Walcott prodloužil s Arsenalem

08.05.2009, 12:16
Aktuality
Theo Walcott spojil svou budoucnost s Arsenalem, v londýnském klubu podle předpokladů prodloužil smlouvu. Délka její "nové verze" nebyla zveřejněna, mělo by se však jednat o dlouhodobý kontrakt. Radost nad dohodou pochopitelně dal najevo jak sám Walcott, tak i Arséne Wenger...

"Theo je inteligentní hráč a v této sezóně se velmi dobře vyvinul," chválil manažer Wenger, který Walcotta přivedl v roce 2006 ze Southamptonu.

"Jsem potěšen, že jsem zde podepsal dlouhodobý kontrakt. Jsem tu šťastný a rád bych vyjádřil poděkování všem, kteří mi pomohli," uvedl pro klubové stránky 20letý záložník, jenž byl sice letos dlouho zraněn, přesto stihl zasáhnout ve 32 zápasech a dát v nich 6 branek.

"Je fantastické pracovat pod nejlepším manažerem na světě a hrát na Emirates Stadium. Chci nadále hrát fotbal v tomto klubu a těším se na mnoho úspěšných sezón, jenž máme před sebou," nechal se slyšet Walcott.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (55)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ma obrovsky talent a nejmim 15 let jeste pred sebou

Reagovat
smazaný uživatel

To teda... takovou rychlost nemá moc jiných kopálistů...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale za těch 15 let jí těžko bude mít..

Reagovat
vodka

stačila expreska...

Reagovat
Arne

Tak ty články o něčem bejt musej, jestli chceš, abych si něco vymejšlel, tak tu nejsi správně.

Reagovat
vodka

To jistě, ale míň je někdy víc... Navíc pokud bude mít samostatný článek každé podepsání smlouvy, tak to tady bude nesmyslně zahlcené. Pokud to bude jenom u týmů big 4, takje to zase protekční...

Reagovat
Arne

Všechny podpisy smluv tu samozřejmě nejsou a ani být nemůžou... S tou protekcí je to směšný. Že je Walcott známější hráč než Dorrans, který tu tak článek nemá, není moje věc. Až tu bude článek o tom, že prodloužil Owen, tak to bude co, když NUFC není v big4?

Reagovat
vodka

Když bych se chtěl držet mojí pravdy, tak řeknu, že je to i tak protekční, protože se protěžují známější hráči

Mě šlo jenom o to, že tento článek je podle mě zbytečný a bohatě by stačil v expreskách...

Reagovat
Arne

Když se budu držet tvé pravdy, tak fakt, že tu píšeme o nejsledovanějších evropských soutěžích a třech o třetí francouzské lize ne, je vlastně taky protekční, že jo?

Reagovat
vodka

na tu moji první větu nebylo třeba už vůbec reagovat, ta byla jenom tak na odlehčení... A když už jsme u toho, tak to protekční opravdu je, zároveň je to ale přirozené...

Pořád si ale myslím to, že tu tento článek nemusel vůbec být...

Reagovat
Arne

Furt je to založený na jednom a tom samém, o čem jsi teď prohlásil, že je to "na odlehčení"... Jak píše dole Dufinho, nevím, o čem a proč se tu bavíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi vic zajimaji znamejsi hraci to vzdycky bylo a bude.Nevim co tady resite proste to je jako samostatny clanek

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu je nepochopitelne, ze kdyz pises clanek o tom, ze Walcott prodlouzil smlouvu a v ten samy den ji prodlouzi i Dorrans, nepridas to do toho clanku take. Rek bych, ze to, ze prodlouzi Walcott smlouvu zaujme jen fanousky Arsenalu. Kdybys do toho napsal i jeho a pridal, ze Boyce a Carr maji blizko k prodlouzeni, uz by to mohlo zaujmout kazdeho.

Reagovat
Arne

Plést věci z dvou klubů do jednoho článku, to mi nepřijde moc dobré...

Takhle v expresce je to víc na očích, než kdybych ty tři hráče dal jako poslední jeden či dva odstavce v tomto článku. Takhle si tenhle článek přečte ten, koho zajímají prohlášení wengera a walcotta. Koho ne, tak ten článek neotevře, protože z perexu a nadpisu mu je to jasné. Jak bychom k tomu pak přišli, že ti, kdo by to z toho důvodu neotevřeli, nevěděli o podepsání dalších smluv.

Reagovat
smazaný uživatel

No prave o to jde, takle si ten clanek precte jen fanousek Arsenalu. Kdyby jsi mel nadpis "Trio hracu podepsalo novou smlouvu", tak to otevre kazdy, kazdy se podiva, co to je za hrace a precetl by si z toho to, co jej zajima. A mel by tam asi vic informaci, nez v nejaky expresce. Jenze takhle je to s velkou vetsinou clanku na EF. Ja nechapu, proc ten web musi mit ten podtext bulvarniho webu s nizkou informacni hodnotou. Ja osobne treba jsem si tu clanek neprecetl uz mesice a jen se podivam na diskuze a treba diskutuju o NUFC, kdyz je clanek o tom, ze Shearer tohle a Shearer tamto. Ale informace co ziskam z EF, to bych rekl, ze nebude vic jak 5%. A kdyz proste vidim, ze redaktor ma na vyber mezi tim, napsat clanek pro vsechny fanousky PL a fanousky Arsenalu a vybere si ten jeden klub, tak se ani nedivim proc. Kdyz mam porovnat, jak s timhle tematem nalozil EF a premierleague.cz, tam bych si ten clanek prectu rad, tady jen mrknu na komentare.

Reagovat
Arne

To je věc k zamyšlení, díky.

Pokud ale považuješ tento typ článku za bulvární, tak to teda potěž.

Reagovat
herbage

Ale chazy, uvědom si, že tohle je EUROfotbal a ne nějaké premierleague.cz. Že nějaký Dorrans prodloužil, to se dozví každý kdo se o ostrovní fotbal hlouběji zajímá tak jako tak a stačí to i v epresce. Většinou k tomu není ani žádný komentář ze strany vedení, ani ze strany hráče, takže stejně by 90% článku bylo o Walcottovi. Stejně tak když je prodloužení smlouvy druholigového hráče důležité, tak kde je ta hranice, od které ligy je to zajímavé a od které ne? Má se tady psát, že hráč Torquay United prodloužil smlouvu? Nebo nebyla by diskriminace hráčů ze zahraničé, že se o nich člověk zmíní jen v epreskách a že o tam, jak prodloužil kapitán Bayeru Simon Rolfes je jen kráťoučká zprávička? A že stejně tak bych mohl argumentovat, kdyby prodloužil nějaký hráč z třetí německé ligy, že se o tom má v tom článku informovat také? Co takhle jen článek bez textu, tam napsat: prodloužili tito hráči: Walcott, Dorrans, Rolfes, ....................Xi Chuan Xong z Peking dragons, ....................Habib Alubije Mudabí z FC Dakaru a zakončit to Frantou Voprcálkem z Horní dolní, co? Zkrátka Walcott je na svůj věk hvězda a má svůj článek proto, že to zajímá nejvíce lidí a lidé jako ty si to stejně přečtou na jiném, speciálně zaměřeném servru

Reagovat
smazaný uživatel

Neprijde ti ani trochu stupidni, cos napsal? .. mimochodem Carr uz je prakticky hrac Premier League.

Reagovat
herbage

Stejně stupidní, jako ten tvůj nademnou, jenže já to napsal stupidně schválně

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, tak ja nechapu, proc by v sekci Premier League meli byt uprednostnovani hraci Big Four pred tema ostatnima. Fakt mi to nejde do hlavy. To, ze je to EUROfotbal chapu v tom, ze je tu nekolik lig. Ale nevidim v tom duvod, proc by mela byt ta anglicka cast jen o ctyrech tymech a vedena nejak jednoduse. Vzdyt je tu pravidelna aktualizace, takze cas se tu o to starat asi je, tak co je spatneho chtit, aby tu byly informace i pro lidi, ktere zajima liga celkove a ne pro lidi jako ty, ktere zajima jina liga + jeden tym z PL.

Reagovat
herbage

Kde jsi vzal, že mě z PL zajímá jen jeden tým? já mam celkem slušný přehled o všech týmech PL, co se hráčských kádrů týče, jen je vidím hrát jednou za uherák, z čehož plyne neznalost jejich herních systému a výkonů na hřišti. Jak se ti snažím vysvětlit níže, není to otázka cpaní Big4, ale známosti daného hráče. Nepochybuji, že prodloužení smluv hráčů Evertonu, AV, Tottenhamu či ManCity by mělo pdoobný ohlas, jako prodloužení Walcottovo smlouvy. To že není vedená jako expreska je dáno tím, že byl na dnešní den nízký počet článků a aby se splnila kvóta, tak se tam šoupla relativně nejzajímavější novinka a to je právě Walcottova nová smlouva, nějaké složitosti bych za tím nehledal

Reagovat
smazaný uživatel

Aha a jako dukaz toho je, ze Lennon mel o prodlouzeni smlouvy jen expresku?

Reagovat
herbage

Holt nebyl okrukový den

Reagovat
herbage

A to že Carr si před fotbalovým důchodem prodloužil svojí kariéru o jeden rok, to zajímá ve srovnání s Walcottem a jeho dlouhodbým kontraktem vážně minimum lidí. Ber to, že tomu tak zkrátka je a co si vzpomínám, tak třeba Jay Jay Okocha svůj článek mělů a to ani neprodloužil s Hullem smlouvu a šlo o druholigového hráče. Jde o jméno a to takové Carr ani Dorrans zřejmě nemají. Stačí zadat do googlu Walcott a nejde ti to cca 5 milionů odkazů, zadej tam Dorrans a vyjede ti 88 500, s tím že ani polovina není napřímo na jeho osobu. Takže 50x slavnější Walcott ti přinese 50x více kliknutí, než nějaký Dorrans. Je to sice na jednu stranu špatně, na druhou dobře. Temtop portál nemá za úkol informvat o všem, cose ve fotbale šustne, i když o Dorransově prodloužení informoval, ale má informovat právě masy. Stejně tak v jakémkoliv jiném oboru máš stránky zaměřené pro širokou věřejnost a strnáky pro úzkou specialozovanou menšinu, tak asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi, tohle jsou fakt neuveritelny blaboly. Tohle neni cast Big Four, ale Premier League, nevidim jediny duvod, proc rozlisovat hrace jednotlivych tymu podle jejich slavy a odkazu na googlu. Tohle si pis, az bude na webu Arsenalu informace o tom, ze Libor Dosek prestupuje nekam do rakoouska... Ja treba nejsem fanousek Arsenalu (a vetsina lidi tu neni), a to, ze Walcott prodlouzil je mi uprimne uplne u prdele a hadam, ze vetsine lidi taky. Kdyby v jeho clanku bylo napsany i to, ze Dorrans a Carr prodlouzili, tak me osobne ten clanek zaujme, protoze Carra dlouhodobe za jeho hru ohromne respektuju (a prectu ho - vetsi ctennost). A takovych lidi bude asi vic.

Ja proste nechapu, proc kdyz mas jedno tema, ktery se tyka hned tri hracu PL, tak musi byt napsano jen o jednom z nich.

Nedochazi ti, ze je to jako kdyby si mel clanek "souhrn kola" a tam zapasy Big Four a expresku o tom, ze se hralo jeste 6 zapasu? A je to spravne proto, ze ma Big Four vic odkazu na googlu a ten clanek bude mit (podle tebe) vetsi ctenost? ... To je fakt neuveritelny.

Reagovat
herbage

Jde o to, že pod článkem Trio hráčů prodloužilo si člověk nic nepředstaví. Pokud by byla u článku fotka Walcotta, tak čtenář automaticky předpokládá, že prodloužilo trio hráčů Arsenalu prodloužilo a navíc ty bys si začal stěžovat, že proč je tam fotka zrovna Walcotta, když prodloužili i Dorrnas a Carr. To že ty bys kliknul navíc na článek je irelevatní, když jsi na něj kliknul tak jako tak, i když je jen o Walcottovi Stejně články jak řikáš nečteš a o prodloužení smul Dorranse i Carr jses dozvěděl z expresek, takže nechápu co řešíš. Důvod, proč byl článek zveřejněn jsem u uvedl výše a dále to nehodlám rozebírat

Reagovat
smazaný uživatel

No, kdyz si podle tebe clovek pod tim, ze trio hracu prodlouzilo, nic nepredstavi, tak je asi fakt zbytecny se bavit

Reagovat
herbage

Tak ty soudíš podle své logiky, já podle svojí a pod článkem treio hráčů prodloužilo očekávám trojici hráčů ze stejného klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

"Většinou k tomu není ani žádný komentář ze strany vedení, ani ze strany hráče, takže stejně by 90% článku bylo o Walcottovi" - no to je hovadina hodná Nobelovky.

Reagovat
Raul07

jen tak dal Theo

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělá zpráva pro Arsenal.. Příští rok s Arshavinem, Fabregasem, Rosou, Walcottem, Nasrim můžou být docela našlapaný..

Reagovat
smazaný uživatel

nebo rozšlapaný

Reagovat
smazaný uživatel

Zlaty oci a co Gibbs ten prestupuje do Manchestru?

Reagovat
C0br

Nn ten jde do Barcy na finale misto Abidala.

Reagovat
Raul07

jinak nevite co je to hlezenní kloub?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Arne

Už jsem to tam dodal.

Reagovat
Raul07

dik hosi

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu?Po Gibbsove kiksu prisel faul a nasledny 2 gol Manchesteru.Tady to Wenger nezvladl ponevadz ma trochu velke oci dyt tomu klukovi jeste nerostou ani vousy a on ho tam po tom kiksu nechal smazit dal a defakto se tim i pripravil o jakykoli uspech.Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim tim po tom uklouznuti po 2 tam spatne rozehral prisel faul a Almuniuv mikrospanek.

Reagovat
smazaný uživatel

Kiež by bolo v Arsenali takých viac. Mať v PL v kádri 3 Angličanov +1 Walesana (Walcott, Gibbs, Wilshere ktory nehra + Ramsey) schopných naskočiť do zostavy, to je žalostne málo.

Reagovat
smazaný uživatel

V Liverpoolu je to ještě horší jenom Gerrard a Carragher

Reagovat
smazaný uživatel

jeste spearing se tam obcas podiva :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Keď si zoberš že obidvaja hrajú základ+ máme pár hráčov čo pre klub dýchajú,tak mi z toho vychádza oveľa lepšie ako v Arsíku....

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime jeste co Simpson, az se teda vrati z hostovani, Randall se snad podiva proti stoke na hriste, na toho jsem obzvlast zvedavej

stejne uz asi neni o co hrat, 4. misto je jisty a ze by si Chelsea nechala vzit 3. misto asi nehrozi

Reagovat
smazaný uživatel

dobře pro arsenal je to velký přislib do budoucnosti jak pro arsenal tak pro anglii

Reagovat
smazaný uživatel

tyjo, teprve 20

Reagovat
smazaný uživatel

tyjo, Bojan teprve 18

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan neni ani poloviční jako Wayne v jeho letech v Evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

(tak ja len aby sme sa bavili o súčasnosti a hrať i keď nie pravidelne v klube ako Barca v jeho veku, to mu môže mnoho mladých hráčov len závidieť)

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak raz bude z neho top utocnik

Reagovat
smazaný uživatel

Není moc vyrovnaný ale když mu vyjde zápas stojí to za to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele