Vyhraji mistrovství světa, slíbil Capello

16.12.2007, 17:30
Aktuality
Hodně velké cíle má Fabio Capello. 61letý trenér sbíral tituly s Realem Madrid, Juventusem Turín, AC Milán a AS Řím, nyní by se rád dočkal úspěchu i na mezinárodní scéně. Novopečený trenér anglického národního týmu chce s Albionem vyhrát světový šampionát v roce 2010...

"Můj život mohl být jednodušší, ale potřebuji výzvu. Největší výzvou je vytáhnout Anglii ke hvězdám. Vyhraji mistrovství světa. Pokud bych si to nemyslel, nevzal bych tuto práci. Raději bych i nadále hrál golf," prohlásil Capello v rozhovoru pro News of the World.

"Udělám všechno, co bude v mých silách, abych z Anglie udělal úspěšný tým. Už dlouho jsem chtěl udělat něco zvláštního a moc jsem chtěl tuto práci. Bude to těžké, už jenom kvůli tomu, že tlak je obrovský. V Anglii je fotbal náboženstvím. Ale toto je výzva a já jsem na ní připraven a těším se na ní. Je to sen, který se pro mě změnil ve skutečnost," dodal Capello.

Capello na lavičce anglického národního týmu nahradil Steva McClarena a podepsal smlouvu do léta roku 2012. Albion se nekvalifikoval na nadcházející evropský šampionát a na velkou mezinárodní akci se tak Capello podle současného kontraktu podívá maximálně dvakrát. Tou první bude v roce 2010 mistrovství světa v Jihoafrické republice, tečku za jeho působením u kormidla Anglie by pak měl o dva roky později udělat evropský šampionát v Polsku a na Ukrajině.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ten Capello si nějak moc věří, to je jak kdyby to řek Brückner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som mu to aj doprial,ale anglicanov bytostne neznasam...Vrrr

Reagovat
smazaný uživatel

nemám rád takový sebevědomí prohlášení.nikdy nevyjdou

Reagovat
smazaný uživatel

No tak u Brucknera to je jistejsi :D

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi, že prohlašuje už teď, že vyhrajou MS 2010, když se na něj ještě nedostali. Zrovna Angláni by mohli vědět, že kvalifikace není jen 10 nebo 12 přípravných zápasů v kterých o nic nejde. Nejdřív by si měl stanovit jako cíl na MS postoupit a pak prohlašovat, že ho vyhraje.

Reagovat
Slejdy

jj svata pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď si zapadl mezi ně Kapelníku Kecat umíš stejně jako hráči.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele