Vidič: To se nám nesmí stávat

03.11.2008, 09:42
Aktuality
Nemanja Vidič vztyčil varovný prst směrem ke spoluhráčům. Manchester United sice porazil o víkendu Hull 4:3, ale hra, kterou se prezentoval v závěru střetnutí, kdy nechal Tigers snížit ze stavu 4:1, by v dalších zápasech měla pramalou naději na úspěch.

"Tohle už se nám nesmí stát znovu," vyslal směrem ke spoluhráčům varování Nemanja Vidič, který vstřelil vítězný gól utkání. V té době ale jen zvyšoval náskok favorita na 4:1.

"Nikdo z nás tomu nemohl uvěřit. Nebudu říkat, že by posledních pár minut bylo velmi těžkých, ale sami jsme se dostali zbytečně pod tlak," uvedl Vidič.

"Takové góly jaké jsme dostávali v závěru, bychom rozhodně dostávat neměli. Není třeba panikařit, ale také je potřeba se nad tím zamyslet, abychom se příště podobných chyb vyvarovali," dodal srbský reprezentant.

Striktně také odmítl, že by Rudí Ďáblové soupeře podcenili. "Věděli jsme, že Hull má dobrý tým. Už letos dokázali překvapit Arsenal a nastřádali dvacet bodů. To o nich leccos vypovídá," řekl Vidič.

Autor: Jiří Fišara / skysports.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

myslim si ze manchester united obhaji titul i v tomto roce protoze kdyz liverpool neumi hrat s tema tymama ktere jsou na poslednich prickach tak to je dost spatne a chelsea ta na to nema proste MANCHESTER UNITED 4 EVER

Reagovat
smazaný uživatel

FUCK OFF MANCHESTER UNITED at se dou vysrat kokoti.......liverpool hral s tottenhamem ty trubko ten mA kvalitni kadr a redknapp ten tym ozivil uvidis jak se mu povede v dalsich zapasech....a tesim jak manchester prijede do tottenhamu...berbatov si ani neskrtne....nikdo z nich si ani neskrtne....

Reagovat
smazaný uživatel

mno tak jako asik jedina trubka jsi tady ty...esi sis newsiml tak Hull tuto sezonu wali a vykony ktere podawa Liverpool tak nejsou Preswedciwi,hodne zapasu wihraly diky timu ze daly z penalty a ta jejich hra neni nicz mocz...Manchester ma weelmi kwalitni tym a berbatov je jeden z nejlepsich nakupu woe ktery manchester udelal...Jediny s cim mas prawdu tak je,ze tottenham zacne tedka walit,ptz maji ted welmi kwalitniho trenera a vyhra na poolem je welmi pozdi...myslim ze souboj o titul powede zase MU a CFC...a united vyhraji...:-)

Reagovat
smazaný uživatel

ty si taky neskrtnes

Reagovat
Devil

Ach jo,dalsi dement. (Turin32)

Nechapu kde se tu posledni dobou berou takovy exoti,to se snad musi nekde lihnout.Kde jsou ty casy,kdyz tu podobnych blbcu bylo pomalu!

Reagovat
smazaný uživatel

to jako ja jo, podivej se o clanek na horu na toho idiot. a podivej se co dela s cestinou

Reagovat
Devil

Ty ne!!! reagoval jsem na Turin 32-mas to tam i napsany!

Reagovat
Fedro

Já nechci nic řikat, ale Manchester prohrál prohrál na Anfieldu 2:1 a to vstřelil gól hned ve 3. minutě. A to by mělo hráče zvednout a už nedát soupeři šanci, místo toho to Liverpool otočil a vyhrál. Manchester bude tendle rok 3-4 a o titul se popere Liverpool s Chelsea.

Jinak Hull opět ukázalo jak dobrý má tým a morálku, škoda že nestihli vyrovnat

Reagovat
smazaný uživatel

O titul se opět poperou Chelsea a Manchester.

Reagovat
smazaný uživatel

City ? s tema bych nepocital

Reagovat
smazaný uživatel

ale kdo tady pise o city... si nejprwe precti..a uvidis...ze o city tu nikdo nenapsal..ani slowo

Reagovat
smazaný uživatel

On je provokuje.

Reagovat
smazaný uživatel

aha...:D:D

Reagovat
smazaný uživatel

hm...to je sice pekny co si tu napsal..a beru to...jenomze..hull nema..tag kwalitni kadr jak pises...bo pulka zakladky..je w hullu..na hostowani...ale i tag to je paradni vykon..od hullu...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, to vymejšlíš sám ? Tak klobouk dolů... frajer

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele