Venezuela je bez trenéra, Pekerman vzdal boj s tamním svazem

08.03.2023, 17:02
Aktuality

Venezuelský svaz bude po roce a čtvrt znovu hledat trenéra pro svůj národní tým. Na lavičce reprezentace jihoamerické země už nebude šéfovat José Pekerman, který několik měsíců vedl spory s asociací a vše vyvrcholilo rezignací...

73letý Pekerman v minulosti trénoval Argentinu nebo Kolumbii a do Venezuely se přestěhoval koncem listopadu 2021. Reprezentaci opouští s bilancí pěti výher, jedné remízy a čtyřech porážek.

"Pro asociaci je zásadní, aby všichni, kteří patří do našeho týmu, projevovali maximální odhodlání a výkonnost," stojí v prohlášení svazu.

O odchodu Pekermana venezuelská média informovala od dnešního rána a zkušenému trenérovi podle jejich zpráv došla trpělivost. Společně se svými asistenty údajně už několik měsíců nedostal výplatu, navíc se nedočkal realizace slibů, které při podpisu smlouvy dostal - národní tým se nedočkal rekonstrukce svého tréninkového střediska, do prázdna vyznělo i přání o zavedení juniorské ligy.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele