Ve Sportingu jsem velmi spokojený, hlásí Capel

24.10.2011, 12:55
Aktuality
Diego Capel měl velmi dobrý nástup do španělské nejvyšší soutěže, s postupem času ale nenaplňoval velká očekávání, nedokázal se udržet ve španělské reprezentaci a ztratil místo v základní sestavě Sevilly. Tu také před letošní sezonou opustil, mladý křídelník přestoupil do lisabonského Sportingu a tento krok si hodně pochvaluje.

"Sevilla je pro mě uzavřenou kapitolou. Sporting vynaložil velké úsilí, aby mě získal a já zde našel ideální místo, kde mohu pravidelně hrát. Nechovám nenávist k nikomu v Seville, to rozhodnutí bylo pro dobro všech. Španělská liga je nejlepší na světě, ale rovněž portugalská je hodně kvalitní. Jsem zde, abych ve skvělém klubu vyrostl ve skvělého hráče. Ve Sportingu jsem velmi spokojený," hlásí Capel.

Capel nastupuje v Lisabonu pravidelně a na svém kontě má i jednu branku. Jeho kontrakt obsahuje výkupní klauzuli ve výši třicet milionů eur a rád by se dostal na takovou úroveň, aby někdo byl ochoten tuto sumu zaplatit. Důvod je jasný - znamenalo by to, že se dostal do skvělé formy a byl by tak reálný jeho návrat do národního týmu.

"V průběhu týdne se o tom hodně mluvilo. Pokud ta šance přijde, bude to fantastické. Ale pro tuto chvíli se soustředím jenom na výkony v klubu," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Čakal som od neho vyžšie ambície ako Sporing.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hodně se zastavil ve vývoji..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je ešte relatívne mladý, skúseností má dosť, ale ten jeho prestup nepochopím, pravdepodobne tam boli nejaké nezhody s vedením.

Reagovat
Biozdenda

tak v Lisabonu se vždycky hrál dobrý, rychlý a krásný fotbal. Mě by nevadilo odehrát tam celou kariéru třeba

Reagovat
kubys

OT: http://tynipic.com/images/viu1319445778c.jpg

Hmmm, ten popisek u fotky.

Reagovat
kubys

Jinak Capel mi nikdy nepřišel nijak extra výjimečný, spíš se u něj ten hype způsobil tím, že vyletěl jako velmi mladý. Navas je pro mě přeci jen trochu jiná káva.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Sportingu hraje ale solidně viděl jsem teda jen 2 zápasy EL, ale v obou hrál velice slušně, rychlej, dravej fotbalista, do portugalský ligy jak dělanej

Reagovat
smazaný uživatel

Ja videl i nekolik ligovejch, a je vzdycky nejlepsi na hristi. styl sportingu mu sedí. myslim ze prestup to byl spravnej a pomohl mu, urcite ma na to jeste vyrust.

Reagovat
cristiano.K.

bude tam hvězdou ligy a snad ho to nakopne. Dneska musej vyhrát!

Reagovat
FC Porto FC

jsou tam větší hvězdy

Reagovat
cristiano.K.

samozřejmě,ale v top 10 bude

Reagovat
FC Porto FC

to jo no

Reagovat
smazaný uživatel

Sporting by ted mohl zautočit i na portugalskou ligu

mě ten tým připadá sympatický

Reagovat
FC Porto FC

Jo tak Capel si to ve Sportingu celkem dává pomohl mu odchod ze Sevilli. Jestli Sporting dneska vyhraje tabulka bude pěkně našlapaná

Reagovat
smazaný uživatel

no 30 mega euro za nej rozhodne nikdo neda..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele