Vittekův stav se lepší, zda se vrátí na zimní přípravu zatím neví

20.11.2007, 13:00
Aktuality
Róbert Vittek se po vážném zranění pomalu vrací k fotbalu. Slovenský útočník si na začátku září poranil koleno a musel se podrobit operaci, v tuto chvíli již tři týdny chodí bez berlí a mohl by být připraven na zimní přípravu...

"Róbert dělá pokroky, od operace se nevyskytly žádné komplikace," pochvaluje si Hape Meier, který dohlíží na Vittekovu léčbu.

"Moje koleno je dobré, všechno jde podle plánu. Doufám, že budu moci pomoci svým spoluhráčům po zimní přestávce, ale ještě nevím, zda budu schopen zúčastnit se lednového soustředění," řekl sám Vittek.

Vittek se zranil v utkání s Chotěbuzí a jeho branky letos Norimberku hodně scházejí. Ve třinácti zápasech se Norimberští ze vstřeleného gólu radovali pouze šestnáctkrát a v tabulce jim patří šestnáctá příčka.

Autor: Tomáš Pavlík / bundesliga.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele