Ve Zbrojovce sáhli k dalším změnám

17.06.2011, 20:42
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
Didier Drogba

Reagovat
Liquid

Mr. Proper čistí čistí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Generační výměna na funkcionářských postech a z gruntu. No jak jinak, Zbrojovka si nemůže připouštět nic jiného, než okamžitý návrat do GL.

Reagovat
smazaný uživatel

C'mon, je to ostuda že nejste v první lize, tak se koukejte vrátit

Reagovat
buba

Hmm a najednou to jde! Pánů Večeři a Jarůška si vážím, ale myslím, že sami cítí, že to z jejich strany poslední dobou bylo špatné.

Wágner jako trenér je skvělá volba - mladá krev, brňák, dostatečně razantní, chce hrát ofenzivní fotbal s mladými hráči. Doufám... věřím, že mu to vyjde.

Jedině Dostáleka na postu sportovního ředitele nepovažuju za nejlepší řešení. Tam by měl být někdo už s manažerskými schopnostmi a zkušenostmi. Takhle mi přijde, že ho prostě hodili do vody, i když ví, že neumí plavat. Ale snad tam bude odvádět dobrou práci, moc bych mu to přál.

Závěrem otázka - co je lepší? Chodit se dívat na ofenzivní fotbal a vítězství ve druhé lize, nebo hnusnou zakopávanou s věčnými prohrami v první? Já mám jasno

Reagovat
AjaxFans

No druhá liga taky není sranda.Však uvidíte.Ale čistka vám asi pomůže

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud tam bude Pros, tak nemají šanci na nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to dobrý začátek.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele