Vstřebáme výhru v Lize mistrů, pak bude načase růst, řekl Tuchel

30.05.2021, 08:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (97)

Přidat komentář
John Obi Mikel

Jak jeden zápas změní nepovedenou sezónu na vynikající.

Je třeba tomu "nesympatickému vycrhtlému sabotérskému chcípákovi" poděkovat a pogratulovat. V tohle při jeho nástupu věřil málokdo. Za první půlrok odvedl výbornou práci.

Reagovat
smazaný uživatel

Klobouk dolů před Tuchelem. Aneb co udělá, když se včas zbavis zoufalce, jako byl Lampard

Reagovat
Csaplárova past

Škoda toho FA Cupu, kurva

Byl by to pěkný double

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
p-e-t-k-o

Tento človek upiekol z hovna čokoládový koláč. Je to frajer.

Reagovat
Madio Sané

Uvidíme za rok aký je to frajer. Potom môžme objektívne hodnotiť. Má šancu ukázať sa v PL .

Reagovat
p-e-t-k-o

Ty tu chceš fakt niečo spochybňovať? LM je viac ako PL

Reagovat
Walter_Sobchak

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Madio Sané

Pozri, Tuchel hral s čukotkou play off LM. Nikde netvrdím, že to nie je úspech. Ale odohrať 38 kôl PL je neporovnateľne viac, ako 7 zápasov LM.

Reagovat
p-e-t-k-o

O to viac je to obdivuhodné, že dokazal za pomerne velmi krátky čas urobiť tak velky progres s tímom s ktorym nikto nerátal ani len do semifinale + vo finále s prehľadom porazil jedneho z hlavných favoritov celej súťaže. Porazil tím, ktorý sa už pár rokov buduje a formuje na zisk v LM. Môžeš tu kombinovať veci a špekulovať o čom chceš, ale to čo dokazal Tuchel je OBDIVUHODNÉ.

Reagovat
Madio Sané

Rešpektujem tvoj názor, ale nesúhlasím. Peace

Reagovat
DieryVonry

Mamyšlená fifinka z Poolu co?.. Každej tým má občas fanouška totální střevo. Neboj Dijk se vám uzdraví a bude konec výmluviček a slziček, ikdyž slzičky budou asi dlaších 30 let až do dalšího titulu co?

Reagovat
Remt

A však on ho nijak extra nerozporuje, jen mají oba názor na to co je složitější, zda udělat pár zápasů v LM (kde jsou však na konci jen ti top top soupeři) a nebo být konzistentní v dlouhodobé soutěži. Jsou trenéři kteří ukazují že jsou světoví v jednom či druhém. Viz třeba Unai Emery a jeho skvělé výsledky v EL.

Reagovat
Ibelieve

S týmem co na výhru neměl dokázal hodně. Je ovšem otázka jak by si Chelsea vedla ve druhé části pavouka kde byly silnější mužstva. Řekl bych, že tam by narazili. Každopádně Liga Mistrů je hodně o štěstí i když pro mě znamená více než Premiér League tak vyhrát ji je dle mého složitější jelikož musíš mít konstantní výkonnost a hlavně dlouhodobou.

Reagovat
Remt

Počkej vždyť Chelsea vymetla hodně složité soupeře ne?

Reagovat
Neutron

urcite to je chvalyhodne, ale zase tu nerob akoby vyhral LM s Derby County, Chelsea pred sezonou zainvestovala do kadra, ten kader pozostava z vynikajucich futbalistov, iba Lamps proste postrada kvalitu na to viest takyto tim, kdezto Tuchel uz ma daco za sebou a vie co robi a to sa prejavilo takmer okamzite. Ono si zober, ze desat rokov dozadu s Chelsea vyhral LM Di Matteo a povedal by si o nom, ze je genius?

Reagovat
p-e-t-k-o

Nikto tu nehovorí o nikom že je genius. To akým štýlom ju vyhrali vtedy a teraz sú dva extremne rozdielne svety.

Reagovat
Neutron

ani s tymto sa nestotoznim, nevadi.

Reagovat
p-e-t-k-o

A vtedy bolo nad slnko jasné že niečo podobne sa im v ďalšej sezóne už zopakovať nepodarí, to teraz tiež neplatí.

Reagovat
Neutron

s tymto suhlasit nemozem, ale nema zmysel to pitvat dalej.

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Uwe háže buly

To sice je, ale konkurence letos byla v LM slabá.

Reagovat
p-e-t-k-o

A koho by si považoval za relevantnejšie silnu konkurenciu ako tú čo tam bola? Spartu?

Reagovat
Uwe háže buly

Tak ani jednomu nefandím, ale Barca a Real prostě byli letos špatní, z Itálie na to taky nikdo těžce neměl..

Reagovat
DieryVonry

Slabá neslabá, jejich problém.. o to víc respektu týmu co v situaci, kdy je každej tým slabej zůstane silnej nebo se jím stane.. Startovní čára byla ve skupině CL

Reagovat
Neutron

"o to víc respektu týmu co v situaci, kdy je každej tým slabej zůstane silnej"

toto je co za blbost, prosim ta?

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JohnKoul

PL je nejvíc

Reagovat
p-e-t-k-o

Ani v tom najmokrejšom sne.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Dokázal dobře překopat systém, dodal týmu jistotu vzadu i sebevědomí směrem dopředu, nebál se odstavit oblíbence fanoušků s nulovou přidanou hodnotou pro tým. A navíc to vypadá, že našel oblíbeného soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ukázal, jak moc Guardiola precenovany je

Reagovat
DieryVonry

Neskutečný humor

Reagovat
Ranoth

o pol roka (o rok) bude vyhodeny

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem akoze Tuchel vyborna praca absolutne som mu neveril a myslel som si ze uz vytecie s Atletikom. Ale ukazal ze je vyborny trener. Som zvedavy na prestupove okno koho mu privedia.(myslim si ze dost vela) Potom sa ukaze ci ma alebo nema buducnost v Chelsea. Nezabudnite ale nato ze Chelsea ma aj so sirkou kadra 2najlepsi team v PL. Takze len Tuchelova zasluha ta LM nieje.

Mount uzasny hrac. Neuveritelne Vam ho zavidim Chelsea. Hraci ako Mount,James,Gilmour,Chilvell buducnost Chelsea. Uvidime ako na tom bude Werner,Havertz,Ziyech pretoze nezabudnite dokopy tito hraci stali 160Mega a vykony ci uz pod Tuchelom alebo Lampardom to nic moc neboli.

Reagovat
p-e-t-k-o

Keď by aj tí traja zhoreli na popol, tak Chelsea pod Tuchelom a s hráčmi ktorými momentálne disponuje (ktorych si aj sam spomenul) má na to byť jeden z najlepších tímov v Európe. Pre Romana je 160mil. nič, keď si za 500mil. každý piaty rok kupuje novú jachtu.

Reagovat
Ibelieve

Nemyslím že mají druhý nejlepší tým. Navíc tuším že ostatní tymi včetně City a United se budou snažit po prohranych finále urychlit doplnění a přestavbu týmu.

Reagovat
Remt

A to já bych klidně řekl že pokud zapocitas i sílu lavičky tak druhý nejsilnější tým maji

Reagovat
Kincl

Během tří let vyhráli LM 3 němečtí trenéři

Reagovat
DieryVonry

A loni bylo jen otázkou kterej německej trenér to bude.. Třeba za rok Nagelsman bude čtvrtej.

Reagovat
krupa1919

Kdo by to před rokem řekl, že Tuchel vyhraje s Chelsea LM..

Reagovat
smazaný uživatel

Kto by to teraz povedal ze ho rok vyhodia

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Whitemedia

dost lidí

Reagovat
Salfovic

Abramovič.

Reagovat
Vrana17

Nemaluj čerta na zeď.

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
mesyas

tahle možnost je velmi pravděpdoobná

Reagovat
smazaný uživatel

hovoril som to uz vtedy, ze len nech odvolaju Lamparda, lebo bude problem, no a je to tu, s Lampardom by to bolo kludne 5. miesto v lige a ziadna lm, ale takto ich Tuchel totalne posunul

Reagovat
Miguel19

Hned jak se začalo spekulovat o příchodu Tuchela, byl jsem strašně nasranej. I když jsem byl pro, aby Frank skončil, tak jsem byl proti příchodu Tuchela.

Ten však hned ze dne na den ten tým poměrně jasně změnil. Především pak ve velkých zápasech a hlavně obranu. Ano, velký vliv na tom má rozestavění, nicméně z Rüdigera se stal jeden z nejlepších stoperů v lize a Christensen udělal pod ním snad jedinou fatální chybu. Nakonec i Chilwell si na to začal dost dobře zvykat a vytlačil Alonsa.

I záloha šla dost nahoru. Z Kantého se stal zase Kanté, Kovačič byl výborný a Jorginho v těch zápasech pod Tuchelem hrál vesměs většinou taky slušně.

Největším průserem byla a je ofenzíva. Tam nám prostě hrál pouze Mount. V pár zápasech se vždy přidal Pulisic, Werner či Havertz. Tam to byla velká bída.

Zatím jsme pod Tuchelem hodně nevyrovnaní. Nemůžeme přece přejet Atlético, Real či City, a pak předvést totální žumpu s WBA, Arsenalem či Villou.

Já doufám, že se během přípravy naučíme hrát i jiné rozestavění než to 3-4-3, které prostě proti těm slabším týmům nefunguje.

Jsem zvědavý co předvedeme na trhu. Nečekám raketu jako Halaand.

Jinak za mě odchody: Giroud, Abraham, Alonso, Emerson, Kepa

Reagovat
Ibelieve

To je stylem hry, silnější soupeři sedí více jelikož hrajete v bloku. Když máte tvořit tak na to ten tým není prostě. Do bloku se hraje vždy hůře. Tohle finále si Guardiola prohrál víceméně sám zvolenou taktikou. Na mě teď Chelsea působí jako poharovy tým. V lize ji tolik nevěřím.

Reagovat
Counter

Tuchel stabilizoval defenzivu a na tom teď může stavět. Arteta v podstatě udělal to samé, akorát Tuchel to dokázal po jednom týdnu, Arteta asi tak po roce a půl

Reagovat
oddy

Arteta to udělal během jara, však díky tomu vyhrál i FA cup.

Reagovat
Counter

FA Cup proti City v semifinále se spíš ubetonoval se štěstím. Obrana se zlepšila, ale oproti Tuchelovi to je slabší. Arsenal v takových zápasech přešel do hlubokého bloku a všemi hráči za míčem, zatímco Chelsea presuje, hraje s vytaženou linií a do šancí soupeře vůbec nepouští.

Reagovat
oddy

Jo to souhlas.

Reagovat
oddy

Ale u Artety se asi taky čekalo že na tom bude stavět a moc se to nakonec nepovedlo

Reagovat
Counter

Ono se to těžko porovnává, protože Chelsea má lepší kádr.

Na druhou stranu, ani Arsenal ho nemá tak špatný, aby hrál celou sezonu v druhé polovině tabulky a nakonec zázračně vytáhl osmé místo. Tahle sezona je prostě zklamání a jde to za Artetou.

Reagovat
Salfovic

Kepa, kdo by ho za ty prachy chtěl ?

Reagovat
Vrana17

Systém neměnit. Vyhráli jsme s tím LM (a dostali se z 10 na 4 místo v PL) a staly se nejlepším teamem na světě. To že prohraješ v PL neznamená nic bo tam prohrává pravidelně, každý s každým. Chce to teď team doplnit těmi nejlepšími hráči co jsou, bo si to teď můžeme dovolit (všichni k nám ted budou chtít). Po tom co jsme vyhráli LM. Plus prodat hodně těch průměráků co Chelsea vlastní. Uvidíme co přinese léto.

Reagovat
Uwe háže buly

Mám jeho fotbal rád. Když vezmu, jak se kritizoval v BVB a kdo a jak to trénoval po něm, tak co by za něj asi teď dali..

Reagovat
Salfovic

Už se Pepkovi někdy stalo, aby ho někdo porazil 3x za sebou ?

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

S Olem prohrava 3:4. Vim, ze to neni odpoved na tvou otazku, ale chtel sem to proste napsat

Reagovat
livefan

Klopp v 2018.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Reagovat
p-e-t-k-o

Reagovat
DieryVonry

V prubehu jednoho mesice?

Už se někdy stalo, aby někdo porazil 3x zasebou nejlepší tým světa a stále by to byl nejlepší tým?

Reagovat
SpecialOne

Potřebujeme zabijáka do vápna. Trochu mi ta sezóna připomínala Chelsea sezónu 13/14, hra dobrá, ale žádné jednoduché góly. To se pak podařilo vyřešit Diegem Costou na 3 roky, od té doby je to zase hledání. S falešnou devítkou nejde dlouhodobě vyhrávat, na ty góly se nadřeme.

Reagovat
Counter

Werner nebude všechno pálit navěky.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Salfovic

Stejně jako Torres

Reagovat
Counter

Torres byl starší, po vážném zranění kolene, přišel o rychlost a už to nebyl ten samý hráč. Tohle není Wernerův případ.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Walter_Sobchak

Ale na to by som sa fakt nespoliehal, a ani Tuchel asi nebude chciet inak do zimy poletí.

Reagovat
Counter

Werner je platný i bez gólů. A není jediný, kdo je může dávat. V závěru sezony se začal chytat Havertz, příspěvek se dá čekat i od Pulisika, Zyiecha, Mounta, CHO, a pokud odejdou Giroud i Tammy, tak dojde i někdo nový.

Reagovat
SpecialOne

U něj počítám s tím, že bude nadále hrát z křídla

Reagovat
spider_8

Reagovat
John Obi Mikel

Nejblíž zatím vypadá Lukaku.

Reagovat
Salfovic

Ten mi tedy do toho, co hraje Tuchel, vůbec nesedí.

Reagovat
Salfovic

Chelsea by v létě bohatě stačil jedinej nákup a to Halaand/Kane. Pak by mohla klidně hrát o titul v lize.

Reagovat
Walter_Sobchak

Škoda že ten Haaland nevýde, tomu som fakt veril keby BVB nedá top4. Takto bude ešte problem niekoho kvalitneho zohnať.

Reagovat
Counter

Chelsea má tak našlapaný útok, že kvalitní hráči jako Giroud a Abraham si ani nekopnou a nejspíš v létě odejdou.

Reagovat
Luc-Luc

Proc Tuchel odepsal Abrahama ? Mne se zdal vzdycky dobrej. Podle me je utok to posledni, co chelsea potrebuje posilovat, tam maji vetsi kvalitu nez City

Reagovat
M0rb1D4S

WBA nám v jednom zápase na Stamford Bridge dalo více branek, než jsme inkasovali za celou sezonu v Lize mistrů To je neuvěřitelné

Reagovat
Salfovic

Big Sam morální vítěz LM

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Spasitel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Maximm9

No rozhodne by to nechtelo zaspat prestupak a nejak doplnit kadr aspon o 2 hrace.

Jsem strasne rad,ze se nam letos pres sezonu podarilo vyresit problem mezi tycemi.

Wernerovi verim, ze pristi rok bude promenovat ty jeho tutovky, staci promenit jen polovicku a muzeme hrat o titul.

No a Kai me velice prekvapil, vcera ten jeho vliv a nas vykon mi pripominalo, jak hral v Leverkusenu, treba se kluk nasel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Liquid

si pamatuji jak se tu velké persony tohoto webu vysmívali Tuchelovi už když byl v Paříži, někeří fanoušci Chelsea byli také proti, že věřili modle Lampardově a zase jste byli vedle

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele