Van der Sar zatím nespěchá

01.08.2007, 16:51
Aktuality
Stejně jako v loňské sezoně, tak i v té letošní bude brankářskou jedničkou Manchesteru United Edwin van der Sar. Otázkou zůstává, co bude dál. Nizozemskému brankáři vyprší za rok na Old Trafford kontrakt a sám Van der Sar nedávno naznažil, že by opravdu mohl odejít...

"Loňská sezona byla dlouhá, ale měl jsem dlouhou přestávku a cítím se dobře. Nepřemýšlím o tom, co se stane. Pokud si budu vše užívat, pak uvidíme, ale nic nebude rozhodnuto před začátkem ledna," nespěchá již 36letý brankář s podpisem nové smlouvy.

Van der Sarovi bude stejně jako loni krýt záda Tomasz Kuszczak, jehož hostování z WBA bylo změněno v trvalý přestup. Manažer Sir Alex Ferguson původně počítal s Benem Fosterem, ten si však vážně poranil koleno a na trávníku by se měl objevit nejdříve v březnu.

"U United musíte být vždy v nejlepší formě. Pokud nejste, někdo je vždy připraven převzít vaší roli," neohlíží se Van der Sar na to, kdo je v týmu dvojkou.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sar je dobrý, ale mohl by jít do Sparty, když se Sparťanům Kozáčik nezamlouvá. Třeba by se jim Edwin líbil víc

Reagovat
HOST*Fabregas

Ty ses debil.......kdyby ho Sparta tak by zbankrotovala......

Reagovat
smazaný uživatel

na to jsi přišel?

Reagovat
HOST*Fabregas

*koupila

Reagovat
HOST*

Krasna fotka

Reagovat
HOST*Manu

jo tento brankar je dobry uz dlouho, co je v MU tak predvadi 100% vykony, ten muze chytat aj do 50

Reagovat
HOST*forrest23

Dobri brankari jsou nedostatkovy zbozi. Jsem zvedavej, kdo bude jednicka po odchodu Van der Sara.

Reagovat
HOST*

Foster

Reagovat
HOST*

Foster

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele