VYDRŽÍ ŠEVČENKO V CHELSEA?

07.12.2006, 16:22
Aktuality
Už dlouho se spekuluje o budoucnosti Andrije Ševčenka v Chelsea a o jeho možném návratu do AC Milán. Všechny strany to popírají, nyní však ukrajinský útočník prohlásil, že je připraven odejít.

"Chtěl bych zůstat, cítím se tu jako doma. Pokud ovšem dojde k diskusím o mém dalším účinkování v klubu, jsem připraven si kdykoli sbalit kufry," řekl Ševčenko britskému tisku.

Trojnásobnému nejlepšímu střelci Champions League se zdá, že José Mourinhovi, který jej měl na vrcholu seznamu požadovaných hráčů už od svého příchodu do funkce trenéra Chelsea, jeho hra "nesedí". Třicetiletý ukrajinský reprezentant se ještě necítí být za zenitem své výkonnosti. Je připraven vrátit se zpět do Itálie a ukázat, co v něm ještě vězí.

Sám hráč ještě dodává, že jeho přítel a majitel klubu Roman Abramovič zatím ani slůvkem nenaznačil nic o tom, že by měl z mužstva odejít. Tlak přichází spíše ze strany médií a fotbalové veřejnosti. A není se co divit, vždyť v lize letos vstřelil v 19 zápasech 3 góly, na jeden čeká asi 339 minut. Za své účinkování vyslal na branky soupeřů celkem 19 střel, tedy průměrně jednu za zápas. V letošním ročníku Champions League se trefil až v šestém kole. Nepříliš dobré statistiky pro koncového hráče, jenž stál 30,8 miliónů liber...

Autor: Jan Švestka

Komentáře (23)

Přidat komentář
HOST*

Věřím že se v Chelsie rozjede!!!!! ted se konečně trefil taky v lize mistrů ... dofám že si taky dá gol o víkendu proti oslabenýmu Arsenalu!

Reagovat
HOST*Hanz

ten da tak jensovy goly...spina jedna ukrajinska...ten by se nestrefil do brany ani kdyby mela 5x5 m...je drahej jenom kuli menu..jinak je to obycejnej milanskej chuj.....MERDA!!

Reagovat
HOST*a si ne

v itálii už tisk cituje: "jsem připraven se vrátit." zároveň také zmiňují, že tam už o něj nikdo nestojí (odešel pro konflikty s hráči, dotkl se fanoušků červenočerných...) nedokážu posoudit - jsem jenom jedna. ale stál-li by babku, brala bych. ale jmen je ve hře dost. ne tak zvučných...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jsem rád, že tu zavítalo i druhé pohlaví...

Reagovat
smazaný uživatel

No Ševa asi zustane ale radši byhc ho viděl ve velkoklubu typu Šachtar Donetsk ale to asi nepujde

Reagovat
smazaný uživatel

ve velkoklubu Šachtar Donetsk , ne jako na Ukrajině možná, možná i na východě, ale UEFA je pro něho max. nezlob se na mě, já mám rád lidi, kteří nejsou komerční, tady za komerčnost považuju fandění Barče, Chelski , Realu atd. Fandíš jinak a za to máš můj obdiv

Reagovat
smazaný uživatel

Twe ještě nám tady začni rozdávat povolenky, komu můžeme fandit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*1860

pripadam si docela hloupe, ze to nevim, ale co je komercni fandeni?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná, že se za to dostávají peníze.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

víte co mi všichni můžete... a když na to nepřijdete, tak si naserte

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

nic takového jsem neuvedl, dotčenost mě u fanoušků Slavie vůbec nepřekvapuje.

Reagovat
smazaný uživatel

"já mám rád lidi, kteří nejsou komerční, tady za komerčnost považuju fandění Barče, Chelski, Realu atd" - tak nelži! Z mého pohledu se tu nemluví o Slavii ( takže tvoje narážka je úplně mimo ), ale o Barce. Tou narážkou o "komerčnosti fanoušků" jsi se dostal do drtivého vedení v anketě o "největší pičovinu roku na Eurofotbalu"...

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj....První místo ještě dlouhou dobu budeš obhajovat TY.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase tě na sociálce pustili k netu?

Reagovat
smazaný uživatel

To má být další projev tvé zaostalosti ty "oddaný fanoušku Barcy" ?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

aspoň někde jsem zaválel ... jinak jako určitě víš, co jsem tím chtěl říct, jenom jsem se tomu snažil dát zajímavou podobu, ale myšlenka je dobrá... realizace pokulhává

Reagovat
HOST*buh

Ty kravo ty meles hrozne hovadiny.

Nejsi nahodou nedodelany inzenyr ?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

co ti na to mám říct?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem či by bol príchod Shevchenka do ACM dobrým riešením.Dosť hráčov sa už vyjadrilo, že Shevu nechcú.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale tým istým hráčom by podľa mňa pomohol, keby začal dávať góly, zlepšili by sa aj oni.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemôžeš vedieť, či by hneď začal dávať góly.Sheva už mával výpadky podobné tým, ake má teraz v Chelsea.

Reagovat
HOST*Hanz

a ty se jim divis ze ho nechtej?ja teda ne...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele