Van der Vaart doufá, že do Juventusu přestoupí

25.01.2008, 10:15
Aktuality
O přestupu Rafaela Van der Vaarta z Hamburku do některého z elitních klubů se stále jenom píše a mluví. Nizozemská hvězda však stále zůstává v Německu a k přestupu do Valencie nebo Juventusu má pořád daleko.

Šikovný záložník touží odejít z Hamburku pryč, vedení klubu se však zatím na jeho přestupu s nikým nedohodlo. Neustále se mluví o zájmu Juventusu Turín, který by se jako nové působiště Van der Vaartovi velice zamlouval.

"Jsem poctěn zájmem Juventusu. Je to skvělý pocit, když vás takový klub považuje za klíčovou postavu pro budoucnost," svěřil se Bildu. "Navíc to znamená, že jsou v zahraničí pozorně sledovány výkony Hamburku. Chceme titul a budeme o něj bojovat až do konce."

Jak sám přiznává, stěhování do Itálie je ještě daleko. "Nevím, kdy bude dokončen můj přestup, ještě jsem se zástupci Juventusu nemluvil," uvedl. "Nejdřív musí jednat s Hamburkem a až potom se mnou. Ale nemyslím si, že by měl být problém dohodnout se na podmínkách smlouvy."

"Juventus staví nový stadion a nový tým, který se vyrovná Interu. Doufám, že budu jeho součástí," dodal Rafael Van der Vaart.

Autor: Radim Šantrůček / channel4.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chci do Realu. Néééé, vlastně chci do Valencie.A nebo radši do Juventusu... Kua chlape, mám tě rád, ale ty měníš názory snad jako trenýrky.

Reagovat
smazaný uživatel

heh

Reagovat
smazaný uživatel

on chce hlaven vypadnout z HSV asi..

Reagovat
smazaný uživatel

1860: přesně...tak

Reagovat
smazaný uživatel

On neví co chce, za týden bude chtít do Barcelony, do Milána nebo ještě do Manchesteru. Jeho agent z toho musí být paf.

Reagovat
smazaný uživatel

A kde on chtěl jít já slyšel jen jeho jméno se spojením do Valencie a ani sem nečetl že tam chce nějak jít,jestli o tom byl jeden článek?A kde chtěl ještě jít nějak mě to uniká,já čtu pořád jen že chce do Juve.Kde ještě chce hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

za HJK HELSINKI

Reagovat
M11

takovy hrac si muze vybirat

Reagovat
smazaný uživatel

mozna si muze vybirat ale ja byt vedenim hsv tak toho hrace nepostavym ani hovno...i kdyz je stama asi nejlepsi....

Reagovat
milan78

když už tak fandím MU, kdybych jako musel, ale tenhle hráč by mi seděl v arsenalu, nebo bayernu mnichov, případně holandskej národák

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele