Ve Španělsku se nepočítá s diváky, dokud nebude vakcína

07.09.2020, 20:39
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (30)

Přidat komentář
DieryVonry

Messiho už ze stadionu fanoušci neuvidí

Zboural bych tribuny na všech stadionech, Ať se dívají lidí z okna

Lepší jak jestřábí oko

Reagovat
smazaný uživatel

Co pak hrat, ale mozna rozlucku pred prazdnou tribunu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pro zakoupení vstupenky předložte očkovací průkaz.

Reagovat
Pasha

Podle ní by si společnost měla zvyknout již zařazovat covid mezi běžná infekční onemocnění a přistupovat k němu, v případě že jde o lehký průběh, jako k běžné chřipce. Vyležet se tedy a brát léky na snížení teploty a proti bolesti.

Kiežby sa túto pravdu odvážili povedať tisícky lekárov na celom svete

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Vakcína je už aj teraz Dokonca aj vakcíny Avšak nie sú poriadne známe vedľajšie účinky z dlhodobého hľadiska (vakcíny sa bežne testujú niekoľko rokov, dokonca aj 10-15 rokov), trvácnosť protilátok (budú sa ľudia musieť preočkovať každý polrok, rok, každé dva roky?), efektivita účinku (s vakcínou nedostane Covid alebo budete mať len mierne príznaky?). Plus, nikdy človek nevie, kedy a do akej miery môže koronavírus zmutovať, takže aj účinná vakcína môže stratiť svoj účinok alebo účinok môže byť znížený.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Hned jak bude k dipozici, tak si jí bodnu přímo do mozku.

Reagovat
Csaplárova past

Náboženství čekají na svého Mesiáše tisíce let, výroba vakcíny proti chřipce trvá až 15 let, Těch 5 nebo 10 let tady bez pořádného fotbalu snad vydržíme

Reagovat
ratusek

Tak to je podpásovka nechat se očkovat nevyzkoušeným balastem ale ono to k tomu směřuje, povinné očkování pro cestování, návštěvy uzavřených prostor atd atd a byznys pofrčí

Reagovat
veikko

Nakonec možná ta nevyzkoušená vakcína zničí zdraví více lidem než samotná ta nemoc.

Reagovat
Kiwi-21

To je asi dost pravděpodobné

Reagovat
veikko

Asi nejhorší část vyjádření Tebase je tato: "Premiér dnes řekl, že s očkováním by se mohlo začít od prosince, to bude klíčové datum. I jiné vlády ohlašují vakcíny a snad to bude začátek konce tohoto zlého snu pro globální společnost,"

Já bych naopak řekl, že to teprve může být začátek zlého snu. Ačkoliv chápu, že Španělsko si prošlo o dost horším průběhem než Česko. Objektivně to ale nebylo závažností té nemoci, ale nekonečnou debilitou španělské vlády.

Reagovat
Kiwi-21

Tak já beru tak že Covid je opravdu další druh chřipky a nic jiného, takže to vše okolo covidu je nejenom přehnané ale kontraproduktivní

Reagovat
janinho

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam za sa ti na ten futbal radšej vyseru to by si rýchlo zmenil názor

Reagovat
pobody's nerfect

Pitomost, asi by neprošel návrat k normálu, ale nějaká omezená návštěva, třeba jako u nás, by nebyla nijak výrazně nebezpečná

Reagovat
Figi

Takže na dalších deset let bez diváků .

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
patas92

Looks like Barça socios (members/owners) will fall short of getting the 16,500 signatures needed for a vote of no confidence against the board. Maybe we need a vote of no confidence against the Barça socios.

co na to říct...

Reagovat
alcantara

Aka krajina, taky premier, aky socios, taky klub.

Reagovat
smazaný uživatel

... cirkus.

Reagovat
DreamTeam

No nezbývá než doufat, že až ty očkovací nesmysly budou připraveny, nenapadne ty naše debilky ve vládě něco jako povinné očkování.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze to bude povinne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele