Vedle Martina chystá odchod ze Sochaux i Boudebouz

22.05.2012, 10:51
Aktuality
Sochaux se o víkendu zachránilo v nejvyšší francouzské soutěži a vedení klubu může chystat kádr na další prvoligovou sezonu. V týmu už dost možná nebudou opory Marvin Martin a Ryad Boudebouz, kteří touží po odchodu a ambicióznějším týmu.

Martin své úmysly oznámil už minulý týden a nic na nich nezměnil. Podle francouzských médií má namířeno do Lille. "Upřímně říkám, že nevím, kde budu hrát. Kdybych to věděl, tak to řeknu," uvedl Martin.

"Mým cílem je opustit Sochaux. Jsem rád, že jsme se dokázali zachránit a já mohu odejít s hlavou nahoře. Nic zatím není rozhodnuto. Teď se soustředím na to, abych se probojoval do francouzského týmu na Euro," doplnil Martin.

Druhou oporou Sochaux, která touží změnit dres, je Ryad Boudebouz. 22letého záložníka sleduje francouzská špička a také anglické týmy. "Nic není hotového. V Sochaux mám ještě dva roky smlouvu, ale chci odejít," neskrývá Boudebouz.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (74)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Víte někdo víc o tom Ryadu Boudebouzovi?

Reagovat
Filip12

PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je dobře že hned neutíkají pryč z Francie, jako to dřív bývalo, PSG snad tu situaci změnilo a to bude dobře pro celej fr. fotbal, potenciál k tomu je, za pár let možná finále LM... PSG, Lille, Lyon, Marseille.... doufám

Reagovat
honziss

Vůbec jsem nepochopil pointu tvého příspěvku. Nepřijde mi, že by hráči někdy dříve "utíkali" do zahraničí a už vůbec nevím, jak to změnilo PSG?!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přiliv peněz - zvýšení úrovně týmu - ostatní týmy se budou muset víc snažit aby nezaostávali

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri, Ribery, Drogba, Rami... nejlepší hráči vždycky odcházeli za směšný ceny, při tom kolik je ve Francii fanoušků fotbalu je to celkem nepochopitelný... a já jaksi doufám že se to začne zlepšovat... kapiš?

Reagovat
honziss

Francouzská liga ale nemá ambici vyrovnat se Premier League nebo Primera División, aby tam tihle hráči zůstávali. A to z ní právě dělá výjimečnou ligu. Ti hráči, které zmiňuješ, prostě tu ligu přerostli a vydali se za lepším. A jestli si myslíš, že šejci v PSG přinesli užitek pro ligu, tak je to právě naopak, protože vlastně dochází k destabilizaci celého systému Ligue 1. Podívej se třeba na Lille, tam jsou ty současné úspěchy důsledkem dlouhodobé koncepce a rozumného vedení celého klubu, kteří postupnými krůčky dovedli ten tým na vrchol, a to bez nějkých štědrých dotací zvenčí. A pak si jeden šejk řekne, že chce taky klub v Evropě, zabodne tužku v oblasti Paříže a naruší tím celý systém, protože Lille není jediným klubem ve Francii, který dobře a rozumně hospodaří.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a to mě štve že nemá ambice... prostě mi nejde do hlavy proč asi nejbohatší stát Evropy s obrovskou fanouškovskou základnou nemá ligu na úrovni konkurující zbytku Evropy.. a když to nespraví velké investice, tak potom už nic

Reagovat
honziss

Jenže právě díky tomu je ta liga atraktivní. Nechci, aby byla kopií Premier League atp. Líbí se mi, že ji může vyhrát tým, který teprve tři roky zpátky postoupil. Líbí se mi, že tituly vyhrávají týmy, které k nim dospějí koncepcí a rozumným vedením.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Nejbohatší stát Evropy a Francie? Děláš si srandu?

Reagovat
cetto

Oba do Liverpoolu + Mounier

Reagovat
smazaný uživatel

Hodil by se Marvin do live? je to obdoba Xabiho, nebo je spíš podhrot?

Reagovat
Fedro

Já myslel, že Martin je spíš křídlo?

Reagovat
smazaný uživatel

fakt? tak potom moje chyba....nvm proč, ale mám ho jako střeďáka

Reagovat
domingo

AM, RAM, RW, ostry kridlo zvladne, ale radsi doprostred.. on je ale dost univerzalni a klidne si ho umim predstavit na pozici kreativniho CM stejne jako, dejme tomu, te Hazardove. Primarne je ale bud AM, nebo RW do 4-2-3-1, na RW do 4-3-3 je malo primocary.. on je hlavne skvely asistent, neni to prubojny typ kridla

Reagovat
Fedro

Tak to nechápu, do diskuzí se o něm dost psalo jak by se hodil, že Liverpool potřebuju tenhle typ křídla.

Reagovat
domingo

Vsak on ze strany hraje i v Sochaux (napul s AM), jenom proste neni sprintujici agresivni kridlo, je to kreativni hrac.. neni to nahodou to, co Liverpool potrebuje vic nez nejakeho Pitroipu atd.?

Reagovat
smazaný uživatel

takový hráč by se v live určitě neztratil a to ještě ani nevíme co bude nový manažer hrát ... ale pochybuju že bude chtít, pokud má o něho zájem třeba PSG a další se určitě přidají

Reagovat
Fedro

O Pitroipovi teda nevim, to by byla už fakt hrůza. A kreativní hráč, s podobnou vizitkou přicházel i Downing a jak to dopadlo. My spíš potřebujem fakt rychlý křídlo, který pláchne a bude tam sázet centry jak víno.

Reagovat
salami

takže tak trochu Ben Arfa? a je to levák nebo pravák?

Reagovat
Langi

nehodí se, abych tu vykřikoval: "Boudebouz do Lyonu", když na jeho post máme pořád několik hráčů...ale osobně bych ho v týmu viděl moc rád

Reagovat
.13

ja by som vam ho tiez strasne prial a mozno aj Martina(ale toho skor do NUFC )

inak minule som sa ta chcel uz spytat, preco ste vlastne vy pustili Mouniera a je nejaka moznost, ze by sa k vam vratil?( podla mna excelentny hrac, trosku ma aj mrzelo, ze neni v tej nominacii na Euro)

lebo on a Boudebouz by sa vam strasne hodili

Reagovat
smazaný uživatel

Mounier na to neměl, proto šel do Nice a nevím, jestli na to bude mít i teď. Někdo to tu někdy popisoval, typ křídla, který pošle 20 centrů do vápna, kde to 2 krát někdo doklepne a je to gol. Nic pro Lyon. Rozhodně bych jej nechtěl, zvlášť za tu cenu, co bude Nice chtít. A na post Boudebouze je stále Grenier + Gourcuff, takže pokud jeden z nich neodejde, je Boudebouz zbytečný. Jediný, kdo se hodí a sedl by, je Martin, který stejně skončí někde jinde.

Reagovat
.13

dik, ze si mi vysvetlil tu situaciu okolo Mouniera, ja som ho vydel parkrat a dost dobre si to potiahol, nacentorval, presprintoval, aj technicky urobil.

Preto mi to bolo take divne, ze ste ho pustili a okolnosti okolo jeho odchodu mi neboli moc jasne

a nevies nejake vase ciele na leto? lebo by ma celkom zaujimalo, ze co chcete robit s tou obranou a celkovo aj celym timom

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se tu toho popsalo mraky a mraky, pořád nějaké spekulace a nic z toho. Rozhodně stoper (spekuluje se o jistém Leovi z Brazílie, Abdennourovi, Kana-Biyikovi - ten by byl super) a Crisovi poděkovat a poslat ho do Brazílie. Ještě by měl dojít nějaký bek, bo Tondovi je 33, odejde Cissokho zřejmě, pak Koloděj, takže zůstane jenom Tonda s Dabem. Dále Källström zřejmě odejde taky, takže místo něj je údajně vyhlédnutý Corgnet, takže to by byla parádní změna a střední řada by byla vyřešena. Nikdo neví, jak to bude s Bastusem, který možná taky pláchne, ale možná zůstane. Každopádně na křídla jsou 4 hráči, z toho jeden tlustý Briand. Takže křídlo by taky mohlo dojít, ale to už není podstatné, jako obrana, která je neskutečně v řiti.

Reagovat
.13

Obrana: Kana-Biyik, Abdennour by mohli dojst, naviac aj ligu poznaju takze super

ten Leo ak je to ten co si myslim(ma asi 23 a hrava za Cruzeiro, ci Gremio, je tiez dobry kukal som nejake jeho videa ked ho Barca chcela a nejavil sa spatne

Stred a Utok: Ten Corgnet by bol super aj vzhladom na plat Kima a este podla mna niekoho na kraj( lebo aj ked Lisandro vie tiez na kridle, utok je jeho najvacsiou domenou a je to neskutocny zabijak, ktoreho je na krisle skoda)

no akoho by si teda poslal prec? Chris, Kim a?

a posili teda- Corgnet, obranca a tot vse?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo je to ten Leo, taky jsem jej viděl a rozhodně bych jim nepohrdl. Aji střelu má dobrou, takže by to byla dobrá náhrada místo Crise.

Pryč bych poslal Crise, Brianda, Edersona, Mensaha (ten snad půjde). Reálně odejde asi Cissokho, Koloděj, Ederson a Kim. Jinak otazník visí nad Gourcuffem a Bastusem.

Podle mě bohatě stačí Corgnet, stoper a krajní bek za předpokladu, že z předních řad neodejde nikdo

Reagovat
.13

Naviac ten Leo tam aj dost dribloval, co je super aj ked L1 ma kusok ine tempo ako ta ich PartyLiga

Bude tiez sranda kukat ako sa "zapracuva" Umtiti, uz teraz sa tesim a na druhu stranu kusok z ineho sudka dufam, ze Sakho ostane a konecne sa oklepe lebo to je niekedy na past, co urobi(hlavne to s Lille)

a tak snad to leto pekne dopadne a bude to z vasho pohladu iny rocnik ako tento, aj ked sa asi spat vrati OM, ti si nemozu dovolit mat taketo dve sezony, takze to bude tazke(PSG, Lille, MHSC, OM, SRFC, Tolouse, Bordeaux, OL)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak náš Sakho II taky je napřesdržku no , spolu s Koném to je smrt, ostatně jsme mohli vidět v Nice

Reagovat
Langi

pozor...nikoliv v Nice ale na Gerlandu

Reagovat
smazaný uživatel

Nice je skoro předměstí Lyonu, takže to je jedno

Reagovat
Langi

Cris dodrží smlouvu...Ederson, Cissokho, Kolodziejczak a Seguin jsou hotový...Gourcuffa bych poslal pryč a přived Boudebouze ...já osobně chci stopera a nepohrdnul bych ani krajním bekem...zbtyek už maximálně post za post...nemusí pršet, jen když kape...

Reagovat
.13

ja by som u vas dost vela hracov vymenil, minimalne Ederson(naviac zadara a pritiahli ste ho za 17 alebo15), Kim, Chris, mne sa absolutne nelubi ako hra Gomis, takze ten je u mna dost neoblubeny(drevak a iba rychly plus raz za cas sa ukopne a trafi vynkel), dalo by sa pokracovat

s Konem by som nebol moc spokojny tiez

Reagovat
Langi

Ederson odejde zadarmo do Lazia...s tím se už více méně počítá, to je hroznej provar....Cris tu smlouvu dodrží, nebojim se že by odešel...Cissokho půjde pod 10 mega kamkoliv

Na Gomise mi nešahej to dřevo mi neskutečně přirostlo k srdci a nedovedu si představit že kope za někoho jinýho

Jinak Koné je dobrej na lavičku...vedle Lovrena nějakou práci udělá, ale s Umtitim jsou na ránu oba...

Reagovat
.13

prepac, mozno sa ta dotknem ale on neni pre mna futbalista

Reagovat
Langi

Gomis je hrozný dřevo, ale ty důležitý góly co dává...nebo jakym způsobem se projevuje na hřišti...nebo to že mu nedělá problém bejt na lavičce, po tom co třeba poslední 3 zápasy spálil co mohl...tim si u mě získal velký sympatie

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor, Gomis je horký kandidát na vítěze zlatého míče, těch akcí, kdy vykoupal jednou kličkou celou obranu a zavěsil bylo víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak k těm křídlům, on tam je vlastně Bastos, Pied, Lacazette a poslední dobou tam hraje aji Lisandro, takže by to bylo zbytečné posilovat.

Reagovat
Langi

a co ten rumun nebo Mounier Aulas si dá záležet

Reagovat
Langi

to psal frankie když rozmlouval se mnou o případnejch posilách ...pokud odejde pouze Ederson a Kallstrom, tak je Boudebouz zbytečnej...stejně tak je podle mě zbytečnej i Corgnet...protože Gonalons CM uhraje více méně sám a nahradil by tak Kima, s tím že tam jsou za něj kluci z rezervy... vedle něj prostě musí hrát Fofana, bez DM hrát nemůžeme (ty mi možná budeš rozumět), protože Corgnet ani Greniér, což jsou defakto jediný alternativy na CM by nebránili ani kdybys je mlátil...

Reagovat
smazaný uživatel

jak nekdo

Reagovat
Langi

Reagovat
smazaný uživatel

teraz som čital na viacerých portáloch....a vsade sa píse o moznej ponuke Liverpoolu 16 ME za Lovrena...tak som zvedavy ako aulas zareaguje....keby prihodili Coatesa, tak by som to bral všetkými desiatimi...

Reagovat
Langi

četl sem to taky pokud dají 16 mega, tak Aulas neodolá...a byl by vůl kdyby odolal...protože nějaký prachy máme + 16 za Lovrena a můžeme mít klidně Mangu + Kana-Biyika najednou

Reagovat
smazaný uživatel

lovren takovou cenu v zadnem pripade nema (pokud porovnam treba s prestupem cabayeho)... navic posledni dobou mi neprisel zas az tak skvely jako drive, nejak bysme se s timto odchodem vyporadali

Reagovat
Langi

jako 16 je moc...když to porovnáš s tim za kolik se z Francie poslední dobou odchází...jinak je to samozřejmě adekvátní částka, vzhledem k jeho věku a výkonům...ale podle stejný rovnice by třeba Lloris musel stát 30 mega a Belhanda tak 40-50

Reagovat
smazaný uživatel

llorise bych ja osobne nikam nepoustel klidne do 35, pokud bude porad chytat takhle

Reagovat
Langi

já bych si to přál taky, ale jestli někdo nabídne přes 20 tak Hugo půjde...další Benzema se nám už nepodaří, tomu nevěřim, abysme ho prodali za 35 mega a víc...

Reagovat
smazaný uživatel

do 35 mysleno let vic jak 20 za nej nikdo neda

Reagovat
Langi

koukám už nám se pletou roky a miliony...Slepice dávalia 12 a přišlo jim to OK

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň

Reagovat
smazaný uživatel

Na levou stranu do NU

Reagovat
smazaný uživatel

http://en.wikipedia.org/wiki/Alexander_Milo%C5%A1evi%C4%87 jeden z letných potencionálnych posíl do obrany....no neviem ...nepoznám...

Reagovat
smazaný uživatel

ale banan dobry zavesil .. http://www.youtube.com/watch?v=43pOqLV2b-o brankar muchy chytal

Reagovat
smazaný uživatel

a zaujima sa on aj Liverpool ..

Reagovat
.13

dajte im za tu palku Dejana a kupte tohto

podla mna kseft roku by to bol u vas a este mozte aj Kanu kupit

Reagovat
.13

poznam, dobry je celkom, hlavickove suboje ma strasne dobre

naviac to neni len nejaky odkopavac a je strasne aj silovy

Reagovat
smazaný uživatel

to mal byt novy komentar nie reakcia...sory..

Reagovat
Langi

OT: jako případná náhrada za Kallstroma se spekuluje i Balmontovi ...hmmm koukám místo omlazování kupujeme starou gardu

Reagovat
smazaný uživatel

to rovno Aulas môže kúpiť Remimu kopačky aby šiel hrat stopera s Lovrenom...

Reagovat
smazaný uživatel

A stejně by byl náš nejlepší stoper

Reagovat
smazaný uživatel

Ak som sa dobre dočítal tak napríklad Petrič(31) je volný( a jeho plat by sa mal pohybovat okolo 2 ME) a taktiež je volny aj Christian Rodriguez z Porta(26) ..ale neviem ako on je na tom platovo..

Reagovat
Langi

OT: o odchodu Bastose se zatim ani nespekuluje...ale příchod Mouniera, pomalu začíná nabírat na reálnosti, nejenže hráč prohlásil že v létě chce odejít a my máme právo na přednostní odkoupení...ale Nice už dokonce nahodilo i cenu - okolo 3,5 mil. eur...já osobně sem teda čekal daleko víc...pustili sme ho za 2,5 a mit ho za 3,5 zpátky...tomu bych možná i dal

...ale tohle odkupování už jednou prodanejch odchovanců, o kterejch si někdo myslel že neprosaděj, se mi teda krutě nelíbí...takhle si za 2 roky můžeme koupit zpátky Kolodziejczaka až udělá díru do světa někde v Bundeslize ...chtělo by to aby se naše vedení trochu zamyslelo, máme jednu z nejlepších hráčskejch akademií na světě, která by pro nás v těhle těžkejch dobách měla představovat defakto jedinej zdroj posil hráčskýho kádru, místo toho od nás kvalitní odchovanci odcházej zadarmo...jenom tohle léto přijdeme o 3 talentovaný obránce...a Aulasi jesi pustíš Yattaru do Arles na stálo tak seš debil

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně to chce Novilla nastálo do kádru , ale nevím, místo koho, když na hrot jsou už teď de facto tři hráči.

A Mouniera nechci, ledaže by někdo odešel, pak zase bude sedět Pied atd. prostě NE!

Reagovat
Langi

no do útoku jich tam je víc...Yattara hrál v Arles na jaře výborně...do toho Novillo a ještě se vrátí z hostování Belfodil

Btw. naše nabídka za Boudebouze by měla přijít v následujících týdnech

Jinak Lacombe včera defakto vyvrátil, to co Aulas před týdnem a něco řekl, že Lloris a Lisandro jsou neprodejní...náhradou za Llorise už má prý vyhlídnutého Jourdrena z Montpellieru a v případě Lisandra by se prý dobrá nabídka těžko odmítala

Reagovat
smazaný uživatel

Bologna prý za Belfodila nabídla něco kolem 2-4 mega, či kolik. To bych ho spíš aji pustil.

Reagovat
Langi

no víc za něj těžko dostanem, a Yattara má minimálně víc našlápnuto než on, takže bych ho pustil taky...jinak zas abych se celý léto bál o Lisandra, případně o to která "megastár" přijde za Llorise

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele