VAN PERSIE LETOS DOHRÁL

24.01.2007, 10:53
Aktuality
Pro Robina van Persieho letošní sezóna skončila. Nizozemský útočník Arsenalu si v utkání proti Manchesteru United zlomil zánártní kůstku a mimo hru bude šest až osm týdnů. Další měsíc pak bude trvat, než opět získá zpět fyzickou kondici a zvykne si na míč...

Van Persiemu tak bude podle posledních zpráv trvat minimálně dva a půl, ale spíše tři měsíce, než bude stoprocentně zdráv. Tou dobou budou do konce Premier League chybět jenom tři týdny a těžko očekávat, že by se během nich stihl dostat zpět do formy.

"Je to velká škoda, Robin měl fantastickou formu," lituje ztráty jednoho ze svých klíčových hráčů manažer Arsene Wenger. Právě on je přitom spoluviníkem Nizozemcova zranění. 23letý fotbalista si v průběhu minulého týdne poranil kotník a do utkání proti Manchesteru United původně vůbec neměl zasáhnout. Wenger ho pro případ nouze posadil alespoň na lavičku a v 67. minutě ho nakonec poslal i na hřiště. Van Persie se sice odvděčil vyrovnávací brankou, při zakončení si však zlomil zánártní kůstku.

Robin van Persie až do této chvíle prožíval skvělou sezónu. Se třinácti brankami byl nejlepším střelcem Arsenalu a v říjnu se také dočkal své premiérové trefy za národní tým.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*

Škoda, pro Arsenal to bude velká ztráta!

Reagovat
Pharrell

jj,mas pravdu

Reagovat
HOST*Owca

kua to je pěkně na pytel.....newím jestli Adebayor dostatečně zaskočí...

Reagovat
smazaný uživatel

Nezaskočí, hraje dost a ani zdaleka se tolik netrefuje.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

zatím nejlepší hráč Arsenalu ... velká ztráta

Reagovat
HOST*sweet

Za něj snad není ani náhrada

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele