Vedení mi nechce přivést nového útočníka, stěžuje si Mourinho

09.01.2011, 11:54
Aktuality
Při dlouhodobé absenci Gonzala Higuaína je Real Madrid v problémech, disponuje totiž už pouze jediným hrotovým útočníkem Benzemou. Trenér José Mourinho apeluje na vedení, aby do nové posily ofenzivních řad investovalo, avšak kladného přijetí požadavku se mu nedostává.

Když se znovu do čela Bílého baletu dostal Florentino Pérez, ihned začal spřádat myšlenky na "druhé Galacticos" a přivedl do klubu hvězdy typu Cristiano Ronaldo, Kaká nebo Karim Benzema. Po roce panování pak do svých řad přivedl i hvězdného trenéra, Special One, Josého Mourinha.

Nyní se však zdá, že rozhazovačným úmyslům zatne tipec a to i přesto, že portugalský mág zoufale potřebuje alespoň jednoho nového forvarda. "Máme spoustu skvělých hráčů, ale jen jednoho útočníka a tím je Karim. Doufám, že ještě přeci jen někdo přijde, moc tomu ovšem nevěřím," přiznává Mourinho

Vše také jeho obavám nasvědčuje, jelikož sám prezident Realu Madrid Florentino Pérez se nechal slyšet, že žádné velké utrácení rozhodně neplánuje a svým následným prohlášením zřejmě uhasil veškeré Mourinhovy skryté naděje. "Žádného útočníka nepřivedeme. Nechystáme se podepsat nové hráče," tvrdí šéf Realu Pérez.

Autor: Marek Ustohal / goal.com

Komentáře (478)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele