Wales, golf, Madrid. Bale naštval fanoušky Realu oslavou s vlajkou

20.11.2019, 17:29
Aktuality
Oslavy postupu velšské reprezentace na mistrovství Evropy se kapitánovi Garethu Baleovi lehce vymkly z rukou. Křepčení s vlajkou, kterou doplňoval nápis "Wales, golf, Madrid... v tomto pořadí", pořádně naštval fanoušky Realu Madrid, za který hraje a pořádně to schytal i od španělských médií.

Heslo na vlajce pochází z článku s Predragem Mijatovičem. Bývalý útočník Realu pronesl v rozhovoru právě toto: "Bale se v první řadě zajímá o reprezentaci Walesu, potom o golf a až po tom všem o Real Madrid."

Na stejné téma se pak dotazovali Balea novináři na britských ostrovech, na což třicetiletý kapitán Walesu reagoval smíchem a tím, že to celé považuje za absurdní. "Hrát za Wales je pro mě vzrušující. Je skvělé mluvit rodným jazykem a bojovat po boku kluků, které znám od 17 let. Ale to neznamená, že bych k jiným zápasům nepřistupoval zodpovědně. Vždycky se snažím odevzdat 100 procent," uvedl Bale.

Fanoušci Walesu každopádně pak slogan dokonce přetvořili v pokřik, který skandovali na zápasech.



Bale za Real Madrid nehrál od 5. října. Walesu ale v posledním dvojzápase pomohl k výhrám nad Ázerbájdžánem i Maďarskem a k postupu na evropský šampionát.

Na oslavy s vlajkou ale fanoušci Realu i média reagovali velmi rozhořčeně. "Bale se vysmívá Realu," napsal na titulní straně deník AS. Deník Sport zase rozebíral, zda Balea čeká po návratu do klubu trest.

To se však podle posledních zpráv nestane. Podle deníku Marca se ale dá čekat zimní odchod Balea z klubu, protože vazby mezi ním a trenérem Zinedinem Zidanem jsou definitivně zpřetrhané.

V létě se spekulovalo o Baleově odchodu do Číny, který ztroskotal až za pět minut dvanáct. V minulosti se psalo také o zájmu Manchesteru United. Smlouvu v Madridu má Bale do léta roku 2022.

Autor: Jiří Fišara / football365.com, skysports.com

Komentáře (380)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele