Vrátím se, ujišťuje fanoušky Nesta

11.05.2009, 10:10
Aktuality
Alessandro Nesta už rok nenastoupil za AC Milán k soutěžnímu zápasu. Zkušený obránce má dlouhotrvající problémy se zády. Italská média spekulují o konci kariéry, Nesta ale ujišťuje fanoušky, že se brzy vrátí.

"Fotbal postrádám hrozně moc. Je to rok, co jsem naposledy nastoupil do zápasu, nicméně minulý měsíc jsem začal s týmem lehce trénovat," uvedl Nesta Corriere dello Sport.

Milánský rekonvalescent je v Itálii pod drobnohledem médií, která přinášejí rozličné zprávy. Podle nejčernějších scénářů bude Nesta brzy nucen ukončit kariéru.

"Nevím, jestli se vrátím letos, nebo na začátku příští sezóny. Dělám vše pro to, aby to vyšlo už teď, pokud to nepůjde, ať je to co nejdřív," říká 33letý obránce. "Lidi, kteří píší, že se nevrátím, vede jen zlomyslnost."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (57)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste s Milanem dokazes velke veci

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak tech fotbalistu co nehrajou rok je nejak moc....Nesta,Hergreaves,Rosicky...

Reagovat
smazaný uživatel

jojo napsal si 3

Reagovat
smazaný uživatel

Millito

Reagovat
smazaný uživatel

Bouma

Reagovat
herbage

Eduardo

Reagovat
smazaný uživatel

Ashton

Reagovat
Bakary3

Laursen, De la Red, Nistelrooi..

Reagovat
smazaný uživatel

Laursen ? Ved ten odohral celu prvu polovicu sezony..potom to uspechali z jeho navratom a vypomstilo sa im to.

Reagovat
Bakary3

Já vim, spíš jsem počítal už do budoucna, protože si ještě hned tak nezahraje, to i Ruud a De la Red.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha,ok. . V tom pripade aj Joe Cole.

Erik Edman,Kieron Dyer,Diomansy Kamara,Yakubu,Vaughan,Valeri Bojinov,Martin Petrov,Joey Barton,Philipp Degen...atd.

A to je len vyber z PL

Reagovat
Bakary3

No mě to taky připadá, že v PL je nejvíc lazarů

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne vo West Hame,Newcastli a Arsenale to uz prekrocilo medze chapanie fanusikov uvedenych klubov...

Reagovat
smazaný uživatel

Degeň Hráva za B už 2mesiace(kľúčový hráč)

Reagovat
smazaný uživatel

bojinov hraje!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale doteraz bol zraneny a taktiez takmer celu minulu sezonu.

Reagovat
Kaka14

konecne nejaka pozitivna sprava

este keby prisiel k nemu Mexes

Reagovat
sansiro

Super zpráva

Reagovat
GEGE

Super už se na tebe moc těším Sandro.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím pádem se už asi nepotká s Maldinim, což je škoda - dívávalo se na ně pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

v názorech ohledně Nesty jsem hodně skeptický, tahle sezóna ukázala, jak je na něj tým zvyklej a na něm závislej. stoperská dvojice Silva - Nesta by každopádně byla parádní

Reagovat
GEGE

Nevím jestli má Silva kvalitu na to hrát příští rok na stoperu.Radši bych tam viděl Boneru nebo nového stopera.

Reagovat
herbage

Ten Silva už je váš? Já myslel, že to řeší Fifa, protože smlouva s Fluminense byla neplatná a on patří stále Dynamu Moskva

Reagovat
smazaný uživatel

pokud vím, tak se o tom dost mlží, ale pravda je spíš ta, jakou píšeš ty, tzn. ten přestup není úplně doladěný.

Reagovat
herbage

Tak je to něco obdobného jako s Adrianem, ne? Jen s tím rozdílem teda, že Inter mu zrušil smlouvu a Adriano byl volný a Silva podepsal s Fluminese smlouvu načerno. Právo je ale na straně Dynama

Reagovat
smazaný uživatel

hele opravdu do toho moc nevidím, skoro jsem se o to nezajímal. na tohle téma se tady jednou s někým bavil Spanhel a vysvětloval to. spíše bych to viděl jako problém mezi Dinamem a Fluminese o tom, kdo za něj ty kačky od nás dostane. na samotném přestupu se snad nic nezmění.

Reagovat
smazaný uživatel

já mám Boneru hodně rád, ale tam prostě něco není v pořádku. Neberu sice zranění, ale pokud Carlo dává přednost Favallimu a dokonce i Senderosovi, případně všemožně jinak lepí obranu, tak opravdu nevím co si o něm mám myslet.

Reagovat
GEGE

Nevím no je to smolař.Letos při zranění Nesty měl bojovat o místo s Kakhou vedle Paola.Jenže Carlo davál více prostoru Kaladzemu i když byl s formy.Potom Bonera odehrál několik dobrých zápásů ale pak přišla šnůra těch jeho zranění a zase musel od znovu dostat se do tempa a mezítím se dobře sehrál Paolo s Favallim a zase moc nehrál...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale u potencionálního italského reprezentačního stopera bych od Carla čekal větší důvěru v něj. Je pravda, že mu uškodilo zranění a následná souhra Paola a Favalliho, s tím souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

kryštof: Bonera je zraněnej, jinak by včera hrál. Carlo mu letos konečně začíná uvěřit..., už ho jen tak neflákne na pravého beka, když ho chce jednou za čas postavit. letos by hrál pravděpodobně v základu vedle Paola, nebýt těch zranění..., Favalli a ani Kaladze by nedostávali přednost. Kakha měl tragickej podzim a to zranění už ho úplně odepsalo..., podle mě bude mít moc velký potíže se vrátit a prokousávat se zpět do základu.

GEGE: Thiaga si zatím Carletto nemůže vynachválit a několikrát mu vysekl poklonu i Maldini..., jsou to sice všechno reference pouze z tréninku a přáteláků, ale nebude to s ním nejspíš nejhorší..., uvidímě v létě, ale šanci si zaslouží dostat a pokud by se k němu uzdravil Sandro, mohli by jsme mít konečně ošéfovanou stoperskou dvojici. pokud se Nesta nezmátoří, viděl bych jako favorita právě Boneru (už jen proto, že je to pravej stoper, zatímco Thiago hrává v přátelácích levého), případně ještě nějakou tu posilu.

Reagovat
smazaný uživatel

nieco sa pisalo o mexesovi s AS za 16 mega ale neviem ale trebalo bz este aspon jedneho stopera lebo Nesta je top ale otazne je to s jeho zraneniami uz ani neviem kedz odohral celu sezonu bohuzial................problem je ale utok ked hrame na jedneho utocnika tzm je pipo co ma 35 rokov tam treba vzsokeho utocnika ku patovi

Reagovat
smazaný uživatel

počítá se s Borriellem. Ancelotti posledně řek, že je to útočník, kterej když je zdravej, tak nastřílí přes 10 gólů za sezonu a má charakteristiky, které nikdo z našich současných útočníků nemá..., což je pravda. ještě si zalouží šanci..., nicméně bude nejspíš zapotřebí náhrady za Ševu, pokud se vrátí do Chelsea. nejméně 4 čistokrevné útočníky by jsme mít na soupisce měli..., doplnit je může Kaka'.

Reagovat
smazaný uživatel

"Nastřílí přes 10 golů za sezonu" není zrovna dostatečné pro útočníka,který je zdravý - to beru jako samozřejmost navíc v týmu s nejsilnější zálohou v lize..

Reagovat
Tsigi

Borriello byl letos hroznej, neuvěřitelnej palič přes 10 branek by se dostal za předpokladu, že bude kopat všechny penalty. Osobně doufám, že odehraje podzim Carlo si to uvědomí a přivede nekoho jinýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemluvím o jeho hře,ale tak 10 golů je podle mě minimum pro hráče, který hraje před takovou zálohou a je zdravý a o tom by se nemělo vůbec pochybovat...

Reagovat
GEGE

Hrozný rozhodně nebyl.Mě se naopak líbil dokázal podržet míč byl platný při standartkách do šancí se taky dostával jen byla trochu slabší produktivita...Rozhodně bych se ho nezbavoval podle mě je to ideální parťák k Patovi.

Reagovat
Tsigi

Ideální k Patovi by byl dobrej útočník podobných kvalit. Trezeguet, Iaquinta, Amauri jeden pujde z Juve ven a doufám, že k nám.

Produktivita byla hrozná koukal sem se do icq historie a co příspěvek tak Boriello něco zazdil

Reagovat
smazaný uživatel

"přes 10 gólů" neznamená 10 gólů, respektive je to minimálně 11 gólů, které když se sečtou s Patovy řekněme 15-ti (nebo více, páč doufám, že se bude ještě zlepšovat) a tradičním příspěvkem Kaka' (10-15), tak vznikne solidní porce. letos taky nemáme žádného 20-ti gólového střelce, ale v celkovém součtu máme nastříleno nejvíce gólů v lize. kolikrát to může být užitečnější, než jeden 20-ti gólovej snajpr, kterej ale když se zraní, nebo zkrátka není na hřišti - nemá kdo skórovat, protože se mu zbytek týmu nepřiblíží (Inter). o co mi ale hlavně šlo, byly ty charakteristiky - vysoký, silový, pracovitý útočník v našem týmu chyběl a takovej se bude k Patovi náramně hodit. aby to neznělo, že se ho bezbřeze zastávám..., možná vyhoří, koneckonců by to nebylo poprvé, ale jak jsem řek - šanci si zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu "více než deset",ale jde o to, že od takové podpory ze zálohy se dá očekávat,že nastřílí minimálně 15,pokud odehraje slušnou porci utkání - nebo já to alespon očekávám.

Očekávat od útočníka méně než 10 golů se snad ani nedá. Celkově bych od útočné dvojice s tou zálohou očekával alespon 30 golů. Respektive pokud jich 20 vypracuje,nemusí dát ani těch 10 ,

Reagovat
smazaný uživatel

u Ambra se podle mě letos nedá říct, že by to táhl. spíš bych řekl, že se po té loňské skvělé sezoně vrátil do takové té pozice spolehlivého dříče, ale tahoun ? to né..., Ricky měl možná výkyvy, ale například podle statistik je hodnocen jako nejlepší centrocampista ligy. za podzim bych zvolil Rina..., s ním se vítězilo kdykoliv byl na hřišti a naopak prohrávalo, když na hřišti nebyl..., ale je fakt, že chyběl až moc dlouho na to, aby se dal počítat. Pirlo se po tom úděsným začátku rozehrál do své obvyklé formy, takže bych řek klidně i jeho..., obecně ale přecejen asi Kaka'. ten jeho vliv šel letos obzvlášť vidět..., do té naší poslední "superformy" jsme se koneckonců dostali zhruba v době, kdy se vrátil po zranění a o těch statistikách a hodnoceních už byl řeč...

Reagovat
smazaný uživatel

chybná reakce...

Reagovat
GEGE

Já ho viděl v pár přátelácích a nevypadal špatně ale uvidí se teprve jak se předvede v kvalitnější lize.

Reagovat
Tsigi

Massimo Ambrosini začal nový týden tím asi nejlepším možným způsobem, dnes před druhou hodinou ranní se záložníkovi AC Milán totiž narodil syn Federico.

Gratulace. Massimo letos znovu náš nejlepší záložník.

Reagovat
GEGE

Reagovat
Bakary3

Tak gratulace jo, ale jinak tohle nepatří ani do expresek, to by mohly bejt expresky jen o narození dětí fotbalistů.

Reagovat
Tsigi

tak to nečti

Reagovat
Bakary3

Ale tak mě to samozřejmě tak hrozně nevadí, já jen, že takovýhle zprávy by měly bejt na stránkách jednotlivejchh klubů, tady mi to spíš přijde, že redaktor fandí ACM

Reagovat
Tsigi

Minule tady bylo o Del Pierově dítěti. Možná redaktor fandí dětem.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude nejaky Gooner...

Reagovat
Bakary3

Kulínský ?

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Právě od toho jsou ty expresky

Reagovat
smazaný uživatel

až na tu poslední větu...

Reagovat
Tsigi

Kdo podle tebe Gattuso nehrál. Kaká měl hrozný výkyvy. Seedorf je Seedorf(rozepisoval jsem se mockrát). Vychází Ambro, který to táhne dva roky po sobě

Reagovat
smazaný uživatel

u Ambra se podle mě letos nedá říct, že by to táhl. spíš bych řekl, že se po té loňské skvělé sezoně vrátil do takové té pozice spolehlivého dříče, ale tahoun ? to né..., Ricky měl možná výkyvy, ale například podle statistik je hodnocen jako nejlepší centrocampista ligy. za podzim bych zvolil Rina..., s ním se vítězilo kdykoliv byl na hřišti a naopak prohrávalo, když na hřišti nebyl..., ale je fakt, že chyběl až moc dlouho na to, aby se dal počítat. Pirlo se po tom úděsným začátku rozehrál do své obvyklé formy, takže bych řek klidně i jeho..., obecně ale přecejen asi Kaka'. ten jeho vliv šel letos obzvlášť vidět..., do té naší poslední "superformy" jsme se koneckonců dostali zhruba v době, kdy se vrátil po zranění a o těch statistikách a hodnoceních už byl řeč...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele