Výborný člověk a trenér, řekli o Venglošovi bývalí reprezentanti

27.01.2021, 15:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
johan14

Odpočívaj v pokoji najlepší tréner v histórii slovenského športu. Na tvoje účinkovanie na futbalovej lavičke budem spomínať navždy. Skvelý človek, vždy s rozvahou riešil všetky situácie, žiadne prehnané gestá.

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda a veľký profesionál, ktorý žil pre futbal a za svoju lásku k futbalu si vyslúžil celosvetový rešpekt. Odpočívaj v pokoji!

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda ho

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně největší trenér v Československu , naprosto šílené , že byl první cizinec v Anglické lize , to je pro mě jako by v dnešní době šel nějaký český nebo slovenský trenér do NBA jako hlavní kouč , kdysi jsem si nastudoval tu jeho sezónu v Aston Ville , vaz mu tehdy zlomily výsledky z venkovního prostředí , kde toho pramálo vyhráli , skončili tehdá myslím na 17.mistě , což byl neúspěch , protože kádr měli dobrý a chtěli hrát nahoře , R.I.P.

Reagovat
JD

Pán tréner, odpočívajte v pokoji

Reagovat
smazaný uživatel

5.5.1979 byl ten zápas se SSSR na Lokomotivu Moskva před 20 000 diváky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele