Velké zimní šachy?

12.11.2002, 15:47
Aktuality
K velkým zimním přestupům se možná schyluje na anglicko - španělské frontě. O Clauda Makeleleho, který odmítl novou smlouvu v Realu a rád by prý přestoupil jinam, projevil zájem Manchester United. Je pochopitelné, že Real Madrid bude hledat náhradu. A nebyl by to Real, kdyby nepadala velká jména...

Pokud Makelele z Realu opravdu odejde, je prý pro sportovního ředitele Jorgeho Valdana prioritou sehnat za francouzského defenzivního záložníka adekvátní náhradu. Znovu se oprášily staré spekulace o tom, že by Real rád koupil jiného Francouze, Patricka Vieiru z Arsenalu, který je ceněn na 32 miliónů liber. A aby těch velkých jmen nebylo málo, tak je Real ochoten za Vieiru do Arsenalu poslat Luise Figa a navíc osm miliónů liber. Portugalský reprezentant se už několikrát vyjádřil, že by před koncem své kariéry rád stihl pár sezón v anglické Premier League.

Ovšem jsou to pouhé spekulace, na to, jak to skutečně dopadne, si budeme muset počkat až do zimy, kdy se otevře fotbalový přestupový trh. Do té doby se určitě ještě objeví spousta "zaručených" zpráv...

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele