VAN NISTELROOY CHCE ODEJÍT

15.07.2006, 00:10
Aktuality
Nizozemský kanonýr Ruud van Nistelrooy už s velkou pravděpodobností nikdy neoblékne dres Manchesteru United. Manažer Alex Ferguson potvrdil, že 30letý fotbalista požádal klub o uvolnění.

"Čekám ještě na vyjádření výkonného ředitele Davida Gilla, ale Ruud van Nistelrooy řekl, že by chtěl z klubu odejít," prohlásil Ferguson po příletu na soustředění do Durbanu v Jihoafrické republice. "Byl o něj zájem v Bayernu Mnichov a Realu Madrid," dodal šéf Rudých ďáblů.

O bavorském velkoklubu se spekulovalo již během mistrovství světa, v posledních týdnech se ale do popředí dostal Real. Již před pár dny španělský deník Marca informoval, že se kluby údajně dohodly na odstupném 15 miliónů eur, nizozemský De Telegraaf dnes doplnil, že Van Nistelrooy podepíše tříletou smlouvu. V Manchesteru je zatím vázán do roku 2008.

Za pět let na Old Trafford nastřílel úctyhodných 150 branek a stal se modlou fanoušků, v závěru minulé sezóny se však stále častěji objevoval jen na lavičce náhradníků, když jej ze sestavy vytlačil Louis Saha. Důvodem ale spíše než pokles formy byly neshody s Alexem Fergusonem, který s podobným vypořádáním se s neposlušnou hvězdou nemá problém. David Beckham nebo Roy Keane by mohli vyprávět...

Autor: Petr Starý

Komentáře (69)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kua ale uz me sere...on odhani ikony tymu ..asi uz je senilni ci co, protoze tohle si nedovedu vysvetlit

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvedavý jak tohle dopadne...

Reagovat
PJ

To sme dva. Já sem se ho dlouho zastával, pořád sem si řikal, že přecejen něco dokázal, tak snad ví, co dělá. Ale vyhnat takovýho šutéra, to mi fakt hlava nebere..

Reagovat
smazaný uživatel

s tebe uplně kape jak mas nistelrooye rád.... jako jo je to borec ale nevim no kdo se potavi Fergimu tomu se zle vede.... a to že už to klub stálo Bechema Keana ted Nistelrooye ... to samo o sobě je duvod k zamyšlení jestli už není náhodou čas vyměnit kouče.... nevim no....

Reagovat
HOST*Real

Ještě si zapoměl na Stama.

Reagovat
smazaný uživatel

sem ho tez mel vcelku rad ale od doby kdy vyhnal beckhama me celkem sere....neco dokazal, uz je tam dlouho tak at uvolni misto nekomu jinemu..kazdemu musi byt jasne ze vys uz nemuze tak nevim na co tam cekaji...muj typ je, jestli tam teda bude jeste takych 5 roku, ze se pohada s rooneym kery tez odejde

Reagovat
smazaný uživatel

Roonyho povaha k tomu vybízí vubec bych se nedivil...

Reagovat
smazaný uživatel

prave.....to je tez taky buldog jak keano..ale to uz tam doufam ferguson nebude

Reagovat
smazaný uživatel

ten chlap je nesmrtelný.... tomu by se neubránil ani Ronaldino a kdyby měl pindy letěl by taky....

Reagovat
smazaný uživatel

fergie by vyrazil i peleho kdyby ho mel v tymu a mel by nejake kecy

Reagovat
smazaný uživatel

ale na druhou stranu je to i smutne mě nepříjde že by chtel RUUUUUD někdy pryč....

Reagovat
smazaný uživatel

uz asi chce..ale zas + pro man u ..to je posledni chance jak z neho vytriskat lovky...

Reagovat
Shevchenko

--------------------v.d.Sar-----------------

Neville---Ferdinand---Silvestre---Heinze

---------------------Senna-----------------

Giggs(Fletcher)---------------------Simao

----------------Scholes(Park)-------------

--------------Torres---Rooney------------

lavička: Steele,Evra,O'Shea,Vidič,Park,Fletcher,Saha

C.Ronaldo > Real Madrid

van Nistelrooy > Real Madrid

Howard > Everton

Fortune > Bolton

Senna < Villareal

Simao < Benfica

Torres < Atlétiko

Reagovat
smazaný uživatel

van der sar

neville ferdinand vidic heinze

ronalo smith(podle zraneni) richardson giggs

torres rooney

lavicka:brown, evra, silvestre, saha, o'shea, park, fletcher

Reagovat
HOST*Real

No kéž by ti vyšel ten C. Ronaldo do Realu.

Reagovat
Shevchenko

Abbondanzieri jde do Cetafe

Reagovat
HOST*

nepíšeš náhodou články ProFootballu?

Reagovat
smazaný uživatel

Máme další šanci. AC nehraje poháry, v lize má velké manko a Galliani, který to celé brzdil, je na dva roky mimo hru.

Reagovat
sansiro

Galliani je mimo pouze na rok. Milán bude hrát s největší pravděpodobností pohár UEFA. Vedení AC dnes zdůraznilo, že udrží Pirla, Gattusa a Kaká!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Šanci jste nikdy neztratili, záleží kolik můžete dát. Pořád máte jméno, i když za poslední roky trochu špinavé ( jako 3. nejlepší klub světa po Barce a Slavii někoho klofnete ). Podle mě potřebujete jedno - přilákat jedno opravdu super jméno, pak bude mnohem snažší nalákat další...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jméno asi máme, když jsme nejlepší klub v historii, i za posledních 10 let. Většina hráčů k nám chce, ale brzdí to jejich kluby.

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, že se jich zase tolik tlačí, aby šli k vám. Mám z toho takovej pocit, že si každej uvědomuje, že nutně potřebujete nějakou velkou posilu ( resp. posily ), ale nikdo nechce bejt tim prvním, protože na něj bude ten největší tlak. Jinak jména co máte už jsou dost často za zenitem nebo teprve na prahu kariéry...

Reagovat
smazaný uživatel

At už Kaká odejde z toho škaredého italského fotbalu pěkně na pyrenejský poloostrov.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Už je v té Valencii?

Reagovat
HOST*Real

Myslim, že ještě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ale téměř

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem právě myslel, že vůbec, ale na Marce už je v příchodech

Takže gratuluji, vypadá to na 8 Španělů v základu

Reagovat
Radin

dneska žádné new zprávy:-((kam ještě chodíte na weby?

Reagovat
HOST*Real

www.primeradivision.cz

www.efotbal.cz

Reagovat
Radin

díky,ty jo dnes ani jeden článek zatím:-((

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
Shevchenko

Pro upresneni toho ze se vam nezda rozsudek ve prospech AC, Milan byl souzen jinak nez Juve, Viola a Lazio. Taky kazdy klub mel uplne jiny problem. Milanu bylo za minulou sezonu strzeno 44 bodu, tak si to prepocitejte na pocet "domluvenych" zapasu a zachranili se o 11 bodu jestli dobre pocitam. Juve vyfasla mimo jine pokutu 80.000 eur. Za sampionat 2005 byla hozena na posledni pricku proto neziskala scudetto a v podstate 2006 nehrala- to na vysvetleni proc sly pryc tituly. Viola a Lazio byly hozeny na posledni misto az za sampionat 2006 proto taky maji trochu mensi tresty. Lazio ma jeste flastr 40.000 eur. Milan ma 30.000.

V pristim rocniku bude v A- ascoli, atalanta, cagliari, catania, chievo, empoli, inter, lecce, livorno, messina, palermo, parma, reggina, roma, sampdoria, siena, torino, treviso, udinese a milan *sestupujici letos se tedy zachranili.

Do Champions jde Roma, Inter, Palermo a Chievo. V Uefe bude 1.Parma, 2.Livorno *budou hrat na stadionu Parmy, 3.Empoli * nepozadali si ale o licenci pro pohary nebo Milan*pokud jim nezamitnou zadost nebo Udinese * licenci maji.

Rozsudek- Juve- jelikoz doznali chyby z predchozich sezon a vedeni bylo nahrazeno novym neposkvrnenym, skoncila Juve "jen" v Serii B s penalizaci.

-Lazio- obvineni jen v jednom zapase ale B jim byla prisita spise za chovani vedeni.

-Viola- obvinena z cele rady prestupku, ale trest byl mirnen proto, ze sam klub byl hodne postizen "nespravnymi" posudky rozhodcich v jejich zapasech.

-Milan- klub nemohl byt poslan na posledni misto v klasifikaci z duvodu odlisneho jednani narozdil od Juve nebo Lazia a violy. Museli dostat jen mensi penalizaci.

Juve dal patrne vyleti z prestizniho G-14 protoze bude pravdepodobne vice jak rok mimo nejvyssi ligu.

Hraci klubu, prognozy na budoucnost v klubech- Del Piero 100%,Vieira 10%, Ibra 20%, Buffon 20%, Thuram 30%, Treza 30%, Emerson 10%, Cannavaro 0% , Paja 90%, Camoranesi 10%, Zambrotta 0%

Dida 100%, Shevchenko-, Stam-, Kaladze 100%, Nesta 70%, Maldini 100%, Inzaghi 100%, Seedorf 100%, Serginho 100%, Kaka 70%, Gattuso 100%, Pirlo 70% Gila 100%

Mutu 100%, Rigano 70%, Lupatelli 5%, Ujfi 55%, Jorgensen 50%, Fantini 5%, Toni 5%, Santana, Gobbi, Liverani, Blasi, Pasqual, Kroldrup, Dainelli a Frey 100%

Siviglia, Mauri, Ballotta, Ledesma Belleri, Manfredini a Stendardo 100%, Mutarelli 50%, Rocchi 30%, Pandev 50% Behrami 20%, Oddo 10%, Zauri 20%

p.s.: to jsem nepsal ja

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud nebudu znát přesné prohřešky AC, tak jim to NIKDY neodpustím. Rozhodčí si vybírali stejně jako Juve, tak kde je ten rozdíl? Méně zápasů? Berlusconi?

Divné je i to odečtení 44 bodů. Připadá mi, že to bylo přesně spočítané. Na první pohled bez pohárů, ale vida, Empoli jaksi "náhodou" nemá licenci, takže...

Znovu opakuji, na jedné straně můj nej klub v Itálii, ovšem na té druhé Kaká s Pirlem + zřejmě velká špína, takže objektivní asi ani být nemůžu

Reagovat
sansiro

Panebože, od samého začátku bylo uváděno, že AC je v tom nejméně namočeno a že jde o trochu něco jiného. Je to těžké pochopit Já myslím, že odečtení 15b (což je téměř jasná ztráta titulu na příští rok) a vyloučení na jeden rok z LM je celkem "kvalitní" trest. Zjisti si fakta a neházej tu na ně pořád nějakou špínu. FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je vseobecne zname, ze Berlusconi o tej korupcii vedel, coz sam priznal. Taktiez je zname, ze ak o tom vedel, tak preco ich neudal,ked mohol hned a zaraz Juventus potopit ?

Myslim, ze na to je celkom jasna a logicka odpoved. . .

Rozdiel je v tom, ze to dokazal nejak ukopat, takze tebe to asi vychadza ze ste "nevinni"

Zaco bolo vlastne ac obvinene ? zaco "dostalo" bonus 44 resp. 15 bodov ? Lazio bolo obvinene len v jednom zapase.

Reagovat
sansiro

Kdo tvrdí, že je jsou nevinní? Se vzpamatuj. V médiích bylo od začátku tvrzeno, že AC se provinil nejmíň, tudíž dostal nejmenší trest - a tím to pro mě končí. A to ještě kdoví jak dopadnou odvolání.

Reagovat
smazaný uživatel

"nevinni" . . . ty tam asi nevidis tie uvodzovky na zaciatku i na konci

a povedz mi preco mate odpocet 15, 44 bodov ?

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio bolo vraj obvinene len v jednom zapase a aj napriek tomu slo o ligu nizsie. Takze vy ste asi zato obvineni neboli, takze by ma zaujimalo zaco mate 15. . .44 odpocet ? Zeby sna d zato, zeto Berlusconi vedel ? alebo zaco ?

Pretoze tym (ne)udanim Juventusu Berlusconim by sa to cele vysvetlovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím, tak nejvíce namočený byl Juventus, ty tři zbývající kluby na tom byly úplně stejně. AC si údajně rovněž nasazovalo rozhodčí, tak by mě právě zajímalo, kde byl ten rozdíl oproti Laziu a Fiorentině.

Reagovat
sansiro

AC si nenasazavolo rozhodčí!!! Údajně jen o "něčem" věděli. Lazio mělo domluvený nějaký zápas(y) a Fiorentina myslím taky. AC ne.

Reagovat
smazaný uživatel

"Údajně jen o "něčem" věděli."

Tak tym sa to vsetko vysvetluje. Vedeli ale nepovedali . . . a preco nepovedali ? ked tym mohli potopit najvacsieho konkurenta ? Pretoze v tom idu az po usi tiez, akurat sa im to tazko dokazuje, alebo to Berlusconi nejak osefoval

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutní souhlas..

Reagovat
smazaný uživatel

JUve, to byl extrém, ty můžou být ještě za Serii B a 30 bodů odečet rádi..Souhlasím v tom, že nevidím rozdíl mezi Laziem, Fiorentinou a AC..Argumenty typu 44 bodů dolů letos a 15 bodů příští rok u mě teda neobstojí..Těch 44 bodů je přesně spočítaná komedie, podle mě Empoli ani do poháru chtít nebude, AC jim dá nějaké pěkné odstupné a hurá do POháru UEFA.. Tady se pořád tvrdí, jak to AC bude mít v příštím ligovém ročníku těžké, že půjdou sotva do poháru, ale podle mého názoru uhrajou celkem v klidu LM..

Reagovat
sansiro

AC bude mít ještě titul. Ale s tou UEFOU nevím. Italské kluby ji vždycky brali jako podřadnou soutěž a tím víc AC. FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

A co takhle příjmy ze vstupného, od TV atd..Já myslím, že z toho dokážou "vytřískat" mnohem víc než nějaké Empoli, které by tam stejně nic neuhrálo..Navíc se v pohárových soutěžích zvyšuje cena hráčů, takže pro AC je to o hodně lepší, než aby nehráli nic..

Reagovat
sansiro

AC nepotřebuje, aby se zvyšovala cena jejich hráčů. AC většinou jen nakupuje. Když bylo AC v krizi chodilo na UEFU 5tis.

Reagovat
smazaný uživatel

-44 bodů letos, - 15 příští rok má být dostatečný trest? Aha

Tak pojďme počítat - Juve přijde o celej kádr -120 milionů, přijde o sponzory -50 milionů, přijde o TV smlouvy -60 milionů. Beru to baj vočko, ale ty škody půjdou za ty dva roky určitě přes 300 milionů eur. AC nepřijde ani o prd. A 15 bodů manko se dá dotáhnout, vždyť tam zbudou dva soupeři a to ne se zrovna mega hvězdnym kádrem...

Reagovat
sansiro

Jak víš, jak dopadne Juve. Oni si už s tím poradí, to jsem si jist. A brzy budou zpátky. Hráči, kteří budou chtít odejít, budou prodáni. Je to prostě Juventus a ten se zvedne vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

LOL, tak to je argument - oni si nějak poradí. On si vlastně Berlusconi tak "nějak poradil"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kádr, to by podle mě tak hrozné být nemělo..Kdyby sestoupili do Serie C, tak by byli všichni hráči zadarmo a to by byl teprve problém..Takhle můžou prodávat za normální cenu, navíc je o jejich hráče dost velký zájem, takže zas tak lacino ti hráči nevyjdou..Ty TV práva, to bude asi největší problém..Tuším, že jsem někde četl o částce 150 mil. dolarů ročně pro Juve a v Serii B by neměli na jejich poměry takřka nic..

Reagovat
smazaný uživatel

Dalším paradoxem je, že AC podvádělo, záhadně nesestoupilo, a teď si ještě zvesela do Turína jezdí zamlouvat hráče. Že je hanba nefackuje

Reagovat
smazaný uživatel

4-5-1

----------------------------Casillas--------------------------------------

Cicnho--------Cannavaro---------Ramos-----------------Zambrotta

---------------------Diarra----------Fabregas(Pirlo)-------------------

Beckham-------------------Kaká------------------------------Robben

------------------------------RvN---------------------------------------

4-4-2

------------------------------Casillas-----------------------------------

Cicnho-----------Cannavaro---------Ramos--------------Zambrotta

----------------------------------------Diarra---------------------------

Beckham-----------Kaká(Fabregas)--------------------------Robben

---------------------Robinho---------Ruud van Nistelrooy------------

Carlos <-> Robben

Baptista <-> Fabregas

Kaká -> Real

Kéž by to vyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

RVN (12-14), Robben (18+Carlos), Kaká (50), Emerson + Zambrotta + Cannavaro (32-34) - to jsou zatím naše nabídky. O Gagovi a Diarrovi se snad brzy začne jednat.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát 50 za Kaká je docela rána,ale potřeujeme ho.

Reagovat
HOST*Real

Ta sestava 4-4-2 se mi líbí, ale udělal bych tam 2 změny. Místo Robbena bych dal C. Ronalda a místo Robinha bych dal Raúla.

Reagovat
HOST*Milánek

---------------------------Casillas-----------------------------------

Cicnho-----------Cannavaro---------Ramos-----------Zambrotta

---------------------------Diarra-------------------------------------

Beckham-----------Kaká(Robinho)---------------------C.Ronaldo

------------------Raúl---------Ruud van Nistelrooy----------------

Reagovat
HOST*Real

Tak přesně takhle bych si to představoval(akorát Kaká(Robinho) by měli být ještě o jednu řádku vysunuti, aby to bylo AM a ne CM, ale jinak perfekt).

Reagovat
smazaný uživatel

To už spíš takhle, ale je to docela ofenzivní

--------------------Iker---------------------

Cicinho-Cannavaro---Ramos-Zambrotta

------------------ Diarra--------------------

Beckham--Robinho-----Kaká-----Robben

--------------------Ruud--------------------

Reagovat
HOST*Real

To 4-4-2 je mnohem lepší (pro mě).

Reagovat
RMCF

Mě by se líbilo:

--------------------Iker---------------------

Cicinho-Cannavaro---Ramos-Zambrotta

Joquin----Fabregas----Diarra----Robben

--------------------------Robinho(Raúl)----

--------------Ruud(Ronaldo)---------------

Joaquin vím že nebude protože zůstane Beckham a s Cescem to taky nevipadá nejlíp... A místo něho mě napadá tak jedině Xabi nebo Pirlo ti se budou taky těžko získávat...

Reagovat
RMCF

Ale vidím že na obraně už se pomalu všichni shodnem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já jsem říkal hned, že budeme muset někde ušetřit. I proto jsem fandil Calderónovi. Nechtěl blbosti typu Iniesta za 60 nebo Rooney za 50, naopak měl nejdůkladněji vypracovaný seznam posil, včetně těch levných z Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

narozdiel od inych to ma hlavu i patu. teda podla mojho nazoru.

takze suhlas az na ruuda, ale co uz

Reagovat
smazaný uživatel

a mozno by to chcelo asi reyesa.

Reagovat
RMCF

Dík, Ruuda taky nějak moc nemusím a radši bych tam viděl Ronalda ale jestli nestihne začátek sezony... Možná dát víc důvěry Soldadovi nebo Portillovi(jak to s ním vůbec bude pujde zas někam pryč?Ani nevím jak hrál na hostování, Belgickou ligu nesleduju.), ale v to moc nevěřím a jediný útočník v současných spekulacích je Ruud.

Reagovat
HOST*Milánek

Prý už se dohodl s Realem...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele