Van der Sar vyloučil další působení v reprezentaci

08.04.2008, 16:43
Aktuality
Nizozemskou reprezentaci v létě převezme Bert van Marwijk a ten má už nyní svá přání. Jedním z nejdůležitějších bylo přimět Edwina van der Sara k tomu pokračovat v národním týmu, brankář Manchesteru United ovšem něco podobného vyloučil...

"Nemá smysl se o tom bavit. Nemohu přijít na nic, co by můj postoj dokázalo změnit. Mám představu o tom, jak chci zakončit svou kariéru a nizozemská reprezentace a s ní spojené prodloužení do té představy nezapadá," nechal se slyšet 37letý gólman.

Van der Sar svůj úmysl ukončit po evropském šampionátu reprezentační kariéru ohlásil již dříve a od příští sezony se bude soustředit pouze na angažmá v Manchesteru United. Mezi třemi tyčemi Red Devils vydrží ještě rok, otázkou je, co bude následovat poté.

"Nevím, jak se budu cítit v roce 2009 a to je nevýhoda prodloužení působení v reprezentaci. Musíte být schopní zůstat součástí týmu dva roky až do světového šampionátu. Nechci chytat jenom v kvalifikaci," řekl dále Edwin van der Sar.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

drsne bez van der sara bude nizozemska obrana bezradna

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že by měl oslovit Nedvěda, ten by jim šel chytat hned. Pak by u nich skončil a vrátil se zas až by se tulipái dostali na MS

Reagovat
M11

ty si musis met z Nedveda dobry mindrak

Reagovat
smazaný uživatel

možná ale hlavně prdel. Jinak je mi jedno jestli Nedvěd nebo medvěd, sranda musí být.

Reagovat
M11

a jo... znam par lidi co se jako jediny smeji svym vlastnim vtipum...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty musíš být strašně vážný fanoušek že? Chtěl bych tě někdy vidět v kotli Jestli jsem se dotkl tvého idolu, tak se hluboce omlouvám Umět italsky, tak mu ihned napíšu omluvu

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o to, jakej je fanousek, ale o to, jak si tady nekdo mysli, ze je vtipnej, ale vubec mu to nejde

Reagovat
smazaný uživatel

uz je stary ...

Reagovat
PJ

Jojo, a porad lepsi nez Reina

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, a porad lepsi nez almunia

Reagovat
smazaný uživatel

je lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

van der Sar je vynikající brankář, momentálně má skvělou fazonu! Je škoda, že už nebude působit na mezinárodní úrovni, ale na druhou stranu je to dobře pro United. Bude se teď soustředit pouze na klub!

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že by měl pokračovat a skončit až po MS. dlouhodobě chtá vyrovnaně. Zkončit po MS by mu slušelo více.

Reagovat
smazaný uživatel

Stekelenburg bude novy Van der Sar

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele