Vieira nikam nejde

11.05.2002, 16:29
Aktuality
Už pár měsíců se spekuluje o tom, že by mohl Patrick Vieira odejít z Arsenalu. Dokonce se objevily "zaručené" zprávy o tom, že zápas s Evertonem bude jeho poslední a že odchází do Realu Madrid za 30 miliónů liber. Vieira v minulých týdnech odmítl vyloučit možnost, že by mohl odejít, ale po výhře 1:0 nad Manchesterem, která Arsenalu zajistila titul, řekl, že nikam nepůjde. "Moje smlouva platí ještě dva roky. Samozřejmě že budu příští sezónu hrát za Arsenal."

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele