Všichni stojíme za trenérem, ujišťuje brankář AC Milán Donnarumma

27.09.2019, 20:14
Aktuality
AC Milán ani v úvodu další sezony nepřipomíná jeden z nejslavnějších evropských klubů a pod tlak se rychle dostal Marco Giampaolo. Rossoneri prohráli tři z pěti zápasů nového ligového ročníku a tisk pomalu začíná spekulovat o další trenérské rošádě, nového kormidelníka se nyní zastal Gianluigi Donnarumma...

Rossoneri začali sezonu porážkou v Udinese, po triumfech nad Brescií a Hellasem Verona následně nezvládli derby proti Interu a včera padli na půdě Turína, přestože po většinu duelu vedli. Zvrat přišel v závěrečné fázi, v rozmezí několika minut se dvakrát prosadil střelec Andrea Belotti a Milánští cestovali domů s prázdnou.

Giampaolo se týmu ujal po loňské sezoně a média už spekulují o možném odchodu, podle některých zpráv by se do bývalé práce mohl vrátit Gennaro Gattuso.

"Taková porážka bolí. Je to temný den a já měl problémy vůbec usnout. Včera jsem viděl tým, který na trávníku nechal všechno, totéž platí o fanoušcích. Musíme jít za trenérem, pracujeme dobře a máme zajímavé představy, kam se posunout. Giampaolo je skvělý trenér. Mrzí mě to, ve čtvrtek jsme odehráli skvělý zápas a nezasloužili si prohrát," domnívá se stále teprve dvacetiletý brankář.

"Všichni stojíme za trenérem. Když máte nového trenéra, nové hráče a nové myšlenky, je trápení se na úvod běžné. Po první inkasované brance jsme vypadli z tempa a na tomhle musíme zapracovat. Kdybychom zůstali kompaktní, byli bychom schopní ukořistit výhru. Každopádně výkon byl pozitivní a dokázali jsme držet míč. Brzy přijde zápas, který bude znamenat obrat v naší sezoně," nepochybuje italský reprezentant.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (49)

Přidat komentář
Kixi Syhimour

Jako Milán nesleduji a Gianluigi má odehránu úctyhodných 147 duelů v lize, ale upřímně jsem čekal, že dnes už bude opravdu skvělý (fenomenální) brankář na to, že odchytal slušnou porci zápasu už v sezóně 2015/16. Prostě jsem čekal, že se fakt posune.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak mě opravte je-li na té úrovni, ale nesoudím tak, například i díky příspěvkům tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Průměrak s velkým hype protože je to odchovanec.

Reagovat
Brandon Walsh

Je stále mladý a už je poměrně zkušený. Nicméně takových je více. Za mě lepší 100% Strakosha a třeba i Cragno nebo Meret.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost

Reagovat
cink

Reagovat
Brandon Walsh

Že Donnarumma je lepší jak Strakosha?

To si nemyslím ani náhodou.

Reagovat
cink

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
El-Pistolero-68

Nejlepsi brankar v Serii A.

Reagovat
sinter

do 21r.

Reagovat
ED91

* v Miláne

Reagovat
sinter

, v AC logicky a Dekic je slaby

Reagovat
Alberto Aquilani

Minulé kolo som si tu prečítal, že už je jednou nohou tam, kde má celý čas nakročené - ku svetovej brankárskej jednotke A včera zas pustil gól, za ktorý by tu všetci brankári z tej TOP 6ky v calciu (ak tu niečo také existuje) dostali strašný výsmech... U neho sa to stále ospravedlňuje vekom, zvedavý som, dokedy...

Reagovat
LesyJePan

Spravil jednu chybu po dlhsom case, ináč nas doteraz držal. Hrubku dokáže spravit aj top brankar, to nemusí nikto ospravedlňovať vekom. Taky Sczeszny nezacal sezonu tiez najlepsie a pustil par lacnych golov. Len sa chytáš stále slamky ked je tu reč o Donnarummovi uz takyrok a minimalne .

Reagovat
10

že má Bertík svoje oblíbence, kde při každý chybě vyleze z kanálu ve stylu "já vám to říkal" je jedna věc, ale psát že spravil jednu chybu po dlhšem čase? vždyť i v tom prvním poločase tam podběhl roh, pak tam naprosto nesmyslně promáchl výběh proti Belottimu, kde to neskončilo gólem jen kvůli jeho dřeváctví...v těhlech věcech je to z jeho strany pořád dost divoký

Reagovat
LesyJePan

Nijaký podbehnutý roh si nepamätám ale budiš, výbeh proti Bellotimu máš pravdu. Len som tým chcel povedať že nás od začiatku sezóny drží, bohužial ten zápas mu fakt nevyšiel ale od zaciatku sezóny ako jediný skúsne prísnejšie merítko. A Alberta neberiem vážne on minulú sezónu tvrdil že Olsen je nad Gigiom

Reagovat
Alberto Aquilani

Zas v čase, keď som to napísal, ten rozdiel medzi nimi bol nulový. Obaja boli schopní vychytať výborný zápas a pak v ďalšom spraviť úplnú volovinu. Olsen sa do konca sezóny zhoršil a pak bol Donnarumma samozrejme lepší.

Problém je, že veľa z Vás tie Donnarummove chyby úplne prehliada. V preview proti Torinu som si prečítal len nadávky na Musacchia, lebo cez neho Belotti vystrelil, ale o tom, že Donnarumma pustil lacný gól ani zmienka.

Ja teda neviem, v čom by mal byť svetová špička a adept na svetovú brankársku jednotku. Jasné, má stále len 20, ale odchytal toho dosť a takýmto tempom môže byť v 27 rokoch už aj "vyflusnutý" (terminologiou statrtitupistov - vyhorený).

Podľa mňa je dobrý len v tom, že je obrovský, zaberie veľkú časť brány, dokáže vytiahnuť wonder save a pár zápasov AC aj vychytať. Dobrý je najmä v tých strelách do hornej časti bránky. Pak má ale brutálne slabiny. Veď nejaký čas nedokázal chytiť loptu po zemi. Jeho hra nohami je absolútne katastrofická, a to pri dnešnej požiadavke, aby brankári vedeli kopať proste neobstojí. Nehovoriac o jeho katastrofických výbehoch na centre, a to nie je len jeden podbehnutý za sezónu.

TOP 5 v lige možno áno, osobne si ale myslím, že taký Strakosha nie je horší, TOP 10 vo svete ani náhodou.

Reagovat
Pipo123

Strakosha patrí k najlepším v SA, tiež si myslím že nie je horší, u Donnu ale rozhoduje národnosť, keby nebol talian tak taký hype okolo neho nie je.

Reagovat
Kaka14

Reagovat
fabec1222

Takže rozvrat z kabiny?

Reagovat
fabec1222

Nesmí chybět: Du na ruma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FIFA 19 říká do pěti let nejlepší brankář světa.

Reagovat
brvno

Reagovat
brvno

Sorry, za double post

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milano uz momentalne neznamena zial nic

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako ty čobole

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Spalovač šancí

A trenér stojí na okraji propasti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10
Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Seydou Doumbia

co to děcko?

Reagovat
juveforever

hmm rozmýšlam kedy malo AC naposledy kvalitného trénera.tuším 5 rokov dozadu Maxa

Reagovat
milanista9

Ne to rozhodně ne. Poslední fakt jako dobrej trenér co trenoval AC je Ancelotti.

Reagovat
10

po Maxovi možná Miha, jinak ty trenéři ani po AC žádnou díru do světa neudělali, spíš naopak...na druhou stranu měli taky horší kádr, než teď Rino s Giampaolem

Reagovat
Recoba Inter

Být AC tak prodám spíš jeho než Patricka a seženu za něj adekvátní náhradu za méně peněz, kterou by mohl být např. Cragno.

Reagovat
El-Pistolero-68

A to proc? Cutroneho jsem mel rad, ale Donnarumma je proste mnohem kvalitnejsi hrac.

Reagovat
Recoba Inter

Z důvodu, že byste za něj mohli inkasovat pořádný balík, což vzhledem k současné situaci dle mě potřebujete.

Ale to beru z hospodářského hlediska, samozřejmě, že bych ho jako klubistu neprodával. Ten má Milan v srdci.

Reagovat
Recoba Inter

Osobně bych ho jako fanoušek neprodával, ale pokud bych dělal pro klub a byl v pozici toho, kdo má moc rozhodnout tak bych byl spíš pro jeho odchod. Pokud se chápeme

Reagovat
El-Pistolero-68

No jak se to vezme. Ja bych ho neprodaval ani jako fanousek, ani jako funkcionar.

Meli se strelit Suso, Calhanoglu, Castillejo a klidne i Kessie. Byt treba pod cenou.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Brandon Walsh

Reagovat
kopajda

co ty pravopisný chyby? čtk už háže laso

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele