Vela se nedostal do nominace

15.05.2011, 11:52
Aktuality
Trenér Mexika Jose Manuel de la Torre oznámil konečnou nominaci na blížící se Gold Cup. Z širšího výběru se mezi třiadvacet vyvolených nedostal například útočník Carlos Vela, který hostuje z Arsenalu ve West Bromwichi. Nechybějí jiní střelci Javier Hernandez či Angel Reyna, nejlepší kanonýr mexické ligy.

Nominace Mexika na Gold Cup:

Brankáři:
Jesus Corona (Cruz Azul), Alfredo Talavera (Toluca), Guillermo Ochoa (America).

Obránci: Edgar Duenas (Toluca), Ricardo Osorio (Monterrey), Jorge Torres Nilo (Tigres UANL), Efrain Juarez (Celtic), Rafael Marquez (New York Red Bulls), Francisco Rodriguez (PSV Eindhoven), Hector Moreno (AZ Alkmaar), Carlos Salcido (Fulham).

Záložníci: Gerardo Torrado (Cruz Azul), Antonio Naelson "Sinha” (Toluca), Angel Reyna (America), Luis Ernesto Perez, Jesus Zavala (oba Monterrey), Israel Castro (Pumas UNAM), Andres Guardado (Deportivo Coruňa).

Útočníci: Aldo de Nigris (Monterrey), Elias Hernandez (Morelia), Giovanni Dos Santos (Racing Santander), Javier Hernandez (Manchester United), Pablo Barrera (West Ham United).

Autor: Radim Šantrůček / sports.yahoo.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Angel Reyna je záložník, a je nejlepší střelec mexické ligy?

Reagovat
MySch017

Chicharito!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivil bych se, kdyby Carlos po sezóně předal Wengerovi žádost o přestup

Reagovat
afc

Vela nemusi nic ziadat,Wenger ho sam preda.

Reagovat
smazaný uživatel

K*rva ! Hlavne, ze ten Barrera tam je....

Reagovat
FC Porto FC

Vela si ničí kariéru. Měl by jít do Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že Vela si za to může sám. On mohl jít do Boltonu (a oni ho tam chtěli). Tam by dle mě určitě hrál častěji než v WBA. Nechápu proč tam chodil. Slyšel jsem že mu prý šlo hodně o prachy ale nevím co je na tom pravdy. Ale po zkušenostech s Jackem si myslím že by v Boltonu hrál mnohem více než u WBA ale je pravda, že příchod nového kouče mu nepomohl

Reagovat
smazaný uživatel

O prachy mu určitě nešlo, pokud vím, tak na hostování by měl plat stejný jako bral v Arsenalu. V Boltonu by asi stejně nehrál, leda by tam přišel na hostování místo Sturidge.

Především by ale měl pádit někam na jih, hned v létě. On talent má, ale v Anglii je k ničemu. Takhle se jenom zabíjí a to, že vypadl z repre o tom taky vypovídá.

Reagovat
smazaný uživatel

*Sturridge

Reagovat
fantomas

No ještěže tam nešel, to by mě kleplo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Vždyť Vela je lepší jak Hernandez, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

treba je ale on hlavne nedostal ani tu sanci se poradne ukazat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele