VRÁTÍ SE LARSSON DO REPREZENTACE?

09.01.2007, 18:38
Aktuality
Henrik Larsson po světovém šampionátu v Německu již podruhé ukončil kariéru v národním týmu, někteří lidé však věří, že od tohoto rozhodnutí opět ustoupí a ještě jednou se vrátí. Jedním z těch nejvíce věřících je trenér švédské reprezentace Lars Lagerback...

35letý Larsson již jednou z národního týmu odešel, po dlouhém přemlouvání se ale nakonec po přímluvě svého syna vrátil a pomohl Švédsku k postupu do čtvrtfinále mistrovství Evropy 2004. V něco podobného Lagerback věří i nyní, i když sám si je vědom toho, že jeho úmysl příliš velkou naději na úspěch nemá.

"Ano, nějaká jednání s Henkem již proběhla. Nemohu přesně říct, o čem přesně se mluvilo, samozřejmě by bylo fantastické, kdyby se Henke rozhodl znovu hrát za národní tým," přiznává námluvy předseda Švédského fotbalového svazu Lars-Ake Lagrell. Následně však hodně krotí optimismus. "Podle mě se ale Henke již definitivně rozhodl."

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*Vincent Blanquinegro

Slončík odchází do Fulneku, chce se mi z toho .... vedení blejt

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

taky se divím, Slončík měl ještě co nabídnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Však to byl nejlepší hráč Baníku na podzim.

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

ať už s tím šetřením jdou do .... žury taky pryč, raška do midtjillandu, to je strašný

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

holt Baník...

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

předtím vlastně vyhodili i Čížka a Látala ....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele