsich kolach. Saquona brali Giants vysoko a vidime ako sa im to vyplatilo.

Reagovat
Chazy

je to tak. Jen teda Ben nemá právo pindat, má poslední rok před sebou

Reagovat
formic81

me treba prekvapilo ze Villanueva je furt FA.. podle me se uz podepisovali horsi tacklove letos nez on

Reagovat
Chazy

Washington Football Team officials won't attend Trey Lance's pro day.

Football Team general manager Martin Mayhew all but admitted last week that the organization was out on Lance, who has 16 games of college experience. "Anytime you see guys with limited time on the job, that is a concern for me with the quarterback position," Mayhew said. Washington, with the draft's tenth pick, would have to move into the top-four picks to ensure a shot at Lance; that doesn't seem likely. Ryan Fitzpatrick and Taylor Heinicke will probably battle it out for the team's Week 1 starting job.

To je snad vtip ani se nepodívat

Reagovat
Chazy

Dokážu si to představit, jestli fakt z toho picku Falcons nepůjde QB. Jestli půjde a bude tam už jen ten 5. a pak Trask, tak ten pátej podle mě půjde v top 10 taky.

Ale i kdyby fakt 4. overall nebyl QB, tak na 15. nám to nepropadne a trochu budeme muset jít nahoru.

Ale já bych bral Traska. Aspoń by mi od Gators volně přešel k Pats

Reagovat
Dawon

me napadla divoka teorie...falcons aktualne nemaji ani prachy na podepsani svoji draft class...podepisovat rookie QB na 4. picku by pro ne bylo moc drahe, takze to tradnou pryc

Reagovat
Kowe

to ale neni vubec dobra teorie pro nas

Reagovat
Dawon

coby ne, Bill je znamy agresivnim tradovanim nahoru, nemam vubec strach!

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

https://www.instagram.com/p/CN2PUCiLIqI

Jako je to hoooooodně lepší. Ale mě vždycky sraly i ty jejich tygrovaný helmy a ty bohužel zůstanou, no

Ale když si to člověk srovná s tím chaosem, co měli dřív, je to fakt zlaté:

https://media.bleacherreport.com/f_auto,w_800,h_533,q_auto,c_fill/br-img-images/003/890/614/hi-res-da99f942295c21164cb063dc45d9c527_crop_north.jpg

Reagovat
formic81

tebe trapi veci

Reagovat
Chazy

Free agent QB Alex Smith retired.

To mě hodně mrzí ale aspoň si splnil ten sen, ještě se vrátil, dostal tým do playoff. Ale je to rozumné, fakt každej hit byl o strach u něj, furt tam bylo nějaké zranění.

Je to škoda, no, nebýt toho, tak ještě něco dokázal. Nakonec je to strašně zvláštní kariéra, dlouho vypadal jako kolosální bust z hlediska toho, že šel first overall, nakonec se pod Harbaughem probral a skoro si zahrál SB, kdyby Giants nebyli zákeřný prasata.

To jeho působení u Chiefs už se dá působit dobře, ale stejně to byl jen hodně kvalitní game manager a nedokázal hrát reálně o SB s týmem, se kterým Mahomes už hrál SB 2x za 3 roky.

Prostě... od prvního picku na draftu člověk čeká víc, nemyslím, že Niners můžou být rádi, že ho brali. A to bez ohledu na Rodgerse. Takže i když sympaťák, velkej bojovník a slušnej QB, tak za mě prostě bust a špatnej draft pick

Reagovat
Chazy

* hodnotit dobře

Reagovat
Kowe

S tim poslednim nesouhlasim, protoze polud nebufeme brat ohled na Rodgerse, tak to byl nejlepsi QB rocniku a v tqkovym pripade by clovel mel byt ok i na 1. picku

Reagovat
Dawon

Tak s takovou uvahou zas lehce nesouhlasim ja Uplne klidne se muze stat, ze proste tu hodnotu 1. picku nema ani nejlepsi QB na draftu...a souhlasim s Chazym, ze od 1. picku proste cekas vic

Koneckoncu to ze za karieru vystridal 3 tymy a 2x ho ze sestavy vyhodil novy mlady QB asi mluvi samo za sebe.

Reagovat
Kowe

Tak to že čekáš víc ale je věc jiná. Ale však ty i chazy tvrdíte, jak je nutný jít za tím QB hlava nehlava, takže ten pick za to stál. Kor když Smith nakonec prokázal, že to je playoff qb, což spousta jedniček draftu rozhodně říct nemůže.

Reagovat
Dawon

Tak ono nakonec je obcas asi lepsi, kdyz je ten QB totalni bust a muzes jit hned dal, nez ztratit 5-10 let s takovym Smithem a nic nedokazat

Reagovat
Kowe

Pro franchise možná jo, pro ty lidi co je draftovali ale ne

Reagovat
Dawon

To asi ne no, to je fakt

Reagovat
Chazy

Fitz je lepší jen nedostal nikdy tolik šancí, neměl tolik důvěry atd., protože holt Smith byl first overall

Reagovat
Trand

To fakt teda nemůžu souhlasit. Fitz má momenty kdy vypadá dobře, ale vždycky to po čase zkazí. Od Smitha sice plus mínus víš co čekat a asi nikdy úplně neoslní, ale je to pořád za mě o hodně lepší QB než Fitz.

Reagovat
Kowe

on jen trolli, sam Fitze furt kritizuje

Reagovat
Chazy

Jak říká kowe, jen si z té jeho aury dělám prdel

Ale zároveň mám hrozně výhrad k tomu, jak se dřív přistupovalo ke QB. Prostě týmy se zdráhaly vypálit za ně vysokej pick, strašně to analyzovaly, roky na to čekaly a zabijely si šanci na úspěchy. A pak prostě když ten velkej krok udělaly a nevyšlo to (Bradford, Alex Smith, Eli Manning), tak jim dávali nespočet šancí a třeba si je fakt nechávali dlouhodobě.

Ať je to jak chce, rozdíl mezi Eli Manningem a Nickem Folesem je jen v tom, že jeden startoval 15 let, i když 10 sezon hrál jako backup, zatímco druhej byl backup, kvalitu měl podobnou a dělí je jeden prsten. Kdyby si to prohodili, Foles byl chráněnej kontraktem Giants a Manning ne, tak beztak Foles má taky dva prsteny a Eli žádnej.

Smith prostě hrál první tři roky naprosto nepopsatelně otřesně, stejně jako Eli, stejně jako Bradford a nakonec dostával šance tak dlouho, až se objevil ofenzivní guru, co ho dokázal zpracovat, aby k něčemu byl. Pak ho dostal ještě větší ofenzivní guru a dostal z něj ještě víc. Když se ale člověk podívá, co tam pak předváděl Kaepernick, co předvádí Mahomes a jak dobře dokáže hrát v té ofenzívě místo Mahomese i backup, tak je vidět, že prostě ta kvalita tam opravdu nebyla.

A to jsou jen ti, co my známe. Texans s Carrem ztráceli 5 let, i když po 2 bylo jasný, že je kolosální bust. Joey Harrington taky dostal nesmyslně moc času, nemít Leinart tři vážný operace, beztak taky hrál 5 let.

V tomhle se NFL strašně mění... jak roste hodnota QB, nebo spíš pochopení jejich hodnoty, tak prostě klesá hodnota draft picků, co se za ně vyhodí. Když se vyhodí a ten QB vypadá špatně, tak klidně za 3 roky berou dalšího a je jim to fuk. To by dřív nikdo neudělal. Mezi pickama QB v prvním kole Lions uběhlo 7 let, u Jaguars 9 let. Radši tam zkoušeli dřeváky, než aby do toho šli znovu. Když to člověk vezme, tak:

- Cardinals to posrali s Rosenem a hned další rok brali Murrayho

- Bears dali Trubce tři roky a beztak za rok budou brát dalšího

- Redskins poslali Haskinse pryč po roce a půl

- Jets Darnolda po třech a berou dalšího

- Eagles ve 4. roku Wentze vzali dalšího QB ve druhým kole

- McDermott loni dost jasně naznačil, že jestli se Allen nezlepší, tak po sezoně končí

- Browns dali Kizerovi přesně rok a vzali Mayfielda

Fakt moc věřím, že kdyby dneska do NFL přišel QB a začal kariéru jako Smith, tak jeho kariéra skončila po třech letech a už nikdy by to na něm nikdo nepostavil.

Reagovat
formic81

a Eagles znovu pujdou po QB.. a ja teda uprimne neverim ani tomu Tuovi

Reagovat
Trand

Já jsem si říkal jestli si děláš srandu nebo ne. Se zbytkem souhlasím.

Reagovat
Virtuos

Mozem sa opytat? pretoze som to predtym u teba nikdy nepostrehol a neber to ako rypanie , co to mas s tou glorifikaciou Fitza? Ako on je pre mna zabavny hrac, ale zeby bol az take delo

Reagovat
Chazy

Tady daleko spíš jde o to, že chci shodit Smithe dřív jsem řkal, že QB jako on nebo Dalton stačí, ale už si to nemyslím. Radši fakt každý dva roky draftovat QB a hledat skutečnej talent

Reagovat
formic81

coz neni tak daleko od moji 2016 teorie, ze top teamy by meli hrat s QB jenom na rookie dealu a pak ho poslat do pici

Reagovat
Chazy

Noooo... to ne, když se ukáže, že je to velkej talent, tak mu dát kloidně největší kontrakt v historii světovýho sportu. Já nechci, aby byl silnej zbytek týmu a šetřilo se na QB rookie kontraktu, já jen chci top QB. Někomu jako je Flacco, Cousins, dávat prostě kontratky na 2-3 roky, klidně plně garantovaný a čekat na vývoj. A QB jako Smith, Dalton, prostě poslat a nezkoušet jim dávat ty team friendly kontrakty.

Já bych to fakt orientoval na hledání QB, co je top 16 v lize. Chci prostě Stafforda, chci Ryana, Bena.

Reagovat
formic81

jj ja to chapu, jenom je fajn jak se ta liga (sport) vyviji a celkove nazory.

Reagovat
Virtuos

V podstate suhlasim s tym co ste obaja napisali, pomaly sa vytrati taky konzervativnejsi pristup a pojde sa po hlave co k tomu moze pridat...akurat ak sa zamyslim z pohladu takeho GM ked chce ostat v obehu urobi vsetko pre to a urcitym sposobom sa nezhodi stavi vsetko na danu kartu, problem zrejme nastane ked nema v rukave nijaky iny postup a prave vtedy mizne z obehu

Reagovat
Chazy

Zakončil kariéru s jednou sezonou, kde naházel přes 4000 yardů (4042 ve 2017) a jeho kariérní maximum v TD je 26

Jeho kariérní průměr yardů na zápas je 204,9

Tje fakt skvost ten Smith. Ale třeba game winning drivů má 23, comebacků 19, no a Rodgers to má 25 a 17, takže holt to byl draft trotlů

Reagovat
Dawon

Reagovat
Chazy

Steelers signed head coach Mike Tomlin to a three-year contract extension.

ale stejně si říkám, jestli se nedostává do bodu, ve kterým opustil Reid Eagles a nebude pro něj časem lepší jít někam jinam. On i Carroll prostě už u Hawks je moc dlouho.

Reagovat
Virtuos

V buducej sezone cely Steelers vyzeraju velmi otazne, s takymi dierami v kadri si ich nepamatam toto bude vyzva pre Tomlina

Reagovat
Dawon

Za celou dobu co je u Steelers nemel nikdy losing record, tim uz se po lonsku nemuze pochlubit ani Bill, takze na jednu stranu fakt velky respekt.

Ale zaroven souhlasim, ze ten tym uz dlouhou dobu pusobi stagnujicim dojmem, od jejich prohry v SB v sezone 2010 byli 1x v AFC champu a tam dostali vyprask od Pats, tj do znacne miry s takhle kvalitnim QB a podle me s vybornym GM docela fail, protoze si jakozto jedna z top franchise za poslednich 10 let k SB v zasade ani necuchli...a on by mel clovek tendenci rict, ze v konferenci s Pats je to tezke, ale jestli wiki nekeca, tak jejich jedina prohra s nama byla prave ten AFC champ v 2016, jinak bud vypadli driv nebo PO vubec nedali.

Jako bude to zajimave, po letosku ho ceka podobnym ukol jako ted Billa, tak uvidime, jak se s tim popasuji.

Reagovat
Kowe

Podle me je to dobrej krok v tom, ze mu daji 2-3 sezony na rebuild okolo novyho QB, at ukaze, jedtli mu to s nim pujde nebo ne.

Reagovat
Dawon

Jo, ono to urcite dava smysl...ale kdyz se takhle clovek z dalky podiva na ty jeho vysledky, tak ackoliv sou skoro pokazde jednim z nej tymu v AFC, tak zaroven prakticky vubec nic nedokazali uz 10 let, coz je takova divna kombinace

Ono jak treba Chazy hodne pinda na Carrolla nebo Paytona, ve finale na tom Tomlin neni lip nez oni...proste je treba si asi uvedomit, ze to sou vsechno dobri HC a akorat je skoro nemozne byt uspesny 10+ let vkuse konstantne bez vypadku jako byli Pats.

Reagovat
Chazy

Akorát teda Wilson i Brees jsou o dvě třídy lepší než Ben, kterýho Tomlin jen párkrát měl k dispozici celej rok a věčně je v playoff rozlámanej

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Pittsburgh_Steelers_starting_quarterbacks

Se podle mě hrozně ignoruje, jak strašně IP je Ben a že vždycky přijde do PO rozbitej

Reagovat
Dawon

Bych zas asi uplne neprehanel, ze je Ben o dve tridy horsi QB Ale jako budiz, IP je docela dost, ikdyz ve finale tam vzdycky chybel treba max 1-2 zapasy, coz by ti sezonu asi nemelo uplne potopit do kytek.

Reagovat
Chazy

Není to ideální QB pro PO, prostě je hrozně eratický. Ale určitě se s ním mělo dokázat více

Reagovat
Dawon

eratický

Reagovat
Chazy

Je to v souladu s jazykem českým

Reagovat
Dawon

vsak zcela v poradku, cenim pouziti tohoto slova

Reagovat
Kowe

zato erotický teda neni vůbec, jen co je pravda

Reagovat
Chazy

NFL Network's Ian Rapoport reports the Dolphins could trade back from the No. 6 pick if a quarterback falls to that spot.

Kouzelníci

Reagovat
capaccio

Na zaciatku bol Tunsil. Vtedy som nadaval, ze co je to za sprosty napad poslat ho prec.

Reagovat
Kowe

I Panthers uz maji rozhovory ohledne tradu dolu.

Reagovat
Chazy

Musíme se smířit s realitou, že 5 QB půjde v top 10

Bude strašnej bizár, byla by fakt sranda, kdyby z toho byl trend

Reagovat
formic81

jinak je tady docela ticho ohledne cirkusu jmenem Las Vegas..

Ten Mayock a Gruden se teda povedli jak vino. Kdyz pominu ten trade Macka, kterej tam asi nechtel hrat. Tak to zhodnotili fakt bombasticky, Jacobs a Crosby ok, ale ten zbytek fakt pruser. Minulej rok brali 3 WRs v draftu a ani jeden se poradne nechytnul a u Ruggse jsem proste skeptickej. Z nej zadnej Tyreek nebude pokud nezacne sypat a nabere nejakejch 15 kilo. First rounder Arnette vypadal taky otresne, no draft class jako vinko.

Ta draft class 2019 o chloupek lepsi a to hlavne diky dvojici Crosby + Jacobs, Renfrew na 6 kolo taky solid pick. Nicmene Ferrell vypada jako kolosalni pruser a Abram dost podobne.

Do toho ty retardi rozpustili o-line a d-line, takze si fakt nedokazu predstavit, ze by tenhle team udelal cokoliv lepsiho nez 5-12 (to zni dementne tech 17 zapasu). Carr je presne ta kotva, ktera bude mit par zapasu relativne dobrejch a zbytecne ten team bude drzet mimo ty top 5 draft pozice.

Jako po sezone udelaj cistku a najit novyho HC s GM. Akorat to Raiders bude stat asi dost penez, kdyz ten kar ma jeste smlouvu na 6 let..

tohle je dalsi franchise na ranu.. zlatej Del Rio

Reagovat
Virtuos

Podla mna i ten Crosby nebude ziadne terno min. sezonu mal riadne slabu z mojho pohladu...ako sa hovori pycha predchadza pad aby tebou spominani pani nemali po prichode prilis velke ego ktore zapricinilo kam to smeruju predsa Mayock bol povazovany za nejakeho guru a Gruden s tym svojim vystopovanim ako chlapik co vsetkemu rozumie, ale vidime kde sa teraz nachadzaju....

Osobne neverim ze sa budu vyvodzovat nejake skore konsekvencie, skor zastavam nazor ze dve sezony urcite potiahnu, nazvem to trpezlivost majitela

Reagovat
Chazy

U Grudena nejde o vystupování, ale že vyhrál SB, platil za jednoho z největších HC talentů historie toho sportu a Bucs kdysi za něj dali snad 8 draft picků, aby ho získali jako HC.

Prostě toho chtěli fakt všichni, každej rok měl HC nabídky.

Mayock je úsměvnej, holt to byl televizní expert a uvidíme, co bude dál ale vybral si ho sám Gruden, protože se mu s ním dobře pracuje. Je to ten divnej vztah, kdy si HC vybírá GM

Reagovat
Dawon

Ja myslim, ze Gruden je stale nevyhoditelny, ale mozna by mohl letet Mayock, pokud by prisel dalsi spatny draft.

Ono ofenzivne je Gruden podle me hrozne zlepsil, jen mu k opravdovemu skoku chybi prave lepsi QB, coz je samozrejme pruser. Jestli ale Ruggs bude bust a vsichni ti dalsi WR za nim budou hvezdy, tak se to bude pro ne velmi tezko rozdychavat.

Reagovat
capaccio

Dalej este zbytocne podpisali Kenyana Drakea za vela penazi. Pritom tam maju dvoch dobrych RB.

Reagovat
Chazy

Já souhlasím s Dawonem v tom, že Grudena neodsuzuju. Naopak každej rok je období, kdy si říkám, že fakt chápu, proč je tak hypovaný a že ten tým dokáže posouvat. Podle mě to tam má vzestupnou tendenci a nechal bych ho budovat.

S Carrem nevím, asi to kotva je, no. Ale taky má super zápasy.

Mayock vypadá příšerně na draftech, o tom žádná ale teď se mi hodně líbí jejich FA, i ty WR by mohli mít slušný. Ta OL je ale zavraždí

Reagovat
Kowe

Je to fakt divna franchise no. Proste Gruden kzfej rok doalze udelat lepsi vysledky nez na co ten tym papirove ma. Ale nadruhou stranu se prave ta kvalita tymu nejak nezvysuje a tedka ten krok s OL je teda naprosto divnej. Tohle neni tym na PO.

Reagovat
miky10

A to zdaleka nejhorší výkon předved včera správce jejich sociálních sítí

Reagovat
Kowe

co udelal?

Reagovat
Chazy

Ale tak ta message je jasná.. kdyby tam dali "again", tak nikdo nepindá

Reagovat
miky10

No, ten Floyd, od kterýho to je převzatý, dejchat nezačal :)

Reagovat
Chazy

Ano a když se po usvědčení něčího vraha řekne něco ve smyslu, že ta oběť teď už může odpočívat v pokoji, tak ona neodpočívá v pokoji, protože je mrtvá a mrtvoly neodpočívají.

Prostě to mělo vyjádřit, že se dosáhlo spravedlnosti a podle mě není tak těžký to dešifrovat

Reagovat
miky10

Samozřejmě, že ten záměr je tam patrnej, ale provedení je přinejmenším dost nešťastný, spíš necitlivý až ignorantský, no.

Kromě toho je tam toto: https://sports.yahoo.com/raiders-owner-mark-davis-claims-responsibility-for-i-can-breathe-tweet-in-response-to-derek-chauvin-conviction-014513407.html

Reagovat
Kowe

Jezis, to jim teda hrube nevyslo.

Reagovat
formic81

ja to videl.. a jenom jsem si cetl komentare, jak oni to mysleli?

Reagovat
Tomoro

Cirkus ve Vegas nechápou ani fandové. Ruggsovi ještě věřím, šanci dostane a je to na něm. Carra mám hodně rád ale bohužel neumí zahrát TOP celou sezónu. Zahraje 5 perfektních matchů 5 hodně solidních a pak průměr až bída. Bohužel v něm nevidím QB, který někdy dotáhne tým do SB, to by musel zapracovat na konzistentnosti a to už by ve svých letech měl mít. RB hodně solidní, Drake možná zbytečnost, ale stejně na všechno vrhá stín OL a ta čistka. Pustíme všechno a děj se vůle boží. To prostě fungovat nemůže. Budou to chtít polepit na draftu, no ale kdo ví. Jo a tuhle sezónu exploduje Renfrow

Reagovat
Kowe

No ten podpis Drakea to je taky divnokrok. Mi chvíli byli Raiders i sympatičtí, ale už je to pryč.

Reagovat
Kowe

Reagovat
kubys

Jako podle mě je to blbost, ale bylo by to celkem funny.

Reagovat
Chazy

Já jsem jen pro, byl by to levnější Lance pro nás

Reagovat
kubys

Já ti nevím, podle mě by byly obě franchise za kokoty. Packers z důvodu, že draftovali QB v prvním kole, když je tlačily jiné věci a pustili ho rok na to a vy, že dáte TOP15 pick za frajera, před kterým byl na depth chartu očividně i Tim Boyle...

Reagovat
Dawon

Tak rict ze by se tradnul za 15. pick je trochu zkreslujici ale Vy byste nam za nej dali svuj 29. pick + 4. kolo (alespon podle toho clanku)...posun o 14 picku v prvnim kole neni malo, ale furt je to ta dolni polovina, tam uz to zdaleka nema takovou cenu jako v top 10 napriklad.

ale jinak si taky teda myslim, ze je to picovina, loni sme ho mohli mit na 23. a tradnuli z toho picku pryc, tezko si predstavit, ze bysme si to za rok nejak zahadne rozmysleli potom, co ten hrac rok sedel

Nicmene ve finale proc ne, at uz tak ci onak bych rad skoncil po tomhle draftu s nadejnym mladym QB

Reagovat
Kowe
Reagovat
Dawon

Reagovat
kubys

Já vím, že by tam byly ty picky (i když to 4. kolo podle toho tajemného papíru vypadá jako conditional), ale ten posun by byl pěkný.

Reagovat
kubys

I když já bych ho teda asi za ten 15. pick pustil s radostí.

Reagovat
Chazy

NFL Network's Ian Rapoport reports free agent WR Antonio Brown has settled with Britney Taylor, who accused him of sexual assault.

Tak to ještě skončí v HoF a všechno bude zapomenuto ale dívku chápu, prostě kdo by se chtěl tahat po soudech, který jsou tendenční a ještě proti celebritě, která na to má daleko víc prostředků. Denně o tom číst v novinách atd. Je to normální outcome těchhle případů.

Co je blbý, že pak to takovej Brown (a jakejkoliv jinej slavnej fotbalista) může udělat znovu

Reagovat
Kowe

Ono se stačí podívat na Hilla. Zmálí mařku před draftem, stejně ho draftují, zmlátí mařku v nfl, stejně dostane mega smlouvu.

Reagovat
Trand

Hele tady je můj příspěvek z února, když jsem si o tom něco zjišťoval, já už si nepamatuju detaily, ale ten případ není rozhodně tak jednoznačný, jak se to prezentuje:

Jinak pokud to někoho zajímá a máte tak 15 minut času, tak se koukněte na tohle:

https://www.reddit.com/r/KansasCityChiefs/comments/ew6c9j/tyreek_hill_is_innocent_in_all_regards_a/

Jako je to psaný z pohledu jedný strany a jsou tam věci se kterýma nesouhlasím, jako například proč by hvězda NFL praštila pěstí svýho syna, že to je blbost... Jako zrovna tohle by mě u NFL hráčů nepřekvapilo, kdyby něco takovýho udělali. Ale celkově je tam dost informací, který jsem ani nevěděl a podle mě se o nich na veřejnosti ani nemluvilo. A nechci jako tvrdit, že Hill je hodnej týpek bez problémů, to dost pravděpodobně není. Ale možná ta celá situace stojí za zamyšlení předtím, než z něj budeme dělat násilníka. Jinak jak říkám, já ty věci o jeho možný nevinně zjistil až tak třeba před dvěma měsíci, vůbec jsem nevěděl, že v tom příběhu jsou nějaký kontroverze a nesrovnalosti.

Reagovat
Kowe

No ja tomuhle pohledu neverim, bo ty argumenty jsou tam otresny. “ He could be drafted, finish the season playing in college (he would at West Alabama), and have his record expunged after his probation. Why risk his future in sports for pride?”. To je bud hrozne naivni nebo jen manupulativni. ono mit takovej jeden vroubek tak mozna ok, ale to neni jeho pripad.

Reagovat
Trand

Hele tyhle argumenty jsou otřesný souhlasím, ten tón toho textu není objektivní, psal to evidentně fanoušek Chiefs. Stejně jako jsou blbost ty argumenty s CR7, proč by to on měl zapotřebí, když může mít každou druhou holku na světě. Ale v tom textu mi šlo spíš o ty další věci než nějaký projektování toho fanouška:

Mlácení syna - 1) Policie i nemocnice usoudila, že ruka byla zlomená při nehodě a ta zlomenina nebyla způsobená násilím. "Investigators quickly agreed with the medical staff that the broken bone was the result of typical accident involving a rambunctious toddler, consistent with reaching out to brace for a fall. The investigation into the couple’s parenting accelerated when Overland Park police checked on the boy in March and found bruises and welts on his body,” the report explains. “Both Hill and Espinal have admitted to investigators that they spanked the three-year-old with their hands and a belt, but prosecutors can’t determine for sure which parent, or if both, went too far."

2) Zpráva mezi Hillem a snoubenkou - Tyreek: “Crystal you know I didn’t cause any bruising or harm to [our son.] But for some reason I still may be charged.”

Crystal: “I know you didn’t. I did. I hurt [our son.] I’m the one that did it. I was hurt and mad at you so I blamed you for everything.” ( https://bleacherreport.com/articles/2834302-lawyer-tyreek-hill-categorically-denies-crystal-espinals-child-abuse-claims ) A forensic examiner look at [Hill’s] text communications with Ms. Espinal dating back throughout the period before and during the investigation. There are hundreds of pages of text messages documenting entire conversations. Importantly, the forensic examiner verified that not a single text was deleted so it gives a clear picture of their demeanor toward one another.

Plus má Hill i další zprávy, které ale nebyly publikovány na veřejnost ale jen při obhajobě - https://twitter.com/ClayWendler/status/1152347384678141954?s=20

Mlácení přítelkyně - Tady je to složitější, to souhlasím, ty "důkazy" co tam píše on pro mě nejsou vůbec přesvědčivý a je vidět, jak na sílu se ten člověk snaží Hilla obhájit. Na druhou stranu mi ani moc nesedí ta její verze, respektive si myslím, že na ní nějakým způsobem zaútočil, ale ne v takovém rozsahu a tak agresivně, jak to ona popisuje (čímž to samozřejmě neobhajuju a nepodporuju).

Takže sečteno podtrženo - nemyslím si, že by Hill byl nevinný absolutní profesionál v NFL, na kterýho si ta holka všechno vymyslela. Myslím, že jí asi nějakým způsobem napadnul, což je samozřejmě hrozný. Ale zároveň v tom příběhu vidím spousta nesrovnalostí (zejména s mlácením syna) a myslím si, že by lidi neměli jen přejímat názor od médií, jakej hajzl Tyreek je a věřit všechno tý holce.

Reagovat
Kowe

Tak ono to pro mě jsou dvě věci. Jedna věc je, že ta mařka je prostě magor, co to všechno zveličuje. A druhá je to, že Hill je uplně stejnej magor, co je prostě agresivní a dokáže napadnout přítelkyni i dítě. Ono prostě "Both Hill and Espinal have admitted to investigators that they spanked the three-year-old with their hands and a belt,".

To jsou prostě čuráci a k tomu násilí tam už několikrát došlo. Vůbec jsem tim něchtěl říct, že ona je nevinná a on je jedinej špatnej.

Reagovat
Chazy

Chiefs HC Andy Reid said Kansas City has not ruled out re-signing LT Eric Fisher and RT Mitchell Schwartz.

By bylo hodně vtipné

Reagovat
Chazy

49ers signed DE Arden Key, formerly of the Raiders, to a one-year contract.

Docela slušný na to, že měl bejt first overall, největší defenzivní talent toho draftu atd to skauti fakt přečetli dobře

Reagovat
Kowe

Tak precetli... on to je/byl fetak, to zase neni uplne tezky ale dobre pro tymy, ze to nerisknuly.

Reagovat
formic81

Kocurek ho fixne... jinak nase d-line vypada monstrozne, i ta rotace

Reagovat
Chazy

NFL Network's Tom Pelissero reports Texas A&M QB Kellen Mond could "sneak into" the first round.

Reagovat
Virtuos

Tak toto je pre mna bomba, potom moze ist kludne 6-7 QB v 1. kole?...kebyze sa tak stane teamy, ktore nepotrebuju riesit QB by mali riadne portfolio hracov inych pozicii

Reagovat
Chazy

Jenom jednou v historii šlo 6 QB v prvním kole

Náhodou tam byli Marino, Kelly a Elway

Reagovat
Trand

To snad ne, viděl jsem ho jen tak dvakrát nebo třikrát, ale přišel mi dost o ničem. Na druhou stranu jsem si myslel, že Dak bude v NFL taky k ničemu a jsou docela podobní mi přijde, tak třeba zase překvapí.

Reagovat
kubys

To by byla celkem šílenost podle mě.

Reagovat
formic81

prej jsme podepsali i Hursta...

DTs Armstead - Kinlaw - Hurst - Jones

DEs Ford - Bosa - Key - Blair - Ebukam - Wills

to je fakt slusny tohle

Reagovat
Chazy

Chiefs acquired OT Orlando Brown, the No. 58 pick in the 2021 draft, and a 2022 sixth-round selection from the Ravens in exchange for the No. 31 overall pick, a 2021 third- and fourth-round pick, and a fifth-round selection in the 2022 draft.

ESPN's Jamison Hensley reports the Ravens are expected to replace OT Orlando Brown with free agent OT Alejandro Villanueva.

Nedokážu se rozhodnout, jakej z těch týmů je geniálnější

Reagovat
Kowe

Za mě Ravens. Chiefs dávají dost za hráče, ktere je sice skvělej, ale zároveň odmítl hrát za Ravens jen protože ho hráli na RT místo LT + mu po sezoně končí smlouva.

Reagovat
formic81

Pojdme si dat TOP 10, kdyz nam to za par dni zacina.

1. Jags - Lawrence

2. Jets - Wilson

3. 49ers - Lance

4. Falcons - Fields

5. Bengals - Chase

6. Phins- Sewell

7. Cowboys (trade up) - Pitts

8. Panthers - Slater

9. Broncos - Jones

10. Lions - D. Smith

Reagovat
kubys

Devonta nebude top 10 (i když teda jdou ty argumenty mimo mě) a pokud by šel Lance fakt tak brzo, tak to je vyhozený pick.

Reagovat
formic81

neremcej a hod svoji

Reagovat
kubys

Lawrence

Wilson

Fields

Pitts

Slater

Chase

Surtain

Lance

Waddle

Ale jak říkám pro mě je jednička na WR Smith, ale skoro všude se píše, že půjde až 3.

Reagovat
kubys

A nějak mi vypadli Lions - Sewell.

Reagovat
Kowe

Lawrence

Wilson

Fields

Pitts

Sewell

Chase

Lance

Slater

Surtain

netušim

Reagovat
capaccio

1. Lawrence

2. Wilson

3. Fields

4. Chase

5. Sewell

6. Smith/Rousseau

7. Surtain

8. Pitts

9. Lance

10. Farley

Reagovat
Dawon

49ers coach Kyle Shanahan said he "feels good about five guys" with the No. 3 overall pick.

"We could have sat there at 12, and waited which one came to us, if one did," Shanahan responded when asked about the team's decision to trade up to No. 3, "but we made a decision that we felt we needed to get a starting quarterback. We wanted to dictate it. We'll get the one that we feel is best for us." He also said the organization made the trade "with one quarterback in mind" but "all the other candidates have gotten better" after a month of evaluation. One thing is clear: Jimmy Garoppolo and the $26.4 million cap hit he's due this year will be out the door before training camp begins. Whether it's Mac Jones or Trey Lance who inevitably takes his spot will be determined Thursday.

To sou strasne kecy tohle fakt Ja absolutne nechapu to jejich divadlo okolo, kdyz 2 picky pred nima sou jasne a oni si muzou delat co chcou

Reagovat
Kowe

To zapada do toho, co predtim psal Schefter.

On today's @AdamSchefter Podcast..

~ The 49ers moved up with "the idea" of taking Mac Jones at 3

~ But the last month of evaluating & getting to know Trey Lance has made the "decision much tougher than they expected it to be"

~ Still going "back & forth"

Kazdopadne ty kecy okolo jsou fakt otravny no jsem rad, ze Jax neplacaji kokotiny jak nejslu rozhodli atd, jak to nekteri GM, HC radi delaji i na jednicce.

Reagovat
Dawon

Ona nejvetsi prdel bude, pokud bude mit formic pravdu a cele tohle bude jen divadlo a vezmou nakonec Fieldse

Reagovat
Chazy

Snad ne, pokud je to vážně jedinej QB, o kterého hodně stojíme

Reagovat
Kowe

Třeba o něho stojíme protože víme, že nikdo jinej nezbude

Reagovat
formic81

ja neverim nicemu. Tahle franchise dela veci v tichosti a dost pochybuju ze neco novinari vedeli. Vsichni vari z vody. Predtim trade-upem se zadnej Jones neresil vubec a to byl z ty 5ky nejbliz k ty 12ce. Cekam Fieldse nebo Lance

Reagovat
Chazy

Tak v tichosti. Že vezmete Bosu, to se taky vědělo. Tyhle vysoký picky a trady často fatk unikají, já bych ten report s Jonesem nepodceňoval. Určitě je ve hře.

Podle mě ani není objektivně moc důvod, abyste vy vypouštěli smoke screeny. První dva picky josu jasný, třetí pick je váš. Fakt maximálně kdybyste chtěli poukázat na to, že Fields není v pořádku, tak aby ho Jets nebrali, jenže podle všeho oni šli pro Wilsona

Reagovat
formic81

Bosa se s timhle neda porovnat. Tam se resil bud on nebo Q. Williams.

QBs mi prijdou tak specificky, ze to nikdo nemuze tusit. Viz pick Mahomese

Reagovat
Dawon

Mam jako dost problem verit tomu, ze vsichni insideri reportujou +- stejne info a vsichni by si to vymysleli

Reagovat
Kowe

Reagovat
formic81

stejne tak jsou rumours ze Lynch a ostatni chtej Fieldse a Shanahan si stoji za Jonesem.. me treba udivuje ze vsichni jsou locked na Wilsonovi a Jets..

Reagovat
Virtuos

Presne ako vravis, uz sa ani neuvazuje o tom ze Jets urobia ine rozhodnutie ako to ze zoberu Wilsona, bol by som velmi zvedavy co by sa zacalo diat, kebyze na #2 pride prekvapenie

Reagovat
Kowe

mě to udivovalo taky zkraje, ale teď, když to už všichni tvrdí týdny, tak to beru za hotovou věc. Ono top 5-10 picky bývají veřejným tajemstvím každej rok.

Reagovat
Chazy

Jinak McGinn klasicky udělal hodnocení všech pozic s těmi skauty. A ti QB jsou fakt zajímaví

Takovej ten obecnej pokec:

During these hours of interviewing, not one scout said this was a great group of quarterbacks. Yet, so many teams high atop the draft are fully prepared to risk everything on prospects such as Wilson, Fields, Lance and Jones.

“This system — I can’t even describe how broken it is,” a longtime executive in personnel said. “Every quarterback has a handler or coach from the time they’re in the seventh or eighth grade. Then they play a season, maybe two, in college and everybody says, ‘Well, you’re going to be a top-10 pick, so you’ve got to come out.’ Now they come out with a wafer-thin résumé.

“The phrase is, ‘You can’t win in the NFL without a quarterback.’ Then all these teams that are at the top fall all over themselves to say, ‘We’re going to improve and get better. We’re never going to be up here again. We better take one.’

“It is a vicious cycle, and I don’t know how it ever resolves itself.” Quarterbacks have gone off 1-2-3 twice before (1971, 1999) but never 1-2-3-4. History could be made.

“If the draft truly goes 1-2-3-4, or even 1-2-3, it’s absurd,” the executive added. “It is a rush to the altar. It’s so over the top. But I’m not surprised. It’s the NFL.”

Wilson had to compete just to lock down the starting job at BYU last season. Fields needs development reading defenses and must reduce his poor decisions. Lance made 17 career starts for the FCS Bison, including just one unimpressive start in 2020. Jones has physical limitations that might get exposed in the NFL. Jones is the only one of the four that was in college for four years, and his first season was spent as a redshirt. Wilson, Fields and Lance are third-year juniors.

“I think there is more hope than talent,” an AFC scout said. “People are so desperate for these guys. I don’t see (Patrick) Mahomes. I don’t see (Peyton) Manning. I don’t see Aaron Rodgers. I see maybe Russell Wilson.”

With highly-touted, highly-drafted quarterbacks being discarded left and right this offseason, one scout laughed at his profession. “And we’re going to sit up here and act like we know for sure,” he said. There are other perfectly good options, too. Kyle Pitts has all-time tight end written all over him. Ja’Marr Chase owns the strongest consensus from scouts at wide receiver since Calvin Johnson.

“We put way too much on these quarterbacks’ plates,” said another evaluator. “We keep saying, ‘They’re bust, they’re busts, they’re busts.’ Well, take some pressure off them. They’re not all built to throw 40 times a week. He pointed to how Kansas City kept winning in conservative fashion with Alex Smith, and how Ryan Tannehill turned around his career in Tennessee.

“You run the ball effectively and you build it off play-action,” said the evaluator. “It wasn’t by accident that Tannehill became a good quarterback at Tennessee.” The Chiefs went 11-5, 9-7, 11-5, 12-4 from 2013-16 with Smith under center, making the playoffs three times. Finally, when the scouts and coaches concluded that Mahomes met every requirement they had at the position, they boldly traded up to draft him in 2017 and won the Super Bowl in 2019.

“Nobody has patience anymore,” said another executive. “The Chiefs told (ownership) to relax. They waited five years for a quarterback. It’s social media … it’s what have you done for me in the last 24 hours.”

Reagovat
Chazy

1. Trevor Lawrence, Clemson (6-foot-5 ½, 213, no 40-yard dash time, Round 1 draft projection): Will follow in the footsteps of Joe Burrow as the No. 1 pick.

“He doesn’t have the same kind of downfield vision and pocket feel that Joe had, but he’s got a little bigger arm and maybe more raw movement skills,” said one scout. “I would rate Joe’s football IQ and ability to diagnose and deliver with accuracy higher. I would put Trevor’s arm strength and ability to make plays with his legs maybe a little higher. Both excellent prospects. That would have been a tough call if they were both were in the same class.”

A third-year junior, he went 34-2 as a starter. As a freshman, he led Clemson to the national title. “He’s kind of ready-made for it,” said a second scout. “He’s not as heavy as Andrew (Luck). You’d want to see a little more meat on the bones, but he’s still a big kid … Jacksonville has enough receivers, a 1,000-yard rusher and two good bookends (tackles). Even though Jacksonville isn’t very good defensively they still have three building blocks in Josh Allen, C.J. Henderson and Myles Jack, who arguably are the best players at their positions in that division (AFC South). With that cap space (league-high $39.4 million) and that amount of picks (10), it’s going to be really hard to see that guy fail …

“He’s just polished. I wouldn’t say he’s Josh Allen talent-wise. I wouldn’t say he’s got Pat Mahomes’ arm. But you don’t need to — to be able to score and to win and to lead. He’s done that his entire career. He’s played with a lot of talent but, yeah, he’s always won.” Finished with an NFL-equivalent passer rating of 114.7. “Is he Josh Allen or Blake Bortles?” a third scout said. “Those are the two guys I see. I like Lawrence but the accuracy thing … how has he played the last couple years against SEC teams and Big Ten teams? He’s a better athlete than Ben Roethlisberger. Trevor Lawrence is a great athlete.”

Threw for scouts Feb. 12 before undergoing surgery four days later to repair the labrum in his left shoulder. Will be drafted without running a 40. “He’s got some glaring flaws,” a fourth scout said. “The ACC stinks. It’s a terrible conference. Everything was so easy for him. Now when he plays LSU, Ohio State this year, Miami, Virginia Tech, there were times he had to speed up and he looked average. When you put him against other elite competition he has not stepped up. When Deshaun Watson was there and he played Alabama two years in a row, that guy was by far the best player on the field. A superstar. I never saw that with Trevor Lawrence.” His 10-inch hands were the second largest among the top 12 quarterbacks. From Cartersville, Ga.

Reagovat
Chazy

2. Zach Wilson, Brigham Young (6-foot-2, 214, no 40 time, Round

1): Came out of nowhere in 2020 after a sophomore season in which

his passer rating was a meager 84.9.

“There isn’t one scout in America that had Mac Jones and Zach Wilson in the top 5 back in the fall,” said one scout. “If they say that, they’re lying. A year ago, nobody knew his name … is he a pure passer? Yes. Is he a good enough athlete? Probably. Is he super explosive as an athlete? No. He is a pure passer more than anything else. He’s got a little Aaron Rodgers in him with that scissor kick and throw where both feet are off the ground. I think he probably picked that up from watching Rodgers.”

After winning a quarterback competition before the season, he compiled a passer rating of 138.2 for a career mark of 111.4. A second scout saw some Joe Montana in him. “Love him,” said a third scout.

“He’s just a natural. He just has the movement, the looseness, the throwing from all angles, the jumping around in the pocket. His release is quick as hell. He is a nifty, elusive type in the pocket.”

Durability is an issue for some teams. They say he played at about 205 pounds before bulking up at pro day, when he didn’t run a 40. Had right shoulder surgery (2018) and right thumb surgery (2019). “If they put him on the ground a lot, it’s like he’s going to break,” a fourth scout said. Hands were 9½ inches. Some scouts have reservations about his ability to lead and blend in a locker room. From Draper, Utah.

Reagovat
Chazy

3. Justin Fields, Ohio State (6-2 ½, 227, 4.46 40 time, Round 1): Attempted 39 passes in 12 games as a true freshman at Georgia in 2018 before transferring. Two-time Big Ten offensive player of the year for the Buckeyes.

“Tremendous,” said one scout. “Ran 4.44. He’s got all the tools to do it. I hate to bring up (Dwayne) Haskins and Terrelle Pryor or some of those other (Ohio State) quarterbacks there that haven’t done it.”

Career passer rating of 127.6. Also ran for 1,133 yards and 19 touchdowns. “He’s a very smart guy and I see all the tools,” a second scout said. “If he’s good, he can be Donovan McNabb. But he’s going to need that redshirt year to kind of mesh.”

Had some fabulous games and a few stinkers in 2020 as well. “He’s a knockoff Cam Newton,” said a third scout. “He’s typically been the biggest, strongest, fastest kid on the field his whole life. He has learned to play football that when they call a pass he drops back and looks. First read, second read, if they’re not there, take off and run. Or if there was pressure, take off and run. At Ohio State, basically the same thing happened. To have him doing full-field reads will be a challenge. At the same time, in the NFL, Cam Newton did that for a decade. If you craft an offense around his skill set and don’t try to jam him into some system that will corral his abilities, then he’s got a chance. If you try to turn him into the classic NFL quarterback, I think you’re going to be frustrated.”

Led the Buckeyes to a 1-2 record in the College Football Playoff. Has small hands (9 1/8). “He is one of the top athletes (at quarterback) of all time,” a fourth scout said.

“Best thing Fields does is throw the deep ball. But is he Jameis Winston? That’s who I see. I see the best quarterback in the draft on one play and on the next play I see a guy that makes stupid mistakes. Throws off his back foot a lot. Has a lot of balls tipped. He’s a first-rounder, but I wouldn’t take him until the bottom.” From Kennesaw, Ga.

Reagovat
Chazy

4. Trey Lance, North Dakota State (6-foot-4, 224, no 40 time, Round 1): Turned down the chance to play safety at his home-state Big Ten team (Minnesota) and spent three seasons in Fargo. Won all 17 of his starts.

“He and Jordan Love, there might not be much difference between them,” said one scout. “He’s not that accurate with the ball. He’s got some mechanical flaws. He drops his weight and then comes back up to kind of generate some power from his lower body. His accuracy is a little erratic. People say he’s a developmental guy. You’re going to draft this guy and sit him for a year? He needs to play. He’s thrown (318) passes in his life. Mahomes threw 300 passes in six weeks at Texas Tech. But how do you take the guy and throw him out there when he’s this green?”

Compiled a passer rating of 130.1 in 2019. In 2020, against a Central Arkansas team that finished 5-4, he had a passer rating of just 72.8 in a 39-28 victory. He also ran for 143 yards. “He might (bust) because of the competition,” said a second scout. “I would be scared as hell to have to draft him. Maybe you fall in love with the workout, then a year later you’re getting a divorce. He’s good but he’s not Cam Newton, I’ll tell you that right now. Don’t confuse him with Cam Newton. He won a (FBS) national championship. This kid’s coming from North Dakota State.”

Led the Bison to the FCS national title in 2019. Finished with a career passer rating of 125.3. Has small hands (9 1/8). “What scares me?” said a third scout. “Inability to throw a catchable football. If you really watch Trey Lance, all the receivers have to make unbelievable adjustments to his throws. He only throws 16 to 18 times a game because of the offense. He’s not a real thrower. I may be wrong on this but, my God, he’s at least three years away.” From Marshall, Minn.

Reagovat
Chazy

5. Mac Jones, Alabama (6-2 ½, 217, 4.81 40 time, Round 1): Redshirted as a three-star recruit in 2017, carried a clipboard in ’18, made four starts for an injured Tua Tagovailoa in ’19 and went 13-0 for the national champs in ’20.

“If you throw away the way he looks, and he looks like shit, he’s a really good player,” said one scout. “People want to roll their eyes when you make a comparison with one of the greatest players ever. Is the guy going to win seven Super Bowls? I don’t know, but there are a lot of Tom Brady traits to this player. He’s got that kind of anticipation, that kind of arm. You want to look at him and say he’s not a good athlete, but he’s a functionally really good quarterback athlete. If you ask Tom Brady to scramble he looked like an old man even when he came out.”

His career passer rating of 138.2 edged Tagovailoa’s 138.1 and Baker Mayfield’s 131.1 at Oklahoma. “I love the kid at Alabama, but he’s not Tom Brady,” said a second scout. “Everyone’s trying to find that next Tom Brady or the next Peyton Manning, the non-mobile bell cow. Those guys are wired different. They’re culture guys. A year ago, they didn’t even think he’d be the starter at Alabama.”

Even wears his socks rolled over like Brady. Hands were 9¾. “If he goes to San Francisco (No. 3), they’ll protect him with the run game,” said a third scout.

“A lot of their passing is based on timing, rhythm and play-action. He should be able to do those things. But does he have an explosive arm? No. Does he have an explosive lower body? No. When push comes to shove, what’s the physical trait that gets him off the hook? Well, he doesn’t really have one. He’s got kind of a bad body … when people said he was going to the Saints in the 20s (No. 28), that made sense to me. To say he’s going to go 3 overall … as ridiculous as taking Zach Wilson is at 2, what’s even more absurd is the Niners taking Mac Jones at 3. I mean, good God.” From

Jacksonville, Fla.

Reagovat
Jerichoo

“If you throw away the way he looks, and he looks like shit, he’s a really good player,” toto by som si nechcel o sebe čítať

Reagovat
Chazy

https://www.instagram.com/sophiescott9/

Já nevím, tohle je jeho holka, která s ním začala chodit, když byl noname backup Qb, na univerzitě byl teď rok největší celebrita, podle mě nemusí řešit názor nějakýho skauta

Reagovat
Dawon

Tak ja myslim ze i backup QB na obri univerzite v takovem top tymu si uzije solidni popularity

Reagovat
Kowe

Tam to musí dělat hodně Beztak s ním začala už jen kvůli tomu, že chtěla lepší místo na stadionu

Před: https://www.instagram.com/p/Bo7YsD_nTuj/

Teď: https://www.instagram.com/p/CGgMsbfBK8K/

Reagovat
Chazy

Nejste romantický podle mě ho chtěla kvůli jeho tělu a charismatu

Reagovat
Trand

Reagovat
formic81

ty pico ja ho fakt nechci...

Reagovat
Kowe

Ten skaut jenom žárlí, protože Jones vypadá jako vrchol mužské evoluce. https://i.redd.it/s7v4xownrwa61.jpg

Reagovat
Dawon

♥ ♥ ♥

Reagovat
Dawon

Tohle ale zni teda lehce desive

Reagovat
Chazy

Ale i oni sami si ho nakonec dali jako 4. QB

In my poll of 18 personnel evaluators, 14 rated Lawrence as the best quarterback. Brigham Young’s Zach Wilson drew three first-place votes and Ohio State’s Justin Fields had the other.

With a first-place vote worth five points, a second worth four and so on, Lawrence led with 84 points followed by Wilson with 64, Fields with 53, North Dakota State’s Trey Lance with 38 and Alabama’s Mac Jones with 30. One point went to Florida’s Kyle Trask.

Perhaps more interesting was the fact not one scout picked Lawrence as the quarterback with the best chance to bust. With 16 scouts willing to toss a dart, the bust count showed 7½ hits for Lance, 3½ for

Wilson, three for Fields and two for Jones.

During these hours of interviewing, not one scout said this was a great group of quarterbacks. Yet, so many teams high atop the draft are fully prepared to risk everything on prospects such as Wilson, Fields, Lance and Jones.

Reagovat
Trand

“What scares me?” said a third scout. “Inability to throw a catchable football."

Jako tohle zní docela šíleně no

Reagovat
Dawon

Celkove mi prijde, ze tam neni prakticky nic vyrazne pozitivniho, coz u tech ostatnich 4 kazdy neco ma

Reagovat
Chazy

Je to prostě projekt, no. On vážně bude branej s tím, že se ten sport doučí až v samotný NFL a bude teda branej s tím, že rok, dva nebude hrát a někdo bude rozvíjet ten jeho atletickje a fyzickej talent.

Skauti jen nedávají, že někoho takovýho týmy vezmou v prvním kole, ale tak to holt je.

Reagovat
Dawon

Ten posledni odstavecek...to je trochu nefer vuci ostatnim tymum, ono se precejen docela pohodlne ceka a relaxuje, kdyz mas dobreho QB a hrajes PO kazdy rok Malokdo si muze dovolit takovy luxus

Nicmene jako zajimave shrnuti no, ono samozrejme pravdepodobnost ze by treba jen 3 z tech 5 byli nakonec dobri je mrnava, takze je asi dost slusna sance, ze spoustu tech tymu vybere spatne a tyhle slova se potvrdi...ale holt co jineho chces delat, kdyz toho QB potrebujes

Reagovat
Kowe

takový kecy starých dědků trochu.

Reagovat
Chazy

Na mě to působí stejně neumí se smířit s tím, že se ten sport posunul a že ty jejich reporty se prostě teď vyhodnocují jinak, protože se změnily priority.

To je jako když odmítají oficiální měření těch 40 yardovejch běhů a měří si to sami, protože věří, že je to přesnější, i když není

Reagovat
Kowe

Jo, nebo vyzdvihování value chartu, který přinesl Jimmy Johnson.

Reagovat
Chazy

Nakonec ale stejně týmy dělají spoustu rozhodnutí podle nich. A třeba pff se snažilo představovat přístup, který tyhle věci opustí a bude řešit jen college výkony, no a nikdy to nic nepřineslo. Když nějaký tým zkusil ty jejich analýzy následovat jako třeba Browns, byla to katastrofa

Reagovat
Kowe

Tak ale zase i samotny pff uznava, ze to bylo potreba prepracovat a nezamerovat se jen na vykon, ale i na profil. ale treba u tech tabulek, to mi prijde jako hrozne prezita vec z dob, kdy se prve nechodilo tsk agresivne pro QB. Tedka jsou qb v podstate mimo zebricek, takze nema cenu pak zvanit o tom, jak nekdo udelal nevyhodnej trade.

Reagovat
Busby babes

jak se ted ve fotbale resila ta super liga a bylo okolo halo a spousty lidi diky tomu ukazovalo na to, ze i v tech spickovych klubech jsou ve vedeni casto nekompetentni pitomci a kluby jsou rizeny amatersky, tak jsem videl i koment, ze v americkem fotbale je to podobne a pokud tam prijdou lidi treba z korporatu, tak jen cumi... Tohle by tomu odpovidalo. jakkoliv bych tipoval, ze v NFL to bude profesionalnesji nze treba v klubech PL.

Reagovat
Kowe

tak znáš to, ve sportu potřebuješ to srdíčko, k čemu jsou ti nějaký statistiky a data a rešerše

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Chazy

Neřek bych. Ti samozvaní experti, co jsou v televizi, co dělají veřejný mock drafty, co dělají PFF a další analýzy, mají prostě daleko horší výsledky jak ty NFL kluby. Skauti prostě kokoti nejsou, vidí věci, který člověk absolutně nemá šanci chápat. A do toho jim ještě s tou evaluací pomáhají ti samotní trenéři, co jsou v tom taky špičky.

Problém NFL je jen v tom, že ten sport je tak komplexní, složitej, každá pozice tak strašně specifická a odlišná, že vždycky bude daleko míň špičkovejch lidí, než je pracovních míst v samotné lize.

Ale prostě jsou vidět fakt kvalitní týmy, co jsou skvěle vedený, kde ten skauting funguje a každej rok se dělají správný rozhodnutí. Navíc ty snahy modernizovat to a procesně posouvat, jsou velký.

Ale už jsem to tady psal, NFL je fakt tak složitá, že se do toho sotva dá jen tak proniknout. Hrozně moc lidí v tom sportu jsou synové, příbuzní někoho, kdo v tom někdy měl něakou roli a prostě se to předává. To platí i o tom skautským světě.

Reagovat
Chazy

A celkově srovnání se skautingem baseballu.. baseball je naprosto exaktní sport, kde každej nadhoz letí ze stejný dálky, kde každej hráč běhá po stejný dráze, která je exaktně daná, kde je zápas rozdělenej na stejnej počet outů, sport kde jsou striky a bally.

Celej ten sport je statistika, proto k němu vznikla fantasy a až pak ji převzaly ostatní sporty. To je fakt ten nejvíc vhodnej sport na to, aby se převedl do rovnic a vzorců, koneckonců ty vzorce tam byly dávno před nějakým moneyballem a Beane jen přišel s lepším způsobem, jak ty vzorce využít.

Ve fotbale nic takovýho není, nedá se rozpadnout na čísla. A u Browns byl defacto jako GM Paul DePodesta, což je člověk, podle kterýho byl vymyšlenej ten charakter tlustýho asistenta GM v moneyballu... no a posral co mohl, Browns nedokázali pod ním nic a draftovali tak špatně, až by člověk brečel. Nakonec ho odstavili do nějaký vedlejší role a vzali skutečnýho GM, co používá ověřený NFL postupy a od tý doby zas Browns vypadají lépe.

Reagovat
Kowe

nemyslim si, ze to Busby myslel primo na skauting, ale spis vedeni toho klubu od majitelu. Coz casto problem byva i v nfl, kdyz do toho treba keca majitel. Ta nekompetence pak jde videt treba u Jets, kteri se ted vypadaji, ze tomu davaji rad, Browns, Raiders. Tedkom Texans. Takovej bordel moc v korporatu clovek nenajde, co se deje tady

Reagovat
Busby babes

plus i to, co pise Chazy, ak se zamestnavaji deti a tak. a ano,nbylo to myslene primo na skauting

Reagovat
Chazy

A co je na tom? Však ty NFL rodiny patří mezi nejlepší v oboru. Shanahan je prostě aktuálně asi nejlepší HC v NFL a je to syn HC, co vyhrál dva prsteny. Takovejch případů ti najdu stovky. Prostě ten člověk, co má background, má obrovskej potenciál.

Prostě na skauting by nedávala smysl žádná narážka, kor v kontextu baseballu, protože v NFL pořád nikdo nenašel lepší způsob, jak vybírat hráče, než je ten, kterej se dělá. Tady se prostě řeší technika, inteligence, schopnost učit se playbook o 100 hrách, atletičnost. Skauting v té původní podobě prostě z fotbalu nikdy nezmizí, pořád bude 50 % hodnocení hráče pohovor s ním a zbylejch 50 % nebude o statistikách.

Navíc tenhle sport je prostě svázanej schématama, který se musí brát v potaz a který ovlivňují výkony hráče a do toho vidí jen skaut, trenér, expert, člověk s backgroundem. Nejlepší WR na draftu může dát 600 yardů v sezoně kvůli systému a průměrnej WR může dát 1200 yardů kvůli systému a kdyby si to prohodili, tak ten průměrnej dá 250 a ten nejlepší 2000. A to prostě musí odhalit skaut

Reagovat
Kowe

Nechci tady zejmena pred formice shazovat kvality Shannyho, ale nedavno jsem v nejakym podcastu psolouchal debatu, kde se vzala ta keho aura, ze by ho nekdo mel povazovat za nejlepsiho HC. Ze proste za 4 roky ma jednu vyherni sezonu, a jako ofenzivniho kouce ho tam stejne dovedla jeste i primarne defka. A s tim ja teda musim souhlasit.

Reagovat
Chazy

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_San_Francisco_49ers_starting_quarterbacks

Já myslím, že poslední 4 sezony odpovídají na to, co za tím stojí. Jeho ofenzíva je prostě absurdní, neustále je někdo volnej. Neříkám, že je to mastermind jako Walsh, ale fakt věřím, že přijde období, kdy naprosto ovládne fotbal a dá třeba 2-3 prsteny. Chce to jen QB, ale i pro ty sračkový QB dokáže vytvořit pozici na to, aby vyhrávali zápasy. Pro mě je to vážně král a neřeším výhry/prohry, když měl jen jeden rok průměrnýho QB, což samo o sobě by na SB nemělo stačit.

Reagovat
Kowe

Ja vim, ze mu tam startovali hovnari, v tom podcastu to taky vedeli a nepopiram, ze je jeden z top. Jen ho oznacovat za nejlepsiho mi prijde prehnany.

Reagovat
Trand

Reagovat
Dawon

to si zas Chazy klasický zaprehanel no stejně jako s jeho "stovkama" příkladů, které by Busbymu vyjmenoval

Reagovat
Chazy

Podle mě nee, je to subjektivní a když řekneš někoho z party belichick, mcvay, reid, shanahan, tak si to obhajis. Asi i harbaugha, tomlina, paytona by nějak obhájit šlo.

A to druhý asi přeháňka je já se zamyslel tak obecně nad těma rodinama v nfl, takže jsem uvažoval i hráče, trenéry co jsou synové trenérů atd. Ale kdybys šel čiste po tom, kdy si někdo najal vlastní děti do coaching staffu, na nějaký vyšší desítky se dostaneš a úspěchy by to taky mělo. Prostě ta knowledge dělá hodně a fakt věřím že třeba billovy děti jsou lepší trenéři než co by jinak Bill našel. Ten jeden už taky má hype

Reagovat
Dawon

Jako rict, ze je nejlepsi HC v NFL nekdo, kdo nic nedokazal, je podle me silny ulet Kdybys napsal jeden z nejlepsich tak budiz, ale tohle je fakt nesmysl, to se na me nezlob

A jasne, tech lidi, co pochazi z fotbalovych rodin, tam bude tuna, obzvlast na nizsich pozicich - a samozrejme otazka, jestli sou vazne tak dobri, nebo je to trochu protekce, to se asi u nejakeho LB kouče uplne nedozvime...ale tys to napsal tak, jakoby se cela NFL skladala z top HC, kteri jsou synove nejakych NFL osobnosti

Reagovat
Chazy

Ale ono to o Shanahanovi říká dost lidí, zas bych tu myšlenku nezatracoval. Já fakt věřím, že když najdou slušnýho QB, tak tu NFL ovládne. Ale chápu, jenže zas takovej Carroll dokázal dost a je to neschopná sračka. Prostě úspěchy taky nejsou všechno a já teď mám ze Shanahana (a Reida) nejlepší pocit.

Ale tak sem to nemyslel jasněže ne. Ale že dají HC šanci svým dětem prostě chápu, protože určitě mají větší knowledge jak random bývalej hráč a zájemce o trenérskej job, prostě těch schopnejch lidí stejně není dost. A prostě Harbaughové jsou synové trenéra, McDermott je syn trenéra, Shanahan je syn trenéra, Nagy je syn trenéra, Taylor je syn trenéra, bude to tak u dalších, pak jsou tu Shulové, Schotty, hromada příbuznejch Lombardiho

Prostě chápu, že se to děje i v samotný NFL pak

Reagovat
formic81

mam te rad

Reagovat
Dawon

Ale tak je to proste projekce, nemuzes snad rict, ze je aktualne nejlepsi HC...ja nijak nezpochybnuju, ze je vyborny a muze byt top a s dobrym QB treba ovladnout NFL, ale proste mam znacny filozoficky problem oznacit za nejlepsiho HC nekoho, kdo nema SB a 3 ze 4 sezon nemel winning record, to je trochu absurdni Ano, nemel QB velkou cast z toho, ale tak co no, o tom to holt je, ty veci od sebe nemuzes oddelit. Bill QB mel a je to trenersky GOAT, kdyby ho nemel, tak treba neco dokaze a treba nedokaze vubec nic, to se uz nedozvime. Jestli Shannahan dalsich 10 let nesezene QB a nikdy nic nevyhraje, tak muzes rict, ze mel smulu, ale tezko muzes rict, ze byl nejlepsi, ikdyby i bez QB hral slusne. Nevim na zaklade ceho jineho nez vyher a uspechu mam HC hodnotit...ze ma peknou ofenzivu a proto je nejlepsi? Bys uplne stejne mohl rict o McVayovi.

Navic jak psal Kowe, v tom SB roce je proste hrozne moc tahla obrana. A ja sam sice nemam rad to deleni na ofenzivni/defenzivni HC a nedavat jim zadnou vinu/kredit za druhou stranu mice, ale pri nejakem hodnoceni jejich celkovych kvalit to urcite roli hraje.

PS: Bez uz s tim tvojim hatem Carrolla do prdele Jestli je Carroll neschopna sracka, tak by me zajimalo, co je treba Lynn nebo Gase nebo Nagy nebo dalsich 150 treneru co se v NFL protocilo za poslednich 10 let, fakt si s tim extremne otravny

Reagovat
Chazy

s carrollem už jen trolím

A jako jo, já chápu tvůj point, v principu máš pravdu. Ale třeba Mahomes pro mě taky byl nejlepší QB v NFL už po tý první sezoně, kdy ještě nevyhrál nic. Prostě kdybych si teď měl vybrat jakýhokoliv HC do svýho týmu, tak volím asi Shanahana a z tohodle hlediska to beru. Ale jak říkám, McVay, Belichick, Reid, tam bych chápal, kdybys to bral stejně. Z hlediska fotbalový historie je to nula a nic nedokázal, o tom žádná, ale prostě věřím, že z hlediska trenérskejch kvalit je aktuálně fakt top.

A ten point koweho taky beru, ale ta ofenzíva skvělá byla. Uvidíme další roky, ale jestli z něj nebude HoF kouč, budu fakt zklamanej

Reagovat
Dawon

Tak Mahomes hned v prvni sezone vyhral MVP a byl naprosto nezpochybnitelne skillem jinde nez zbytek ligy, to se podle me o Shannahanovi fakt rict neda (koneckoncu HC neco takoveho muze jen tezko dokazat). Z meho pohledu z tady tech mladsich HC Shannahan, Reich, McVay, McDermott, LaFleur a mozna i ten Flores s prihmourenyma ocima - vsichni sou pro me ve stejne kategorii a u vsech by se daly najit argumenty pro to, ze zrovna on je ten nejlepsi mlady HC, ktereho bych do sveho tymu chtel prave ted.

Cimz jako chci rict, ze vsichni sou skveli a vsichni muzou byt top a ani u jednoho by me neprekvapilo, kdyby mel za 10 let par prstenu a byl povazovany za nejlepsiho, nebo jednoho z nejlepsich HC. Ale u HC je to alespon pro me urcite hodne o uspesich, protoze ve finale to je jejich hlavni napln prace - vyhravat.

Treba proti Billovi by se mi vzdycky tezko argumentovalo, i loni, kdy sme podle me meli fakt jeden z nejhorsich tymu v NFL, skoncil v pulce tabulky a podle me neni moc treneru, co by tohle dokazalo. To ze je poslednich +-5 let uplne zoufale otresny GM a neni schopny postavit konkurence schopny je uz pak trochu jina vec.

Reagovat
Chazy

Nojo, asi jo, ale za pár let si povíme. Já jsem zaslepenej tím, že jsem asi nikdy neviděl lepší ofenzívu, prostě fakt jsou ti hráči pořád volní

Reagovat
Chazy

I když to jde říct i o Chiefs a Reidovi, ale tam jsou prostě celkově lepší hráči

Reagovat
Dawon

Jak rikam, ja timhle nechci rict, ze je srac a ze si nemyslim, ze bude skvely dlouhodobe, takze uplne klidne ti za par let muzu dat zapravdu.

Reagovat
Trand

McVay taky teoreticky splňuje skoro vše co Chazy píše, subjektivní pocity z útoku srovnávat teda nemůžu, navíc poslední dva roky to bylo trochu trápení. Ale dokázal za jednu offseason udělat z 4-12 týmu 11-5 a to i přesto, že měl QB, který vypadal fakt ztraceně, 3x ze 4 let udělal playoff, jednou dokonce i SB. A ano, sice měl lepšího QB než 49ers, ale teď už si asi můžeme přiznat, že Goffovy dobrý výkony dělal hlavně jeho systém (koneckonců uvidíme u Lions, jak na tom bude) ale dokázal udělat z hráče, kterýho půlka ligy označovala jako busta a kterej vypadal ztraceně pro bowlera. Dokázal si kolem sebe vybírat správný lidi (už teď jsou 3 jeho bývalí asistenti HC), každej rok mu nějakej klíčovej člen realizačního týmu odešel, dokázal za dva roky změnit identitu týmu z elitní ofenzívy na elitní defenzívu.

Když tohle vše sečtu, je pro mě McVay nejlepší trenér NFL? Není, v SB těžce vyhořel a sice teda má relativně dobré výsledky a ve všech sezónách měl víc výher než proher, ale pořád to pro mě není tier Belichick a Reid. Já bych viděl McVaye někde pod nimi spolu s McDermottem a asi i tim Shanahanem a Lafleurem, i když u nich to je trochu zkreslené tím, že Lafleur má Rodgerse a Kyle naopak QB neměl, tak máme tendenci projektovat, jak by ten jeho tým vypadal, kdyby QB měl.

Na druhou stranu souhlasím s tím, že kdybych si měl vybírat budoucího HC, tak si vybírám jednoho tady z té skupiny mladých. Každopádně taky mi přijde trochu přehnaný označovat za nejlepšího HC borce, co měl jednu vítěznou sezónu (kterou teda dotáhl do SB, který málem vyhrál), i když ty okolnosti mu nepřály v těch ostatních sezónách. Stejně jako bych neoznačil nikoho dalšího z těch mladých HC. A to říkám jako člověk, kterej je z Shanahana frustrovaný, protože mi přijde, že 49ers vždy vědí jak na nás a hrajou proti nám lépe než jindy, hlavně teda obrana, ale to se snad po odchodu Saleha změní. Jinak ten útok 49ers a Rams mi přijde skoro stejný, jet sweepy, běhová hra a playaction, myslím, že když by se člověk díval na ty dva útoky vedle sebe, tak uvidíme skoro to stejné.

Reagovat
Chazy

Dobře, vyhráli jste, není to nejlepší HC v lize ale věřím, že ten upside má a že toho dosáhne. Pravda je, že mrož si jede svoji ligu a Belichick taky ujde

Reagovat
Busby babes

tak konkretne tenhle priklad nedokazu posoudit. Obecne? no vybiras na ty pozice z hrozne uzkeho okruhu lidi, mensi konkurence a tak. Ano, asi se obcas stane, ze dedice to bavi a tak, venuje se tomu poradne... ale again, mel jsem na mysli spis lidi ve vedeni klubu, ne to, ze je Shanahan syn HC.

Reagovat
Chazy

Tak do vedení klubu fakt nevidím, netuším, jestli se tam taky najímají děti

Reagovat
Busby babes

Glazerove.

Reagovat
Chazy

Ale tak to jsou majitelé, tje asi normání, ne .Zas sehnali naprosto elitního GM, kterej z nich udělal top tým. Sotva to jde označit za špatný fungování, když nedělají žádný fotbalový rozhodnutí, necpou se do sportovní úrovně toho klubu a tyhle věci nechávají na kompetentních lidech. A ještě tam najdou někoho elitního

Reagovat
Busby babes

to uz byl vtip s tema Glazerama.

Reagovat
Chazy

No nevím, moje zkušenosti ze škodovky a WAGu mluví jinak kolik je tam lidí, co neumí vůbec nic a defacto ani nepracují, kolik peněz se vyhazuje do vzduchu. Bordel v korporátech je naprosto neuvěřitelnej, nefunkční procesy, kdy úkol na 10 minut trvá 2 měsíce, protože se to někde válí na stole a nebo je tam dementní schvalovací proces. Fakt naopak moc nevěřím, že NFL tým může fungovat hůř jak ty korporáty

Reagovat
Chazy

Ale jinak jo, když do toho mluví majitel, je to dycky průser, i když Jerry takhle dovedl Cowboys k dvěma prstenům.

Ale co je špatně na Jets? Tje podle mě docela funkční a dobře vedená franchise, prostě jen netrefilli dobrýho GM a teď mají nového. Obecně ale podle mě transparentní a zdravá franchise s normální strukturou.

Reagovat
Kowe

Za posledni 10 let nula playoff a jedna vyherni sezona. Samozrejme ze se to muze otocit, ale to se muze otocit u kazdyho no. V poslednich letech moc neuspesnejsich franchise neni.

Reagovat
Dawon

Ono v te kopane je to hrozne dementni, bud je tam nekdo jako Ed, kdo docela umi tu financni stranku, ale o fotbale nevi nic...a nebo je tam nejaky byvaly hrac, ktery to ma zase naopak (nebo v tom horsim pripade neumi ani jedno )...najit cloveka, co zvlada oboje je asi problematicke.

Reagovat
Kowe

Tak nemusíš mít jednoho člověka, můžou to být dva lidi, kteří dokážou spolupracovat.

Reagovat
Chazy

To nepochybně, kluby jako Redskins, Bengals, to jsou fakt nefunkční firmy.

Reagovat
Trand

Zajmavý shrnutí. Jinak já Fieldse nikdy pořádně hrát neviděl, ale pokud je to fakt pohyblivý typ QB, což evidentně je, tak bych nechtěl hrát DE nebo OLB v NFC West, pokud by ho 49ers draftovali - Murray, Wilson, Fields ... aspoň ten Stafford by to zachraňoval. Jinak já samozřejmě nejsem žádnej expert, ale z mýho pohledu bych si přál, aby 49ers draftovali Jonese a taky si i myslím, že to tak skončí, i když těžko říct, to asi vědí jenom oni koho vezmou.

Lance bych se teda dost bál, když už se v tom popisu zmiňují o Loveovi, má někdo zprávy o jeho vývoji? Jako zatím je to jenom rok, ale neviděl jsem žádný reporty, že by se měl nějak výrazně zlepšit nebo že jsou z něj Packers nadšení. Pokud by třeba Fields propadl na 12ku, tak bych se nedivil, kdyby po něm Eagles šli. Jakkoliv bych přál Hurtsovi úspěch, tak si nejsem úplně jistej, jestli je on ten pravej, kdo je k němu může dovést. Každopádně se těším, tenhle draft může bejt dost zajímavej.

Reagovat
Virtuos

Trocha z kuchyne Giants na drafte sa velmi neocakava ze pojdu trejdovat nizsie, kedze GM je znamy ze 1. kolove trejdy v drafte nerobi, co sa tyka sprav tak ako u inych teamov tak i tu je mnozstvo sprav na relevantnost v tomto obdobi treba pozerat s nadhladom, posledne ma v poslednych dnoch zaujala sprava kde sa hovori ze Judge by rad na #11 zobral Devontu Smitha, clenovia organizacie (skauti, mozno CEO) CB Horna a Gentleman by rad videl Parsonsa, posledne menovany skor zacal hovorit take veci akoby uz pomaly bol clenom Giants cize nedivil by som sa, prave jeho vyberu v 1. kole teda cim dalej tym viac vyzera byt tento vyber pravdepodobnejsi, samozrejme za predpokladu ze ostane na boarde...ostatne neocakavam nejake prekvapenie z pohladu Giants, pise sa o viacerych menach najcastejsie su to ti traja hore uvedeny potom Waddle, Slater a trochu zabudnuty Oweh, konecne nech pride draft aby sme videli ako to naozaj dopadne

Reagovat
Chazy

CBS' Jason La Canfora reports there is a "very strong expectation" that the 49ers will try to trade QB Jimmy Garoppolo before or during the draft.

To bych pak ale vážně věřil, že vezmou Jonese, protože je nejvíc pro-ready. U ostatních bych čekal, že budou rádi, když bude moct chvíli sedět za Jimmym

Reagovat
formic81

Reagovat
Dawon

The #Bucs are bringing back WR Antonio Brown per @MikeGarafolo

and @TomPelissero, giving him a 1-year deal worth $3.1M.

Tak nejak sem tajne doufal, ze tenhle ocas nam zmizi ze zivota, ale na to je asi porad prilis dobry Nicmene sem teda zvedav, predpokladam ze s plnou preseason uz se Brown uplne nespokoji jen s tak malou roli, jakou mel loni.

Reagovat
Trand

Tak oni jsou s Bradym docela kamarádi ne? Nebo teda nevím jestli můžeš být kamarád s někým, kdo je evidentně mentálně nestabilní. Ale myslím si, že s tímhle zrovna nebude problém, pokud budou nějaké excesy, tak bych očekával spíš něco mimo hřiště. Každopádně je to hrozná škoda co se z něj stalo, když si vezmeme, že fyzicky nijak extra nevyniká, tak je neuvěřitelný, co dokázal jen za pomocí toho, že umí skvěle běhat routy a rozumí hře. Za mě rozhodně nejlepší receiver za posledních pět let v NFL a bránit ho musela být noční můra. Ta cena je pro Bucs krásná, bohužel je to lidský odpad no.

Reagovat
Chazy

Jo, Brady je prostě psychopatická kurva a kvůli nějakýmu porozumění na hřišti naprosto ignoruje všechno ostatní ale co čekat od voliče Trumpa

Když ale člověk vezme, že teda jejich startující WR jsou Evans, Godwin, Brown, startujíjcí TE Gronk a pasovej RB Gio, ale ještě navíc WR 4 a 5 jsou Scotty Miller a ten Tyler Johnson, kterej udělal fakt neskutečný catche jako rookie, mají tam OJ Howarda, což je takovej WR/TE... fakt nejde si ani představit lepší receiving corp.

Do toho zlepšující se mladá OLajna. Fakt jsem zvědavý na ně, mohla by to být nějaká hodně rekordní sezona, co do yardů, TD, všeho. Ale závisí to na Bradym, jak moc přes léto zestárne

Reagovat
Chazy

A teda i na Ariansovi, jestli se třeba neuráčí trochu vylepšit ten playcalling

Reagovat
Kowe

A ještě je na TE Brate, kterej by ve spoustě týmů byl starting TE a tady je až třetím zajímalo by mě jestli v historii nfl byl někdy lepší recieving corps, dost o tom pochybuju.

A Brate právě restrukturalizoval

Reagovat
Dawon

Na papire to vypada brutalne no, snad to duchodce brady nejak nebude potapet.

Reagovat
Dawon

Jo, on rozhodne pri tom nastavenem tempu mohl koncit jako jeden z nejlepsich WR v dejinach NFL, ty jeho statistiky sou neskutecne a s tim hernim stylem by urcite vydrzel byt topka dlouho...ale to by mu holt nesmelo jebnout no

https://www.pro-football-reference.com/leaders/rec_yds_career.htm

On asi s prstem v nose mohl byt top 10 v nachytanych yardech a celkem realne mohl atakovat i tu top 3 treba (krome Rice, tam by to asi bylo bez sance )...takhle asi skonci "jen" jako jeden z nej WR tehle generace, ktery bude mit navzdy obri kanku vedle jmena.

A Bradyho laska k nemu je bizarni no, ale co s tim clovek nadela

Reagovat
Chazy

Ten Steve Smith tje jak Gore

Reagovat
Kowe

proč?

Reagovat
Chazy

Protože prostě není top 10 WR historie, jen hrál hodně dlouho nedal ani 100 TD v kariéře, většinou nebyl ani top 10 WR ligy. Prostě je NFL hrozně zkreslená těma brzkýma koncema kariér, tím vývojem toho sportu k pasovýmu. Fakt nepatří mezi nějakou historickou elitu, já bych ho ani do HoF neuvažoval

Reagovat
Kowe

Dle odehraných sezon je tam v průměru té top 15 ale naproti tomu Gore má z RB fakt odehraných nejvíc. A prostě dlouhodobost na takové úrovni je tak skill.

Reagovat
kubys

Vždyť TO má stejně zápasů jak on, Randy Moss o zápas míň, Tim Brown o 30 víc apod.

Reagovat
Chazy

Ok, no já mám prostě problém vnímat týpka jako top, když dal jednou přes 10 TD a je v listu TD chytačů asi 30. Prostě nikdy nebyl vnímanej jako jeden z top WR ligy ani ve vlastní kariéře, tak je divný ho tak vnímat historicky

Reagovat
Dawon

Tak snad TD nejsou jedine na cem zalezi 3x all pro, 5x pro bowl...bych asi rekl, ze docela byl brany jako top WR behem vlastni kariery.

A teda nikdo snad netvrdi, ze zebricek nachytanych yardu = zebricek nejlepsich WR

Navic treba Megatron pri te skoro-2k sezone nemel skoro zadne TD, Julio taky jednu dobu mel hrozne malo TD...ja teda naopak vnimam u WR spis ty yardy

Reagovat
Dawon

Bych chtel btw videt, jak ho nikdo nevnimal jako top WR v lize, kdyz v jedne sezone mel nejvic yardu, nejvic catchu a nejvic TD tj zas jako trosku ulet z tve strany

Reagovat
Chazy

To vůbec nevím, že někdy nastalo

Reagovat
Dawon

Ale tak vsak tam ma Smith 3 naprosto elitni sezony a k tomu dalsich 5 velmi dobrych...bych asi nejak nehanil. Mezi nim a Larrym neni moc velky rozdil, kdyz se na to clovek podiva a nejlepsi Smithova sezona je lepsi nez nejlepsi Larryho sezona.

Reagovat
Chazy

Larry má taky dost divný čísla, no

Reagovat
Trand

Tak o tom Timu Brownovi jsem v životě neslyšel, tak jsem si ho rozkliknul a on měl za sebou 9 sezón přes 1000 yardů, navíc ta poslední až v 35 letech. Každopádně Jerry 1200 yardů ve 40 letech, to byl hroznej magor.

Reagovat
kubys

To je právě jedna z nejšílenějších věcí, že v 02 oba dva patřili prakticky do domova důchodců, i přesto v jednom mančaftu nachytali dohromady přes 2000 yds.

Reagovat
Chazy

ESPN's Jeremy Fowler reports the Lions tried to trade up to the fourth pick in the NFL Draft in pursuit of LSU's Ja'Marr Chase.

Reagovat
Chazy

Broncos acquired QB Teddy Bridgewater from the Panthers in exchange for a 2021 sixth-round pick.

Reagovat
formic81

jako Elwaye bych odstrelil uz... sileny co tam provadi

Reagovat
Trand

Asi lepší než Lock, ale žádný velký upgrade to nebude. Snad by jim mohl ale aspoň ty zápasy neprohrávat.

Reagovat
Virtuos

Rezignacia na draft QB z pohladu Broncos, teda ak pojde 5 QB v prvej 8 to len bude riadna sila

Reagovat
formic81

je tu nekdo kdo nebude koukat live?

Reagovat
Kowe

chtěl jsem, ale pak jsem zjistil, že to začíná ve 2 a ne v 1 a tak na to seru měl jsem v plánu vidět prvních asi 6 picků, takhle si to dam relive.

Reagovat
formic81

ja to pojistil dovolenou

Reagovat
Virtuos

Asi ja lebo v piatok rano musim skoro vstavat a neviem ci sa mi chce obetovat celu noc bez spanku

Reagovat
Chazy

Já koukat budu, ale nevím, jestli tady budu komentovat

Reagovat
Trand

Mně to začíná v 7 hodin, takže ideálka.

Reagovat
Kowe

Mě to loni začínalo k obědu a musim říct, že to byl nejlepší draft.

Reagovat
Dawon

Ja urcite ne, na to uz jsem moc stary a draft je na to moc pomaly mozna si v patek rano pustim nejak zrychlene zaznam alespon te top 10 pri snidani, ale jako realistictejsi vidim variantu, ze si to jen prectu

Reagovat
kubys

Jsem na tom podobně.

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Reagovat
Maresma

@TomPelissero

The #49ers reached out to the #Packers on Wednesday about trading for Aaron Rodgers, but no formal offer was made and a source said there is a “zero percent chance” that Green Bay deals the reigning NFL MVP.

Dianna Russini @diannaESPN

I was told #Saints GM Mickey Loomis is working the phone, trying to trade into the top 10, per sources.

The primary reason isn’t for a QB, it’s actually for another position.

Although, there is 1 QB (not named Trevor) who would change their minds if he was still available.

Reagovat
formic81

tomuhle snad nemuze nikdo verit

Reagovat
Trand

Proč by tomu nemohl nikdo věřit? Je to důvěryhodný novinář a tomu že se na to zeptali bych se vůbec nedivil. Asi s tím nepočítali, ale týmy zkouší všechno možný.

Reagovat
formic81

tak proc kurva tradovali 3 prvni kola..

Reagovat
Trand

Tak třeba zaslechli, že je Rodgers nespokojenej (což před tradováním nevěděli nebo aspoň ne v takové míře) a chtěli se na něj jenom zeptat no, nevidím na tom nic divnýho. Navíc 3. pick na tomhle draftu zní o dost líp než 12. nebo kolikátej jste měli. Vždyť GMs se ptají na všechno a zkoušejí ty nejšílenější věci. Ta zpráva doslova říká, že se na něj jenom ptali a neudělali žádnou nabídku, to mi fakt nepřijde nijak mimo.

Reagovat
Trand

The San Francisco 49ers called the Packers on Wednesday night, a source told ESPN, and the Los Angeles Rams inquired about Rodgers in January before they traded for Matthew Stafford.

Tohle píše Schefter, možná nejdůveryhodnější NFL novinář, kterej by si takovou věc nevymyslel.

Reagovat
formic81

mi posol bulvu..

Reagovat
Chazy

Já tomu třeba věřím. Licht vzal Bradyho a zajistil si tím job na 20 let, tak proč by nechtěl Lynch udělat to samé

Reagovat
Trand

Adam Schefter

@AdamSchefter

Reigning MVP Aaron Rodgers is so disgruntled with the Green Bay Packers that he has told some within the organization that he does not want to return to the team, league and team sources told ESPN on Thursday.

More on NFL Live now....

Reagovat
Chazy

Love na scénu!

Reagovat
Kowe

berem

Reagovat
Virtuos

U Packers to zacina naberat grady...

Reagovat
Chazy

By mě zajímalo, pro koho by Soton chce tradnout. Winston kdyby házel na Pittse, tak může dát jen 20 INTů

Reagovat
Virtuos

Parsons?

Reagovat
Kowe

jednou už to udělali s Davenportem no. Nebylo to přímo do top 15, ale stejně se to uplně tak nevyplatilo, věřim, že tohle by byla spíš offka.

Reagovat
Virtuos

No ano, ale celkovo by mi Parsons k nim sedel teda z pohladu povahy vyberu

Reagovat
Kowe

zapomínáš na operaci očí, teď bude goat

Reagovat
Chazy

ESPN's Dianna Russini reports that "as of now," Florida TE Kyle Pitts would be the Falcons' selection at No. 4 overall.

Asi jim chybí Tony Gonzalez

Reagovat
Chazy

ESPN's Jordan Raanan reports the "prevailing thought" is that the Giants pick an Alabama WR (DeVonta Smith or Jaylen Waddle) with the No. 11 pick.

Reagovat
Virtuos

Ano bude zalezat ci Devonta pojde pred tym ako budu Giants na rade, vtedy zrejme vezmu Jaylena proste zapracoval Judge

Reagovat
Chazy

As @JayGlazer said, the contract is part of the reason for Rodgers’ discontent. I’m told he “doesn’t like anyone in the front office for a variety of reasons.”

Tyhle zprávy o Rodgersovi mi vždycky připomenou, proč ho 49ers kdysi nebrali:

Former 49ers coach Mike Nolan said the decision was made to go with the safe pick in quarterback Alex Smith over “cocky” and “arrogant” Aaron Rodgers with the No. 1 overall pick in the 2005 NFL draft.

Reagovat
Chazy

Profootballtalk's Mike Florio reports Aaron Rodgers "could be traded this weekend."

Profootballtalk's Mike Florio reports Aaron Rodgers' trade "wish list" is the 49ers, Broncos and Raiders.

Jo, ať jde k Raiders

Reagovat
Virtuos

Neviem preco, ale ked uz som videl tie spravy asi pred pol hodkou ma napadlo v sprche, ze prave Raiders by ho urcite skusili a ejhla

Reagovat
formic81

ty Broncos by mohla bejt zabava

Reagovat
mithro

zaujimavy wish list

Reagovat
Busby babes

zas.. Rodgers ten SB ma a SF ne...

Reagovat
Chazy

Všichni vědí, že je to jeden z nejhorších picků v historii NFL v kontextu toho, koho kvůli němu schválně nevzali ale prostě tohle je ten důvod a už mockrát se ukázalo, že Rodgers je fakt hrozná kurva a ta práce s ním musí bejt strašná

Reagovat
Busby babes

spatny vlakno.

Reagovat
Kowe

Trey Wingo: The Packers reportedly told Aaron Rodgers they were going to trade him in the off season, then backed off. It’s been a bleep show between them ever since. And within the last week Rodgers told the team.. trade or no trade I’m not coming back. Buckle up folks

Reagovat
aither

Stačí už

Reagovat
Trand

Mark Schlereth just reported on

@1043TheFan

that a deal for the Broncos to land Aaron Rodgers is “as close to a done deal as it can get”

Reagovat
formic81

buchta Wilsona dost v topu

Reagovat
Chazy

Snad půjde vážně teď Mac Jones hrozně bych mu fandil, je to sympaťák a prostě dostat se z tříhvězdovýho rekruta, co 4 roky nehrál, na 3. overall... před Fieldse, kterej byl jeden z top rekrutů posledních let, to by byl fakt krásnej příběh

A líbí se mi, že v době atletů a mobilních QB by šel třetí někdo takovej

Reagovat
Chazy

Já nevím, tohle mi přijde naprosto děsivý od 49ers

Reagovat
Busby babes

z toho komentu na nfl to vypada ze mu to hrozne prejou a jak je to super pro nej, ale o tom, ze by to bylo super pro SF nemluvi...

Reagovat
formic81

wtf

Reagovat
Busby babes

viz niz.

Reagovat
Trand

Já teda slyšel něco jinýho. Každopádně ten hráč je projekt, to každej ví, když to vyjde, tak to bude úžasný, když to nevyjde, tak průser no.

Reagovat
Busby babes

fakt? na me o pusobilo fakt takhle, ale vy ho znate, ja ne...

Reagovat
Chazy

Jeho nikdo nezná . Je to jako kdyby šel z druhý český ligy a ti ostatní chodili z PL, PD, SA atd. A ještě v tý druhý lize hrál za tým, co má 2x víc peněz jak všichni ostatní a tak je obklopenej hvězdama. Neznám nikoho, kdo by si pustil zápas tý úrovně, kde on hrál

Reagovat
Busby babes

chapu. jen rikam jak na me pusobil ten komentar tech komentatoru, kdy mluvili o tm jak je to velka klika pro rookie QB, ze tam ma dobry tym a tak. a vlastne vubec nemluvili o nem.

Reagovat
Chazy

Tak ona je to pravda, no. Normálně QB chodí jako první krok v rebuildu, takže do příšerných týmů, co se k němu dostali příšernýma výkonama. Že si pro něj tradne tým, co bojuje o SB a má jeden z nejlepších kádrů, tje nezvyk. O to divnější ale je, že je to tak nehotovej QB

Ale stříkali tam i z něj. Ale na druhou stranu oni se prostě neodváží zjebat top 10 pick, aby to pak neschytávali roky

Reagovat
Busby babes

chapu. jak rikam, jen mi prislo ze ta reakce sedela na to, cos psal. pro me

Reagovat
Trand

Wow, čekal jsem a chtěl jsem, ať vezmou Jonese. Michael McCorkle Jones si bude muset počkat no

Reagovat
Chazy

Falcons netradli přál bych to Pittsovi

Reagovat
formic81

Ja jsem nadsenej. Kyle to vyladi. Co ted s Jimym

Reagovat
Chazy

Dva roky ho startovat, než se Lance naučí hrát QB?

Reagovat
formic81

on jde z docela pro-ready schematu. Tesim se na nej

Reagovat
Chazy

“What scares me?” said a third scout. “Inability to throw a catchable football. If you really watch Trey Lance, all the receivers have to make unbelievable adjustments to his throws. He only throws 16 to 18 times a game because of the offense. He’s not a real thrower. I may be wrong on this but, my God, he’s at least three years away.” From Marshall, Minn.

Mě by osobně trápilo tohle

Reagovat
kubys

Pro-ready schéma v FCS, kde frajer minimálně házel.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Trand

Já doufal že vezmete Maca no. Hrát DE nebo linebackera v naší divizi bude za trest.

Reagovat
telka11

Jak šel na podium a rekapitulovali jeho karieru, tak se mi uplne naeklovalo 17 zapasů na college v FCS je strašná nezkušenost, jestli byl Mahomes projekt, tak tohle je hodně hrubej náčrt. Jedna věc je, že to vyjít může (Jimmy musí zůstat jako mentor, jestli Lance nebude redshirt, tak je to bláznovství), ale dát tolik kapitálu za borce, kterej neumí házet...nejsem nadšený, Maca i Fieldse bych v naší win-now situaci viděl mnohem, mnohem raději

Reagovat
Dawon

Je to sileny risk a je to pick, ktery asi do znacne miry definuje Lynchovo a Shannahanovo pusobeni u Niners...kdyz to vyjde, tak budou geniove, ale kdyz to nevyjde a daji tak moc picku za projekt, ze ktereho sou nekteri skautu naprosto zdeseni a bude to totalni bust, tak je to muze zcela potopit.

Reagovat
Trand

Ten Pitts působí hrozně skromně a sympaticky a to i přesto, že je to Gator.

Reagovat
Chazy

Za mě typickej gatoří sympaťák ale já k němu moc vztah nemám, celou noc budu jen doufat, že Toney nějak proleze do prvního. Ale dle všeho bude šílenej v NFL, no

Reagovat
Chazy

Za tohle jsem hrozně rád. Mně to dává maximální smysl, prostě na college fakt Burrow s Chasem zničili každýho.

A jestli Dolphins získají Sewella tím pickem, kterej získali za trade Tunsila

Reagovat
Trand

Chase a Burrow zní skvěle, ale já bych na místě Bengals bral OL. Každopádně skvělej hráč, hrozně se na něj těším v NFL, nikdy jsem neviděl WR takhle dominovat.

Reagovat
Chazy

Dolphins mě osobně docela překvapili tímhle. Ale asi proč ne.

Každopádně žádný trady, nic. Beztak se ten hype Jonese přehnal a Fields půjde zhruba tam, kde jít měl

Reagovat
formic81

Reagovat
Trand

Být Lions tak beru Fieldse nebo Sewella

Reagovat
Chazy

A CB ne?

Reagovat
Trand

Tak vysoko asi ne. Ale ne, nebudu si hrát na experta, na tenhle draft jsem se skoro nepřipravoval a moc těch hráčů ani neznám, respektive znám jména a nikdy jsem je neviděl hrát. Teď už se budu cítit trochu ztracenej. Navíc Lions mají Okudaha z loňska, pokud potvrdí svůj potenciál a Lions se podaří sehnat aspoň nějakýho průměráka vedle toho, tak to bude fajn. Ale nakonec ten Sewell dává dost smysl, jsou v rebuildu a dobrá OL je základ.

Reagovat
Chazy

Ti CB na draftu jsou super právě. Letos je problém DL, edgeové, ale CB tam jsou kvalitní

Reagovat
Trand

To vím, že pass rusheři jsou letos problém no. A možná je to jen můj pocit, ale přijde mi, že CBs co jsou braní vysoko často bustujou. Aspoň Henderson loni vypadal dobře.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Chazy

Omg pls, nemohli by si Pats tradnout pro QB? to už by snad ani nemohlo bejt moc drahé

Reagovat
Trand

Mi to přijde jak kdyby Broncos čekali, že mají šanci fakt dostat Rodgerse do Denveru. Ale nevím kolik by za něj museli zaplatit a jestli je takový trade vůbec možný.

Reagovat
Chazy

Nebo prostě nemají rádi ty QB prospecty a víc věří tomu kombu QB, co mají.

Ale teda z toho, co psal Rapoport, tak ta nabídka od Broncos za Aarona byla nějak epická

Reagovat
Chazy

Eagles jdou sebrat Giants toho Devontu?

Reagovat
Trand

To musí být on, nic jinýho mi nedává smysl.

Reagovat
Chazy

Wow, Bears trade tak to si Dalton asi moc dlouho to startování neužije

Reagovat
Trand

Giants moc hezký trade

Reagovat
Trand

A Bears za mě taky super Jako dali za ten posun docela hodně, ale jestli je Fields budoucí franchise QB, tak jim to může být jedno.

Reagovat
formic81

Jsem zvedavej, dobrej trade pro obe strany

Reagovat
formic81

Ta secondary Broncos bude top

Reagovat
Trand

Via Matt Maiocco of NBC Sports Bay Area, G.M. John Lynch admitted that the 49ers did indeed contact the Packers about a potential trade for quarterback Aaron Rodgers, without naming Rodgers’ name. Lynch said the 49ers were quickly rebuffed.

Teď už to je jedno, jen tolik k tomu reportu.

Reagovat
formic81

diky za vyjasneni

Reagovat
Trand

Goddell z těch lidí na pódiu nevypadá moc nadšeně

Reagovat
Trand

Goodell

Reagovat
Chazy

Že si Pats netradnou ani o dva picky místo Chargers, aby neriskovali, že jim vezmou Jonese Vikes... no, řekl bych, že ho na 100 % nebereme a budeme brát LB, CB nebo něco takovýho

Reagovat
Dawon

Ja uz byl psychicky pripraveny na trade down

Reagovat
Trand

Belichick nosí roušku pod nosem, nic jinýho jsem ani nečekal.

Reagovat
Chazy

VAMOS!!

Reagovat
formic81

divnej typek.. presne Andy Dalton 2.0

Reagovat
formic81

Trumpista, vypada jak sedlak, presne ten otravnej typ americana. Snad bude na hovno

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

Je to sympaťák a vypracovat se takhle z tříhvězdy, tje úžasný. Prostě příběh, šílenej hard-worker, věrnej jednomu týmu. Kolik QB uteče z univerzity, když nestartují jeden rok a on si počkal 4 roky, aby vyhrál prsten a dal perfect season.

A prostě jeho hra je fakt vyspělá, může startovat od prvního dne. Dokonalá náhrada Bradyho. Mě ta honba za dual-threat QB moc neláká. Kdyby to byl talent typu Mahomese, tak ok, ale jinak pořád hlavní je, aby byl super házeč

Reagovat
formic81

Nevim, ale nezdal se mi jako mega sympos behem rozhovoru, Joker

a nektery prispevky na twitteru, taky dobry. Jako verim, ze to bude regulerni solidni starter, ale ten ti prsten sam nevybojuje

Reagovat
Chazy

Může to bejt Ryan, Brady nebo Peyton, ten by prsten sám vybojoval. Ve finále beztak šel pátej jen proto, že není atlet a všichni jsou tou atletičností posedlí

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Dawon

Ten tvuj neustaly hate na nej v poslednich tydnech je fakt vtipny, bude srandovni, az tvuj sexy pick Lance vyhori a Jones bude dobry

Reagovat
formic81

Reagovat
Chazy

Fakt jsem ho chtěl daleko víc jak Lance, srovnatelně s Fieldsem a máme ho bez tradu. Tje velmi luxusní

Reagovat
Chazy

Jako nikdy neodpustím Billovi, že nevzal Lamara, čímž nám mohl dát prsteny a vyřešit QB na 15 let. Ale tímhle to dobře napravil fakt doufám, že to vyjde.

A jak tam mockrát zaznělo, se Sabanem jsou BFF, určitě o něm víme dost

Reagovat
kubys

Lance je tragédie, za mě je Jones naprosto super pick pro vás.

Reagovat
telka11

Báječný pro vás, Jones je z těch tří nejlepší fit pro Billa a na 15. picku je to sen. To bude mrzení, až to u vás bude ničit

Reagovat
Trand

Raiders klasicky wtf pick Ale tak třeba bude dobrej no.

Reagovat
Chazy

Toney 20.

Reagovat
Trand

Jags RB? To se mi moc nezdá tenhle pick

Reagovat
kubys

Clemson backfield.

Reagovat
Trand

Jo, já vím, že je to skvělej hráč a zná se s Lawrencem, nkeritizuju výběr hráče. Ale mají Robinsona, kterej byl loni skvělej a může jim hrát ještě 3 roky prakticky za nic.

Reagovat
Dawon

Tohle je dost silene...proste takova sikana hrace jen protoze byl undrafted Pritom jeden z nejlepsich RB v lize loni, ale holt se asi boji, ze to byla nejaka haluz a ze ve skutecnosti zas tak dobry neni

Reagovat
Trand

Asi jo, koneckonců dá se předpokládat, že Etienne bude lepší než Robinson, protože na univerzitě byl fakt excelentní, navíc fakt hrál poslední 3 roky s Lawrencem, to tam taky může hrát roli. Ale v jejich situaci, kdy potřebují přestavět půlku týmu, tak nevím, jestli je to nejlepší řešení. Ale koneckonců proč ne, třeba to vyjde. Robinsona mi je ale fakt líto.

Reagovat
kubys

Jako těžko říct, jak vypadal jejich draft board, každopádně, já jsem třeba zastánce toho, že než se spoléhat na jednoho workhorse RB, tak je lepší to rozložit (i když jo, rozložit to pickem v 1. kole je možná trochu extrémní). Navíc jak píše Dawon, je to dost možná i pojistka.

Reagovat
Kowe

tak pojistka a rozložení sil, na to jim stačí Hyde. Chudák Robinson

Reagovat
Dawon

JONEEEEEES jezis ja mam radost, fakt sem vubec nedoufal, ze bysme skoncili s QB...a ze se to povedlo nakonec bez tradu, tak to je fantazie. Kdyz si Bears za drobaky tradli pro Fieldse, tak uz sem trosku zuril, ale dobre to dopadlo

Kazdopadne hlavne ze strany Broncos je tohle na kriminal, jak kurva muzou nevzit QB, kdyz tam k nim spadl jak Fields, tak Jones? Elway je fakt jantar.

Bengals sice maji top WR, ale podle me obrovska chyba neposilit OL, na tohle dojedou.

Reagovat
Dawon

Kazdopadne gamepass by mel zavest condensed verzi i pro draft, kdyz takhle clovek preskakuje mezi picky a na kazdem stravi max 2-3 minuty, tak je to uplne o necem jinem, ma to super spad a je to zaroven napinave

Reagovat
telka11

zase Benga asi věří, že OL vezmou hned na začátku druhýho dne a Chase byl moc dobrej fit než aby ho tam nechali

Reagovat
Dawon

Jako muze byt, ale ja bych na to sel spis opacne no...dobreho WR podle me sezenes snaz ve 2-3. kole, zatimco top tackle je mnohem vic premiova pozice.

ALe samozrejme Boyd, Higgins, Chase...to ma Burrow velmi luxusni receivery a urcite to muze byt pecka

Reagovat
Dawon
Reagovat
Chazy

Uvidíme, co Jonah Williams, no. Jestli bude konečně zdravý celej rok a jesti naplní talent

Reagovat
Jerichoo

Ja sa tiež teším. O to viac že pôsobi ako ako úplný neatlet

Reagovat
Dawon

Je to hrozne vtipne v dnesni dobe, kdy prakticky kazdy QB, co jde vysoko, je skvely atlet, a pak tam prijde tenhle typek...hrozne mu fandim

Reagovat
Chazy

Třeba Broncos vážně věří v Aarona

Ale Packers už řekli, že nasrat, že to řeší a nikam ho nepustí

Reagovat
Dawon

To by jen v mych ocich podtrhovalo Elwayovu tupost teda Ale az si pro Rodgerse tradnou, tak se mu omluvim

Reagovat
Chazy

By bylo úsměvné, kdyby v jedné divizi byli Mahomes, Herbert a Aaron

Reagovat
Dawon

vidis, to mi ani nedoslo, to by bylo super

Reagovat
Chazy

Jestli je pravda, že chtěl jít k 49ers, Raiders nebo Broncos, tak by to tak bylo na 66 %

Reagovat
mithro

Reagovat
Virtuos

Z pohladu Giants velka parada trejd som necakal, ale spekulovalo sa zaroven DG v zivote do tohto momentu nema trejd down...osobne som velmi spokojny v podstate Smith, Waddle boli prec a kedze 100% volba bol WR v 1. kole ziskat k Toneymu kapital super navyse uz sa mi to potvrdilo, ze informacie ktore sa objavuju asi 3 mesiace pred draftom maju vysoku kvalitu...btw DG miluje senior bowl

Reagovat
Chazy

Ten váš trade down je naprosto epickej. Prostě se vám tam nasrali Eagles a vzali vám WR, vy jste chtěli WR a věděli jste, že tam teď nikdo nemá value. A opravdu mezi tím vaším původním pickem a novým pickem žádnej jinej WR nešel, takže jste vybírali furt ze stejný množiny WRs.

No a Toneyho miluju, prostě to jste mě fakt potěšili, že jste ho vytáhli do prvního kola. Naprosto to není typickej WR, ale doufám, že nedopadne jako Tavon Austin

Reagovat
Virtuos

Ja ho mam napozeraneho z poslednych zapasov min. sezony Gators ked bol Pitts out, velmi sa mi pacil, posobil energicky, odolne a rychlo akurat ze ma neiste ruky?

Reagovat
Chazy

Nevím, nepřijde mi, ale to já moc neposoudím. Takové to, jak jistě chytá míč, jestli si pomáhá tělem atd., takovej skaut nejsem.

Ale je to fakt hrozně zvláštní WR, dokáže zahrát cokoliv. Když ke Gators šel, tak jeho pozice byla ATH, teda athlete, což většinou znamená, že je to mobilní QB, kterej asi nemá na to, aby na college hrál QB a bude se učit něco jiného. A on fakt umí hodit, umí chytat, umí běhat, využije se na cokoliv.

Ale i to může být důvod, proč nemá technicky precizní ty ruce atd., že fakt ještě na HS byl QB a učil se hrát WR až u Gators. Ale zas naučil se to tak, že běhání rout má precizní a šel v prvním kole, takže bych věřil v jeho schopnost učit se dál.

Reagovat
Virtuos

Aha tak to som nevedel, potom super hrac na dalsi rozvoj apropo trocha si to spajam s niecim takym ako Judgeho chcenie svojho Giants Edelmana i ked prvotne bol zaujem iny, mohla byt zvazovana dana strategia pri volbe daneho hraca...btw ak sa zamyslim pripodobnuje sa mi Toney s Holmesom z min. drafte, s tym ze Holmes je DB v postaveni primarne proti slot alebo TE, fyziologicky mi pridu velmi podobny...

Reagovat
miky10

Já moc tu posedlost WR nechápu no. Trade vypadá super, takže celkově spokojenost, ale WR bych v prvním kole nebral, tam slabinu s Golladayem už nevidím. Ale aspoň bude mít novej QB za rok epickej tým kolem sebe no.

Reagovat
Kowe

souhlas

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Chazy

Každopádně je potřeba počítat s tím, že z těch 5 QB aspoň dva, možná tři bustnou. Můj tip je Lance a Wilson

Nevěřím že může bustnout Lawrence, prostě top 10 podle mě bude nevyhnutelně. Fieldsovi hodně věřím pořád, jen mám strach z toho, že Nagy je nekompetentní.

Jones bůh ví, ale nestál nás nic, tak to není takový problém. Když to nevyjde, zkusíme to znovu. Ale upside na top 10 tam určitě bude a nezabije nám šanci na playoff, jestli bude startovat

Reagovat
Chazy

A teda je hustý to srovnání

Lawrence nestál nic navíc

Wilson nestál nic navíc

Jones nestál nic navíc

Fields stál 2 první kola

Lance stál 3 první kola

Prostě když nevyjde Lance, fakt to hodně pocítí niners. Když nevyjde Fields, tak Pace končí ve funkci

Reagovat
telka11

Pace už tam dávno neměl být ale tohle je kvalitní výstřel.

Abych ještě rozvedl, co jsem psal výš v tomhle kontextu, mám problém s tou mírou rizika. Postavíš celou budoucnost franchise na Lancovi, který je redshirt, když si mohl "pouze" za jedno první kolo mít Fieldse a Jonese...a možná i Lance samozřejmě kauzalita je taky věc a mohlo to být jinak, ale dost to vyznívá jako overpay za projekt.

Další rovina je celková kvalita toho týmu, který je schopný vyhrát SB i bez QB a s top 15 QB je rázem silný kandidát na trofej. Jako naše okno vnímám příští 2-4 sezóny a prostě nevidím jako pravděpodobný, že v téhle době bude Lance goatit. Budu teda samo nejradši když tohle bude za dva roky cringe post, ale bojím se, aby nás tohle nestálo to, co teď máme.

Reagovat
Chazy

Podle mě Pace draftuje fakt celkem nadprůměrně, měl slušný draft classy. Ale jeho neschopnost zbavit se Nagyho je smutná. Špatnej výstřel na QB se stane, já mu hodně fandím. I ten trade pro Macka prostě udělal správně, vážně doufám, že ještě 2 roky dostane.

Jinak ale souhlas, no, je to šílené. Ale pořád je tu element Shanahana, kterej je fakt bůh a je schopnej z hráčů dostat to dobrý a ukrýt to špatný. Tak třeba udělá pro Lance nějakou easy ofenzívu, kde bude mít snadný ready, hodně scramblů a bude to válcovat.

Ten Jones by mi ale smysl dával víc, s ním byste mohli jet fakt hodně složitou a komplexní pasovou ofenzívu

Reagovat
formic81

ja si myslim, ze Lance hodne podcenujes co se tyce football IQ, podle me to neni zadnej trotl co se posere, kdyz mu nevyjde prvni down.

A proste jak pises, ja verim Kylovi ze umicha fakt skvely schema. Ono se to nezda, ale Lance hral spoustu under center formaci a ma docela slusnej ten footwork. Shanahan dela play-actions a bootlegy fakt na top urovni a myslim, ze tam budou vznikat velky diry a ze se o dost jeste zvedne Ayuik a Deebo, protoze Lance umi prodlouzit ty hry.

I tak doufam, ze zustane Jimmy a kdyz Lance bude ze zacatku sedet, tak to vubec nevadi. Jimmy podle me v ty roli underdoga muze jeste dost lidi prekvapit

Reagovat
kubys

"ja si myslim, ze Lance hodne podcenujes co se tyce football IQ, podle me to neni zadnej trotl co se posere, kdyz mu nevyjde prvni down."

Kurva, kolikrát jsi ho viděl, že tohle napíšeš?

Reagovat
formic81

cetl jsem clanky

Reagovat
kubys

Taky je dobrý si to dát trochu do kontextu s tím, že hrál proti FCS competition...

Reagovat
formic81

seru na kontext, bude lit..

Reagovat
Kowe

Hele já jsem teoreticky spíš na tvojí straně a myslím si, že je to lepší krok, než vzít Jonese (ikdyž nejradši bych Fieldse teda), jen holt ta tvoje nekritická pozitivita po každé věci co niners udělaj, to je fakt otravný

Reagovat
formic81

vsak o co jde. Ja mam jenom radost a jsem optimistickej clovek..

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Dawon

Reagovat
miky10

Reagovat
Kowe

to je podle mě ale trochu blbá logika. Buď dteda Lawrence, Wilson a Jones stáli 1 první a Fields 2 a Lance 3. Nebo ti tři nic a Fields stál 1 a Lance 2

Reagovat
Dawon

Reagovat
Chazy

Ok, beru

Reagovat
Virtuos

Suhlasim s nazorom na Fieldsa, fakt som zvedavy ako bude vyzerat pod Nagym, resp. ci nepremrhaju jeho potencial i ked QB z BIG10, tazko teraz povedat

Reagovat
Chazy

Podle mě se jako vyloženě potenciál hráče promrhat nedá, potenciál prostě máš a neztratíš. Spousta sportovců dosáhne vrcholu hodně pozdě, protože se podařilo ten potenciál naplnit pozdě, ale prostě nezmizel z toho člověka.

Ale může ho to zbrdit, no. Navíc podle mě je nevyhnutelný, že Nagy časem poletí a tak přijde někdo jinej, jiný schéma atd. Bude to otravné potenciálně

Reagovat
Virtuos

Ako prave by som poukazal na tu druhu cast tvojho prispevku, kde zbrzdenie moze pripodobnovat nenaplnenie potencialu, plus kedze NFL funguje dynamicky po 3 moznych nevyraznych sezonach sposobenych roznymi faktormi uz nemusi byt v kurze

Reagovat
Chazy

Nevím, Darnold dostal další šanci, i když třeba podle mě osobně je vidět, že ten problém je v něm a je sračka ten draft status dělá hodně. Málokdy se vysoko draftovanej QB jen tak odsoudí a nedostane další šanci. Jsou to případy jako Bortles, Trubisky, kde je fakt hodně viditelný, že na to nemá.

A v kempech dostanou šanci vždycky všichni, ti trenéři si je zkusí.

A kdo ví, třeba se ukáže, že to Nagymu celou dobu kurvila Trubka

Reagovat
Virtuos

Zase takto dopredu niekoho nechcem odsudit urcite nie, v podstate este ani neviem ako bude vyzerat v NFL, len spojenie Nagy/Fields mi nejde dokopy ...ktovie mozno sa Nagy prepocital s tym ako si to chcel v ofens vsetko riadit a neuvedomil si rozdiel HC vs OC a teraz po tomto restarte budu s Fieldsom do 3 rokov dominovat v divizii

Reagovat
Dawon

Jojo, ikdyby se prosadili 3, tak je to epicky uspesny draft...proste cloveku nezbyva nez doufat, ze zrovna jeho tym to trefil no

Reagovat
Chazy

https://www.youtube.com/watch?v=oo4aCntvXXQ

Já jsem fakt nadšenej, těším se. Má touch, háže do šíleně úzkých oken, umí v kapse, dělá progresivní ready, dělá bradyovský pump faky, hodí daleko a s velkou silou.

Beru, že nemá takovej upside, ale mně přijde, že teď se upside fakt měří na tu kombinaci házení a atletičnosti. Mně ale fakt stačí socha, co nahází 4500 yardů, víc jak 30 TD a míň jak 15 INT. Já vážně věřil, že ho vezmou ti 49ers, aby měl Shanahan dalšího Ryana a strašně me tohle překvapilo.

Reagovat
Dawon

nicmene teda nutno uznat, ze hazet na ty WR bamy bylo jako hrat Madden na nejlehci obtiznost

Snad to Bill trefil...koneckoncu na to jak je spatny drafter, tak tech solidnich QB z nizsich kol draftoval docela dost, takze v tomhle smeru mu snad jeste mozek slouzi

Reagovat
Chazy

https://www.youtube.com/watch?v=1ir5jTDg8zg

Doporučuju vám pustit si tenhle kondenz. Má to jen 30 minut, bylo to letošní finále SEC

1. byl to naprosto epickej, dramtickej zápas, fakt vás to bude bavit

2. Byla to Bama proti Floridě, takže uvidíte:

Bama

- Mac Jones, QB (15. Pats)

- Najee Harris, RB (24., Steelers)

- DeVonta Smith, WR (11. Eagles)

- Patrick Surtain II, CB (9. Broncos)

- Christian Barmore, DT (2. kolo asi)

- Dylan Moses. LB (3. kolo)

- Jordan Battle, S, (1. kolo 2022)

John Metchie III, WR, (1. kolo 2022)

Gators

- Kyle Trask, GB (2. kolo asi)

- Kadarius Toney, WR (20. Giants)

- Kyle Pitts, TE (4. Falcons)

- Kaiir Elam, CB, (1. kolo 2022)

- Brenton Cox, EDGE (1. kolo 2022)

Bohužel Waddle nehrál

Reagovat
Dawon

Ten komentator to komentoval pro radio dpc? Tam snad neni sekunda, kdy by mlcel

Reagovat
-Kopy-

hm to se dalo čekat, že na nás nezbyde ani jeden z těch top tří WR a dvou CB

otázka, co je podle vás lepší třeba u té situace u nás, na 16 picku vzít nejlepšího hráče co je k dispozici(to jsme podle našeho GM udělali) a nebo vzít u chlup méňe talentovaného hráče ale na pozici co tým nutněji potřebuje?(u nás CB)

Reagovat
Chazy

Na co vy byste potřebovali WR?

Reagovat
-Kopy-

A.J. je starej, vidiím to jen na jednu sezonu, Kirkovi končí smlouva a minulej rok zklamal docela, takže jen Hopkins do budoucna

Reagovat
Kowe

za mě nejlepšího hráče co tam je (pokud to není pozice, kde sám máš fakt přetlak)

Reagovat
Trand

Reagovat
Kowe

Tak Raiders a Packers už dostávají bídu, že zase draftovali hráče, kteří by tam s největší pravděpodobností byli o kolo později. něco se holt nemění

Reagovat
kubys

Za mě je Stokes celkem v pohodě pick, jako tam je fakt škoda, že k nám nespadl Bateman. (Kterého by beztak nakonec ani nevybrali, takže asi díky bohu, že tam nebyl )

Reagovat
Kowe

Pozičně je to určitě fajn a need no. Jen nikdo ho neměl první kolo a všichni až níž jako 8. - 11. cb

Reagovat
Tomoro

Raiders klasika to je zmar

Reagovat
Kowe

Mě osobně se nelíbí ti dva RB tam. Steelers mají rozbitou OL, efektivitu běhu měli loni nejhorší z ligy. Tam bych dalko radši bral OL a RB v druhým třeba. A Jax zase mají Robinsona a Hydea, uplně v pohodě dvojici, ale hlavně mají díry všude v rosteru a začínat rebuild pomocí RB (kor když už mam takový dva), to je za mě kokotina.

Reagovat
Dawon

Robinsona je mi fakt lito, nevim co vic uz by clovek musel udelat, aby si vyslouzil pevnou pozici...fakt kruty zivot RB

Reagovat
Kowe

musíme zahájit masivní letákovou kampaň UDFA are peoples too!

Reagovat
Dawon

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Trand

Souhlas, nevím, jestli si Steelers myslím, že draftováním RB spraví nefungující OL. Na druhou stranu, hodně OL už v tu dobu bylo pryč a jestli si myslej, že ti zbývající nemají takovou cenu a budou radši draftovat v nižších kolech, tak proč ne. Ale jsem toho názoru, že RB se dá sehnat víceméně úplně všude a v prvním kole bych rozhodně nebral.

Reagovat
Kowe

Jo souhlasim, pokud chtěli OL ale už tam nikdo nebyl, tak je ok, že tackla nebrali. Ale v takovým případě bych to viděl na trade dolů no nebo prostě jinou pozici než RB.

Reagovat
Trand

K těm Raiders doporučuju přečíst si komentáře tady u toho postu, to je jak kdyby se jim vrátili vzpomínky na válku ve Vietnamu. https://twitter.com/VinnyBonsignore/status/1387956148238655489

Reagovat
telka11

Raiders jsou s tim reachovanim zajimavi, si myslim, ze Mayock ma samozrejme silne hipstersky nazory ale moc do toho nepromita realitu, viz Clelin Ferrell na ctyrce nebo kde to bylo. Tady ten cit pro trade down muze prinest dost dobre hrace ve tretim a dal.

Reagovat
Kowe

Aaron Rodgers is strongly considering retirement unless the situation with the Packers is "repaired to his liking", per @RapSheet

Reagovat
mithro

Reagovat
Trand

Tohle beru jen jako páku na vyjednávání. Ale z těch zpráv co šly včera mi přišlo, že Packers ho prostě netradnou a zkusí ten vztah nějak napravit. Ale jestli si Aaron postavil hlavu, tak s ním možná řeč nebude a možná jim nezbyde nic jiného než ho fakt vytrejdovat.

Reagovat
Kowe

jo já taky, ale jak říká chazy, je jak malý děcko.

Každopádně, co on má za páku.. skoro nic. Smlouvu má na dlouho, tradnout ho před červnem je nemožný (31,5M pak 14M deadmoney). Když odmítne letos hrát tak co, takovýmu hráči cena zas tak neklesne a letošní picky už stejně nedostanou, takže pro GB se nic nezmění, jeslti bude fňukat na tribuně.

Reagovat
Chazy

Ještě by mohli zkusit Lovea a případně by získali top pick na dalšího qb

Reagovat
Trand

Jo, já ho taky moc nemusím a celá tahle sága je strašně podivná od něj.

Reagovat
Chazy

On je fakt mimino

Reagovat
Dawon

on zesilel? co ho ted vubec tak nasralo? Nebo to je jenom pokracovani toho fnukani hned po sezone?

Reagovat
kubys

Tam se něco strašně pokazilo a on sám ví, že je v klidu, že může jít kdykoliv uvádět Jeopardy.

Reagovat
Trand

The #Packers move up to No. 85 and select a WR! It’s #Clemson WR Amari Rodgers. CC: @AaronRodgers12

oh god they drafted one of his family members just to piss him off even more

Reagovat
Kowe

Zajímavý picky od Pats. Nečekal jsem, že by šli oba do DL, ale asi byli oba dost value. Barmore má být nejlepší DT draftu a psalo se o něm, že může jít i top 20. Vzledem k tomu, že za posun o 8 picků se daly dvě čtvrtý, tak to podobně musel vidět i BB.

Po tom jsem ale DE nečekal, ne že by se tam posila nehodila, ale radši bych LB nebo WR (ale tam je možný lepší, že Belicheat nic nevymýšlel). Ale takovej Amon-Ra by se mi velmi líbil ve čtvrtým

Reagovat
kubys

Amon-Ra by mohl jít za bráchou, ale si říkám, jestli bychom těch WR potom už neměli moc. Jsem totiž úplně zapomněl, že máme Funchesse.

Reagovat
Zaschrona

Zajímavý, že zatím na všech pozicích jsme vzali hráče, kteří oproti očekáváním spadli. Fajn je, že dohromady si můžeme dovolit brát BPA, jakkoliv teda taky doufám, že LB a WR z toho nakonec budou, asi by mi nevadilo zkusit další trejd nahoru, jsou tam teď pořád zajímaví hráči. Hlavně snad letos bez hovadin typu draft kickera.

Reagovat
Chazy

Jenže ten pad proti očekáváním veřejných oblíbencu a high picku většinou znamená, že ten hráč prostě tak dobrý není. Většinou když je nějaká velká value v nižších kolech, tak to byl někdo, koho si nikdo pořádně nevšiml a pár týmu a nebo jen jeden tým to dobře odhadl. Když někdo má ten mediální hype, prostě si ho všichni prohlédnou pořádně a když spadne třeba o kolo, tak holt do toho kola kvalitou patří. Fakt ty týmy to vyhodnocuji lépe jak ti televizní experti, takže ono to očekávání moc neznamená.

Reagovat
Zaschrona

No, pokud se větší počet lidí, kteří to dlouhodobě poctivě sledují a dělají si na věc svůj názor na někom docela shodne, že by mohl být dobrý, tu relevanci to nutně má minimálně z toho pohledu prvotního diváckého hodnocení a spokojenosti při sledování draftu. Ve výsledku to je pak nakonec jedno, na draft grades a mock drafty se nehraje, ale bez toho by ten draft moc show nebyl.

Reagovat
Chazy

Jenže je to DT z Bamy, stačí si vzpomenout na Ashawna Robinsona a Jarrana Reeda, kteří měli oba atakovat i top 16 pick, bylo pozvání na draft day a nakonec byli rádi za druhý kola. Protože jejich schopnosti rushovat byly uměle vytvořený celou DL a přitom to byly jen run stopperi. Akorát televizní skauti to nedokázali odhalit. Tohle bude to samý, jinak by se nepropadl

Reagovat
formic81

ehm ehm.. Ferell, Lawrence, Wilkins

Reagovat
Chazy

Lawrence bych nezatracoval, ale jo, obránci z Clemsonu jsou divní. Nicméně v tom se sekli skauti stejně jako ti televizní experti. Ale že by televize někoho hypovala na první kolo, on šel třeba ve druhým a nebo později a pak se ukázalo, že to byla chyba.. to se moc neděje. Ty týmy si tyhle hráče prostě naskautují. Viz třeba Andrew Billings - toho úplně všichni měli jako první kolo, totální beast, freak, Mayock z něj stříkal, DJ z něj stříkal, každej z něj stříkal.

A prostě u McGinna hned skauti říkali, že je to taková televizní celebrita, protože na hřišti vypadá cool, ale že je sračka. A pak šel fakt 4. kolo

Reagovat
formic81

se mi libi ten pick Traska do Bucs... nicmene ty Texans

me teda bavil i komentar Davise a Eisena na tema pick Seahawks, kterej uplne nebyl dle Wilsonova gusta ..

Reagovat
Kowe

https://www.sportingnews.com/us/nfl/news/nfl-draft-2021-start-time-today-day-3/17o5i9n1acrrx1rxfy465kf9ve Caseiro vypadá jak zombie

mě se nelíbí ani Trask ani Mills no. Chápu, že bakcup qb je důležitý a oba mají mít nějakej upside. Ale Bucs jsou prostě all in pro další dva roky a rookie backup jim v tom nepomůže. A Texans no.. mají první pick v třetím kole, picky celkově nemají a dají tam QB nezačínal bych rebuild kolem qb z třetího kola teda

Reagovat
formic81

Ligt to prej cely konzultova s Bradym ten pick..

jinak ten Caseiro ty jdou proste O-17 letos

Reagovat
Kowe
Reagovat
telka11

Reagovat
Dawon

Reagovat
Mada

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Caute chalani je niekde aktualizovana tabulka draft pickov v nasej fante?

Reagovat
Kowe

Už jsou zpracovaný, jen to ještě Dawon neuploadnul. Ale ty máš 4, 8, 17, 21

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Ok dakujem za info

Reagovat
Dawon

Reagovat
Kowe

Jets právě draftovali dva hráče, co se jmenují Michael Carter

Reagovat
Trand

Tak co, jak jste spokojení s draftem svého týmu? Za mě hodně smíšené pocity, potřebovali jsme posílit hlavně iOL a ILBs a do OL jsme nedraftovali ani jednoho hráče a LB jsme draftovali jednoho, kterej by měl bejt typově úplně to stejný, co už v týmu máme a co nepotřebujeme. Samozřejěm ty hráče vůbec neznám, tak nebudu hodnotit jejich kvalitu, ale spíš pozice co jsme brali. Nejvyšším pickem jsme brali WR, což je pozice kde absolutně posílit nepotřebujeme, navíc je to asi nejhubenější hráč, kterej kdy do NFL šel. Ale typově se nám hodí, tak to zas tak hrozný není. S výběrama ve čtvrtém kole jsem celkem spokojený, Rams se zaměřovali na hodně atleticky vybavený hráče s velkým potenciálem.

Každopádně kdybych to měl celkově shrnout, tak jsme ty nejpalčivější místa vůbec neposílili a z toho draftu nemám moc dobrej pocit, dal bych tak C nebo C-. Je hezký, že jsme vzali zbraně pro Stafforda, ale pokud bude po každým snapu ležet na zemi, tak je to k ničemu. Trochu mi přijde, že se McVay a Snead zbláznili, ale uvidíme no, bude to zajímavé každopádně.

Reagovat
kubys

Já jsem celkem spokojený, zalepili jsme všechno, co jsme potřebovali (teda snad budeme mít ještě QB ), sice u těch prvních dvou kol se píše, jaký to nebyl reach, ale Stokes se mi celkem líbil za Georgii a centry neumím moc posoudit...jediná škoda je, že jsme nevzali Cheesemana.

Reagovat
Dawon

Velka radost z QB, ten DT co sme ho vzali v 2. kole je podle vseho skvely value pick, celkove se mi povetsinou docela libili hraci, co sme pickli, ale sem hrozne zklamany, ze v dalsi skvele WR class sme opet nikoho nevzali vysoko, to je proste na palici. CB byl taky velky need do budoucna (po letosku konci smlouva obema outside CB starterum) a taky nic...takze jako co se tyce poreseni nejakych velkych needu, tak spise zklamani no

Samozrejme ve finale je cely tenhle draft o Jonesovi, jestli bude dobry, tak je asi vsechno ostatni fuk no

Reagovat
Kowe

Jak píše Dawon no. Jsem rád za QB, i když bych radši jinýho. Ale hlavní je, že nějakej je. Nečekám, že bude hned startovat, ale člověk se má alespoň na co těšit. DT je taky fajn, byl projektovanej i do top 20, nejlepší DT draftu a need tam byl. DE měl jit taky podle všech výš než kde jsme ho brali, nadruhou stranu tam bxlo lidí dost a radši bych byl za WR, LB a i CB. Ale nasranej za to nejsem. No a pak silovej pomalej RB, Michelovi bude končit smlouva po sezoně, takže backup RB taky chápu, ale profilově se mi nelíbí, takovej nudnej. Ale myslim si, že jsme měli jít po WR/CB určitě. Letos si asi moc nezahraje a RB se dokáže vpohodě prosadit jako rookie, takže tam by mi dávalo větší smysl draftovat někoho až příští rok. A zbytek už jsou pozdní picky, tam už nic nečekám a budem rádi, jestli se dostanou do týmu.

Celkově cajk hlavně kvúli QB a tomu, že to mají byt value, ale že bych tančil blahem to taky ne.

Reagovat
formic81

ja jsem nadsenej. Trosku me mrzi, ze jsme nepridali WR.. tam vidim trosku slabinu.. stejne tak secondary, kde krome Verretta, Williamse a Warda je rada otazniku. V campu bude velkej souboj o druhyho starting cornera a starting SS. Brali jsme dva cornery (3+5kolo) bohuzel ani jeden nehral v minuly sezone. Takze spis ocekavam Moseleyho vedle Verretta a nebo se vrati uncle Sherm, ale to uprimne tolik nechci.

Libi se mi moc pick toho Bankse, kterej je na guarda obrovskej a navic se umi slusne hybat. Verim tomu, ze Shanny tady vi, navic jde z dobry dilny jmenem Notre Dame. Ten interior by mohl vypadat velmi slusne a pokud se probere McGlinchey, tak asi locked TOP 10 o-line.

Velmi me zaujal pick v 5 kole hrace jmenem Talanoa Hufanga, kterej vypada fakt zabavne a je to hybrid mezi LB/SS. Prej trenuje s Troyem Polamalu, nicmene mel uz dve velky operace za sebou. Nicmene ty herni instinkty vypadaji skvele.

Prekvapil me pick RB ve tretim kole, coz je na Shanahana proste brzo

Ale proste nejvetsi radost mam z Lance. Cetl jsem rozhovory, videl video rozbory. Myslim, ze v kombinaci s Shannyho systemem to muze bejt fakt super hrac. Navic pusobi strasne mile, takovej hodnej kluk, kterej miluje football a udela vse proto, aby byl co nejvic pripravenej a ready to compete. Jeste musim vyzdvihnout Jimmyho, kterej udajne jako prvni mu psal a blahopral k draftovani. Ja si myslim, ze bude idealni kdyz to udelame jako Chiefs v roce 2017. Nechame ho rok sedet, ucit se a pak to vybombit na dalsi sezonu. Navic ja si furt myslim, ze Jimmy na to ma a tahle competition mu muze naopak dost pomoci a vyhrat si novy angazma a nam ziskat zajimavej draft pick.

Plus jsem strasne rad, ze tu lod kormidluje prave duo Lynch a Shanahan. Verim, ze uspech v podobe SB je jenom otazka casu. Pristi draft jsme bez 1 a 3. kola, tak to bude asi vetsi challenge a snad dojdou nejaky comp. picks a nebo tradik Jimmyho :)

Reagovat
formic81

jinak Kyle rikal, ze jmeno Mac Jones se u nich nikdy neprobíralo, ze sam nechapal kde se ty rumours brali .. Smokescreen jak vinko

Reagovat
Kowe

já furt nepobírám ten smokescreen. Jakože na koho by byl určenej, protože nebyl absolutně žádnej důvod ho dělat.

Reagovat
formic81

nevim.. Shanahan rikal, ze jim to hralo do karet. Ze si vsichni lidi mysleli, ze jdou s Jonesem.

A prestante mi kazit radost vy patriotska sebranko

Reagovat
Kowe

Já spíš věřim tomu, že to hrálo do karet nfl jak říkali ve studiu. prostě by bylo pro vysílání špatně, aby každej věděl tři první picky ale žádnýmu nfl týmu to neudělalo vůbec nic

Reagovat
Dawon

Ja proste asi nedokazu pochopit, v cem jim to hralo do karet, co tim jako meli ziskat nebo jaky by to mohlo mit ucel? Ale to uz je asi zbytecna debata, ty jim to jejich silene PR zeres vzdycky i s naviakem

Reagovat
Kowe

ale musime uznat, že PR Lynch s Shanahanem umi nejlip v lize

Reagovat
Chazy

Já nechápu proč děláš smokescreen, když si první vybíráš ze tří hráčů a nikdo ti nikoho z nich nemůže sebrat? Nechápu ani v čem hrálo do karet. Však si tradli nahoru aby vybírali prvního qb po těch dvou, nikdo je neohrožoval.

Navíc prý shanahan chtěl Jonese a Lynch chtěl Lance, tak to beztak jen takhle zakecali ať není vidět, kdo má power a není pro Lance a hráče nepříjemné, že hc chtěl někoho jiného

Reagovat
Kowe

Tak ono je možný, že původně chtěl Jonese a Lynch Lance ale pak Shanahan se taky přiklonil k Jonesovi. Ale ono je to nakonec jedno, jedinej smoke, co to hodilo, je na fanoušky Niners.

Reagovat
formic81

49ers HC Kyle Shanahan on the Mac Jones smokescreen: We weren’t going to work to correct that.

Shanahan, on Trey Lance: “I’m obsessed with the type of stuff we can do with this guy.”

Reagovat
Dawon

Neni smokescreen uz z principu neco, co umyslne vypusti ten dany tym, aby matl lidi? To mi pak tohle uplne nevychadza.

A jako jasne, asi by bylo trochu divne, kdyby ted rekl "dlouho sme si nebyli jisti, jestli chceme Lance, ale nakonec me teda Lynch ukecal a vzali sme ho" Ja proste temhle kecum verim asi tak stejne jako tehdy tomu, ze ste Fostera planovali vzit 3. pickem a ze to na konci prvniho kola byl obrovsky steal (to mozna trochu kecam, ale matne si vzpominam, ze neco takoveho ze strany Lynche tehdy probihalo). Proste kazdy HC a kazdy GM tem fanouskum lze, je to snad naprosto normalni a logicke

Reagovat
Chazy

Chápu, ale já to prostě vážně neberu. Nevím, jestli sleduješ ostatní týmy, ale tyhle pindy říkají úplně všichni, každej pick byl plánovanej, každej hráč byl na boardu o 50 míst výš, všechny rozhodnutí byly jasný, každýmu věří, všechny okolnosti hrály do karet, všechno bylo pod kontrolou, každej hráč má úžasnej charakter, všehny jeho nedokonalosti jsou řešitelný, všechny ostatní volby byly špatný, údajnej zájem byl lež a ty ostatní týmy to posraly, že nechaly propadnout toho konkrétního.

Prostě tímhle krmí všechny kluby všechny fanoušky. PR je o tom, že se snažíš vytvářet dojem, že jsi extrémně schopnej, všechno máš pod kontrolou, každej krok máš těžce naplánovanej a js kompetentní, díky tomu pak máš důvěru veřejnosti a silnější pozici.

Kdyby přišel Shanahan na tiskovku a řekl, že tradovali na trojku, ale ani nevěděli, koho budou brát, že se jim nejdřív líbil Jones, ale pak si řekli, že je asi lepší Lance, pak ale ještě přemýšleli nad Jonesem, pak se ale Shanny probudili s pocitem, že je lepší Lance, tak si zkoukli znovu všechny jeho filmy, rozhodli se pro něj a teda vzali jeho, do poslední chvíle si ale říkali, jestli by nebyl lepší ten Jones. No, co by sis z toho odnes, že to nemají pod kontrolou a jsou trotli.. přitom je to normální analýza, jen to nezní cool a alfasamecky.

Reagovat
niflheim

Tak ještě si můžeme připomenout https://www.youtube.com/watch?v=CDs7eLNTouE

Reagovat
kubys

Smokescreen.

Reagovat
Kowe

Reagovat
Dawon

Bill to vsem nandal (plot twist - to krouceni hlavou vubec nebylo na ten Jonesuv hod, jen to nekdo takhle strihl, aby byla prdel )

Reagovat
Chazy

Beztak Pats, aby zmátli ostatní

Reagovat
Trand

Reagovat
mithro

Reagovat
Chazy

NFL Network's Ian Rapoport reports the Packers' release of WR Jake Kumerow was the "death knell" in the team's relationship with Aaron Rodgers.

The organization's decision to cut Kumerow just 24 hours after Rodgers publically praised him was reportedly the last straw of a disagreement that begun bubbling the moment QB Jordan Love was drafted. The 37-year-old has a "5% chance" of returning as the team's starter next year, per ESPN's Rob Demovsky, and appears to already have one foot out the door — whether it's for Jeopardy or another team is to be determined. It's a storyline that needs to be monitored since any franchise would become an immediate threat for Super Bowl LVI the moment it lands him.

Reagovat
Kowe

Jo, nasrat se kvůli cutu hráče, co za 6 sezon v lize chytil 21 míčů, to chceš od svýho QB

Reagovat
Trand

Reagovat
niflheim

Hlavně vytahují rok staré zprávy, okurkovka

Reagovat
kubys

Já si taky říkal, kde se to bere, když jsme ho cutli před sezónou.

Reagovat
Chazy

Právě, před sezonou po tom, co jste brali Lovea. A pak prostě další sezona bez SB, kde jste vyletěli v playoff.

Prostě je možné, že to není něco, co teď vzniklo v kontextu "neúspěšný" sezony, ale už se to tam tvoří déle. Když si přečteš tehdejší článek s vyjádřením toho Aarona, fakt to působí jako něco, co ho mohlo nasrat

https://eu.packersnews.com/story/sports/nfl/packers/2020/09/05/green-bay-packers-releasing-wr-jake-kumerow-cut-53-man-roster/5677264002/

Reagovat
kubys

Jo já to beru, že to má delšího trvání a prostě to napětí hlavně mezi front office a Aaronem bude. Jenže proč se s tímhle jako argumentem, že je 5% šance, že se Aaron vrátí, přišlo zrovna teď, pokud to bylo jedno z nějakých zásadních narušení vztahu.

Reagovat
Chazy

Jak přijde na procenta vyjadřující podobný věci, vždycky to bude subjektivní pocit random člověka, co se snaží udělat dramatičtější zprávu

To, co jsem poslal, o tom Kumerowovi, to reportoval Rapsheet, jakože to byl jeden ze zásadních bodů toho boje.

5 %, to psal nějakej ESPN reportér, co si zadramatizoval a neřešil bych to. Jen ta zpráva, co jsem poslal, spojila tyhle dva reporty dohromady.

Reagovat
Kowe

Neoznacil bych 2 dny po draftu za okurkovou sezonu spis to az ted vsechno leze na povrch

Reagovat
Chazy

Však tje analýza toho, kdy se to začalo mezi nimi srát proč to je okurkovka

Reagovat
Dawon

asi mu bylo lito, ze se Watsonuv trade pohrbil tema zalobama, tak nam chtel doprat adekvatni zabavu, ocenuju to

Reagovat
Chazy

Cowboys decline Leighton Vander Esch's fifth-year option

Ten dopadl

Reagovat
Kowe

To je problém s draftováním IP hráčů. Škoda ho, ta první sezona to vypadalo jak další all-pro hráč na roky dopředu

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

Browns signed DT Malik McDowell.

Seattle's former 2017 second-round pick, McDowell has yet to play an NFL snap after injuring himself in a serious ATV incident and, most recently, assaulting a police officer and serving 11 months in jail. It's a questionable addition, to say the least. He'll turn 25 in June.

Jsem fakt nečekal, že o něm ještě uslyšíme

Reagovat
Dawon

Reagovat
Trand

Reagovat
Kowe

Reagovat
niflheim

Reagovat
Dawon

https://twitter.com/RNBWCV/status/1389583442053144582/photo/1

Zajimave vyprumerovane znamky za draft od x ruznych analytiku

Reagovat
Dawon

Jo aha, to sou jen prvni kola, tak to neni moc zajimave

Reagovat
Zaschrona

https://olympics.nbcsports.com/2021/05/03/dk-metcalf-100-meters-mt-sac/

Hezký, že to chce zkusit, ale byl bych naprosto šokovaný, kdyby to dopadlo jakkoliv líp než pěkným pokusem.

Reagovat
Dawon

Ja uz jako hodnekrat premyslel, jak by v konkurenci sprinteru dopadli Hill a jemu podobni...tak konecne budeme trosku vedet Taky necekam, ze by nejak uspel, ale zase myslim, ze uplne ostudu si asi neudela.

Reagovat
Zaschrona

Popravdě jsem o tom netušil, ale koukám, že nějaké příběhy z posledních olympiád už mezi hráči NFL jsou, jakkoliv spíš jde o hráče, co k NFL spíš jen načuchli - nejzajímavější jméno mi asi přijde Marquise Goodwin, který byl v Londýně 10. ve finále skoku do dálky a má osobák 845, což je dost dobrý, by byl s přehledem český rekordman.

Reagovat
Kowe

white men can't jump

Reagovat
Kowe

pokud s rozběhem dal 9.88, tak by mě dost překvapilo, kdyby se jen přiblížil tomu potřebnýmu číslu

Reagovat
Jerichoo

ale vo výstroji

Reagovat
Kowe

To je pravda, ale zase start je to nejpomalejší.

Reagovat
Kowe

tak nakonec 9 z 18 ale čas slušnej

Reagovat
Chazy

https://sports.yahoo.com/nfl-terry-bradshaw-says-aaron-rodgers-is-weak-for-being-upset-with-packers-131144223.html

Are you kidding me? Really? Aaron, that’s where this is?

“Here’s what I would do: I wouldn’t budge. Let him gripe. Let him cry. Retire. You are [37]. Go ahead and retire. See you later. I’m really strong about stuff like that. It just makes him look weak. How dare you draft somebody?

celkově úžasné hlášky

Reagovat
Kowe

"Probably he should just retire and go do Jeopardy!" dobře mu nandal

Reagovat
Chazy

NFL Network's Mike Garafolo reports Packers QB Aaron Rodgers told Green Bay free agents that he would not be with the Packers in 2021.

Garafolo added that Rodgers was telling his team's free agents as early as the beginning of the 2020 season that he would be gone. He also noted that it's possible the players simply did not believe Rodgers would actually leave Green Bay, evidenced by David Bakhtiari signing a four-year extension with the team last fall. Rodgers has been disgruntled with the team for some time now but it appears like he has been planning his departure for well over a year. With this level of commitment, it's possible that he does hang up the cleats before returning to the Packers. From a fantasy perspective, all Green Bay players come with an extreme downside. If Rodgers does find a new home, the change to Jordan Love will be catastrophic for the offense.

Reagovat
Chazy

ESPN's Rob Demovsky reports Packers officials believe teams tampered with Aaron Rodgers.

Ale tohle si myslím taky

Reagovat
Dawon

Kdyby z toho celeho procesu Broncos nakonec vysli bez QB a jeste by jim treba vzali pick za tampering, tak to by byl finalni majstrstyk od Elwaye v jeho honbe za QB

Reagovat
Chazy

Jono, ae prý to samotní Packers nehodlají řešit, žádnou ofiko stížnost nedají. Prý proto, že to nejde dokázat.

Ale podle mě fakt nemůže být náhoda, jaký týmy si vybral, musely ho kontaktovat, slíbit mu kontrakt atd. Kdo by chtěl jít prostě do Denveru a Oaklandu jen tak na random

Reagovat
Kowe

Nebo projde twist a on kontaktoval je, takza za tampering bude zalovanej Rodgers!

Reagovat
kubys

No, vypadá to, že jsme v prdeli.

Reagovat
Chazy

To si mysleli Pats taky, když tam byly ty rozbroje mezi Billem a Bradym, nakonec z toho ještě byly dva roky a jeden prsten navíc.

Vím, co říká Favre, ale podle mě to musí být spravitelný.

Mně spíš přijde hrozně úsměvný, jak fanoušci Packers šíleně nenáviděli McCarthyho (za všechno snad), přitom je pryč dva roky a už se vám to rozpadá, rozhádává, utíká vám Aaron atd.

Prostě Aaron je fakt občas sketa lidsky, McCarthy ho vychoval, naučil ho quarterbackovat na top levelu a hlavně má takovou splachovací osobnost, že si s ním uměl poradit a uměl zvládnout to, že každý tři roky se rozbrečí a chce něco jinak, chce odejít. Byl dobrý v tom, jak s tím člověkem pracoval a že to uměl dlouhodobě udržet, i když při odchodu to vypadalo, že se celou dobu nenáviděli.

Reagovat
Chazy

Lions waived RB Kerryon Johnson.

Ten první rok jsem myslel, že bude dobrej, ale nakonec to vážně byl jen průměrák. Ale škoda, jako rookie celkem i bavil

Reagovat
Dawon

Tak on by mozna i dobry byl, kdyby nebyl skleneny.

Reagovat
Trand

Reagovat
Zaschrona

Nevím, jestli je to jen tím. Zpětně ty jeho čísla zas tak fajn nejsou, prostě jen hlavně měl prostor. Na druhou stranu třeba Swift ten začátek v lize nemá číselně o nic lepší.

Reagovat
Kowe

Tak ono nabrat cisla v Detroitu neni lehky

Reagovat
Dawon

On ten prvni rok mel hodne fajn i cisla a vypadal ze by mohl byt i 3downovy, ale pak to slo do kytek no...jako Detroit je pohrebiste hracu, takze tezko rict, jak moc sou ty cisla relevantni Ale aspon tak nejak na oko pusobil jako hodne solidni hrac

Reagovat
Kowe

taky se mi líbil chvilku

Reagovat
Dawon

Jets have signed rookie K Chris Naggar, he will compete with veteran K Sam Ficken for the team's starting job.

Pekne prijmeni, budu mu fandit at se dostane do hry

Reagovat
aither

https://twitter.com/NBCOlympics/status/1391479155091513344

Metcalf je obří oproti těm ostatním

Reagovat
Chazy

Jn, kdyby tomu věnoval celej život a nevážil o 40kg víc jak ti ostatní, asi by na těch OH mohl snadno být.

Je to obdivuhodný, ale holt pro hráče NFL to není, no

Reagovat
Zaschrona

Snadno asi teda ne. Určitě ne v USA, kde je dost možná těžší se na OH dostat než tam pak vybojovat finále nebo bojovat o medaili.

Reagovat
Chazy

Je to prémiovej atlet a sportovní talent jako takovej, z hlediska techniky se naučil náročnější disciplíny, než je těch pár elementů sprintu. Vůbec bych nad tím nepochyboval, to spíš ti ostatní by měli problém hrát NFL.

Ono dost NFL prospectů dělá atletiku na HS (občas i na college) a občas to jsou místní legendy, co drtí celonárodní ligy a mohli by se v tom prosadit jak nic. Pak naberou svaly a skončí s tím, no

Reagovat
Zaschrona

Je možný, že by mohl mít kariéru jako profesionální atlet, kdyby se na to plně specializoval, ale nemáš žádnou garanci, že by patřil k nejlepším. Není nijak lehčí stát se sprinterem světové úrovně než jedním z nejlepších hráčů své pozice v NFL. Spíš bych teda i řekl, že je v to v NFL lehčí, protože máš o dost víc cest jak se stát kvalitním ve sportu typu americký fotbal než ve sportu, kde rozhoduje čistě čas. Stačí se třeba jen narodit s horší genetikou, třeba jako bílej.

Reagovat
Chazy

Jenže jeho největší přednost je rychlost a patří v ní mezi historicky nejlepší měřený na combinu, při svý výšce a váze nemá historicky konkurenci, lepší byli jen malí lehcí smradi jako JJ Nelson nebo Dri Archer. Takže když se bavíme o disciplíně, kde jde o sprint a když víme, že v rámci tisíců a tisíců fotbalistů je DK elita i přesto, že má na sobě ohromný množství svalový hmoty, tak bych to vůbec nepodceňoval. Nakonec uživit se sprintama zkouší násobně míň lidí jak fotbalem, takže on se potýká s větší konkurencí a prostě v té rychlosti exceluje.

Reagovat
Kowe

Jenomže taky musíš brát v potaz jeho stavbu těla, ta ho jako sprintera limituje, Bolt je dost vyjímka ohledně výšky u sprinterů a k tomu má šlachovitější stavbu. DK je prostě obr a ikdyby shodil svaly, tak furt je obří a i kdyby měl ideální stavbu těla tak, tvrdit, že by na OH mohl být snado je přehnaný. Však to není nic jednoduchýho a jak říká Zasch, ono kvalifikovat se zrovna z americké kvaldy je šíleně náročný.

Reagovat
Dawon

Tak Bolt je vyjimka, ale do jiste miry je to prave takovy podobny freak jako Metcalf a proto je to GOAT. Takze nejaky ten precedenc pro uspech podobneho typu postavy tam je. Ono je si myslim asi dost tezko tipovat, jak by Metcalf v porovnani s Boltem vypadal bez svalu, to si jde dost blbe predstavit Ale ciste co se vysky tyce, tak je Bolt dokonce jeste o chlup vyssi. A ja bych mu asi taky docela veril, ze by patril mezi elitu i s touhle postavou.

Jako sou to ciste spekulace, ale s plnou pripravou na sprint a kdyby zhodil fakt hodne "zbytecnych" kilo, tak fakt verim, ze by ten cas mohl vyrazne stahnout dolu.

Reagovat
Kowe

ale je to precedens typu jeden člověk v historii a kdyby shodil svaly metcalf, však on je prostě robustní typ, nehledě na to, že ti sprinteři všichni jsou taky korby.

Reagovat
Zaschrona

No, že by ten čas dostal hodně níž, to je jasný, ale vůbec netuším, na kolik by mu to mohlo stačit. Aby se kvalifikoval na OH v USA, musí pravidelně běhat pod 10, jinak by byl v podstatě bez šance. To je strašně těžký, ono to prostě není tak, že ti nejlepší američtí sprinteři typu Coleman, Rodgers, i Gatlin nejsou famózní atleti, navíc mají tu smůlu, že jsou výrazně tvrději testovaní na doping... No, ale skoro bych řekl, že jestli chce na OH, tak ať si sežene třeba naše občanství, pak by to fakt docela snadně jít mohlo.

Podle mě by nejrychlejší NFL hráči měli zkusit se spíš kvalifikovat na MS v halové atletice na 60 metrů, což je teda termínově o dost horší, ale mají na to podstatně větší šance tam hned uspět se svojí současnou přípravou, kdy trénují hlavně na akceleraci než na výdrž při maximální rychlosti, což už je u 100 metrů potřeba. Bylo to i u Metcalfa vidět, že nejvíc ztrácel čím víc se blížil konec toho běhu.

Reagovat
Dawon

Urcite muzes mit pravdu, tomuhle ja zas jako fakt prd rozumim...je to fakt ciste takovy pocitovy nazor

Reagovat
Chazy

A btw v minulosti NFL hráči získali pár medailí na OH

https://en.wikipedia.org/wiki/Bob_Hayes

Reagovat
Chazy

https://en.wikipedia.org/wiki/Willie_Gault

To bylo ještě v osmdesátkách

Reagovat
Chazy

NFL Network's Jesse Palmer reports Denver is a "legitimate landing spot" for Aaron Rodgers.

Palmer said the Denver brass immediately came up with trade scenarios when reports surfaced about Rodgers "and his uncomfortable situation with the Packers." The Broncos, who have the second most salary cap space in the league, are one of the few teams in the league that could absorb Rodgers' massive contract, Palmer reported. He confirmed the team would not hesitate to supplant incumbent starting QB Drew Lock, who was a disaster for much of his sophomore season. Meanwhile, NBC Sports' Peter King said the Packers are "looking for a way to olive-branch a peace treaty" with their disgruntled QB. Any trade for Rodgers -- who the Packers insist if not available -- would prove earthshaking for fantasy purposes. Davante Adams and the rest of Green Bay's pass catchers would take a major hit while Courtland Sutton, Noah Fant, and Jerry Jeudy would see their average draft positions (rightfully) spike. Denver's running backs would also get a value bump. If a trade gets done, it's likely weeks away.

Proč proboha by šel za Fangiem a proti Mahomesovi s Herbertem ale jinak by to bylo husté, kdyby Denver měl konec kariéry Peytona i Aarona a třeba fakt oběma dal ten druhej prsten

Ale osobně si myslím, že Denver nemá co nabídnout a prostě se budou muset Packers s Rodgersem dohodnout na novým kontraktu + dát mu větší power v té organizaci.

Reagovat
Dawon

He confirmed the team would not hesitate to supplant incumbent starting QB Drew Lock - sokujici

Jinak teda taky myslim, ze ted po draftu uz nemaji moc co nabidnout. Maji teda sice spoustu talentovanych mladych hracu, ale to by asi Packers nejak moc bez QB nespasilo. Jedine ze by teda Love byl tise skvely a mohli by takhle zase plynule navazat na dalsiho QB

Reagovat
formic81

podle me by teda shot na SB nemel ani nahodou s Broncos

Reagovat
Dawon

Kdyby kvuli nemu nemuseli prodat zadne dulezite hrace (coz je sice asi nesmysl), tak proc ne? Vsak ten tym je super, utok je papirove silene naslapany a obrana vicemene taky.

Reagovat
Kowe

naprosto jasnej contender

Reagovat
formic81

no prave kdyby nemuseli prodat

Reagovat
Chazy

Jaguars signed TE Tim Tebow to a one-year contract.

Tak snad se mu bude dařit

Ale já to nechápu... debil. Prostě on byl asi nejpopulárnější sportovec USA, pak definitivně bustnul, pak ho týmy odmítaly brát do kempů na tryouty, protože by měl větší popularitu jak startující QB všech týmů (asi krom Pats, protože Brady), takže by z pozice backupa vytvářel naprosto šílenej tlak. Prostě to, co ukončilo kariéru Kapernickovi.

Nicméně už tehdy se ozvaly týmy, co by byly ochotný ho vzít jako TE a naučit ho tu pozici, protože to byl bizarní atlet a mohl dokázat něco z té chytací pozice. A zároveň by tam nebyl ten tlak na QB, nijak by si nepřekáželi.

On se ale rozhodl, že nechce (kvůli zdraví) a šel hrát baseball... a teď po 8 letech to jde zkusit? to měl udělat už tehdy

Reagovat
Chazy

https://youtu.be/tQ7kN86gI38

Tohle si pusťte ta Tebow mania byla neuvěřitelná, ty obraty taky, ten TD běh proti Jets fakt nezapomenu nikdy. Ale zároveň byl fakt bizarně špatnej QB, když se to tak vezme.

Např proti Kansasu vyhrál s 2 zkompletovanýma pasama, což je NFL rekord

Reagovat
Dawon

Jeden z tech komentatoru mi tam naprosto mluvi z duse

"If it were anybody else that was that god awful for 54 mintues of the game but then somehow found a way to win, what would you say?

how you hold any relevance whatsoever in the sports world is completely beyond me."

Chapu ze je to college hvezda, ale ta jeho popularita vzhledem k te spatnosti fakt unika memu chapani, USA je obcas fakt hrozne divne misto Proste takovy horsi Taysom Hill a je to nejvetsi hvezda v americe

Reagovat
Chazy

To vůbec nebylo o tom, že by byl college hvězda a tak, kvůli tomu ho lidi spíš nesnášeli, protože dával výhry Gators a to je jedna z těch obrovských, bohatých univerzit, by jim nikdo ve velkým nefandil.

Tohle celý bylo čistě o jeho charakteru. Prostě děsivě extrémní náboženskej fanatik, ale křesťan, byl slušnej, chytrej, skvěle se vyjadřoval, vtipnej, charismatickej, hezkej. Lidi k k němu vzhlíželi jako k obrovoský osobnosti, co by měla bejt tvář NFL, měl by bejt vzorem pro děti atd. Prostě konečně sportovec, co je fakt dokonalej člověk.

Nikdo neřešil jeho hru, nebyl populární proto, byl prostě osobnost. Ono i v těch komentářích vidíš lidi, co furt nadávají na to, že mu Denver zničil kariéru, že ztratili skutečnou osobnost atd ani po 10 letech ten jeho kult nezmizel.

Reagovat
Chazy

Ale já nechápu, jak někdo mohl adorovat člověka, co kvůli vyjádření příslušnosti k víře nosil na hlavě tohle

https://sports.cbsimg.net/images/blogs/tebow-hair-usatsi-06102013.jpg

Prostě on je hrozně přehnaný

Reagovat
formic81

pico ja myslel ze to byl fake

Reagovat
Dawon

Ze byl krestansky magor vim no, ale stejne je ten jeho kult osobnosti hrozne zvlastni pro me

Reagovat
Chazy

On i v tom prvním kole šel prostě proto, že je hrozně chytrý, dává tomu všechno, je to leader, takže se to hraní QB naučí v samotný NFL.

Prostě vědělo se, že je tragickej QB. Normálně by takovej QB šel třeba ve 3. kole

https://walterfootball.com/scoutingreport2010ttebow.php

https://nflmocks.com/2012/01/09/original-tim-tebow-scouting-report-for-2010-nfl-draft/

Ty weaknesses na Walterovi víceméně znamenají, že neumí hrát QB

Reagovat
Dawon

Moc pekne

Reagovat
Trand

Jako už jen ten první bod "Absolutely horrendous footwork" by pro mě byla červená vlajka, pokud ten člověk není magor jako Mahomes.

Reagovat
kubys

A tím chytrej jsem si vzpomněl teda hned na tohle...

"It's true—Tebow really doesn't come across that well in interviews. In fact, it wouldn't be harsh to say that he might be a great role model, a great leader, but he's not the brightest thing in the world, is he kids?"

Reagovat
Chazy

Ale tím Hillem si mi přinesl myšlenku, že ho beztak brali proto, aby měl podobnou roli.

Když Tebow vyhrál ty dva prsteny s Gators, tak HC Gators byl Urban Meyer. Tak si ho tam prostě bere proto a občas ho nechá běžet, no

Reagovat
Dawon

Je to urcite mozne no...otazka je, jak je na tom atleticky v 33 letech.

Reagovat
Chazy

Colts to sign Pro Bowl LT Eric Fisher to 1-yr, $9.4M deal

Mi přijde smutný, že ho Chiefs za tyhle prachy nevzali zpět. Pro Colts boží náhrada za Castonza

Reagovat
niflheim

Villanueva už je u Ravens? Jsem snad pořádně ani nikde neviděl zmínku, ale všichni to brali jako jasnačku už pár týdnů

Reagovat
Trand

Já myslím že jo, už měl nějaký narážky na Jujuho tik tok, i když ho teda přímo nejmenoval.

https://steelersnow.com/alejandro-villanueva-says-steelers-class-act-takes-jab-at-tik-tok-wr-stars-in-baltimore-intro/

Reagovat
Chazy

Už tejden zhruba

Reagovat
Chazy

Uncommitted 2023 QB Arch Manning has scheduled some unofficial visits for the month of June, his father told 247Sports.

Manning, the son of former Ole Miss WR Cooper and nephew of Peyton and Eli, is considered by many to be the top quarterback in the Class of 2023. With the NCAA reopening recruiting at the end of this month, he's in a position where he can begin to check out some of the programs that have made pitches to him. Manning will attend camp at Clemson on June 8-9, with visits to SMU, Texas, Alabama and Georgia to wrap up the month. And those aren't the only schools that Manning is looking to check out this summer. “Arch has been talking to Stanford, he’s especially interested in doing a Stanford, USC swing and also a Notre Dame, Ohio State swing. It might be hard to get it all done in June but he’s been enjoying talking to those guys as well," Cooper Manning told 247Sports. Other programs that he may visit include Virginia and North Carolina, and Manning has already checked out Ole Miss and LSU.

Další Manning na obzoru To je už čtvrtej. Prostě AF je v tomhle fakt geniální sport, třeba letos na draftu 3 z těch 4 QB, co šli v prvním kole, tak měli tátu startujícího v NFL.

Reagovat
Chazy

* CB (Horn, Surtain a Newsome)

Reagovat
miky10

Reagovat
kubys

Šlo 5 QB v 1. kole a kdo z nich startoval v NFL? Však snad jen Lanceův táta byl na practice squad.

Reagovat
kubys

A než mi napíšeš Mike Wilson a Gordon Jones, tak by možná bylo lepší se na ty frajery podívat.

Reagovat
Chazy

Přečti si moji reakci o 2 cm výš

Reagovat
kubys

Sorry, přečetl jsem ten dlouhý příspěvek a dal automaticky jen reagovat.

Reagovat
Chazy

In an early 2022 mock draft, Pro Football Focus' Mike Renner projected the Philadelphia Eagles to select Florida redshirt sophomore QB Emory Jones with the No. 6 pick.

"This one is obviously a massive projection, as he’s only taken 95 career dropbacks," Renner writes before explaining that "Jones is one of the best dual threats in the country... and he earned an 86.1 rushing grade on 35 carries last season." As the analyst alludes to, there is not much of a sample size to judge with the 6-foot-2, 210-pound Jones. The signal-caller ranked as 247Sports No. 85 overall prospect in the 2018 class. Had he really wowed in early camps and training, it might have been Jones, rather than Kyle Trask, who took over for the injured Feleipe' Franks two years back. As it was, Jones needed further development before he was ready for real work. With Trask no longer on roster, Jones now has a big opportunity in front of him. As Renner admits, though, it requires much projection to see Jones as a top-10 pick next spring. An interesting off-the-radar name to keep in mind.

Omg doufám, že má PFF pravdu a Gators mají potenciálního top QB. Fakt by to chtělo mít shot na playoff, bez QB to ale nehrozí, no

Reagovat
Chazy

Packers signed QB Blake Bortles, formerly of the Rams, to a one-year contract.

QB vyřešen

Reagovat
Dawon

Spis si tak rikam, co tohle rika o Loveovi? Jestli je tak otresny, ze nemuze ani backupovat?

Reagovat
Kowe

nemusi to rikat nic, treba ho berou jako tretiho qb, kdyby fakt rodgers odmitl hrat

Reagovat
Chazy

Asi bych to nehrotil, prostě LaFleur ho zná od Rams, ten jejich OC byl OC u Jaguars, když nás skoro sundali s Bortlesem v PO.

Podle mě to je vážně o tom Hackettovi, že si myslí, že se s ním dá vyhrávat a tak je vhodnej backup (pro Rodgerse i případně Lovea). Nemyslím že by nutně byl Love tak otřesný, jen prostě asi nedostane kvůli Aaronovi moc reps v preseason a tak kdyby se třeba Aaron na playoff zranil, objektivně asi bude lepší tam poslat Bortlese, kterej už měl nějakej úspěch, než mládě, co nemělo ten kontakt žádnej.

Jakože kdybych já měl top QB a bral projekt QB za něj, možná bych uvažoval stejně a vybral si backupa, kterej je víc etablovanej na profi fotbal a dal tam radši jeho. Ale těžko se to soudí, protože tohle moc týmů holt nedělá. Mahomes šel k Chiefs s tím, že Smith na to nemá a vystrčí ho tak brzo, jak to jen půjde. Love tam podle mě je s tím, že si fakt nehodí 3 roky a ta organizace mu nahradí další college roky, což ale nechceš dělat někde v PO

Ale samozřejmě je možné i to, že je Love úplná sračka a udělali chybu. Četl sem loni reporty z tréninků, že netrefí nic a je naprosto otřesnej. Jenže jestli ho brali kvůli nějakýmu fyzickýmu potenicálu, třeba je to normální, bůh ví.

Uvidíme co udělají 49ers s Lancem, no

Reagovat
Dawon

Mozna mate recht...ale asi bych na miste Packers proste doufal, ze uz v druhem roce QB z prvniho kola bude schopen aspon nejak smysluplne backupovat. Navic ve finale sou to taky zkusenosti pro nej, ktere muzou byt cenne.

Kdyz podepises Bortlese, tak ty reps jeste vic rozmelnis a Love dostane jeste min prostoru se zlepsovat.

Reagovat
Chazy

Jo, já to beru. Jen nevím, jak postupuješ u takového projektu podle mě ten Love je něco, o čem se vždycky mluví, ale nikdy nikdo to neudělá.

Když Packers brali Aarona, tak Favre každou offseason mluvil o tom, že končí kariéru, že ho to už nebaví, nemá na to a pak si to zas rozmyslel. Někdy snad i fakt skončil ofiko, i když to asi bylo už po Packers. Tak prostě Aaron musel bejt furt ready na startování.

Ten Love, toho podle mě brali fakt jen pro fyzickej potenciál, doufám že i pro nějakej intelekt a chápání hry, ale s tím, že si fakt posedí klidně 4 roky a bude hrát až pod opcí ten pátej rok, kdyby Aaron byl ještě tak dlouho relevantní. Prostě nebyl dle mě důvod čekat, že Aaron tak brzy odejde a tak si mohli dovolit vzít někoho, koho fakt si vypiplají.

Ono takovej přístup by šel i s Allenem, dva roky byl fakt směšnej, ale nakonec měli Bills pravdu a asi měl potenciál se stát docela ok starterem. Nevím jestli to urychlilo to startování a pomohlo mu, ale zatím bych Lovea nezatracoval, a to ani kvůli tomuhle.

Ale přiznávám, že to trochu smrdí celé

Reagovat
Trand

Ne že by to něco měnilo na tvém příspěvku, ale LaFleur se s ním u Rams nepotkal. Jinak souhlasím.

Reagovat
Chazy

Ok, no, tak nic

Reagovat
Chazy

Chiefs acquired CB Mike Hughes from the Vikings in exchange for a 2022 sixth-round pick.

Sem zvědavý, ale zdravotně je to fakt naprostá troska

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Měl jsem to problém otevřít, tady kdyžtak na twitteru https://twitter.com/patspulpit/status/1392633844759674881

Reagovat
mithro

Reagovat
Dawon

#Jaguars coach Urban Meyer told reporters that first-round RB Travis Etienne will take all of his minicamp reps at WR. “Worst case scenario you have a running back that's elite with receiver skills,” Meyer said. Similar, it seems, to Le’Veon Bell in his prime.

Reagovat
Chazy

Pro něj by byl nejlepší Toney, no. Ale chápu, že prostě takovej hráč je běžnou součástí jeho ofenzívy a chce ho mít i v NFL.

Fakt mám radost z toho, že Meyer nechce nic měnit a pojede tu svoji klasickou college offku, kterou všechny ničil tolik let. Jen se bojím, aby tím neodělal Lawrence a nebude od něj chtít, aby běhal mezi tackly

Reagovat
Chazy

Zároveń to ale znamená, že to možná není takovej nevděk vůči Robinsonovi. Navíc na college je fakt normální, že ty velký univerzity maj 3 top RB a točí je všechny. Je teda normální i to, že se občas střídají QB kvůli nějakým speciálním hrám, takže fakt si říkám, jestli Tebow nebude mít nějakou reálnou QB roli

Reagovat
aither

Packers sign QB Kurt Benkert. Neni to málo

Reagovat
Kowe

zrovna na takových podpisech nevidim nic špatnýho prostě nějakej souboj v kempu jen

Reagovat
Chazy

Souhlas s kowem, do kempu fakt jdeš s 90 hráčema a ještě po prvních cutech jich máš 75. Boyle vám odešel k Lions, tak je to souboj o jeho nástupce. Nic moc neznamená, to se děje každej rok

Reagovat
aither

To je fakt, ale při tý situaci s Rodgersem si to snáz získá mojí pozornost

Reagovat
Chazy

Podle mě se s ním dohodnete na nějakým brutálním kontraktu a zůstane. Nevěřím, že by ten trade Packers dovolili a nevěřím jemu, že by dokázal skončit a nebo sedět a trucovat, prostě pořád má sporotvní ambice a i když je to smutný, tak v kariéře dokázal relativně hovno. Prostě pochybuju, že chce tak moc zůstat ve stínu Bradyho a Peytona.

Ale až mu ten šílenej kontrakt dáte, bude ještě těžší udělat elitní tým kolem něj, no.

Reagovat
Chazy

Amon-Ra St. Brown lined up as a slot receiver and outside wideout during Lions rookie minicamp.

Doufám, že bude topka, no. Hrozně jsem si přál, když šel na college, aby z něj byla nějaká legenda a šel v top 10, ale holt nevyšlo to. Ale technicky by měl bejt neuvěřitelnej, tak snad bude další Brown

Reagovat
Kowe

to že šel ve čtvrtým tomu moc nedává no.

Reagovat
Chazy

NFL Network's Ian Rapoport reports Washington is expected to trade or release RT Morgan Moses.

Omg proč WTF nechcou, aby Fitz vyhrál prsten prostě slušnej tackle za strašně málo, nechápu

Reagovat
Chazy

NFL Network's Ian Rapoport reports the Colts are working on a contract extension with LB Darius Leonard.

Rapoport added that the Colts are not done with the talks yet so it could be some time before Leonard finally puts pen to paper. He also noted that the 49ers are in extension talks with their stud linebacker, Fed Warner.

Jsem zvědavej, kolik dostanou a kdo dostane více. Osobně bych si nedokázal vybrat, koho z nich bych chtěl víc, oba fakt top. Oba podle mě mají potenciál hrát jednou na úrovni Bobbyho Wagnera. Ten má ještě dva roky kontraktu, ale taky hádám, že za rok ještě nějaký větší prodloužení dostane

Reagovat
Chazy

Teď koukám, že Wagner už má 7 all pro, ten je fakt jasnej HoF hráč

Reagovat
Kowe

Tohle byla hrozně nabušená LB class.

Reagovat
niflheim

Patriots signed RB Tyler Gaffney.

Nééé, kdo si ho pamatujete?

Reagovat
kubys

Tak to zas vyhrajete SB, ne?

Reagovat
niflheim

On byl hate na Pats jak svińa když ho tenkrát Panthers waivnuli. Tam se totiž čekalo, že ho nikdo neclaimne a oni ho pak podepíšou na IR.

https://profootballtalk.nbcsports.com/2014/07/29/panthers-g-m-on-losing-gaffney-its-business/

In the past, prior to the final cutdown date, injured players with less than four years of service could not go onto IR without first passing through waivers.

Tohle pravidlo už ale zrušili podle všeho. Jsem si snad s Chazym někdy v roce 2014 psal, že to může být dobrý podpis

Reagovat
Chazy

A nebyl, no, neumí nic já jsem v šoku, že se už vysral na baseball a jde zas zkoušet fotbal

Reagovat
kubys

https://www.youtube.com/watch?v=doZzrsDJo-4&ab_channel=JonBois

Mimochodem jsem si teď jen tak vzpomněl na tohle. Možná to už dost z nás vidělo, ale určitě se najde někdo nový. (Pokud jsem to teda neviděl jediný )

Reagovat
niflheim

Btw jsem zvědavý na to, jak dopadne ten náš backfield. Nevyužili jsme fifth year option u Michela, všude se píše o tradu, co myslíte?

Jako teď je tam docela živo - Michel, Harris, White, Taylor + rookie Stevenson (no a teda Gaffney a Bolden, ale ten je spíše ST).

Reagovat
Chazy

Jedinej skutečně dobrej RB tam je Harris, takže čekám, že hlavní roli bude mít on. U Micheal čekám, že si ho necháme jako backup a pak ho prostě pustíme.

Asi nemá smysl ho tradovat za 6. kolo, je to prostě špatnej RB, byl to příšernej pick. Kor když jsme tam mohli vyřešit Lamarem QB pozici na 15 let dopředu a být top.

Reagovat
Dawon

Tak on Bill na tech RB ma celkem tradicne rad hodne lidi. Jak Harris tak Michel jsou casto zraneni, takze cekam, ze se budou o tu roli primarniho behace delit. U Stevensona me ani moc neprekvapi, jestli bude letos vicemene redshirtovat, u Harrise to v podstate bylo uplne stejne.

Kdyz se nad tim clovek zamysli, tak oproti lonsku v podstate odesel Burkhead a prisel Stevenson (Gaffneyho vubec nepocitam, ten asi nema moc sanci udrzet se na rosteru), takze co se poctu tyce, tak se tam prakticky nic nezmenilo.

Trade mi moc smysl nedava, Michel nema prakticky zadnou hodnotu a jako backup na RB nam urcite poslouzi lip nez nejake 6.-7. kolo za rok.

Reagovat
Kowe

Reagovat
Chazy

KEEPER

Není někdo v mojem keeperu, kdo by byl ochotný vzít na sebe od letoška do budoucna commishování? Není to nic moc pracnýho, i když je to pracnější jak normální liga.

Je potřeba:

- Zajistit, že se všichni přihlásili

- Mít přehled o tradech, kontrolovat, že jsou zadávaný a procesovaný validně

- Vydefinovat na yahoo termín keeperů, termín draftu (a napsat to sem)

- Kontrolovat aktivitu

- Nastavit schedule

- Nastavit jednotlivý picky a keepery

To poslední je práce zhruba na dvě hodiny, je to asi jediná reálná režie toho commishování a probíhá dycky o prázdninách, a to kdykoliv mezi nastavením keeperů a začátkem draftu.

Strašně bych to ocenil, prostě vedu ten keeper už sedm let, tohle by byl můj osmej rok a už se mi do toho nechce, je to fakt dlouhá doba. Není to nic vyloženě otravnýho, ale nebaví mě každej rok uhánět koudaka, aby se přihlásil a zadal keepery

Reagovat
Kowe

Koudaka uz uhanet nemusis, kdyz na tohle mame fb skupinu

Reagovat
Chazy

Lol, na to jsem dočista zapomněl

Reagovat
Chazy

A když jsme u toho, tak prosím o palce nahoru ode všech, co mají v plánu letos hrát keeper. Založil sem vám už ligu, tak si můžete checknout svoje týmy a player list od yahoo.

Očekávám palec od těchto (píšu si spíš pro sebe):

Dawon

Kowe

Telka

Miky

Maresma

Imp

Koudak

Eric

Mihi

Zaschrona

Niflheim

Kdyby někdo zájem pokračovat neměl, napište mi to prosím co nejdřív.

Jako primárního náhradníka eviduju Busbyho

Reagovat
Chazy

A niflheima prosím, aby si v názvu týmu přidal druhou hvězdičku za druhej titul

Reagovat
Busby babes

dik.

Reagovat
Eric_The_King

Reagovat
Maresma

Reagovat
Dawon

Reagovat
Mihi

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
miky10

Reagovat
Kowe

Reagovat
telka11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

jen s měsíčním zpožděním

Reagovat
Dawon

pro muj keeper plati to same, liga je obnovena, tak mi prosim potvrdte ucast, kdo pokracovat nechce, tak hlasit co nejdriv:

Chazy

Kowe

Telka

Kopy

Jericho

Woodhouse

Barman

TomBradyJeBuh

Kubys

Sali

Tomoro

Reagovat
kubys

Reagovat
Chazy

Reagovat
Tomoro

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Kowe

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Reagovat
telka11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Barm@n

Reagovat
Sali5

Reagovat
Sali5

Reagovat
Chazy

49ers C Weston Richburg is retiring after seven seasons in the NFL.

NFL Network's Ian Rapoport reports Julio Jones requested a trade "a few months ago."

Sports Illustrated's Albert Breer reports the Falcons would "probably" trade Julio Jones for a second round draft pick "at this point."

NBC Sports Boston's Michael Holley reports Julio Jones wants to play for the Patriots.

NFL Network’s Mike Giardi reports the Patriots have had internal discussions about trading for Julio Jones.

Sports Illustrated's Albert Breer said Russell Wilson is likely on his final contract with the Seahawks.

Patriots QB Cam Newton is working with a throwing coach to "rebuild some of his fundamentals" this offseason.

Giants coach Joe Judge said first-round WR Kadarius Toney will be used in multiple roles.

Jaguars TE Tim Tebow has no guaranteed money in his one-year, $920,000 deal.

Bucs QB Kyle Trask "impressed the coaching staff" with his knowledge of the playbook.

Reagovat
formic81

jako ten Wilson jako FA by mohl dostat nesmysl penize ne..

Reagovat
Chazy

ESPN's Rob Demovsky reports Aaron Rodgers did not report to the Packers' voluntary offseason workouts.

Appearing on SportsCenter Monday evening, Aaron Rodgers said his reported desire to leave the Packers is not about 2020 first-rounder Jordan Love or the coaching staff.

Although he all but confirmed it, Rodgers did not officially confirm that he has requested a trade. “It’s never been about the draft pick, picking Jordan," Rodgers insisted. "I love Jordan; he’s a great kid. I love the coaching staff. I love my teammates. I love the fan base in Green Bay. It’s just about a philosophy and maybe forgetting it is about the people that make things go." Rodgers also said "anything is on the table at this point," and acknowledges his 2020 success changed things. "A lot of this was put in motion last year and the wrench was just kind of thrown into it when I won MVP and played the way I played last year." Rodgers has never been known as the easiest player to get along with, but there are growing reports that the same is true of Packers GM Brian Gutekunst. Rodgers' reality is that he still doesn't hold much leverage aside from holding out of regular season games, but it's possible he is ready to do whatever it takes. For as bad as the situation appears, there is still a real chance Rodgers ends up still playing for the only team he has ever known in 2021.

Reagovat
Kowe

To ze Packers neprijde ani jeden WR na kemp je teda dost trapny neukazuje to uplne tymovost, co si pak kura ma myslet Love.

Reagovat
smazaný uživatel

Obnovil jsem acko. Je potreba vyresit jednu docela dulezitou vec. Jsem commish a zaroven taky sestupujici, takze je potreba vyresit kdo commishe vezme za me. Neni to nic tezkyho, staci jen dohodnout draft, nastavit schedule (nemam problem to vysvetlit) a kontrolovat aktivitu v prubehu sezony. Idealni by samozrejme ale bylo kdyby si to vzal nekdo kdo uz s commishovanim ma zkusenosti.

Slozeni acka pro pristi rok (cili nekdo z nasledujicich lidi si toho commishe musi vzit): Mihi, Kowe, Maresma, Zasch, Dawon, koudak, Erik, Sali, Barman + postupujici z becka (nevim kdo). Sestupujici formic a ja. Ja uz jednoletky hrat nebudu cili pozvanku do becka prosim neposilat (tim padem nejspis zachranim jednoho sestupujiciho z becka). V keeperu pokracuju, tam se nic nemeni.

Reagovat
Zaschrona

Jako v zájmu družstva... kdyby to raději vzal někdo jinej.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Eric_The_King

Já postoupil? To je novinka pro mě

Reagovat
smazaný uživatel

Jo pardon, je to Jerichoo. Na yahoo ma Erik, takze jsem predpokladal ze to jsi ty.

Reagovat
Eric_The_King

Že jsem se ozval, měl jsem vzít pozvánku a držet hubu

Reagovat
miky10

Sem dostal ban?

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
formic81

ja koncim taky..

Reagovat
Barm@n

taky v áčku končím, budu hrát jen v keeperu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pripominam, ze acko si musi vybrat novyho commishe.

Reagovat
Chazy

PFT's Mike Florio reports the Titans have emerged as the favorites to trade for Julio Jones.

The "current expectation" is the Falcons will trade Jones to the Titans for a second-round pick.

Reagovat
Trand

Wow škoda, pokud to je pravda. Jestli půjde jen za druhý kolo, tak mě mrzí, že ho nedostaneme, prý jsme po něm relativně agresivně šli.

Reagovat
Chazy

No, "jen" druhý kolo mi přijde že si nikdo moc neuvědomuje, že už je mu 32 let a těsně po sezoně bude 33. Fakt tam ten decline může přijít kdykoliv, ale těžko ti dá víc jak dva top roky, třeba už nedá žádnej... dostává se do věku, kdy fakt hráči odchází. Má v nohách 135 zápasů a je to hodně fyzickej hráč

Reagovat
Dawon

Loni navic velkou cast sezony promarodil, je to dost riskantni hrac

Reagovat
Kowe

Zase ale co je druhý kolo 30 % šance na dobrýho startera? To bych radši měl Julia na dva roky v týmu, co stejně má tak dva roky na to jít pro SB.

Reagovat
Trand

Jak píše Kowe, i kdyby z něj tým dostal jen dva dobrý roky, tak mi to pořád přijde super. Ne asi úplně pro tým v rebuildu, ale pro nějakého contendera jako právě třeba Rams určitě. Chápu tvoje argumenty a určitě dávají smysl, na druhou stranu, on je prostě exkluzivní hráč a pokud nepočítáme tu loňskou sezónu, kdy marodil, tak vynechal v předchozích 6 sezónách dohromady 4 zápasy, takže nelze ani říct, že by to byl IP hráč. A ve svojí nejhorší sezóně od roku 2014 nachytal 1394 yardů a to nehrál jeden zápas, to je skvělá statistika. Jako ono se o něm tolik nemluví, ale pořád je to úžasnej hráč, stačí se kouknout na ty statistiky a ty jeho rekordy co překonal. I loni by podle projekce skončil kolem 1300 yardů kdyby odehrál celou sezónu. Jako já bych ho za druhé kolo bral k Rams kdykoliv, to mi fakt přijde jako hrozně málo. Myslím, že v tom tradu, pokud se uskuteční, dostanou Falcons minimálně druhé kolo a nějakého hráče a nebo rovnou první, protože to druhý mi fakt nedává smysl.

Vždyť druhý kolo, to je celkem nic, zvlášť pokud se jedná o úspěšnější tým, který pravděpodobně bude vybírat s pickem 50+.

Reagovat
Kowe

U vás je blbý to, že jednak máte teď plnou prdel recieverů, což je teda ale relativně malej problém, ale hlavně to, že těch picků prodáváte hodně. Za mě je tohle skvělej obchod, jen v kontextu celkovýho nedostatku picků je to u Rams obzvlášť problematický.

Ale jinak naprostej souhlas.

Reagovat
Trand

Souhlasím no, ale 4 dny zpátky nebo jak dlouho jsme měli po vás podle sázkovek největší šanci na jeho získání. Navíc Snead je magor, on je schopný takovej trade udělat, i když v podstatě nemáme picky a šli i zprávy od insiderů, že po něm jdeme. A já obecně bych byl rád, kdyby Snead přestal tolik tradovat, protože to je podle mě celkem cesta do pekel, ale zrovna tady bych to viděl jako výjimku, pokud by Julio stál fakt jen druhý kolo. Je to HoF hráč, který má spoustu rekordů a úplně změní celou ofenzívu týmu.

S těmi receivery máš pravdu no, máme jich strašně moc a picků málo.. Ale jak říkám, pro Julia bych našel místo vždycky.

Reagovat
Chazy

Já právě taky souhlasím s kowem, druhý kolo není tak hodnotný a dává to smysl. Ale hodnotu prvního kola ten hráč prostě nemá, ani druhýho a hráče navíc. Bude to druhý kolo a víc nic, nikdo se nevzdá hráče na pět let za drobný, když z něj může bejt hvězda, aby získal stárnoucí hvězdu za velký peníze na dva roky.

Kdyby jim někdo chtěl dát víc, tak už tam dávno je, podle všeho jen Titans chtějí dát to druhý

Reagovat
Trand

Četl jsem, že Seahawks o něj mají zájem, tak uvidíme jak to dopadne. Každopádně budu šokovanej, pokud fakt půjde jen za to druhý.

Reagovat
Chazy

Já nevím, je to fakt stařec, se podívej jak vypadá najednou AJ Green ze stejnýho draftu. Larry měl poslední dobrý sezony taky v letech 32-35

Já bych ho k Patriots fakt hodně moc chtěl, ale teda jestli mu mám platit 15 mega, tak to druhý kolo je max

Reagovat
formic81

ja si myslim teda ze Julio mel o level lepsi karieru nez AJ

Reagovat
Chazy

To jo, ale já jejich kariéry nesrovnávám. Přišli do NFL v jeden rok ve stejným věku a jeden už je mrtvej, brzo prostě bude i druhej.

A teda Green dal 3 all pro proti Juliovejm 5 all pro. Level to možná i je, ale furt byl Green o pět levelů nad 95 % WR v NFL

Reagovat
Dawon

Texans signed RB Rex Burkhead, formerly of the Patriots.

Burkhead joins a crowded backfield that includes David Johnson, Mark Ingram, Phillip Lindsay, Dontrell Hilliard, Buddy Howell, and Scottie Phillips.

Nejdivnejsi backfield v dejinach

Reagovat
Chazy

Jaguars coach Urban Meyer described D.J. Chark's 2020 film as a "big guy that played little."

"I just didn't like his size," Meyer began. "His strength, I just thought, was way below average, way below what we expect from our receivers, and he was told that. He's a big guy that played little last year, and that can't happen. ... He's got to play big and strong." Chark responded by immediately gaining seven pounds of muscle. "I love the challenge," Chark said. "I love talking to Coach Meyer. He's a competitor. He's going to push me." Chark took Meyer's criticism the right way, but that is not always going to be a given at this level. Meyer has to find the right balance between the way he did things in college and the way you have to do them in the pros. If you land on the wrong side of it, you lose the locker room in a hurry. Chark is currently being drafted as a mid-range WR3 after finishing as the WR20 by average half PPR points in 2019. There is major bounce-back potential here.

Už to začíná sem zvědavý, jak ho budou hráči NFL dávat. Ale narozdíl od Schiana a Kellyho je to fakt college legenda a je vnímanej jako někdo, kdo přináší všude úspěchy a výhry, tak možná budou hráči vůči němu menší kurvy

Reagovat
Chazy

Speaking Thursday, Packers OC Nathaniel Hackett lavished praise on second-year QB Jordan Love.

With Aaron Rodgers currently nowhere near the city of Green Bay, "praise Love SZN" has begun in earnest. “One of the bigger things with Jordan right now is just his confidence in the system,” Hackett said. “I think it’s just about being able to make the proper decisions, and understand it’s timing and accuracy. And all those things have definitely been better up to this point." Hackett is trying to praise Love, but it's actually not of the order you might expect. Some of the basic fundamentals of quarterback "definitely being better" need to be a given with a former first-round pick. Expect the coaching staff's Love praise to become steadily more over the top the longer Rodgers is away.

Reagovat
formic81
Reagovat
Trand

Nevím jak to děláte, ale vždycky jste měli skvělý ILBs. Willis, Bowman, Borland, teď Warner. Jako je to dost otravný pro soupeře a Freda fakt upřímně závidím.

Reagovat
Chazy

NFL Network's Ian Rapoport reports the Falcons are trading Julio Jones and a 2023 sixth-round pick to the Titans for a 2022 second-round pick and a 2023 third-round pick.

Reagovat
Trand

Přijde mi to málo, ale tak lepší než jen to druhý kolo. Jinak pro Julia super, u Titans aspoň bude mít větší šanci na SB než u Falcons.

Reagovat
Chazy

Podle mě to docela vyhráli Falcons, že dostali něco k tomu. I když už je to jen swap a nakonec je to 4. kolo. Fakt za takový starce se víc asi získat nedá

Reagovat
Dawon

Nakonec je to podle vseho 2. a 4. kolo

Ja jsem hodne zvedavy, Titans tam potrebovali po odchodu Davise a Smithe posilit jako sul, protoze jinak by se ta ofenziva mohla docela rozpadnout. Ale samozrejme ty jeho lonske zraneni v kombinaci s vekem trosku strasi. Kdyby zase Julio nejakou vetsi cast sezony promarodil, tak by to Brown a Henry fakt nemeli moc lehke.

Kazdopadne teda jestli chtel ke contenderovi, tak to uplne nevim, jestli zvolil dobre. Dokud mi Vrabel neukaze, ze dokaze postavit alespon naznak funkcni defenzivy, tak tomu tymu proste nedokazu verit na jakykoliv vetsi uspech. Jedina jejich vyhoda je v tom, ze hrajou v bidne divizi, ale tim to asi celkem konci.

Reagovat
Chazy

On asi neměl moc možnosti, jak si sebou nesl docela vysokej kontrakt, no. Ti niners asi dávali nějakou sračku, jakože by to byl salary dump trade

Reagovat
Chazy

NBC Sports' Peter King said "would bet Rodgers, today, is solid on never playing for the Packers again."

King proposed a scenario in which the Packers sit down with Rodgers and his agent and agree to trade the QB after the 2021 season. This, King said, would allow the Packers to better transition to life after Rodgers, Green Bay's starter since 2008. King said he doubts Rodgers "wants a bridge-burning exit from Green Bay" -- one in which ill-prepared second-year QB Jordan Love struggles for a team that has made two straight NFC title games. Agreeing on one final year in Green Bay would mean the team won't pursue Rodgers' 2021 $6.8 million roster bonus if he boycotts offseason team activities. "The Packers need to extend an olive branch for a situation—whether they acknowledge the reality of it—that could turn into a football and fan disaster in 2021," King said. "This is that olive branch. It’s a face-saving thing for both sides."

Reagovat
Chazy

NFL Network's Tom Pelissero reports there's been "no change" regarding Aaron Rodgers' status, and he doesn't plan to report to mandatory minicamp Tuesday.

It means Rodgers is officially starting his holdout, as he can be fined over $93K for missing the three-day minicamp. The Packers can waive the fine if they choose, but Rodgers has already forfeited a $500K workout bonus by missing OTAs this spring. The Packers have shown zero indication they will trade the reigning MVP.

Reagovat
Chazy

Buccaneers re-signed GM Jason Licht to a contract extension.

nakonec to je fakt takový GM wonderkid, jakým být měl. Jen musí najít QB po Bradym. Podobně skvěle jako on kdysi vypadal i Elway, taky postavil epickej tým, trefoval úžasný hráče v pozdních kole. Ale toho QB si vyřešil Peytonem a od tý doby už nedokázal tu pozici obsadit

Reagovat
Chazy

Ravens signed RT Ja'Wuan James, formerly of the Broncos, to a two-year contract worth up to $9 million.

Letos podle všeho hrát nebude, takže je to holt podpis na 2022. Fakt chudák, měl mít 10 mega letos a ještě možnost získat další kontrakt další rok, místo toho bude mít za ty dva roky 9 jen.

Reagovat
Kowe

Ale pro Ravens fajn, teďka ho za drobný podrží na IR a pro příští rok mají velmi levnýho tackla. A on teda žaluje Brocny za to nevyplacení peněz.

Reagovat
Chazy

49ers signed S Tony Jefferson, formerly of the Ravens.

Reagovat
Chazy

NFL Network's Tom Pelissero reports Chiefs G Kyle Long suffered a fractured kneecap during OTAs.

Asi mě nepřekvapí, když ještě během sezony ukončí kariéru. Prostě jeho tělo na to nemá, zbytečná snaha

Reagovat
Chazy

The Athletic's Nichole Auerbach reports that the College Football Playoff's management committee will soon give a press release regarding a recommendation to move to a 12-team playoff.

Playoff expansion was inevitable. It was always a matter of how the CFP committee wanted to do it, not when. Per Auerbach, the recommendation will slot in the six highest-ranking conference winners, as well as six at-large bids. To be clear, this is only a recommendation and not a final ruling on playoff expansion, but it seems as though steam is really picking up to move the sport in this direction. The four person committee leading this recommendation are Greg Sankey, Bob Bowlsby, Craig Thompson and Jack Swarbrick.

Omg konečně, jen nechápu, proč to trvá 10 let

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/unbenched_/status/1407102294202650625

#NFL: Las Vegas Raiders DE Carl Nassib becomes the first openly gay player in the NFL

odvaznej.

Reagovat
Trand

Super Jinak Michael Sam řekl že je gay myslím ještě než byl draftovaný a vědělo se to o něm, jen se nedostal na konečnou soupisku pro sezónu.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Dawon

Jinak teda Nassiba si mozna nekteri budou pamatovat z Hard Knocks s Browns, byl tam pomerne vtipna postavicka

https://www.youtube.com/watch?v=YXTAgth6KY8

https://www.youtube.com/watch?v=AgcQJoy98HI

Reagovat
Chazy

Je to tak. Ono v NFL je nějakejch 1800 hráčů, prostě pár desítek LGBT+ zástupců tam bude. Ale nečekám, že by se přiznalo víc hráčů, podobně uvažovala i Navrátilová v tenise, když s tím ona vystoupila a od tý doby nikdo nic.

Reagovat
Chazy

Připomínám registraci do mojeho keeperu, kdo to ještě neudělal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawiel_afc

Saints' OT Ryan Ramczyk is signing a five-year, $90 million extension that includes $60 million guaranteed and makes him the new highest-paid right tackle in football, source tells ESPN.

Adam Schefter

Reagovat
Chazy

KEEPER - START SEZONY

Pardon, byl jsem trochu mimo, tak jsem se k tomu nedostal

Přihlásili se všichni do obou keeperů, takže pokračujeme další rok ve stejném složení.

1.7. začala sezona a trade okno. Pravidla se nijak nemění, existence té FB skupiny slouží pouze k tomu, abyste mohli nabízet hráče a nesvinili tady diskuzi, abyste na sebe měli kontakty a mohli se domlouvat. Ale pořád se trade musí oznamovat sem, do yahoo diskuze a taky do článků, kam se píší všechny:

můj keeper: https://www.eurofotbal.cz/clanky/beckham-obeti-kradeze-66646/" target="_blank">https://www.eurofotbal.cz/clanky/beckham-obeti-kradeze-66646/

dawonův: https://www.eurofotbal.cz/clanky/beckham-obeti-kradeze-66646/" target="_blank">https://www.eurofotbal.cz/clanky/beckham-obeti-kradeze-66646/

pravidla: https://www.eurofotbal.cz/clanky/keeper-pravidla-56620/

Trade se schvaluje 5 dní, na veto jsou potřeba 4 hlasy, prosím o házení souhlasných palců, abychom viděli, že k revizi dochází. Taky teda prosím, aby takový ty návrhy tradů, nabízení hráčů atd, zaznívaly spíš v té FB skupině. Stejně je to lepší, když tam bude lidem vyskakovat notifikace než když to bude tady. Ale prostě dělá to tady roky bordel

Reagovat
Dawon

Reagovat
niflheim

Reagovat
Kowe

trade u chazyho https://www.eurofotbal.cz/clanky/beckham-obeti-kradeze-66646/?nocount=1#forum

na yahoo to napsat nejde, mají poruchu

Reagovat
Chazy

The Tampa Bay Times reports Tom Brady played through a partially torn left MCL for the entirety of the 2020 season.

NFL Network's Ian Rapoport is reporting it was actually a full tear. Per reporter Rick Stroud, Brady first suffered the injury in 2019 in New England before it "gradually worsened" last season. Brady had called the surgery to fix the ailment "pretty serious," but did not divulge what was being repaired. He went under the knife in February. Heading into his age-44 campaign, Brady is currently coming off the board in the QB8-10 range after last season's QB9 finish by average points.

wtf

Reagovat
Kowe

mcl je ten nejmíň hroznej vaz tam, tělo i bez něj má docela stabilitu narozdíl od ACL Pokud si to člověk hodně stáhne tak se s tím dá hrát, kor na QB. U WR bych si to asi představit nedokázal.

Reagovat
Dawon

A jeste zrovna u Bradyho, ktery tam zrovna nedela ostre zmeny smeru a prudke sprinty

Si vzpominam, ze kdysi tusim Mankins u Pats (udajne) odehral celou sezonu s utrzenym (natrzenym?) ACL

Reagovat
Kowe

Jojo Mankins měl nějaký mega velká zranění a hrál.

Reagovat
Chazy

Panthers signed RT Taylor Moton to a four-year, $72 million extension through 2025.

Slušný nejdražší RT v lize

Reagovat
formic81

vyskocili na me nejaky mocky pro pristi rok a v top 15 zas byli 4 QBs.. jako chapu, ze poptavka prevysuje nabidku, ale jsou tam nejaky borci zajimavi?

Reagovat
Chazy

Všechno je to otevřený, určitě tam není nikdo, kdo by aktuálně byl nějakej lock na první kolo.

Projektují se 4 QB prostě jen proto, že se ví, že bude hrozně moc týmů chtít 4 QB a že to tak nějak nakonec dopadne. Kdo to bude, bůh ví.

Dobře vypadal Howell z North Caroliny, ale mně nepřijde jako NFL materiál.

Je tam další QB z Oklahomy, takže ten se bude hypovat už jen proto, že Mayfield, Murray a Hurts.

Je tam Matt Corall, kterýho znám proto, že měl jít ke Gators, asi třikrát změnil svoje rozhodnutí a působil jak naprostej trotl. Ale byl to top prospect před college a nakonec se nějak nastartoval. Rozhodně se o něm vždy říkalo, že je pro ready a vážně byl kdysi top talent.

No a pak dost kurizoně chytá hype Emory Jones, což je QB Gators, kterej za celej život hodil asi 30 pasů a 30x běžel. Akorát HC Gators trénoval Prescotta u Miss State, celá ofenzíva Gators je podobná tomu, co tam hrál Prescott, takže se čeká, že by tam mohl Jones excelovat (narozdíl od Traska, kterej prostě nedokázal potenciál toho sysytému využít). A byl to snad pětihvězdovej supertalent z HC, takže i to tomu přidává. Ale ve skutečnosti nikod neví, co v něm je, fakt zatím nehodil ani 5 konsekutivních pasů v zápase

Reagovat
Chazy

* z HS

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Chazy

ESPN's Adam Schefter reports the Packers offered Aaron Rodgers a two-year contract extension earlier this offseason.

The deal could have kept Rodgers in Green Bay for the next five years. According to Schefter, the extension would have made him the highest-paid player in football. Rodgers obviously rejected the offer and that indicates that the rift between him and his organization really is about more than just money. Many had speculated that a new deal would bring Rodgers back but it appears the bad blood runs deeper than that. With no trade partners stepping up, the reigning MVP will either play in Green Bay or sit out the 2021 season.

Reagovat
Trand

Akers přetržená achilovka a out celou sezónu. To nám ta sezóna hezky začíná. Zrovna on podle mě mohl být klidně top5 RB letos.

Reagovat
Kowe

Reagovat
KoryVCF

Sem zvědavej koho přivedou v FA, pochybuju že to odběhá všechno Henderson

Reagovat
Trand

No ono není moc koho podle mě, skloňujou se jména jako Peterson, Bell nebo snad i Gurley, ale to jsou všechno už vyhořelí hráči, který se hoděj maximálně do určitých situací, Bell se pak podle mě nehodí už nikam. Já myslím že někdo asi přijde, ale nic velkýho bych nečekal, odběhá to asi z většiny Henderson a pak tam je Xavier Jones, kterej prý vypadá hodně dobře (ale těžko říct, jestli to je pravda nebo jen každoroční hype během tréninkových kempů) a Funk, kterýho draftovali letos, i když od něj bych asi nic nečekal. Důležitý je aby fungovala OL, pokud ta bude fungovat, tak je jedno, kdo tam bude běhat.

Reagovat
KoryVCF

no ať dopadne jakkoli tak se strašně těšim co Stafford předvede, co tak čtu tak upgrade oproti Goffovi snad ani nejde popsat tak snad uvidíme konečně pořádnou passovou hru

Reagovat
Chazy

Já bych Petersona neodepsal, ještě loni dával 3,9 v Detroitu, kde se běhalo fakt špatně a roky předtím dával přes 4, když hrál za lepší OL ve WFT.

Jen se vám šíleně nechybí systémově, ale já bych ho zkusil

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

* nehodí

Reagovat
Kowe

ono zase s tim podpisem neni kam spechat, klidne vam muze spadnout nejakej cut, mluvi se o Michelovi, predtim se mluvilo o Mostertovi atd.

Reagovat
Dawon

nebo klidně trade...třeba zrovna ten Michel by asi stal víceméně hovno a do committee to může být hodně fajn RB bych řek...a takových asi bude víc

Reagovat
Maresma

Nebo takovej Penny, prosím

Reagovat
Kowe

vy furt potřebujete backup za Carsona ale, Michel tam je jeden ze 4

Reagovat
Chazy

ESPN's Jeremy Fowler reported Sunday that Chandler Jones has requested a trade from the Cardinals.

Reagovat
niflheim

#bringhimhome

Reagovat
formic81

tak kam s tim Watsonem? Denver

Reagovat
Trand

No podle těch reportů co šly na jaře vypadalo nejpravděpodobněji vězení. Teď jsem teda vývoj nesledoval, ale je podle mě nereálný, aby pro něj nějaký tým vůbec tradoval ne? Dokud se nedořeší ta kauza.

Reagovat
Kowe

Packers, pome na to

Reagovat
niflheim

Liga jej pořád ještě vyšetřuje, ne?

Reagovat
Dawon

Liga jak liga, ale proti nemu je normalne podanych 20+ trestnich oznameni a to porad neni ani zdaleka doresene...me by dost prekvpailo, kdyby letos kdekoliv hral, protoze ty soudy se beztak potahnou a tipuju ze ho NFL hodi na ten commissioner's exempt list, nez to bude doresene...a pak jeste pripadne prijde nejaka suspendace

Reagovat
Dawon

ESPN's Adam Schefter reports the Packers are expected to restructure Aaron Rodgers' contract to address his grievances with the team while setting up his "departure from Green Bay after the season."

Schefter noted that this isn't a done deal yet but it would be surprising to see things fall apart at this point. It's a truly wild situation as Schefter also added that the new contract would address some of his "issues with the team" but didn't elaborate further. It would void the final year of his deal and allow him to leave by preventing the Packers from using any kind of tag on him. Lastly, the new contract would not give Rodgers any more money but would free up some cap space for Green Bay to spend this year. It's a bizarre situation and the lack of any new money, if true, would solidify the fact that Rodgers' dispute with the team was based exclusively on philosophical differences. More info will come and clarify some of the oddities of the deal but, for now, Rodgers is back with the Packers for another year.

Hrozne zajimave, ze vyjde jeden report, kde to vypada, ze to celou dobu tak z 90 % bylo jen o penezich, a za dva dny dalsi report, kde je to zas uplne naopak

Reagovat
Kowe

Z toho vseho si myslim, ze to o penezich vubec neni. To, ze se u jednani penize resi je vec druha.

Reagovat
Trand

@AdamSchefter

Vikings now have released 2020 1st-round pick, CB Jeff Gladney, after he was indicted today by a grand jury in Dallas on a charge of allegedly assaulting a woman in Dallas in April.

Plus Zimmer je prej frustrovanej z Cousinse, že není očkovanej.

Jinak Quentin Nelson a Wentz oba zranění nohy a musí na operaci, přičemž očekávání je, že budou chybět 5-12 týdnů. Takže dost nepříjemná zpráva pro Colts.

Stafford si narazil palec, snad nic vážného, ale u nás člověk nikdy neví, naše front office i McVay mají tendenci všechno zatajovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pripominam se s tim, ze je zacatek srpna a acko stale nema commishe.

Reagovat
Chazy

Tu mají všichni v pici, prostě tu ligu ani nezakladej/nenastav draft a hrát se nebude

Já tady psal, že už nechci bejt commish keeperu a letos jsem ochotnej nástupci všechno vysvětlit a pomoct mu. Jinak holt to příští rok ani nezalozim a když se někdo pak uraci to vzít, prostě ať si poradí beze mě

Reagovat
Kowe

ja bych asi vzal ten keeper, jen ted mam novou prvi a vseho pres hlavu, takze neni cas resit tolik a uplne jsem to vypustil. ale vetsina reseni tam je az pristi mesic ne? takze to uz by snad mohlo byt cajk.

Reagovat
Chazy

Na konci měsíce, no. Nejsou žádný trady, žádná aktivita, takže asi tam ani moc práce nebude, tak 3 hodiny max

Reagovat
formic81

sledujete nekdo strepinky z training campu Lions? Ten Campbell je uplnej magor, kazda jeho tiskovka je top bizar.

To je presne ten team co bude strasne tough, az z toho bude sezona 2-15

Reagovat
Kowe

videl jsem nejakou jednu tiskovku, ale je fakt, ze od nich cekam souboj o druhej pick

Reagovat
kubys

Ta úvodní tiskovka byl strašnej bizár.

Reagovat
formic81

OT: diskuze k NBA a NHL, nekdo?

Reagovat
Dawon
Reagovat
Dawon

Bills signed QB Josh Allen to a six-year, $258 million extension.

The deal, which includes $150 million guaranteed, shakes out to $43 million annually, landing in between Patrick Mahomes' ($45 million per year) and Dak Prescott's ($40 million) recent agreements. 25-year-old Allen is now tied to Buffalo's organization through the 2028 season, resetting the market just in time for Lamar Jackson and Baker Mayfield to negotiate their upcoming extensions. It's a reward for both Allen and the front office as all were responsible for buying in on his rookie deal, leading to last year's career-highs in passing yards (4,544) and touchdowns (37). Allen is expected to continue surging as a perennial top-five quarterback for fantasy this year (and those to come).

Slusna vyplata

Reagovat
Chazy

To bude smutné, až zas začne házet samé inty a ukáže, jak je hloupý hráč

Ale fakt se mi nesnilo, že zažijeme takhle brzo tři 40 mega kontratky. Lamar ho dostane taky, u Mayfielda čekám tak 35. Akorát takhle je víc a víc šílené, že Brady někde hraje za 25 mega a dává tolik prostoru tomu, aby kolem něj byl top tým

Reagovat
kubys

Hele furt to je byznys a třeba u Bradyho si myslím, že to dost ovlivňuje i Gisele. Kdyby měl vedle sebe nějakou no name manželku, tak se dost možná chová i s těmi kontrakty jinak. Ale třeba je to fakt charakter.

Reagovat
Chazy

Podle mě by se choval stejně, ale nemá to nic společnýho s charakterem. Brady je prostě all-in všem dokázat, že je nejlepší ever a že ho všichni furt nedoceňují. Tam nejde o žádnej tým a o tom, aby někomu pomohl, jeho zajímá jen on sám, jeho výhry, jeho prsteny. Náhodou to pak vypadá, že je charakterní a obětuje se pro úspěch, ale on se prostě obětuje jen pro svůj vlastní úspěch a jeho ego, což je to nejdůležitější. Prostě postižený ultraambiciozní narcis

Reagovat
kubys

Jako jasně, chápu tady tenhle pohled, ale prostě u toho kontraktu v tom případě to ego fakt částečně musí spolknout, neříkej mi, že by egoista nechtěl někdy v části své kariéry být i na výplatním topu.

Reagovat
Chazy

Tak kdyby to tak měl, bude to chtít bez ohledu na Gisele. A ať chceš nebo ne, Bradyho finanční potenciál a popularita se rovná zhruba něčemu jako Rodgers, Mahomes, Prescott x 8250. Už 15 let má nejprodávanější dresy a to nejen v sezoně, ale i prakticky každej měsíc mimo května po draftu. Je to asi jedinej hráč současný NFL, kterej je populárnější než samotná NFL a znají ho i lidi, co NFL vůbec nesledují a třeba ani nevědí, co hraje za sport, ale prostě ho v USA znají.

On kdyby chtěl prachy a řešil to, tak má všechny reklamy, který mají ti ostatní a ve finále by měl on víc peněz jak Gisele, ale jemu je to prostě ukradený. Sem tam natočí něco pro svoje dlouhodobý sponzory, ale všechen čas věnuje tomu sportu a úspěchu v něm.

Jen si nemyslím, že je to otázka charakteru, no je to egoista jako všichni, jen má jeho ego jiný hodnoty, kterýma on si ho honí.

Reagovat
Jerichoo

Prosím link na pravidlá :)

Reagovat
Jerichoo

Keepru

Reagovat
kubys

Prosím tě, připni to na fb do skupiny jako post, jsem si skoro jistý, že se bude ptát někdo i příští rok (já jsem chtěl i letos, ale Jericho mě předběhl )

Reagovat
Kowe

je to tam celou dobu ale

Reagovat
kubys

Aha, tvl člověk musí kliknout na "oznámení", ok.

Reagovat
Dawon

Mac v noci docela sympaticky vykon Nic extra spektakularniho, ale narozdil od Cama mel ten utok rytmus, nekurvil jednoduche hody, zbavoval se mice vcas, nedelal debilni hrubky, zase to mnohem vic pripominalo Bradyovske Pats, takze za me spokojenost.

Je dost pozitivni, ze dostal 2x vic casu nez Cam a taky Cam podle me nepredvedl absolutne nic, cim by mel nad nej vycnivat, takze kdovi, treba jeste neni uplne bez sance, ze by zacal uz od 1. tydnu jako starter, ikdyz tomu osobne spise neverim.

Reagovat
Chazy

ESPN's Jeremy Fowler reports that the Steelers have acquired LB Joe Schobert from the Jaguars.

Proboha proč

Reagovat
Chazy

(ho Jaguars pustili)

Reagovat
Kowe

Asi ho nebavilo trénovat s cílem být vítěz nebo poražený dne

Reagovat
kubys

Hot take...Fromm letos posadí Allena.

Reagovat
Chazy

Za mě Fromm nebude v NFL startovat ani 20 zápasů a bude kariérní backup ale určitě ho někdo zkusí jeden rok poslat jako startera, i když tomu spousta lidí věřila i u McCarrona nebo Daniela a (naštěstí) nikdo nebyl tak hloupej

Reagovat
Trand

Já McCarronovi věřím pořád Nebo jako teď už z něj asi nic nebude, ale přijde, že si zasloužil víc příležitostí.

Reagovat
Chazy

Kdyby to tak bylo, dávno je dostal prostě. QB je nedostatek v NFL, by za něj tým dal i první kolo, kdyby fakt měl na to, aby byl franchise QB

Reagovat
Trand

Bortles startoval 5 sezón a nepřišel mi nějak zázračně lepší než McCarron. A takových QB je celkem dost. Ale tak asi to nějaký důvod má no, že McCarron skoro nikdy nehrál, nebudu tady tvrdit že to vím líp než lidi co ho vidí na tréninku a lidi co tomu opravdu rozumí. Neříkám že měl bejt dlouhodobej starter, ale z toho mála co hrál u Bengals mi přišel fajn.

Reagovat
Chazy

No to máš samozřejmě pravdu, jenže Bortles startoval 5 let jen proto, že byl top 5 pick, měl garantovaný šílený prachy a někdo mu hodně věřil, že to v sobě má. A teda měl jeden rok, kdy hrál naprosto fenomálně a měl i jedno skvělý playoff. McCarron neměl skvělejch ani pět minut jednoho zápasu v NFL, vypadal prostě jen jako slušnej game manager.

Draft pozice dělá hodně, Eli, Trubisky a podobní by taky nedostali tolik zápasů na začátku kariér, kdyby nebyli tak vysoko draftovaní. Cutnout takovýho QB nemůžeš, protože bys měl dead money 50 mega a nezbejvá ti než ho hrát, protože jinak ti sedí a nic se nenaučí. Ten tým je pak v pasti.

Ale ty vidíš McCarrona dobře kvůli dvěma nebo třem zápasům, ale ty samý dva nebo tři zápasy viděli všichni a já fakt nevěřím, že je v NFL 31 tak blbejch GM, HC, skautů a trenérů, že nikdo nepostřehl, že na to má. Kdyby to někoho jen trošku napadlo, tak ho zkusili. Když vezmu, pro jaký QB se traduje na draftu a kdo se dostane do prvního kola, tak kdyby někde seděl jako backup franchise QB, tak tam přiletí první kolo do minuty. To je jak Jimmy - když dostal tu šanci a pak se vrátil do hry Brady, tak tam prý přišlo i první kolo za něj, i když nakonec šel za vysoký druhý

Reagovat
Kowe

Kdybych si mel vsadit, tak rozhodne dam na to, ze tech 20 neda. Proste 5.kolo samo rika dost. A za Allenem se taky moc neukaze ostatnim.

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

Btw začíná se mluvit o QB z Liberty, že by mohl v prvním kole. Samozřejmě jsem o něm nikdy neslyšle, ale bylo by to hrozně hustý

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Liberty_Flames_in_the_NFL_Draft

Reagovat
Chazy

https://www.youtube.com/watch?v=CsevIr2Ocj4

Přijde mi jako takovej lepší Lance

Reagovat
formic81

to budes cumet vole

Reagovat
Chazy

Si pusť ty videa jeho. Jestli nekecají a půjde top 16, tak bych se klidně vsadil, že bude mít lepší kariéru jak Lance.

Ale podmínka toho prvního kola je holt velká, protože skvěle vypadal i Hundley, Kizer, Rudolph a pak se prostě něco ukáže. Může bejt blbej, může mít špatnej poslední rok, může hrát v dementním systému, člověk neví.

Ale když vezmu čistě ty videa, tak je to lepší jak Cam v Auburnu, je to zhruba level Mahomese a Lamara. Není to Watson, ale je to neskutečný. Daleko víc wow jak Lance, prostě je tam nějaká pocket presence, hází retardovaně, z jedný nohy, ale letí to přesně a hází fakt složitý věci přímo na číslo. Do toho neuvěřitelně atletickej a silnej.

Kdyby fakt patřil mezi top prospecty, tak s tím, co tam hází, by mohl být totální bůh. Ale říkám no, to byl i Rudolph a v NFL je nepoužitelnej

Reagovat
formic81

jsem cumel na ten preseason proti Chiefs a jako na to ze ma odehranou jednu sezonu na college, tak kurva vypada mega dobre. Pocket-presence vypada jako nejvetsi problem zatim, ale bude top. Bye bye Jimmy

Reagovat
Dawon

Ja teda taky koukal a asi uplne nesouhlasim, ze by vypadal mega dobre Mel pekne momenty, ale i hodne spatne momenty...2 dropnute inty ze 14 hodu, nekolik dalsich dost velkych nepresnosti a jak rikas v kapse vypadal casto dost v lese. Dlouhy TD pekny, na druhou stranu ten WR mel 2 metry separace, tohle je proste relativne easy hod pro kohokoliv, kdo chce v NFL jakkoliv uspet.

Jako v podstate vypada presne tak, jak by se v tehle fazi asi dalo cekat - ten talent je evidentni, ale rozhodne neni ready startovat. Jestli se jako Jimmyho zbavite a pujdete do sezony s Lancem, tak do budoucna dobry krok, ale pro letosek proste bily rucnik a rek bych, ze bez sance na contenderovani.

Reagovat
formic81

ale zase tam mel 3 dropy od WRs.. pruser bude ta short yard game a rychlejsi release.. ale na rookieho, kterej ma odehranou sezonu z 2019 naposledy vypada fakt dobre.

nehlede na to, ze od OTAs udelal fakt neskutecnej progress a krome Shanahana kterej se ho snazi drzet dole, vsichni ostatni ho hypujou fakt mega, ze se uci strasne rychle

Reagovat
Dawon

Nevypada spatne, ale myslim ze Shannahan ho drzi dole hlavne protoze zkratka vidi a vi, ze ten hrac zdaleka neni pripraveny startovat a ze by chybama hrozne zapasu prohral, jakkoliv ten upside tam furt je obrovsky.

A nechce se asi vystavit do situace, kdy by sam prizivoval uz tak mozna trochu prehnany hype hrace, ktereho nechce uspechane nacpat do sestavy, ackoliv po tom fanousci urcite budou volat okamzite jakmile Jimmy bude mit jeden slabsi moment.

Btw koukam, ze PFF ten jeho vykon videlo hodne podobne jako ja - proste ano, byly tam rozhodne pozitiva vzhledem k tomu, co se od toho hrace v tuhle chvili ceka (coz je nic moc, ma to byt silene raw talent), ale fakt by bylo dost kratkozrake upozadit ty negativa, ackoliv k tomu fandove proste casto maji tendence a tady to vypada uplne stejne.

https://www.pff.com/news/nfl-ranking-2021-preseason-debuts-five-first-round-rookie-quarterbacks

Reagovat
Chazy

Dropy jo, ale pár těch rozhodnutí měl fakt katastrofální. Je daleko horší než byl mahomes, když rok seděl v nfl. Vážně mi přijde šílený s ním jít jako se starterem, bude chtít nějaký šílený game pláň

Reagovat
Chazy

Já tu fakt řeším toho qb z Liberty a ne Lance. Ten podle mě vypadá přesně jako qb s jednoletou zkušenosti na college

Reagovat
kubys

Já jsem ho viděl v tom Cure Bowlu a upřímně jsem na něho už zapomněl.

Reagovat
Chazy

KEEPERY

Když je draft 5.9. v neděli, tak to znanmená, že tu neděli předtím se nastavují keepeři a že příští neděli je deadline na trady. Tak kdo ještě letos ty trady neřešil a nezamyslel se nad týmem/draftem, čas vám utíká

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se taky pripomenu, tentokrat s organizaci acka. Nekolikrat jsem tu pripominal, ze acko nema commishe. Reakce nulova. Pristoupil jsem teda k dalsimu, tentokrat uz razantnejsimu kroku. Commishe jsem dal Dawonovi, co-commishe Zaschovi a Kowemu. Premyslel jsem, ze to dam nekomu nahodne ale pak jsem se rozhodl, ze pujdu podle zkusenosti s commishovanim, at nejsem jakoze uplnej zmrd. Je na vas jak si s tou ligou nalozite.. jestli si zvolite novyho commishe, jestli si dohodnete draft nebo jestli tu ligu proste pohrbite. Ja dnesnim dnem mazu svuj tym z acka a uz to neni moje starost.

Reagovat
Dawon

Jestli se se mnou o to Kowe nebo Zasch nepoperou, tak to teda na letosek vezmu, ale predem avizuju, ze do pristich let taky dost uvazuju, ze uz se na jednu nebo vice ligy vyseru, takze to zatim nevnimejte jako dlouhodobe reseni

Commishovani redraftu je pomerne dost nenarocna vec, s vyjimkou nastaveni schedule, coz je jednorazova zalezitost, tam neni zadny casove narocny ukon, takze by byla asi dost skoda, kdyby se kvuli tomu nechala ta liga umrit.

Reagovat
kubys

Kdo je Goodell v béčku? Očividně jsem přišel o mančaft.

Reagovat
kubys

Aha, jsem dement, očividně jsem postoupil do Áčka.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Dawon

Mel bys mit na mailu pozvanku do acka, stejne tak Trand...tretiho postupujiciho jeste zjistuju

Reagovat
Dawon

ACKO DRAFT

Vytvoril jsem hlasovani na termin draftu, defaultni cas bych dal pravdepodobne na 8 vecer, ale kdyztak se vyjadrete. Nejak primerene driv by to asi slo, vyrazne pozdeji uz bych to moc nedaval, protoze to precejen trva dost dlouho.

https://doodle.com/poll/is3776x5d4za3f73?utm_source=poll&utm_medium=link

Zatim je nas 9 z lonska - Imp, Formic, Barman skoncili, jestli se nepletu.

+ teda vyse vidim, ze postupuje Kubys Zbytek postupujicich zatim nevim, poresim v dohledne dobe, kazdopadne teda vi co vite, ze acko hrat budete, tak prosim zahlasujte na doodlu.

Reagovat
Kowe

Trade v chazyho keeperu.

Reagovat
telka11

A - B - C liga

Pro vyjasnění postupujících z B a C - tím, že skončili tři áčkaři, postupují z obou lig 3 týmy, navíc půjde poražený finalista.

Do A-Lizée postupuje kubys, Trand a kopy

Do B-Lizée postupují aither, Torte a Tomoro

Doodly na draft sem hodím pro každou ligu zvlášť nejpozdeji zítra.

Reagovat
telka11

OPRAVA A OMLUVA

Byl jsem praotcem Čezem upozorněn na hlasování, které mi uniklo:

Při postupu hráče B-Lizée, který byl vyloučen/nenastoupí do další sezony, případně v případě, kdy je potřeba poslat do A-Lizée více jak 2 hráče z B-Lizée, budeme rozhodovat na základě umístění v základní části (např. postoupí 1. hráč podle základní části + 4. hráč základní části jakožto vítěz PO a doplní je 2. hráč ze základní části bez ohledu na jeho PO výkon). (hlasování v offseason 2014, bod 5.)

Proto postupují kubys, Trand a TomBradyJeBůh a aither, Torte a Djibril6

Reagovat
Chazy

Kdyby to někomu znělo nelogicky (ne že by bylo potřeba obhajovat hlasování, který udělala celá liga). Myšlenka byla taková, že hrajeme fantasy a ne skutečnou ligu, no a ve fantasy je z hlediska skillu, schopností a znalostí, obrovskej skill vyhrát svoji divizi v ZČ. Ukazuje to kvalitu draftování, práce s waiverama, nastavováním sestavy atd.

Playoff je přecijen trochu o štěstí, o aktuální formě, často stačí jeden hráč na výhru celýho playoff a vyhraje 85 % všech yahoo lig někdo, kdo má jednoho hráče (vím že se něco takovýho stalo s Peytonem a myslím že s McCaffreym nebo Gurleym).

Takže nám přišlo gud, že postoupí vítěz playoff, teda nejlepší z toho, ale ta ZČ byla víc. A teda hodně lidí když nedá finále v PO, tak se pak už vyprcá na boje o další místa a nechtěl sem, aby se rozhodovalo podle toho

Reagovat
Dawon

muj prvni instinkt byl odmenit prohrane finale v PO, ale kdyz to takhle rozepises, tak to rozhodne dava smysl a koukam, ze jsem i tehdy hlasoval pro tuhle variantu

Reagovat
Kowe

ale tak odmenit finalistu dava taky logiku, oboje je ok. Mozna jako ctvrty postupujici je to ok, ale nezabrusoval bych do toho

Reagovat
Dawon

Pozvanky poslany

Reagovat
Djibril6

mám dotaz? Jaktože se mi najednou objevili v Béčku 2 týmy? Adruhý, mohl bych poprosit jestli bych mohl být v divizi s týmem Drtičky kostí? Kámoše jsem k fantasy donutil a on hned v první sezoně "omylem" postoupil naše souboje by měly aspoň pořádnou šťávu

Reagovat
Djibril6

Tak ten "tým navíc" jsem smazal. Zůstal mi tam jen ten za který opravdu hraju

Reagovat
Chazy

Bohužel, I to je v pravidlech explicitně dáno, jak jsou rozdělené divize. Takže máš nějakou šanci, že to tak bude

Reagovat
Busby babes

Reagovat
niflheim

49ers waived QB Josh Rosen.

Seahawks signed S Jamal Adams to a four-year, $70 million extension through 2025.

Free agent DE Everson Griffin will work out for the Vikings.

Jaguars released TE Tim Tebow.

WSB-Channel 2 Atlanta's Zach Klein reports the Falcons are the first and only NFL team to have a 100% vaccination rate.

Reagovat
Dawon

Uz jsem si rikal, ze to s tim Adamsem nevypada dobre, vsude se psalo, ze dohoda neni vubec blizko a najednou dalsi den podepsano Ale jako to snad ani jinak dopadnout nemohlo, to by byl jinak nejhorsi trade v dejinach

Reagovat
formic81

i tak je to jeden z nejhorsich tradu.. vyhodili 2 1st roundery za nickela, box safetyho a polovicniho LB..

Reagovat
niflheim

Career interceptions:

Adams - 2

Wilfork - 3

Reagovat
Dawon

Tak on holt neni moc hrac do coverage, je to mnohem vic box safety a hlavne fakt naprosto elitni passrusher...loni mel 9,5 sacku, coz je na takovou pozici absurdne vysoke cislo a ve finale je to asi nejcennejsi defenzivni statistika v NFL.

Taky koneckoncu brblal, ze chce byt tagovany jako linebacker a ne jako safety, coz docela i dava smysl, protoze k tomu linebackerovi ma stylem hry beztak o dost bliz (ikdyz to samozrejme brblal primarne proto, ze tag pro linebackera je mnohem lukrativnejsi )

Reagovat
Trand

Souhlasím, není to prostě klasický safety, do coverage ho nechceš ale je to elitní hráč. Prostě když hraje tak to hned víš a ta obrana s ním je jinde. Tím že není jen klasický safety je pro ně možná i cennější, že dokáže tu obranu celou řídit a ovlivnit. Přeci jenom pokud nejsi Earl Thomas, tak většinou nemáš v zápase takový impact jako ostatní pozice. Ale 2 první kola bych za něj taky nedal no.

Reagovat
Kowe

jen díky tomu prostě musíš mít defku nastavenou pro něj, není to hráč uplně pro každýho

Reagovat
formic81

ja myslim ze mel ale i docela miss tackles.. nemam PFF abych to checknul, ale myslim ze mel docela vysoky cislo na "allpro" hrace..

Reagovat
Chazy

To jo, to on vždykcy bude mít, ale je to fenomén

Reagovat
Dawon

nasel sem tohle, kde citujou to PFF

premium https://sportsnaut.com/seattle-seahawks-jamal-adams-should-be-highest-paid/

The advanced metrics won’t be kind to Adams when it comes to his play in pass coverage and his missed tackle rate going from 5.4% to 12.6% from 2019 to 2020, per Pro Football Focus

12,6 % je fakt dost no Ale mohla to byt trochu anomalie, vynechal 4 zapasy, mel nejake drobne zraneni ikdyz hral.

Ale jako furt si myslim, ze je i tak naprosty buh a ty prachy bych mu klidne dal...jen ty draft picky k tomu trochu boli.

Tohle je treba taky super stat:

Consider this: Pittsburgh Steelers superstar T.J. Watt led the NFL with 15 sacks last season. It took him 507 pass-rushing snaps to reach that total. Adams reached 9.5 sacks on a mere 104 pass-rushing snaps.

Reagovat
Chazy

Získali loňskýho allpro hráče, kterej hraje na nejvyšším možným levelu. Ale dvě první asi byly moc no, první a třetí by tak odpovídalo

Reagovat
Dawon

Taky se mi ten trade moc nelibil, na druhou stranu s tim jak otresne v poslednich letech draftovali hlavne v tom prvnim kole je to pro ne mozna lepsi, nez ty picky vyhazet za totalni hovnare

Reagovat
niflheim

Reagovat
formic81

vcera jsme meli scrimmage proti Chargers a nase d-line mela 12 sacku behem ty hry

Dee Ford mel sam 4 sacky.. tvl snad mu vydrzi zdravi a diky tomu velkymu depthu by mel hlavne chodit na 3 downy a dost ho tak setrit

nicmene ta rotace je podle me jeste lepsi nez meli tenkrat Eagles v ty SB sezone.. a to hlavne diky tomu ze ta second unit Ebukam - Hurst - Jones - Kerr vypada v campu pre naprosto famozne.. zejmena teda duo Hurst a Ebukam

do toho velmi zajimavej matchup proti chiefs mel UNDFA Lenoir, kterej velmi dobre branil Hilla a dost na sebe upozornil.

kurva tesim se na tu defku extremne a podle me Ryans bude diktovat hned od zacatku a na Saleha se rychle zapomene.

Reagovat
Kowe

https://twitter.com/eagles/status/1427704850565926914?s=21

Nevim kdo jste to jeste nevideli, ale to je šílenej catch od Reagora

Reagovat
telka11

B DRAFT

https://doodle.com/poll/med3qgm9r4vc6rcw?utm_source=poll&utm_medium=link

Prosím všechny béčkaře, aby zahlasovali v tomto doodlu o terminu draftu. Bude to aukce se zacatkem ve 20:00

Reagovat
Eric_The_King

Jak to vypadá? Čtvtek, nebo ta další středa?

Reagovat
telka11

C DRAFT

https://doodle.com/poll/fiyx9vdy7q28mrnd?utm_source=poll&utm_medium=link

Stejne tak poprosim vsechny hrace v cecku

!!!! Kdybyste nekdo chteli nove hrat, napiste mi PM, muzu jeste 1-2 mista vymyslet

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

to vypada na draft 7. nebo 8.?

Reagovat
Chazy

Kowe ode mě převzal keeper, takže si na to zvykněte, že se vším případným za ním. Doufám, že to moc nezmění a pojede ta liga ještě hodně let, jen prostě to nechci commishovat navždy

Reagovat
Dawon

Cam "nedopatrenim" porusil nejaky Covid protokol, takze ted musi byt 5 dni mimo tym (cimz se zaroven potvrdilo, ze neni ockovany)...zaroven Bill rekl, ze to je prilezitost pro Maca.

Tohle je asi poprve za celou preseason, kdy trochu realne verim tomu, ze by fakt Mac mohl mit sanci startovat hned prvni zapas...uvidime, cekaji nas ted spolecne treninky s Giants, takze rozhodne bude prilezitost se te sance chytit ale zaroven taky to posrat a utvrdit Cama jako startera.

Kazdopadne tohle je fakt neuveritelne frustrujici, ta predstava, ze ti treba QB v patek vypadne ze hry a nebude moct nastoupit na zapas kvuli nejake picoviny jen protoze neni ockovany...myslim ze tohle Billa musi silene srat a muze to hrat fakt velkou roli.

Reagovat
Kowe

Jestli ho nakonec vyřadí ze startování to, že je to kokot a nechce se očkovat, tak to bude opravdu geniální a budete to nějak odpovídat tomu co se děje s jeho kariérou poslední roky.

Reagovat
Chazy

Podle Currana doopravdy Mac vyhraje starting job a neříká to jen kvůli tomuto. Jako jsem na to zvědavej, no

Reagovat
Dawon

Ja taky no...nevim jestli mam v sobe silu na dalsi sezonu tehle verze Cama

Reagovat
Dawon

Michel tradnuty k Rams za conditional 5. a 6. kolo.

Rekl bych ze pro Rams super trade, za drobaky dostanou hodne pouzitelneho RB, jediny otaznik je jeho zdravi, ktere nebylo vzdycky uplne top, ale myslim ze do committee bude hodne fajn.

Ten trade se od nas asi trochu dal cekat, protoze tech RB mame fakt moc, ale trochu sem doufal spise ve vymenu za nejakeho hrace, ktery se jinde uplne neprosadil, ale byl by tam potencial ho u nas treba ozivit. Zaroven se taky trochu bojim, abysme toho s Harrisovym lehce chatrnym zdravim jeste nelitovali.

Reagovat
Kowe

Nakonec ty podmínky tradu sou lepší pro nás než pro Rams, když Rams dostanou 4. compenz tak ho místo těchto dvou. Nic o zdraví a tak tam naštěstí neni

Reagovat
Dawon

Tak to je cajk no, ja se bal, ze by ty picky byly nejak podminene zdravim, cehoz bych se u Michela trosku bal

Nicmene i tak bych radeji hrace, ja z techto picku nejsem nikdy moc odvareny

Reagovat
Kowe

Ja taky ne

Reagovat
Dawon

Tak nakonec je to zrejme jeste jinak podle tohodle https://www.patspulpit.com/2021/8/26/22642554/patriots-rams-change-terms-sony-michel-trade

Ten puvodni trade prej porusoval nejake pravidla

Takze nakonec

NEW ENGLAND TRADES:

Michel, Sony RB Georgia

LOS ANGELES RAMS TRADE:

Selection Choice--Round 6, 2022

Selection Choice--Round 4, 2023

Coz je teda sice pro nas asi o chlup lepsi, protoze to 4. kolo mame jiste + k tomu 6. kolo, navic to neni comp pick, takze bude o trochu vys...na druhou stranu 2023

Reagovat
Kowe

tak dá se no, na to, že se mluvilo o cutu je tohle ještě dobrý.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Dawon

ALIZEE DRAFT

Letos nam to vyslo krasne, 11/12 lidi se shodlo na utery 31.8. 20:00. Jediny kdo nehlasoval je koudak, psal jsem mu i zpravu a zatim nic, ale jeho hlas uz by stejne nic nezmenil, takze to uzaviram.

Uvidime se teda snad v plnem poctu v utery.

Reagovat
niflheim

Od soboty máme o jednoho Patriota víc, jmenuje se Honzík a má 3,5 kg

Reagovat
Trand

Gratulace!

Reagovat
Kowe

gratuluju

Reagovat
Busby babes

gratuluju!!!

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
pawiel_afc

Reagovat
Dawon

Reagovat
kubys

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
aither

Gratulace

Reagovat
Mihi

Reagovat
Eric_The_King

Reagovat
C0br

Reagovat
mithro

Reagovat
Mada

gratulace

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
raduinho

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Len pre kontrolu, ten dnesny draft acka o 20:00 plati?

Reagovat
Dawon

Ano

Reagovat
Dawon

#Patriots are releasing QB Cam Newton

WOW...tak to sem fakt necekal, ale parada

Sem zvedav, jestli to s nim jeste nekdo zkusi

Reagovat
Dawon

Ale jako musim konstatovat, ze Cam je celou preseason starter, ma drtivou vetsinu reps se starterama (az na tech 5 dni co byl out) a pak ho najednou cutnou...nevim jestli tohle je nejchytrejsi system

Reagovat
mithro

no uz sa o tom par dni hovorilo ale aj tak celkom sok

Reagovat
Dawon

No ja prave furt cekal, ze kdyz Cam byl porad starter i na poslednim zapase, tak ze minimalne prvnich par zapasu bude hrat a pak se uvidi

Reagovat
niflheim

tvl... a to jsem čekal, že si ho nechají minimálně jako mentora. Že by za tím byl třeba ten přístup ke covid vakcíně?

Reagovat
Kowe

to si nemyslim teda. Spíš prostě by byl zbytečnej tlak na Maca třeba. Jako backup chceš nějakýho nudaře

Reagovat
Dawon

Reagovat
niflheim

Hoyer taky releasnutý.

Reagovat
Dawon

To je...zajimave Ale tipuju ze jen udelame nejake cachry s IR atp a podepisem ho zpatky za par dni

Reagovat
telka11

Draft B potvrzuju na stredu 8.9. ve 20:00

Draft C potvrzuju na utery 7.9. ve 20:00

Diky vsem za ucast v doodlech a tesim se

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mada

Reagovat
raduinho

Reagovat
Busby babes

v Cecku je nas teda jen 9?

Reagovat
formic81

Klasicka rubrika

SB - Chiefs

MVP - Patrick

OPOY - Barkley

DPOY - Garrett

OROY - Chase

DROY - J. Phillips

COY - McDermott

Comeback - Nick Bosa

Reagovat
Dawon

SB - Bucs

MVP - Mahomes

OPOY - McCaffrey

DPOY - Garrett

OROY - Lawrence

DROY - Parsons

COY - Staley

Comeback - Prescott

Reagovat
Chazy

Operuješ s tím, že Botls maj top tým a kdokoliv to pozvedne do playoff, takže za to dostane toho COYe?

Reagovat
Dawon

ano Ve stylu Stefanskiho

Reagovat
Kowe

zkontroluj to lonsky kdo co trefil a nejak to sepis

Reagovat
Chazy

SB - Bucs

MVP - Mahomes

OPOY - Brady

DPOY - Young

OROY - Jones

DROY - Parsons

COY - Meyer

Comeback - Prescott

Reagovat
formic81

Meyer

Reagovat
Chazy

Dostane je do playoff, je to bůh. Dokázal neuvěřitelnější věci, než je vyhrát AFC South

Reagovat
Dawon

Jestli Jags dají PO tak sním svoje kalhoty

Reagovat
Trand

Já teda taky Meyerovi moc nevěřím. Samozřejmě je to skvělý kouč, ale myslím, že se nedokáže poprat s tou změnou college vs. NFL, hlavně teda ve vztazích s hráči. Podle mě ho bude bude držet nahoře Lawrence, ale myslím že po 2 nebo 3 letech u Jags skončí. A na playoff jim taky teda vůbec nevěřím.

Reagovat
Kowe

SB - Bills

MVP - Mahomes

OPOY - Cook

DPOY - Garrett

OROY - Wilson

DROY - Parsons

COY - McDermott

Comeback - Prescott

Reagovat
Kowe

Jinak bych dal COY Salehovi, ale momentalní trendy nepřejí moc koučům co zvednou sračky do průměru

Reagovat
Chazy

Mě daleko víc sere, že trendy nepřejou top koučům, co vedou top týmy, který si vybudovali... takže i když dá Reid 15-1, nevyhraje to

Reagovat
Chazy

16-1 vlastně... na to než si zvyknu

Reagovat
Chazy

Bills to fakt nevěřím, že je možný

Reagovat
Dawon

Reagovat
Trand

SB - Chiefs

MVP - Mahomes

OPOY - Henry

DPOY - Donald

OROY - Lawrence

DROY - Parsons

COY - Staley

Comeback - Prescott

Reagovat
kubys

Herbert

Taylor

TJ Watt

Wilson

Parsons

McDermott

Dak

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

SB - Packer

MVP - Adams

OPOY - McCaffrey

DPOY - Garrett

OROY - Fields

DROY - Parsons

COY - Lafleur

CP - Prescott

Reagovat
Chazy

WR nikdy v historii nevyhrál MVP a nikdy nevyhraje. Šanci maj jen QB, RB a pass rusheři. Nemůže bejt MVP někdo, kdo udělá hru v 6 snapech z 60, i OL je víc MVP

Na college se s tím setkáš, že Heismana vyhraje WR, ale v NFL to je nemyslitelný. Kdyby dal WR 2500 yardů, bude tam ten QB, co dal 5500 yardů a vyhraje to on

Reagovat
formic81

no jako chytnou 2.5k yardu a pridat k tomu 20 TD tak si uz myslim, ze by to byl strong case. Hodne strong

Reagovat
Chazy

Kdyby jeden WR chytil 20 TD, tak ten QB dost pravděpodobně dá 50 TD a kdyby k tomu dal 2500 YDS, tak ten QB pravděpodobně dal 5000 YDS.

To se v historii stalo asi 2x nebo 3x a QB je prostě všechno, takže by to vyhrál on.

To je důvod, proč to nehrozí, WR je prostě otrok QB a QB je nejdůležitější hráč tý hry. Jen RB je playmaker, co může sám vést tým a mžůe na něm být postavená hra. Neexistuje playbook postavený na jednom WR, ta hra se tak nehraje.

Nedokázali to nejlepší WR historie, co dokázali nejneuvěřitelnější sezony historie, Adams není ani top 30 WR historie.

Prostě ta soutěž má svoje nepsaný pravidla, svoje uvažování, ty ocenění taky mají svoje pravidla. Je potřeba to akceptovat.

On ani ten edge to asi vyhrát nemůže, od roku 2000 to snad 18x vyhráli QB a 2x RB, obránce žádnej. Je to sport QB, občas RB, ale jinak jsou všichni jen "tým".

Reagovat
formic81

nevim no..

podle me MVP ma bejt cena pro hrace, kterej prekona sam sebe, pokori de facto historii a ten rok proste nema na svoji pozici konkurenci.

Jako udelat 2.5k yardu na WR

Reagovat
formic81

tak to je podle me totalne nesmyslnej vykon a i hranice 5.5k y u QB by mi neprisla dostatecne vysoka.

Jako podle me hazes zbytecnou bidu na rovnici QB s WR. Vem si tu Megatronovu sezonu, kdy to obcas Stafford jenom proste mrsknul do vzduchu a Calvin to mel. Kolikrat Hill udela z blbyho flatu 20 yardu, protoze breakne jeden tackle a ty nozicky mu jinak upalujou. Jones a Moss jsou dalsi co meli naprosto uchvatny sezony.

Proste ne vzdy ten QB dela z 80% vsechny cisla tomu WR. Souhlasim s tim, ze QB dela tu hru, ale pokud predvedes nejakou magorinu na svy pozici, ktera prevysuje vsechno ostatni, tak bys mel bejt v ty konverzaci a nemel bys bejt automaticky vyloucenej jenom kvuli tomu, ze na tu hru mas mozna mensi impact.

Reagovat
Dawon

Ja bych to tomu WR klidne dal za predpokladu, ze by dal treba 2500+20, pokud by jeho QB mel treba jen dobrou, ne legendarni sezonu...muj problem s timhle je spis v tom, ze zadny WR nikdy nedal ani 2000, takze 2500 je podle me naprosto nerealne a k tomu se nikdo nemuze ani priblizit, takove monstrozni prekonani rekordu se v takhle zajetem sportu proste nemuze stat.

Navic mit takovou sezonu a skloubit to i s TD produkci je taky silene tezke, treba ten Megatron dal v te rekordni sezone jen 5 TD. Moss v 07 mel k tem rekordnim 23 TD zase "jen" 1500 yardu. Takze jako jo, teoreticky to WR dostat muze (teoreticky to muze dostat asi prakticky kdokoliv, pokud bysme jim prisoudili nerealisticke statistiky), ale realne souhlasim s chazym, ze to fakt nikdy nenastane.

Tohle je teda mysleno v kontextu 16 zapasu, samozrejme az jich bude 18, tak to asi nekdo teoreticky atakovat muze, jenze to zas pak muzou QB hazet 6000+ atd, vsechno se to posune a ty debaty se zas budou vest na jine urovni.

Reagovat
Chazy

Jenže impact je definice ty pozice. Most valuable player, ne nejlepší hráč. To už by mvp vyhrál i tucker, protože zahrál v rámci sezóny nejlip že všech.

Když cb chytí 16 intu a dá 5 td, je to hrozně cenný, ale sezónu na tom nepostavis. Pokud zbytek obrany bude hrát sracku, je to všechno jedno. Naopak qb může táhnout tým , i když hraje sracku.a A wr neudělá nic, když mu nikdo nehodí míč. Jen RB právě ty hry sám začíná a tje ten rozdíl.

Proste nevím, to berte spíš ode mě jako reality check, takhle se to v te lize bere, já se o tom nehadam vyloženě. Jen vím jak to je, wr to nedá, fakt by musel mít víc jak polovinu yardu a td svyho qb, což ani není možný a stejně ten qb k tomu ještě dá behovy td a tím je zas cennější

Reagovat
Chazy

* definice tě ceny

Reagovat
Dawon

Teoreticky jo, reálné to nikdy nastat nemůže

Reagovat
kubys

Já bych teda "technicky" ten rok '87 připsal Riceovi. Vyhrál 3 ze 4 MVP ten rok, jen tu hlavní nějakou záhadou dostal Elway.

Reagovat
Chazy

To bys takhle mohl přidat pár dalších vítězu včetně breese ap se tehdy drželo svy metodiky a o ty tu mluvím. A prostě ap je vnímáno jako to skutečné mvp

Reagovat
Jerichoo

Ahojte. Kedy je darft dawon keeper? Pre budúcnosť by sme to mohli dať do skupiny na FB

Reagovat
kubys

Dneska v 9, ne?

Reagovat
Dawon

Jo v 9...je to normale napsane na Yahoo primo na domovske strance te ligy, da se to overit jednim kliknutim vicemene

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Dawon

Tipovacka je se spreadem jestli chapu spravne?

Reagovat
Zaschrona

Ano

Reagovat
Dawon

Reagovat
Busby babes

hele, nevim jestli blbe koukam, ale vidim v cecku dratf az za 13 hodin?

Reagovat
telka11

Nekoukáš špatně, je to můj fail, píšu to chatu na yahoo, jak to vyřešíme.

Reagovat
Busby babes

uz vidim. nevadi, nejak to domluvime.

Reagovat
Busby babes

jinak teda tohle by me nenapadlo. Chat vidim jen na mobilni verzi ale ne na te desktopove. kterou teda osobne pouzivam daleko vic.. Delam neco blbe nebo to ma yahoo nejak debilne nastaveny, ze na te desktop proste chat neni?

Reagovat
Zaschrona

To umístění je úplně nesmyslné a taky mi trvalo než jsem to našel, ale je to v horním panelu tady...

https://i.imgur.com/JYm3qOi.png

Horší dle mě je, že podle mě nefunguje chat na mobilu bez toho, aniž bych opustil draftovací místnost, ve které ale v mobilní aplikaci chatovat nemůžu. Leda snad, kdybych si k aplikaci ještě zapnul na mobilu i prohlížeč.

Reagovat
Busby babes

tak to mi funguje. mobilni apka chat a i v draft aplikaci v prohlizeci mi to jde... nevim, jestli to takhle myslis?

Reagovat
Zaschrona

No, myslím přímo během draftu, v místnosti na draft v mobilní aplikaci přímo přístup na chat není, pokud jsem si dobře všiml. A když překliknu na notifikace, které mi naskakují, tak mě to vyhodí z draftu. Trochu nedomyšlené.

Reagovat
Busby babes

jo takhle. no ja draft delam an desktopu, to jsem te spatne pochopil. Nezkousel jsem na mobilni apce. To by me asi jeblo.

Reagovat
telka11

Draft céčka se bohužel kvůli commishově nechopnosti správně převést čas z PDT na CET posouvá na 22:00, v chatu ligy (pouze v mobilni appce) to řešíme a všem pěti lidem to vyhovuje více než zítra. Je nás míň, takže trochu času ušetříme, ale tuze se omlouvám všem

Reagovat
niflheim

Chlopi, sorry za neúčast na B draftu, kluk chytil nějakou chorobu a musel jsem s ním být celý večer.

Reagovat
telka11

Pohoda, rikal jsem si, ze to u tebe budou deti. Hlavne at je dobrej

Reagovat
Busby babes

ten jejich zvyk hrat ve ctvrtek vecer misto v patek vecer je debilni. rikal jsem si, hraje se v patek, to se kouknu, kdyz se pak v sobotu vyspim...

Reagovat
Kowe

Holt střední a výšky jsou velká věc

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Dawon

Sources: The #Steelers and star pass-rusher TJ Watt have a mega-deal. He’s going to sign a 4-year extension worth more than $112M — $28.003M average per year — with $80M fully guaranteed at signing. The highest paid defensive player in football.

slusne

Reagovat
Kowe

https://www.eurofotbal.cz/clanky/kostelnik-uz-neni-tightendem-jags-292690/

K přivítání nové sezony a k symbolickému rozloučení se s dementním nápadem vzít Tebowa zpět do ligy dáme nový článek.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele