VIDIČ MÍŘÍ DO MANCHESTERU UNITED

26.12.2005, 13:13
Aktuality
Obránce Spartaku Moskva Nemanja Vidič vymění ruskou ligu za anglickou Premier League. Reprezentant Srbska a Černé Hory si mezi několika zájemci vybral Manchester United, který za perspektivního obránce zaplatí částku kolem sedmi miliónů liber.

Vidič ve Spartaku Moskva působí od roku 2004, kdy přestoupil z Crvene Zvezdy Bělehrad. Díky dobrým výkonům neušel pozornosti špičkových klubů a mezi nejvážnější uchazeče o služby čtyřiadvacetiletého stopera se zařadil Arsenal, Liverpool, Manchester United a Fiorentina.

Jelikož Vidič dával najevo, že volbou číslo jedna je pro něj Manchester, jeho přestup závisel na jednáních Sira Fergusona se zástupci Spartaku. Po včerejší dohodě neskrýval manažer United svou spokojenost: "Nemanja je rychlý a agresivní střední obránce. Navíc má pouze 24 let, bude pro tým skvělým přínosem."

Spekulace o přestupové částce se pohybují mezi sedmi a osmi milióny liber, Vidič ještě musí podstoupit lékařskou prohlídku a dohodnout se na podmínkách smlouvy v novém působišti. V Moskvě už ale jsou smíření s tím, že novou sezónu začnou bez něj. "Řekl mi, že chce odejít, otázkou bylo jen kam," pravil ředitel Spartaku Sergej Šavlo.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak nejpravdepodobneji skonci v Interu, Realu zase zbude ho*no

Reagovat
smazaný uživatel

To by nebylo zlé.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono je to proto, ze vam konci Veron po sezone

Reagovat
HOST*sento

dufam ze konecne poriadny stoper lebo Silvestre ma velmi nevyrovnane vykony.Aj tak ManU chyba teraz niekto ako Roy Keane kto ich poriadne "z....t" ked si kazdy robi co chce a hraju chaoticky.Ale vsetko zle je na nieco dobre.Len nech to sklamanie z LM sa neprenesie do domacich sutazi

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem ale vidi sa mi ze Menchester kupuje hracov na mieste nie ako ine klubi..nechcem menovat..(RM CF...)

Reagovat
smazaný uživatel

Pocuvajte nema niekto nejaku dobru stranku na ktorej by boli futbalove videa alebo nejake veci???Naozaj plis ked mate tak mi to kopnite bo sa nudim:)

Reagovat
HOST*

soccerclips.net

Reagovat
smazaný uživatel

oo vdaka

Reagovat
antimadrista

Kdo to je ?

Reagovat
smazaný uživatel

mas to napsany v tom clanku

Reagovat
antimadrista

víš jak sem to myslel

Reagovat
PJ

Taky ho neznam.. ale doufam, že ho brzo bude znát celej svět

Reagovat
antimadrista

Konečně ses taky ozval

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho teda v životě hrát neviděl (nebo si to alespoň neuvědomuju), moc jsem o něm neslyšel (teda opravdu poskvrovnu), takže nemůžu soudit. Doufám, že sir Alex našel novou oporu, která se stane symbolem, stejně jako před několika lety Stam!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ti hovorim ze Vidis je uplne skvely, ked sa chyti tak ani stam na neho nebude mat

Reagovat
smazaný uživatel

To rád slyším...

Reagovat
HOST*yarda

Mrkněte se na skóre Srbska a Černé Hory, zejména na obdržené góly A možná se divit zájmu ManU přestanete. Zrovna Antimadrista by si měl vzpomenout, že jeho Espaňa dala Srbům ve dvou zápasech jeden jediný gól (Raúl )

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele