Věděl jsem, že nezůstanu v Chelsea, řekl Thorgan Hazard

13.11.2016, 12:00
Aktuality
Thorgan Hazard před čtyřmi lety zamířil za svým bratrem Edenem do Chelsea, za londýnský celek však neodehrál jediný zápas a pořádně o sobě dává vědět až v Mönchengladbachu. Sám nyní s odstupem času uvedl, že věděl, že jeho budoucnost nebude na Stamford Bridge...

Zatímco Eden Hazard na sebe upozornil v dresu Lille, mladší bratr o sobě dal vědět rovněž ve Francii, konkrétně tehdy ve druholigovém Racingu Lens, odkud odešel do Londýna.

Prakticky okamžitě však belgický reprezentant zamířil na dvouleté hostování do Zulte Waregem, odkud se k Blues vrátil jen na skok, aby znovu odešel do Gladbachu.

Kmenový hráč "Hříbat" nyní s odstupem času uvedl, že věděl, že jeho budoucnost nebude v Chelsea, neboť potřeboval pravidelně hrát. "Věděl jsem, že po svém příchodu nezůstanu v Chelsea. Byla to pro mě skvělá příležitost, potřeboval jsem však hlavně pravidelně nastupovat," řekl Thorgan Hazard. "Kdybych ale neukázal potenciál, Chelsea by mě nepodepsala," myslí si. "Nejdu po stejné cestě jako Eden, snažím se však postupně zlepšovat," dodal Hazard.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (500)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele