Vysvobodí Özila Hannover?

28.01.2008, 10:47
Aktuality
Nadějný záložník Mesut Özil odmítl podepsat v Schalke novou smlouvu, čímž pořádně rozzlobil klubové vedení. To prohlásilo, že hráče hned prodá za 7 milionů eur, nebo pošle Özila na celé jaro do rezervy. Juniorského reprezentanta se nyní snaží vykoupit Hannover.

19letému Özilovi končí v létě v Schalke smlouva. V Německu platí šikovný záložník za jednoho z nejtalentovanějších mladých hráčů, proto se klubové vedení snažilo Özila udržet. Jenže nabízený roční plat 1,5 milionu eur mu byl málo a novou smlouvu nepodepsal.

Schalke s členem německé jedenadvacítky okamžitě přestalo počítat a vydalo jasné stanovisko: buď za Özila někdo nabídne 7 milionů eur, nebo hráč jarní část Bundesligy stráví v rezervě.

Nadějného hráče se nyní snaží získat Hannover. "Ano, zajímáme se o něho a vedeme jednání," potvrdil manažer 96 Martin Kind. Jak však dodal sportovní ředitel Christian Hochstätter, přestup je ještě daleko. Podle německých médií nabízí Hannover 5,5 milionu eur.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jako hannover by pro něj bylo zklamání než osvobození

Reagovat
smazaný uživatel

1,5 mega pro Özila to je výsměch, v létě půjde zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Pro 19ti letej potěr je 1,5 mega ročně málo?! Nejsi náhodou zapomenutej potomek Billa Gatese?

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, teď je to pro něj dost, ale jde o to, že ten návrh kontraktu je do roku 2011 a s opcí a on by minimálně v posledních sezónách prodělával v porovnání s tím co může dostat jinde. Tedy pokud se bude prosazovat tak jak všichni čekají. Nemluvě o tom, že on už stejně dva roky bere přes půl mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Özil: «Die Höhe der Forderung zeigt jetzt, wer wirklich an das Geld denkt.» dnešní Kicker, takže podle něj nejde o peníze a neprodloužil protože necítí důvěru vedení - Slomka, Müller, kteří mu v létě tvrdili, že Lincolna nahradí on nakonec přivedli Rakitiče. A 7 mega odstupného jasně ukazuje komu jde ve skutečnosti o peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové máte špatné informce,,Özil byl s novou smlouvou spokojenej,,jen chtěl každou sezonu zvýšit plat o 7%,,a nechtěl opci,,nechápu proč to vedení nevzalo,,

Reagovat
smazaný uživatel

tak nakonec z něj vytřískali 5 000 000 a jde do brém

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele