VYLOUČÍ CHELSEA Z LM?

22.03.2005, 19:00
Aktuality
Ale ano, i to se může stát! Kdo za to bude moci? Její trenér José Mourinho a jeho slova o ovlivnění zápasu v osmifinále Ligy mistrů! "Frank Rijkaard mluvil o poločase s Andersem Friskem a ten pak vyloučil Didiera Drogbu!" A oheň je na střeše!

UEFA si ale nenechá líbit podobná napadení, reakce rozhodčího je všem známa, a vydala prohlášení, ve kterém si servítky rozhodně nebere. A hned zahájila disciplinární řízení proti tomuto kontroverznímu portugalskému trenérovi. Jestli se prokáže, že Mourinho vědomě lhal, vymýšlel si, bude Chelsea zažalována podle paragrafu o pošpinění dobrého jména fotbalu! Obžaloba je připravena a objevují se v ní jména Chelsea, José Mourinho, Steve Clarke, asistent trenéra, Les Miles, zodpovědný za bezpečnost.

"Existuje doslova vějíř možných trestů. Vysokou pokutou počínaje a vyloučením ze soutěží UEFA konče. Ale také může dojít k odložení celého případu, jestliže se neprokáže vina ze strany Chelsea." To jsou slova mluvčího UEFA Williama Gaillarda.

Mourinho tvrdí, že viděl Rijkaarda mluvit s Friskem přímo v šatně rozhodčích v průběhu přestávky zápasu osmifinále LM na Camp Nou hraném 23.února. Toto setkání, podle jeho slov, ovlivnilo rozhodování v druhém poločase, vedlo k vyloučení Drogby a konečnému vítězství Barcelony. Disciplinární komise UEFA o tomto případu rozhodne do 31.března 2005.

Fotbal se opravdu stal sportem nečistým. A to nejenom díky množství nedovolených zákroků, tahání za dres, úderům loktem a podobně. Především jeho zákulisí je doslova prolezlé špínou plnou korupčních afér, pomluv, urážek, podezření... Ale nedivme se... Hraje se o obrovské peníze!

O milióny miliónů! A ne vždy čistých! Ale to je jiná písnička. Roman Abramovič a podezření z propírání petrodolarů! Téma na zítřek... A budete se divit!

Autor: Vilém Hodr

Komentáře (46)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hlavně ať ten trest není peněžní, to by byl výsměch.

Co třeba že nastoupí do čtvrtfinále za stavu 0:2

Reagovat
HOST*

dobry clanek, celkem logicke vyusteni situace za kterou si Mourinho muze sam, ale proboha prestante uz s tim Abramovicem. Petrodolary...porad dokola, pisou o tom kazdy den v novinach. No a co, az jednou bude v base, prijde nekdo jiny. Laporta, Berlusconi a dalsi jsou cisti? Vsichni jsou svati jenom v Chelsea je same zlo, korupcni afery, pomluvy, urazky, podezreni. Jinak se ale tesim na dalsi skvely clanek od pana Hodra (klidne o Barce, vsechny se ctou skvele). Poklona autorovi

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, jenže laporta neutekl do zahraničí před Putinem a nemá tolik peněz, aby si koupl kohokoli za cokoli, tohle chceš jako srovnávat??? To je trošku mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcu tady machrovat, ale mám pocit, že mocný Sylvio má dvojnásobné Abramovičovo mění.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
HOST*yarda

Tak to pozor! Jediný prohnilý, nečistý atd. je tady Real Madrid a už hezky dlouho I když mám pocit, že je to spíš každý klub, který se dovolí navézt do andělsky čisté Barcy

Reagovat
HOST*Carlos

Jooo, ať ty čuby v čele s tím zku*veným Rusákem vykopnou z LM, nic bych si nepřál víc

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ať se mourinho nezlobí ale kdyby kvůli němu vyloučili Chelsea z Lm tak je pěknej k*etén

Reagovat
HOST*PUYOL

No tak to vylúčenie by bolo super´,ale to myslím že im nespravia,aj ked im to z celého srdca prajem.

Reagovat
HOST*

Mourinho ven!!! Svině nemají v LM co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě neni možný aby jí teď vyloučili - a to kvůli nějakejm nepodloženejm dohadům.

Navíc by se narušil i celej systém soutěže a uefa by přišla i o slušný prachy

Reagovat
smazaný uživatel

Morinhovi řeči jsou na tisících záznamech, takže jaké nepodložené dohady?????

Reagovat
smazaný uživatel

stejně to přece nemůže stačit na to aby jí vyhodili.

Reagovat
Mr.Jindros

Podle mě je možný nějaký trest, ale ve vyloučení nevěřim, to se mi zdá jako nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj mne-urcite ich nevylucia.To by bol skandal-to by si nedovolili

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nevěřím že by Čelsí vyloučili, ale jak tu bylo správně podotknuto, peněžitý trest nic neřeší. Myslím že to vyšumí do ztracena-a to je škoda. Z hloubi duše bych si přál aby ty nafoukané zbohatlíky vyhodili

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec bych se nedivil kdyby se začal vyšetřovat původ Abramovičových peněz, to by pak mohli anulovat všechny výsledky čelsí od doby kdy tam začal Abram. investovat, tomu opět ale nevěřím, spravedlnost tady neexistuje a navíc by to byl velmi nebezpečný precedens pro ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Abramovič už by byl dávno zatčen, kdyby neutekl z Ruska, původ peněz je jasný, ale v Anglii je v bezpečí ,ta m nemá nikdo právo to prověřovat.

Reagovat
HOST*yarda

A co se inspirovat v historii? Stalin-Trockij-Mexiko-cepín, Putin-Abramovič-Anglie-? (plamenomet? kalašnikov?)

Reagovat
alegre

…a prdel - čelo, jedno tělo…! Chvalovský – Brabec – Obst - Košťál - Leška – Čechy krásné, Čechy mé!

Reagovat
HOST*yarda

Tys pil, přiznej se!!! Nějaký honduraský rum, žejo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*alegre

Nepil, ale budu!

Reagovat
alegre

Jo a ten rum se jmenuje Flor de caňa a je mnohem lepší než Tuzemák!

Reagovat
HOST*yarda

On ten náš rum není žádný rum, ale pálenka z brambor ochucená rumovou trestí, s karibskými lahůdkami se to nedá vůbec srovnávát. Nicméně, značka Flor de caňa (Třtinový výkvět ) ve mně vyvolává jednu velmi ošklivou vzpomínku na velmi ošklivou opici (pravda, nebyl v tom zapleten jen ten rum, ale stejně... ) Mimochodem, Alegre, není zmiňovaná značka z Nicaragui?

Reagovat
alegre

Originál je z Nikaragui, a je také nejlepší, ale tady se vyrábí taky...3,5,7,12 a 18ti letý (Centenario!)

Reagovat
HOST*

Vždyť jsem někde četl, že v kabině byli všichni tří - Mourinho, Rijkaard a Frisk. Popřáli si hezkej fotbal, a že Mourinho odešel o 3 sekundy dříve, aby pak mohl mít kecy a nečistě znervoznovat, to snad měl naplánovaný. Takže ať se jde bodnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je novinka-este som to nepocul.To mas skade?

Reagovat
HOST*spanhel

Ze svojí hlavy..

Reagovat
smazaný uživatel

V tý UEFě musej bejt uplný blbci . Pokud chtěj Chelsea dát vysokou pokutu, tak Abramovič to zaplatí jako odpolední šálek kávy a pokud nevědí, tak ať se podívaj na kameru (v těch štnách kvůli bezpečnosti ňáký musí bejt a pokud nejsou tak bych zažaloval Barcu) a jestli tam Riijkard byl takto na tý kameře asi bude

Reagovat
smazaný uživatel

No to je nápad, zažalujme Barcu za to, že nekameruje hráče ve sprchách

Reagovat
HOST*vazquez

UEFA vydáva zbytočne silácke vyhlásenia a vyostruje celú situáciu.Opakujem,Frisk neodišiel kvôli Mourinhovi!!!

Reagovat
HOST*vazquez

A vyhodiť Chelseu z LM?chachacha Ukážre mi jedného,kto si to vezme na triko.

Reagovat
exmafie

George Bush...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

to je směšný, jestli se chtěj soudit kvůli týhle větě. Že se spolu bavili, je jasný. Že Frisk vyloučil Drogbu, je taky jasný. Že Mourinhova věta je tudíž čistá pravda, je teda taky jasný. Jediný, co neni jasný, je, že to Mourinho dával aspoň v tý větě do spojitosti. Špetka práva a kde je UEFA...

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je v tom, ež se sešli v šatně, a to je lež. Takže žádný že je to čistá pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

A že ty jsi jouda je pravda taky

Reagovat
antimadrista

Vyloučit Chelsea !

Reagovat
HOST*KUBKO_HC

MOHLI BY CHELSEA VYLÚĆIŤ A NA ZÁPAS S BAZERNOM BY MOHLI DAŤ FC BARCELONU

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo by mohli vylúčiť Chelsea,Barcelonu aj Juventus a na zápas s Bayernom dať Real Madrid. HALA MADRID.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsichni si tu vylejvate zlost na Abramovice, tak par bodu na jeho obhajobu: 1) Z Ruska musi utect kazdej podnikatel, kterej je uspesnej (a bohatej) a to Abramovic je. Dostal se k ve spravnej cas k rope a to ke zlatej dul... 2)Penize soucasnej fotbal proste potrebuje, ale chapu, ze fanousci jinejch klubu to nesou nelibe (fandim Manchesteru) 3) Na jeho miste (tedy spise pri stejnem ucte), bych se taky nenechal premlouvat a koupil nejakej fotbalovej klub.

Asi to na obhajobu na tomto foru stacit nebude, ale alespon neco

Reagovat
HOST*Leite

Chelsea se nijak neprovinila proti pravidlům, tudíš nemůže být vyloučena...

Reagovat
antimadrista

Chelsea má další problémy! A to kvůli jejich schůzce s Colem! Teď už i v Premier league. A v LM může být anulován výsledek!

Reagovat
smazaný uživatel

Každý se teď o tom mohl přesvědčit. Tvrdil, že na schůzce s Colem z Arsenalu nebyl, později ale jeho agent a vedení Chelsea potvrdili že tam byl. Ten člověk je normální prase, nemá to v hlavě v pořádku kdy už si uvědomí že není střed vesmíru? Dal bych mu zákaz trénování min. na 2 roky

Reagovat
antimadrista

Já bych vyloučil Chelsea z LM, to by přinutilo Abramoviče vykopnout toho zkurvysyna!

Reagovat
HOST*Barca

Já si myslím že Chelsea nevyloučí a kdyby myslíte že je vůbec možné aby Barca hralá zápas s Bayernem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele