Výtržník z brněnského derby jde na rok a půl do vězení

30.11.2021, 18:39
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (23)

Přidat komentář
Fodbalysta

Správně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
kilobyte

Stejně nechápu reakci trenéra Líšně na Silného.

Reagovat
smazaný uživatel

Zvlášť nepochopitelné to bylo proto, že když je nějaký spor, tak jako trenér by si měl mít přirozenou tendenci bránit svoje.

Reagovat
Lemond Laws

Když seš hloupý, tak ti taková reakce příjde normální... Ty jeho vyjádření ještě i dny potom, bez emocí, o tom hodně vypovídají..

Reagovat
REPLIKATOR

jen tak dál, klidně i tvrdší tresty pro podobou chátru

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak. vezeni toho podle me moc neresi, ale ty pracovni tresty jsou nejlepsi, klidne bych jim dal 2000h ... at maji hobby na par let.

Reagovat
REPLIKATOR

Ještě by měli zacvakat min. tu pokutu 220 tis.

Reagovat
smazaný uživatel

Ctu do vezeni ale 18 mesicu nepodminene? wtf? to vzal aby nemusel platit odskodne a pres zimu energie a jidlo nebo jen nekompetentni obhajoba?

Reagovat
JozkokozleJ

Ten neprisposobivy uz bol predtym trestany, preto tolko.

Reagovat
smazaný uživatel

18 mesicu mi neprijde moc - podivuju se nad NEpodminenym trestem ;) u nas je standart ze se do 3 let dava vse podminene. Muzes mit soubezne i 3 podminky v podmince (tj 4 zaroven;)) a kdyz uz hrozi trest da se za trapnych 0,5 mil kc odkoupit si z nej 1 rok popr za mic 2 atd. chape se to jako penezity trest tedy alternace trestu odneti svobody samo pokud mas v rodine miliardare asi castku individualne zvednou .. taky znam lidi co dostali i 5 let podminku a dokonce i pripad kdy je na 5 let odrocen podminene soud tedy pokud zvladne podminky soud neprobehne ...

Reagovat
RickNash

můžeš mít více podmínek, pokud spolu nesouvisí ve skutkové podstatě.

tady frajer byl v minulosti odsouzen za krádež a výtržnictví, spáchal znova výtržnictví, čili v podmínce se neosvědčil a jde sedět. dostal za všechny tři TČ souhrnně 18 měsíců, to zas tolik není, nejspíš 3x půlroční trest.

Reagovat
JozkokozleJ

Je to individualne. Presna sablona neexistuje. Trebars pri opakovani drobnych kradezi sa zvykne podmienka natahovat. Nasilny tr. cin v podmienke uz moze mat vyznamnejsi dopad.

Jasne, daju sa dat i alternativne tresty, ale musia mat zmysel s ohladomna cely pripad a splnit funkciu trestu. Nie, ze niekomu v exekucii ulozis miesto nepodmieneneho trestu penazity trest.

Reagovat
Nebelung

U nás se tresty nesčítají. Dostal trest za ten nejzávažnější, přičemž mohlo být přihlédnuto k ostatním jako k přitěžující okolnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem psa znam pripady 3 podminek v podmince - kde je vse napr za rizeni pod vlivem ci pozdeji uz bez papiru .. 2. pripad to ma za drobnou trestnou cinnost s drogovymi delikty .. Me jen nedava smysl ze kdyz je to tak malo jako 18mesicu mohl vyjednat v nejhorsim 36 podminku a nemuset trcet v base - ve vysledku by to i mohl snizit dobrovolnou praci apod .. hold asi ludek nebo fatal troska kdyz da prednost lochu

Reagovat
Igner Farnsworth

To fakt dostal 18 měsíců v base nebo jen podmínku?

Reagovat
Lemond Laws

On byl nějak v podmínce? Nebo mu hrozil trest za něco jiného už?

Pokud ano, tak to klobouk dolu před jeho IQ

Na první pohled se to zdá docela přísné, ale pokud to je skutečně takhle, tak asi zaslouženě..

Reagovat
GjøvikFF

Tak člověk, kterej nemá nic lepšího na práci, než jet ožralej na fotbalej, tam vlézt na hřiště a kopat do důchodce ve vestě, asi nebude zrovna ta nejostřejší tužka v penále.

Reagovat
kilobyte

Nejenom že je blbej, ale on je blbej opakovaně.

Reagovat
ACSeRw!n

vetsina hools ma nakej paragraf, to asi neni zadnej sok

Reagovat
Greny

Prý měl už podmínku no

Reagovat
smazaný uživatel

kluby by mely po tech opicich vyhamat zpusobenou skodu. Nechce se mi verit, ze by to neslo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele