Většina sázkařů věří v český úspěch

10.11.2011, 15:39
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
Firkraag

Magoři

Reagovat
REPLIKATOR

Vidím to 50 na 50

Reagovat
zelda

Černá hora nás vyklepne

Reagovat
smazaný uživatel

Kde už jsem to jen slyšel? Neříkalo se to před Skotskem i Litvou? To samý tady většina lidí vykřikovala před zápasama Plzně proti Kodaňi, Rosenborgu a někteří i proti Borisovu

Reagovat
Cipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Tak ve Skotsku jsme správně prohrát (rozhodčí nám pomohli)měli a Litva doma už o nic nehrála.Kolik bylo asi těch co práhráli na nás doma s Litvou?

Reagovat
smazaný uživatel

Žádné správné nebo nesprávné prohry nejsou. Rozhodčí prostě odpískal penaltu a tečka. Stejně tak bysme teď mohli nadávat že rozhodčí neodpískal jasný faul na Baroše v pokutovém území. A druhou část tvého příspěvku jsem moc nepochopil...

Reagovat
vanGomm

Tak Ty tečko ještě jednou ta druhá část.Kolik asi penez prohráli lidi co vsadili na nás s Litvou (doma)?Myslím,že se jich vymáchalo dost.Do baráže jsme se dostali díky Rezkově komedii.Sice to účel splnilo,ale bylo to nesportovní.Většinou se takové věci pak stejně někdy vrátí.A klidně se to může stát už nyní v této baráži.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom zápase jsme byli lepší, tak mi tady nepovídej o tom, že jsme měli prohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

věří....Ale nesází na něj

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci vyhrajou baráž a já vyhraju Hyundai

http://apps.facebook.com/hyundaidriver

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele