Van Persie vyhlíží souboj s Tottenhamem

21.12.2007, 09:10
Aktuality
Štědrý den je sice až příští týden, útočník Robin van Persie by ale nejraději začal nadělovat dárky již v sobotu. Na Emirates Stadium se zítra bude konat derby nesmiřitelných londýnských rivalů Arsenalu s Tottenhamem a nizozemský fotbalista se již nemůže dočkat úvodního hvizdu...

"Když potkám fanoušky na ulici, říkají mi, že zápas s Tottenhamem je tím, který po nás chtějí vyhrát. Pro tyto lidi to znamená strašně moc a je to vidět na tréninku nebo když nakupuji. Nezáleží na tom, kde jste, všude se mluví o tomto zápase. Znamená to strašně moc," prohlásil uzdravený Van Persie.

"Vše doprovází speciální atmosféra, v tomto ohledu je to podobné jako zápasy s Chelsea nebo Machesterem United a to mám rád. Zkrátka miluji hrát v těchto zápasech, fanoušci prožívají každou akci. Je skvělé být součástí toho všeho," dodal nizozemský reprezentant.

Favoritem sobotního utkání bude Arsenal, v jehož prospěch hovoří i bilance pod manažerem Arsenem Wengerem. Ten má na Spurs úspěšný recept a z 26 zápasů odešel jeho tým poražen pouze jednou. V šesti z těchto duelů se a hřišti objevil i Robin van Persie, který ale zatím čeká na svou premiérovou trefu do sítě odvěkého rivala.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Devil

Doufam ze i na dale svoji premierovou trefu nezaznamena a bude minimalne remiza. A Man. Utd. vyhraje doma s Evertonem a bude se pres vanoce vyhrivat na spici tabulky .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to já doufám, že Arsenal vyhraje a Everton potvrdí svou současnou formu a nějakej bodík z Manchestru. Ale nevim, nevim, přece jenom je to derby a tam není nikdy nic jasný. A druhej zápas je zase Man.Utd. je doma dost silnej. Takže to skončí přesně naopak, než bych si přál.

Reagovat
Devil

Jo jo mas recht ,tak uz to nekdy bejva , ze je to nakonec uplne jinak jak bych si pral ! Mam radej Arsenal nez Tottenham , ale na ukor Man. Utd. budu fandit Tottenhamu ! Chapes

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsme na tom podobně. Já taky nic proti Man.Utd nemám, akorát je to největší soupeř Arsenalu v boji o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

já myslim že zápas Arsenalu se slepicema je vždycky jasnej předem čekám tak 4:0 :)))

Reagovat
Devil

Uvidime , ale asi to tak bude ! Akorad ten vysledek nebude tak jednoznacnej !

Reagovat
smazaný uživatel

Jako minule,předminule a předpředminule....

na shit hart lane musej proste pochopit ze v londyne je jen jeden klub-Arsenal.

Tudle sezonu budem hrat se spu*s este v CC to bude super rozsekat slepice 4krat za sezonu,to je lepsi jak čtvrtlibrák,hranolky a cola

Reagovat
smazaný uživatel

Gunners my jim nakopeme ty jejich slepičí zadky

Robin van Persei 2 góly

Rosický 1 gól

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele