Veríssimo má důvěru, Benficu povede do konce sezony

08.07.2020, 13:56
Aktuality
Vedení Benfiky minimálně pro tuto chvíli vyřešilo otázku trenéra. Minulý týden na lavičce lisabonského klubu skončil Bruno Lage, klub přijal jeho rezignaci a důvěru následně dostal Nélson Veríssimo. Ten bude u kormidla pokračovat a dokončí letošní sezonu...

Veríssimo od roku 2012 pracoval jako asistent rezervního týmu Benfiky, loni v lednu se přesunul k áčku a do začátku července byl pravou rukou Lageho. Tým vedl už v duelu s Boavistou, v tom celek z hlavního města obstál a vyhrál 3:1.

Benfica se na jaře trápí, nevyhrává a její naděje na zisk titulu jsou už jenom teoretické, čtyři kola před koncem je manko na vedoucí FC Porto šestibodové. Přesto nemusí sezonu zakončit bez trofeje, začátkem srpna si to s Portem rozdá ve finále národního poháru.

Veríssimo za několik týdnů své místo uvolní slavnějšímu kormidelníkovi a média spekulují o tom, kdo to bude. Tisk přinesl už několik jmen, mezi nimi jsou Mauricio Pochettino, Jorge Jesus nebo Paulo Sousa.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele