Ventura skončil v Chievu, kam se vrací Di Carlo

13.11.2018, 20:59
Aktuality
Domenico Di Carlo potřetí ve své kariéře povede Chievo Verona. Na lavičce italského celku, se kterým bude bojovat o záchranu, nahradil odstupujícího Giampiera Venturu...

Bývalý trenére italské reprezentace, se kterou nedokázal postoupit na uplynulé mistrovství světa, přitom na lavičku veronského klubu usedl teprve před čtyřmi týdny.

Ventura nahradil klubovou legendu Lorenza D'Annu, jenž po podvodech v účetnictví zahájil s Chievem sezónu se tříbodovým odpočtem, ovšem dokázal zapsat pouze jeden bod.

Ten Chievo shodou okolností vybojovalo o víkendu za remízu 2:2 s Bolognou, ani to však Venturu neodradilo od toho, aby na svoji funkci rezignoval. Vedení klubu sice nejprve jeho krok neakceptovalo, nakonec se však obě strany domluvily na ukočení spolupráce.

Bez trenéra potom veronský celek nebyl dlouho - Chieva se potřetí ve své kariéře ujme Domenico Di Carlo, který svého nového chlebodárce vedl mezi lety 2008 až 2010 a v sezóně 2011/12. Nyní má 54letý kouč dovést poslední celek Serie A k vytouženému záchranářskému cíli.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
Panděvova ofina

Bald from Brazzers?

Reagovat
LeonardoUžoa

Reagovat
smazaný uživatel

Made in Italy....

Reagovat
10
Reagovat
Furia Ceca

"Podle italského listu Corriere Dello Sport je ve hře varianta, že by se záložník Arturo Vidal znovu vrátil do Juventusu Turín. Jednatřicetiletý chilský záložník, který už v Turíně působil v letech 2011-2015, totiž v Barceloně, kam v létě přišel z Bayernu Mnichov, nedostává tolik prostoru, kolik by si představoval. Juve by naopak mohl pomoct zacelit mezeru v kádru, která vznikla kvůli problémům Emreho Cana se štítnou žlázou."

Reagovat
Il Architetto

na hostovačku

Reagovat
pistacik11

To by bolo fajn

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele