VERON JEDNÁ S PANATHINAIKOSEM

30.04.2007, 17:11
Aktuality
Juan Sebastian Veron by se během letní přestávky mohl vrátit na evropský kontinent, zájem o jeho služby má Panathinaikos Atény a jeho otec, který za řecký klub hrával v sedmdesátých letech minulého století, již začal vyjednávat o přestupu...

"Jsem v kontaktu s lidmi z Panathinaikosu ohledně Juana Sebastiana. Mluvil jsem s nimi po telefonu a mohu prozradit, že jednání jsou v pokročilém stádiu. Je pravda, že jsme před několika dny dostali nabídku od Panathinaikosu, s jeho technickým ředitele jednám hodně často," prozradil Veron senior.

32letý záložník v Evropě hrával za Lazio Řím, Chelsea, Manchester United a Inter Milán a v tuto chvíli hájí barvy argentinského Estudiantes. V jeho dresu si opět získal důvěru reprezentačních trenérů a je součástí týmu složeného z fotbalistů domácí soutěže, který se připravuje na letní Copa America.

"Se svým synem nyní zvažujeme nabídku, v červnu bude volným hráčem. Mohu říci, že Juan Sebastian by miloval hrát fotbal v dresu Panathinaikosu. Už jsem s ním o možnosti hrát v Řecku několikrát mluvil a řekl mi, že pokud tam někdy přestoupí, bude to jedině do Panathinaikosu. Vím, že se chce vrátit do Evropy a opět hrát v evropských pohárech," prozradil dále otec Juana Sebastiana Verona.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

už jsi domluvil?!

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele