Vím o nabídce z Číny, ale jsem v Torontu spokojený, řekl Giovinco

27.01.2017, 18:58
Aktuality
Dalším hráčem, který by mohl zamířit za lukrativní nabídkou do Číny, je Sebastian Giovinco. Zkušený italský kanonýr momentálně nastupuje za Toronto, odkud však odchod neplánuje...

Giovinco je odchovancem Juventusu, za ten se však dlouho nemohl prosadit, načež se do Turína vrátil až po vydařeném angažmá v Parmě. Ani poté se však natrvalo neuchytil.

Před dvěma lety se tak 30letý útočník vydal do Toronta, kde se okamžitě zařadil mezi největší hvězdy tamní Major League Soccer, loni dokonce zaznamenal 22 ligových branek.

Nyní se začalo spekulovat, že by Giovinco mohl zamířit do Číny, opakovaně se mluví rovněž o jeho návratu na Apeninský poloostrov, sám turínský rodák je ale v Torontu spokojený. "Agent mi řekl, že je na stole nabídka z Číny, tak to probereme s Torontem a uvidíme. Jsem tady šťastný, ale nevím, jaké má klub plány," prohlásil Giovinco. "Určitě se nevrátím do Itálie. Od té doby, co jsem opustil Juventus, nenapadlo mě hrát za jiný italský tým," dodal útočník.

Před rokem byl pak rychlonohý kanonýr spojován se zájmem Barcelony, nakonec však do Španělska nezamířil a nyní zpětně svého kroku nelituje. "Je to pravda, zájem Barcelony tam byl. Ovšem v konkurenci Lionela Messiho, Luise Suáreze a Neymara bych si nezahrál," vysvětlil Giovinco, proč se rozhodl neposílit katalánský velkoklub, jenž měl zájem o hostování.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
fabec1222

Messi ho zničil

Reagovat
smazaný uživatel

challenge given up

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozný příjmení.

Reagovat
Seydou Doumbia

Giovinco hovinko pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Giovinco, semínko, ramínko, pečínko.

Reagovat
Coutinho10

dobre dela...pristi sezonu to snad uz vyjde

jinak zapas v playoff na pude NYC neskutecnej zapas od Toronta

Reagovat
TheMally11

MLS > LaLiga

Reagovat
ondrvo

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
REPLIKATOR

Zájem Barcelony To už více věřím Droppovi a jeho Bundeslize a La Lize.

Reagovat
pistacik11

to uz tu pri kazdej spekulacii budete vytahovat Droppu?? Nevidim, preco by ho nemohla chciet Barca na doplnenie kadra na hostovanie ako ked bol Beckham v Milane, ci Donovan Evertone. Po dalsie je to hrac ktory by v spanielsku hral zaklad v kazdom muzstve okrem Barcy a Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky, Barcelona potřebovala středního útočníka, ne křídlo.

Reagovat
Coutinho10

21:30 Pato zase blíže přestupu do Číny

Alexandre Pato by se skutečně měl co nevidět stát novou hvězdnou akvizicí Tianjinu Quanjian. Brazilský útočník už odcestoval do Itálie, kde jej právě čínský klub na soustředění, a bude tam jednat o podmínkách případné spolupráce. (globo.globoesporte.com)

ten me hodne zklamal...ponorka mu dala sanci a on si zdrhne

Reagovat
pistacik11

Tak ponorka na ňom tiež niečo zarobí. A nezdá sa mi žeby to bol hráč, ktorý by Villarrealu niejak výrazne mohol chýbať, plus plat tiež nebude malý. Aspoň budú môcť priviesť niekoho perspektívnejšieho

Reagovat
Coutinho10

tak par jejich zapasu jsem videl a rozhodne sel nahoru po tom vypadku formy, takze bych spis cekal, ze bude vdecnej a pomuze Villarrealu do LM a ne ze zdrhne do Ciny

Reagovat
smazaný uživatel

Cerni, hnedi, kakaovi a uz i bili Brazilci tam lezou

Reagovat
minoLFC

Pato je skôr kakaovi

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by se líbil v Juve, ale on se asi do evropy vracet nechysta

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele