VELKÝ COMEBACK?

27.10.2004, 20:22
Aktuality
Média včera rozvlnila zpráva, že Pavel Nedvěd, držitel Zlatého míče a bývalý kapitán české fotbalové reprezentace, uvažuje o svém návratu do ní. A to i přesto, že v září poslal na sídlo Českomoravského fotbalového svazu svoji oficiální rezignaci na reprezentační dres...


Rozhodl se tenkrát, že kvůli zranění kolene, které utržil v zápase s Řeckem na Euru 2004 a které mu nedovolovalo plné zápasové vytížení, bude nastupovat pouze za svého zaměstnavatele - Juventus Turín. Svaz se až později přiznal k tomu, že svým mlžením v médiích a naléháním na Nedvěda pravděpodobně jeho rozhodnutí uspíšil.

Nicméně Nedvědův sen, účast na MS, stále žije a tak, alespoň podle německého týdeníku Bild a Nedvědových blízkých spolupracovníků, bude mít svaz možnost napravit, co způsobil. Kapitánova absence v kvalifikaci byla zatím více než evidentní. A nejen herně. Týmu ubližují i neustálé spekulace, zda borci, kteří nastoupili, aby zacelili díru po něm, mají na tento úkol dostatečné kvality. Zatím se zdá, že v lize, která svoji kvalitou nijak v Evropě nevyčnívá a která je pořád ještě zmítaná korupční aférou z konce loňského roku, rozhodně nevyrůstá žádný mladý talent, který by mezeru zacelil. Snad jen monacký Plašil je příslibem do budoucna, ale vzhledem k jeho mládí a momentálnímu zdravotnímu stavu to problém neřeší.

Internacionál Jan Berger patří do té skupiny lidí, která se na návrat Nedvěda dívá negativně. Prý opustil tým ve chvíli, kdy ho nejvíce potřeboval a odešel vydělávat peníze za svůj klub. Ano? Ne? Je tu však i spousta zastánců názoru, že svaz, někteří fanoušci a média nereagovala správně a že Pavel Nedvěd na své místo v reprezentační kabině stále právo má a ta že ho potřebuje. Fakt je ten, že Nedvěd pořád patří k nejlepším hráčům světa a pokud si své zranění doléčí a vyřeší se mnohá nedorozumění mezi ním a příslušnými lidmi, bude pro tým pořád ohromným přínosem. A kdo ví, třeba si konečně splní svůj sen a bude moci od reprezentace odejít tak, jak se na hráče jeho velikosti sluší.

Autor: Petr Kozlíček

Komentáře (25)

Přidat komentář
HOST*BESTie

Hurá, to je dobrá zpráva. doufám že znova bude zářit a bergr s vízkem budou zas jenom slepě závidět a žvanit debility. co tydle dva eště někdo poslouchá.

Reagovat
smazaný uživatel

Já.

Reagovat
HOST*DanielS

Jo tak to souhlasím

Reagovat
Mr.Jindros

off topic : Vizek je vopravdu debil, Luhovy to je borec .....

pokud se Meda vrati moc dlouho to nevydrzel - zadnej charakter ale buhvi co v tom bylo .... i kdyz me je to celkem jedno estli se vrati

Reagovat
HOST*radek

no,je to trapny jak svou karieru ukoncit.ma dat narovinu vede a ne se chovat jak male decko"!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ma decko casto zranene koleno a tlaci na jeho navrat do reprezentace cely narod?Propiraji ho media a slysi o sobe spoustu nepravdivych veci a vymyslu?Asi ne,ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně si nedokážu představit tu situaci, jak by přišel zase do šatny se slovy : " tak jsem si to rozmyslel, Tome, dej mi moji pásku..."

Reagovat
Mr.Jindros

tjn ... na tom neco bude ... ale nebude to takhle doslova a hlavne -> nevis co zatim je , ty zakulisni cachry

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, uvidíme.

Reagovat
HOST*nawri

hehe to je dobry.ale jestli se vrati tak podle mne kapitanem uz nebude chtit bejt.

Reagovat
HOST*

Zas tu vidim klasický český kecy. Nemelte kraviny a buďte rádi, že se Pavel (snad) vrátí!!! A myslim, že Galásek pásku Pavlovi rád vrátí, protože dobře ví, že s Pavlem je šance týmu na MS alespoň dvakrát vyšší!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To nebylo míněno proti Pavlovi, ale prostě by to byla zajímavá situace.

Reagovat
HOST*Mysterius

Prostě touží po slávě a moci. Já to věděl, že se do repre zase vrátí a všichni ho budou vítat s otevřenou náručí. Kéž by mu někdo zlomil nohu.

Reagovat
HOST*

Ty seš, ale debil co? Tak mu nezáviď

Reagovat
HOST*

Ty jsi ale pako!

Reagovat
HOST*

Ne to není pako,to je debil. Mužeme bejt rádi že se snad vrátí. Jen se koukněte jak naši hrajou hrozně a Pavel s Juve válí.

Reagovat
HOST*

Ne to není pako,to je pablb. Mužeme bejt rádi že se snad vrátí. Jen se koukněte jak naši hrajou hrozně a Pavel s Juve válí.

Reagovat
HOST*Luis

Ale jestli sis toho nevšimnul Pavel hraje v klubu vždycky skvěle, jenom v nároďáku má výkyvy formy. Ne pokaždý hraje božsky. A navíc ty poslední zápasy repre byly v rámci možností. Chybí nám levej záložník jako sůl, a to i kdyby Pavel za repre hrál!! Já se zlobit nebudu ať to dopadne jakkoliv!

Reagovat
HOST*Jardel

Všichni víme že Pavla potřebujeme!Nechápu proč Vízek s Bergrem ho takhle kritizují,když už dávno pověsili kopačky na hřebík.A ti blbci co sem píšou takové kraviny,tak tomu nerozumí!Nezáleží na tom kdo má pásku,hlavně ať je Méďa v týmu,všichni ho rádi vezmou zpět,to mi věřte,mají skvělou partu!Galásek mu jí stejně nabídne,ale Méďa si ji nevezme.Tak všichni doufejme že se vrátí!

Reagovat
HOST*nawri

presne tak jestli se vrati pasku si neveme

Reagovat
HOST*dejvi

Myslim si ze se nedved nevrátí a je to i dobre....preju mu vsechno dobry v italii ale ne v repre viva galásek...

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

pavel nedved!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

Forza JUVENTUS!

Reagovat
HOST*pavka

a kdo zvas umi kopnot do balonu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele