Vrchní soud nakázal FAČR odškodnit FK Bohemians za pokutu

10.05.2016, 19:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A Drobiszovi to zničilo kariéru a přitom se nic nestalo

Reagovat
xjert02

Znevažení dobrého jména a "kabela" dopadla úplně jinak. Zajímavý metr. Kamarádšofty, nepotismus a protěžování jsou bohužel nedílnou součástí společenských vztahů v Absurdistánu.

Reagovat
Liquid

od začátku bylo jasné, že FAČR záměrně Bohemku Střížkov poškodil a proto musí přijít velký trest

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumím vůbec ničemu. Bohemians Střížkov byla potrestána za znevážení dobrého jména fotbalu, když poukázala na korupci. Olomouc byla potrestána za korupci, která se neprokázala. Celé to nedává smysl. Buď měla být potrestána jen Bohemka za lživé obvinění, které ano; znamená poškození jména, nebo měla být potrestána jen Sigma. Jinými slovy; buď se korupce neprokázala a Střížkov měl pykat za křivé nařčení, nebo se prokázala a pykat měla jen Olomouc. Zapokutovat a odbodovat oba celky, to je jako by u soudu byl vyměřen postih zloději i jeho oběti.

Reagovat
Liquid

však máš pravdu, to nijak nerozporuju, dle mě měla být za korupci potrestána Olomouc a to nakonec taky byla, jednání FAČRu bylo směrem k Bohemians nefér a neuvážené, ostatně UEFA dala svým způsobem Bohemce za pravdu když potrestala Olomouc zákazem startu v EL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele