Vieri pohrozil možným odchodem z Fiorentiny

23.10.2007, 14:12
Aktuality
Christian Vieri se znovu stal terčem zájmu italských médií. Před dvěma roky mnohými odepisovaný útočník nyní odvádí cenné služby Fiorentině a o víkendu jednou brankou přispěl k vítězství 3:0 nad Sienou. Zkušený fotbalista by se rád zabydlel v základní sestavě Violy a v případě neúspěchu by neváhal změnit dres...

"Je mi dobře a pokud mi je dobře, mohu o místo v sestavě bojovat s kýmkoliv. Pokud bych měl trénovat jenom kvůli tomu, abych si pokaždé zahrál několik minut, tak přestanu. Najdu si jinou práci nebo jiný klub," vztyčil Vieri varovný ukazováček směrem k vedení Fiorentiny.

Vieri se loni po dlouhé pauze zaviněné zraněním kolene vrátil na italské prvoligové trávníky a svými výkony v dresu Atalanty Bergamo si řekl o angažmá ve Fiorentině. V renesančním městě má velkou konkurenci, v základní sestavě totiž hrají Giampaolo Pazzini a kanonýr Adrian Mutu.

Fiorentina je po osmi odehraných kolech na vynikající třetí příčce, sám Vieri ale moc dobře ví, že jeho tým má jenom malou šanci na zisk mistrovského Scudetta. "Pro Fiorentinu je to velice obtížné, jsou tu lepší týmy," uvědomuje si Vieri.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
M11

... muze byt rad ze je ve fiorentine... Mutu a Pazzini je dobra volba...

Reagovat
HOST*

Bobo nepyskuj,jak píše M11,může bejt rád že je u fialek a Pazzini-Mutu je správná volba a navíc Vieri už neni zrovna nejmladší ale jestli přece jenom odejde tak at' zůstane v Itálii,pokud možno tak v Serii A

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jít vystřílet záchranu pro Cagliari, Sienu nebo Livorno, ale to asi nikdo nemohl tušit, že vydrží tak dlouho zdravej. Stejně se zase brzo zraní a problém bude vyřešen. Pazzini dá za Fialky pár desítek gólů a pak odejde za pořádný prachy do velkoklubu.

Reagovat
HOST*

jako ten Pazzini mi přijde nic moc,viděl jsem ho v dost zápasech (ME 21,zápasy Fiorentiny) a určitě bych preferoval Vieriho.Mutu,Vieri ti se doplňují dokonale

Reagovat
M11

pazzini ma velky potencial...

Reagovat
HOST*

jj

Reagovat
HOST*marcocruz

Mě nasral že šel do AC

Reagovat
HOST*

vieri nevydrží v jednom klubu ani rok

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele