Výkony jednadvacítky jsou pozitivním signálem, míní Plíšek

25.06.2015, 13:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
20DollarsInMyPocket

Petrák byl výbornej, u Kadeřábka se to čekalo... i když v posledním utkání ho dost proháněl Schulz.

Reagovat
smazaný uživatel

Kaderabak na tu bundesligu ma to same podle me Petrak, Kadlec snad pujde nekam kde mu to sedne, no a Skalak,Brabec by se casem mohli dostat do repre, jinak zbytek nevidim moc nadejne, ale tak snad prekvapi, treba ten Kliment- to je bud a nebo-muze vyletet a taky se nemusi ani v Jihlave

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste všichni trenéři na baterky,máte Bílkovu školu,ten Dovalil už jim nic nedá a proto půjde od valu.Tu prohru s Dány zavinil on,neuměl vůbec zareagovat na druhou půlku když ti lempli houby hráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda že favoriti byli Dánové a Němci, od nás se přeci čekalo maximálně překvapení..tak snad aspoň Kliment bude nejlepší střelec turnaje

Reagovat
smazaný uživatel

Co teď vůbec Plíšek dělá???

Reagovat
Greny

nemá nějakou tu akademii v Bosně nebo tam v těch zemích ?

Reagovat
bakasa

Petrák dobrej, Kadeřábek taky. Překvapil mě Skalák. Českou ligu nesleduju, v podstatě jenom když mě někdo vytáhne na flintu, takže jsem ho asi 3x viděl když tady hostoval a v té době to byl borec kterej uměl akorát běžet, takže zajímavej progres. Jinak normální průměráci do SL.

Reagovat
smazaný uživatel

Petrak ma na bundesligu, pak Skalak a Brabec by se mohli casem dostat do repre, Kadlec si snad vybere nejaky dobry klub, no a treba jeste Hybs by mohl posadit Costu, Kalas me neprijde nic extra, ale tak kdyz bude makat, tak uvidime, jinak jak pises normalni prumeraci/lehky nadprumer do SL, ti kluci musi poradne makat, nejaky potencial tam je, uvidime

Reagovat
Pajinho10

Zůstává někdo z tohoto kádru v U21 i pro další cyklus?

Reagovat
smazaný uživatel

Trávník, Takács

Reagovat
smazaný uživatel

postupuje 16 tímov, takže postup no problem.

Reagovat
3M

Pseudotrenér Plíšek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele